Hrátky so susedom II. (gay)

6. 9. 2023 · 1 907 zhlédnutí SICARIO001

Po prvom sexuálnom zážitku medzi Samkom a Kubom ich to spojilo ešte viac ako predtým. Využívali každú chvíľku a každé miesto aby mohli byť spolu a sami. Preto si naplánovali výlet do prírody

Obaja si zbalili všetky potrebné veci a vyrazili. Zámerne si vyberali netradičné cestičky kadiaľ nik nechodil kde mohli byť spolu len oni dvaja. Šli už hodnú chvíľu a tak sa rozhodli rozložiť deku na malej čistinke na okraji lesa. Občerstvili sa pár sendvičmi a spokojne si ľahli na deku a sledovali azúrovo čisté nebo. Slniečko svietilo, Samko pohol rukou tak aby chytil Kuba za ruku obaja sa na seba pozreli a usmiali sa na seba v momente keď sa tak stalo. Kubo sa priblížil k Samkovej tvári a pobozkal ho na líce, Samko otvoril oči pozrel sa na neho voľnou rukou ho chytil za hlavu a pobozkal ho. Popri tom ako sa vášnivo začali bozkávať Kubove ruky začali hladiť Samkove mladé atletické telo. Samko stále ležal na chrbte a Kubo mu začal rozopínať flanelovú košeľu, odhalil mu krásne vyrisované bruško. Kubo prešiel z bozkami na krk a potom nižšie na hruď , olízol mu špičkou jazyka Samkove tuhe bradavky v momente keď to urobil Samko slastne zavrnel a na jeho tele sa objavila husia koža. Kubo si to všimol a pokračoval ďalej nižšie na bruško kým si Kubo vychutnával bruško, tak Samka popri tom ďalej vyzliekal, až nakoniec bol Samko pred Kubom úplne nahý. "Snáď v tom neostanem sám" povedal Samko, Kubo neváhal a strhal zo seba veci až boli obaja úplne nahí.

Kubo ako starší a dominantnejší si ľahol na Samka takže sa ich tvrdé pulzujúce penisy treli o seba. Z oboch z nich vytekala číra tekutina tak po chvíľke strenia to už pekne kĺzalo, obaja sa nepretržite bozkávali. Samko začal pomaly dvíhať nohy tak aby Kubov tvrdý penis smeroval k jeho dierke. "Bol by som rad keby si ma pomiloval" povedal Samko tichým vzrušeným hlasom. "Neveril by si, ale aj na to som myslel" povedal Kubo a z vaku vybral lubrikačný gél. Kúsok vytlačil na Samkovu ruku, aby si mohol natrieť jeho panenskú dierku, Kubo si dal gél na penis a rozmazal si ho, dvihol Samkove nohy na plecia a jednou rukou chytil svoj pulzujúci penis a oprel svoj navretý žaluď o Samkovu dierku. Mierne zatlačil a vnikol do Samka len so žaluďom, chvíľku čakal, ale Samko sa začal tlačiť na Kubov penis. Ten to pochopil a vnikol so Samka až po koreň. "ostaň chvíľku vo mne" povedal Samko. Kubo splnil želanie svojho najlepšieho kamaráta, nehybne ležali obaja na deke a len sa nežne bozkávali a ich jazyky sa preplietali, Kubo sa začal pohybovať v jeho dierke úplne pomaličky. Vytiahol penis tak, aby v dierke ostal len žaluď a potom naspäť až po koreň do jeho lačnej dierky. Kubo takto opakoval pohyby a Samko po ním slastne vzdychal každým jeho zásunom. Kubo si ani neuvedomil, ale začal do Samka búšiť jeho veľký penis, Kubo voľnou rukou chytil Samkov Penis a začal ho v tempe honiť... Netrvalo dlho a Samko sa ohol v chrbte zaklonil hlavu a priduseným vzdychom vystriekol svoju dávku na hruď Kubo ho nasledoval vytiahol penis a ostriekal Samkovi bruško svojim teplým semenom, bolo ho dosť keďže Kubo dlhšie nestriekal. Obaja si ľahli na deku a z hlboka vydychovali slniečko svietilo a ich stále nahé telá sa leskli pod teplými lúčmi. Kubo bez slova vytiahol uterák aby mohol svojho kamaráta utrieť do sucha a tak aj urobil. ešte chvíľku tak ostali a maznali sa. Samko sa pritúlil na Kubovu hruď a on ho začal hladiť po tele. "Ďakujem, že si to bol práve ty, čo ma zbavil panenstva" povedal Samko a ďalej oddychoval. "Bolo mi potešením, kedykoľvek" netrvalo dlho a začali sa obliekať aby mohli pokračovať v turistike. Obaja nadmieru spokojní ako dopadla vychádzka, Došli domov k Samkovi a jeho mamina sa opýtala: "ako bolo na túre?" obaja sa na seba pozreli usmiali sa a jednohlasne odpovedali "suprovo". Samkova mama viac neriešila, bola rada že chalani sú spokojní.

Páčilo sa? Like alebo koment poteší :)

Přezdívka
Region
Kimi30 Kimi30
Slovakia Prešovský kraj
Kukyska Kukyska
Slovakia Košický kraj
1Akim1 1Akim1
Slovakia
tity tity
Slovakia
Lyrecom Lyrecom
Slovakia
sedm89 sedm89
Czech Republic Hlavní město Praha
Divad1982 Divad1982
Czech Republic Středočeský kraj
pamirek pamirek
Czech Republic
Zeeko83 Zeeko83
Slovakia Košický kraj
Pinda600 Pinda600
Czech Republic
boylover11 boylover11
Slovakia Bratislavský kraj
jimmyjoe jimmyjoe
Czech Republic Jihomoravský kraj
Andrejce Andrejce
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Cocko Cocko
Slovakia Trnavský kraj
Milujemvsetko Milujemvsetko
Slovakia Prešovský kraj
Pajkin Pajkin
Czech Republic Liberecký kraj
Timi83 Timi83
Slovakia Prešovský kraj
Steper Steper
Slovakia Nitriansky kraj
carlos444 carlos444
Slovakia
leopard.07 leopard.07
Czech Republic Karlovarský kraj
Prcek73 Prcek73
Czech Republic Královéhradecký kraj
XxFTMman XxFTMman
Czech Republic Vysočina
radek37 radek37
Czech Republic Olomoucký kraj
Peno1 Peno1
Slovakia Nitriansky kraj
trias trias
Czech Republic Jihomoravský kraj
vlada167 vlada167
Czech Republic Zlínský kraj
milda70 milda70
Czech Republic Liberecký kraj
Iv80 Iv80
Czech Republic
2434512 2434512
Germany Bayern
Masturbator_206 Masturbator_206
Slovakia Nitriansky kraj
bigvoj bigvoj
Czech Republic
TranskaKasandra TranskaKasandra
Slovakia Košický kraj
slavo84 slavo84
Slovakia Košický kraj
Alex0609 Alex0609
Czech Republic Ústecký kraj
zdendalump zdendalump
Czech Republic Olomoucký kraj
Pacobanm Pacobanm
Slovakia Bratislavský kraj
mojnickx mojnickx
Slovakia
osramek osramek
Czech Republic
Jen-chlap Jen-chlap
Czech Republic
Barabela Barabela
Czech Republic Zlínský kraj
Jaaanosiiik Jaaanosiiik
Slovakia Bratislavský kraj
Ivanino56 Ivanino56
Slovakia Trnavský kraj
1974marty 1974marty
Czech Republic Moravskoslezský kraj
sedrik sedrik
Slovakia Nitriansky kraj
shyguy666 shyguy666
Slovakia Nitriansky kraj