Sex, prachy a ruže.

7. 9. 2023 · 2 038 zhlédnutí clovekcloveci

V osemnástich som zdedil množstvo peňazí a niekoľko nehnuteľností. Byť finančne za vodou je fajn, ale chýba mi to, čo sa za peniaze kúpiť nedá. Láska a priateľstvo. Dostať sa medzi miestnu smotánku som nechcel, ale oni si vás nájdu a už vám pokoj nedajú.
Vždy som túžil po obyčajných ľuďoch a obyčajnej priateľke. Moje pátranie po dokonalej osobe sa stalo prvou prioritou. Nasťahoval som sa do hotela na tretie, najvyššie poschodie a začal som plánovať.
Z hotelových izieb som spravil play rooms, kde každá izba bola zameraná na iný druh zábavy.
Veľa mužov má rado mladé neskúsené dievčatá, no ja to mám trochu opačne. Jednou z najpríťažlivejších vecí je pre mňa emocionálna vyspelosť.
Keď bol hotel pripravený a všetko do detailu naplánované, ostávalo len jediné. Osloviť ženu, ktorá by zvládla prejsť všetkými izbami so zvedavosťou dieťaťa a skúsenosťami Afrodity.

Petra bola tridsať ročná žena s nádherným telom a odvahou Xeny. Bola to prvá adeptka, ktorá vstúpila do hotela a to, ako sa popasovala s úlohami vám teraz opíšem . Všetko to začína pozvánkou.

Milá Petra,
Dovoľujem si Vás pozvať do súťaže Hotel nerestí, z ktorej si môžete odniesť nielen veľa zábavy, ale aj peniaze, ktoré prakticky ležia na zemi, len sa po ne musíte ohnúť. Dňa 3.9.2023 od osemnástej hodiny Vám bude k dispozícii hotelová izba na sedem dní. Budete si môcť užívať all inclusive a zároveň sa zúčastniť súťaže, z ktorej neodídete naprázdno. Bližšie informácie vám poskytneme na mieste.
Na opačnej strane pozvánky je veľký nápis HESLO :

Bol som nedočkavý a osemnástej hodiny som sa nevedel dočkať. Asi o 18:25 sa v hoteli objavila Petra. Prešla po dlhom červenom koberci ku recepcii.
"Dobrý deň, ja som dostala takúto pozvánku". Vysoký recepčný s veľkými čiernymi očami sa prívetivo usmial. "Vítam vás, ste tu správne. Volám sa Artur a som vám vždy k dispozícii. Toto je kľúč od vašej izby. Poďte so mnou zavediem vás". Recepčný ju viedol cez dlhú chodbu na prízemí a vysvetľoval jej kde sa čo v hoteli nachádza. Vysvetlil jej, že o siedmej ju čaká večera v reštaurácii v pravom krídle hotela. Miestnosti na prvom poschodí sú venované práve hre a na druhé poschodie sa smie dostať len s heslom. Všetko na prízemí je pre ňu zdarma.
V luxusnej, večerným slnkom presvietenej izbe bola obrovská posteľ so saténovými obliečkami. Vedľa nočný stolík so šampanským a listom.
- Milá Petra, Hra Hotel nerestí je plná prekvapení, zážitkov a úloh, ktoré môžete, ale nemusíte plniť.
Za každú splnenú úlohu dostanete jednu, dve, alebo tri ruže, ktoré neskôr môžete zmeniť za peniaze, pričom jedna ruža rovná sa 200 euro. K dispozícii je vám prvé poschodie. Začať hrať môžete po večeri, až do ranných hodín. Vo vašej izbe nájdete vždy súkromie a odpočinok. Okrem vašej izby je hotel sledovaný kamerami, ale nebojte sa, žiadne záznamy nerobíme.
S očakávaním Váš sprievodca hrou Michal.

Petra sa rozvalila do postele a čítala list aj pozvánku niekoľko krát. Heslo ktoré tam vlastne nevidela ju zatiaľ moc netrápilo. Vyšla z izby a porozhliadla sa po kamerách, ktoré tam všade boli. Vystrašená a so zatajeným dychom sa upravila pred zrkadlom a šla do reštaurácie. Fľašou šampusu mávala popri chôdzi ako rozmaznaná bábika, ale pravdou bolo, že chcela len skryť svoju nervozitu.
Milá čašníčka v čiernom úbore a čiernej sukni rozprestretej viac do šírky, než aby zahaľovala nohy sa blížila k Petre.
"Krevetová krémová polievka s krutónmy. Prinesiem vám pohár na šampanské?"
"Áno poprosím."
Čašníčka sa usmiala a šibalsky žmurkla. Otočila sa a odchádzala od stola. Petra si všimla, že jej oblečenie ale vôbec nezahaľuje jej guľatý zadok bez nohavičiek a červené šrámy na zadku budú asi za neposlušnosť, ktorá jej sršala z malých modrých očí.
V reštaurácii nik nebol. Sedela sama za stolom a obzerala si, ako žijú boháči. Ochutnala polievku a odloženou lyžicou dala najavo čašníčke, že ju nebude jesť. Tá vzápätí priniesla druhý chod. Kuracie prsia s broskyňou, prikryté plátkom syru. Určite jej to pripomenulo nejakú svadbu, ale pustila sa do toho.
"Budete si priať aj nejaký dezert?" Povedala čašníčka s úsmevom od ucha k uchu a žiarivými očkami.
"Nie ďakujem, ale mohla by si mi prezradiť o čo tu ide? Čo je to za hotel?" "To mám ja zakázané. Nemôžem hovoriť, ale Artur recepčný vám povie všetko, čo môže."
Petra sa ešte raz poďakovala, dopila šampanské v pohári a zamierila k Arturovi.
"Artur, že?"
"Áno madam. Ako vám pomôžem?"
"Chcela by som sa len spýtať na tú hru. Ako to funguje?"
"Myslím, že ste si už všetko prečítala. Pravidlá sú jednoduché. Splňte danú úlohu a získajte ruže. V izbe som vám nachystal štyri vázy, aby ste si ich mala kam odložiť."

Izba číslo jedna.
Petra sa presvedčila, že vôbec nie je nervózna a že sa nemá čoho báť. Siahla na kľučku a vošla dnu. Hneď za sebou zavrela a oprela sa o dvere. Uprostred miestnosti bol mladý muž so sexi postavou. Kľačal na masérskom stole a v ústach držal list a ružu. Na očiach mal škrabošku, aby nič nevidel. Petra podišla bližšie a vzala si list aj ružu.
-Milá Petra, tento mladý neskúsený zajačik má hlavu plnú túžob. Ak splníš jeho túžby, podaruje ti jednu, dve, alebo tri ruže. Držím palce. Snáď sa časom uvidíme na treťom poschodí. Petra sa poobzerala okolo seba a všimla si kamery nasmerovanej priamo na ňu.
Otočila list a boli tam vymenované praktiky. Olizovanie análu. Vnútorná aj vonkajšia masáž prostaty, vyvrcholenie do úst.
Vedľa masérskeho stola bol stolík na koliečkach, na ktorom boli rôzne predmety. Lubrikant, gumené rukavice, análny kolík a vibračný análny kolík.
Ja som sedel za svojim notebookom a pozeral ako sa Petra zhostí úlohy a či má skúsenosti s mužským bodom G.
Nie, nemal som to dávať do prvej izby. Určite sa cíti ako kurva.
Petra sa posadila na stoličku a premeriavala si mladého chalana. Striedavo pozrela do kamery. Nakoniec sa odhodlala. Správala sa empaticky a začala ho najskôr hladiť a dotýkať sa všade na jeho tele. Mal som pocit, že si to užíva aj ona.
Čím viac sa blížila rukami k zadku, tým viac sa jeho penis stoporil. Pomasírovala mu vajka a na zadok mu striekla lubrikant. Palcom krúžila na jeho venčeku a druhou rukou mu naťahovala vajka. Mladík začal vzdychať a prirážať na jej prst. Očividne bol nedočkavý. Ľahni si na chrbát. Prikázala mu. Áno, vyhŕklo zo mňa. Je empatická. chce mu vidieť do tváre, chce vnímať jeho pôžitok. Ja sám som bol spokojný, že je Peťa správna osoba na zoznámenie.
Mladík ležal na chrbte s pokrčenými kolenami a Petra pomaly vnikla dnu za stáleho masírovania brázdy a hladko oholených vajíčok. Bola nesmierne snaživá, nabodla hlavu na jeho kolík a prstom v zadku a rukou na jeho vajkách ho dorobila. Horúce sperma vypľula na stolík. Mladík sa chvíľu spamätával , ale po chvíli poďakoval.
"Niet začo. Tiež som si to užila".
Mladík jej dal ružu a druhú vytiahol zo skrinky. Ku dvom ružiam pridal aj čipovú kartu do druhej izby.
"Neviem či sa cítim na druhú izbu".
"Asi chápem".
"Dáš si dole tú škrabošku"?
"To nemôžem jedine, že by to bolo tvoje prianie".
"Áno, je to moje prianie". Povedala a pozrela do kamery.
"Ako si sa sem dostal"?
"Priviezol ma môj strýko. Je to blázon. Tiež je tu, ale na druhom poschodí a tam ja nemám prístup".
"A čo teraz"?
"No ja teraz môžem ísť do reštiky, vlastne mám nakázané sa v tých miestach pohybovať a robiť spoločnosť každému, čo sa tam objaví. A čo budeš robiť ty"?
"Neviem". Pokrčila plecami. "Asi skúsim tú druhú miestnosť, ale najskôr sa opláchnem a dám si šampanské. Môžeme sa za minútu stretnúť v reštaurácii ak chceš".
"Rád".
Petra si vzala dve ruže do izby, umyla sa a šla pokecať s mladíkom.
Určite ho chce vyspovedať a zistiť čo najviac. Pomyslel som si a netrpezlivo som čakal, či sa odváži do ďalšej izby.

Po dvoch pohároch šampusu si vymenili čísla a odhodlane sa vrhla na izbu číslo dva.
Uprostred miestnosti bol taktiež masérsky stôl na ktorom ležala žena v strednom veku. V ústach držala list. Na očiach škrabošku. Zadná stena miestnosti bola obložená sklenenými poličkami, plnými rôznych hračiek. V rohu bola dokonca fuck machine ktorú si Petra prezrela z blízka, pri čom sa obzrela do kamery s úšklabkom. Otvorila list.
Táto žena túži po nehe a dotykoch. Miluje prsný a bradavkoví orgazmus. Zároveň by chcela zažiť klitorálny aj vaginálny orgazmus. Je bisexuálna a v určitých stavoch má rada tvrdšie zaobchádzanie. Ako pomôcku ti poviem, že ženy dokáže priviesť k orgazmu stimulovanie klitorisu, vaginálneho vchodu, čiže prienik a na samí koniec, dráždenie bodu G. Držím palce pri plnení úlohy.

Petra neváhala a pustila sa do hladenia nahého ženského tela. Začala ramenami a v tom ju napadlo. Zdvihla telefón a vyťukala svojho nového kamaráta." Ahoj, ak si ešte tu, tak príď do druhej izby. Pootvorím ti dvere". Mladík neváhal a vtrhol do miestnosti.
Bol som naozaj prekvapený, že Petra je tak smelá a na viac kreatívna. Obaja sa začali starať o ležiacu ženu, ktorá si dotyky oboch moc užívala.
Mladík si prečítal list a pokúsil sa vybrať nejaké hračky, ale Petra ho zarazila a povedala, že to spravíme ručne stručne. Šla na to podľa návodu. Najskôr prsia, potom kliťák a dva prsty nakoniec, no bod G sama stimulovať nevedela. Mladík jej ukázal hmat a povedal, že ten navretý vankúšik treba akoby popoťahovať von až kým nebude striekať a v tom momente treba vytiahnuť prsty a rýchlo kmitať na klitorise, čím docieliš poriadny výstrek. No je to len teória, sám to ešte nemám poriadne odskúšané.
Ležiaca žena len prikyvovala zatiaľ čo mladík jej dráždil prsia a Petra sa snažila dráždiť bod G. Veľmi ma prekvapilo, keď som zbadal výstrek cez pol miestnosti. Odniesol to práve ten Fuck machine, odstavený a nepotrebný.
"Je dobrá, je fakt dobrá. Neverím ale, že prejde cez štvrtú miestnosť". Napísal mi kamarát, ktorý mi pomáhal zariaďovať miestnosti a aj celú hru.
"Stavím stotisíc, že štvrtú izbu nezvládne".
"Stávka prijatá. Pretože ona ju zvládne ľavou zadnou. Nepodceňuj empatických ľudí".
Po výstreku si žena zložila masku a zoznámila sa. Všetci traja sa pobrali do reštaurácie, kde sa bavili ako starí známi.

Petra sa chcela rozlúčiť, že pôjde do ďalšej miestnosti, ale mladík aj žena ju prehovárali, že má na to aj ďalšie dni. Kartou si otvorila tretiu izbu. Bola ladená do BDSM štýlu. Oproti nej bol priviazaný muž okolo štyridsiatky. Roztiahnuté ruky aj nohy mal priviazané o čierny kožený kríž. V ústach mal náhubok a škrabošku na očiach. List bol položený pred ním.

Tento muž má rád fyzickú bolesť, no nie na každom mieste. Použite ľubovoľné biče alebo plácačky, ale nezabudnite vypísať dotazník. Splnenou úlohou sa myslí : výstrek semena.
Petra sa pozrela na muža s náhubkom. Biče a plácačky povesené vedľa neho jej moc nehovorili. Teda aspoň nie z tejto pozície. Má čierne vlasy, ako jej bývalí partner. Ešte teraz jej v ušiach znie jeho veta. Si tučná rob s tým niečo.
Prudko sa natiahla po najbližší bič a udrela ho po stehne.
Bola si dnes v gyme? Prásk.
Pozri sa na moje brucho a na svoje. Prásk , prásk.
Petra ho udierala po hrudi, stehnách a bruchu, ale nebola to predohra. Žiadna vášeň v tom nebola. Aj cez nepríjemné myšlienky na svojho bývalého si Petra všimla, že keď udiera po hrudi tak sa nič nedeje, ale ak udrie po nižších partiách, tak sa penis stavia na zadné a to sa jej zapáčilo. Údery na stehnách, bokoch a miestami aj na penis ho naozaj vzrušovali. Bola prekvapená a z nenávisti k bývalému sa stalo objavovanie a skúmanie mužského tela. Začala mu masírovať penis a jazdeckým bičíkom vajka. Stonal bolesťou a zároveň rozkošou. Penis vystriekol v momente keď mu Petra zarazila nechty do stehna a druhou rukou mu škrtila penis. Semeno ju oprskalo na krk a tieklo po prsiach.
No paráda a čo si teraz oblečiem.
Utierala si šaty od semena. Vzala dotazník zo stolíka a čítala.

V tomto dotazníku sú uvedené partie tela. Do prázdnych štvorčekov vypíšte čísla od 1 do 5 podľa sily, ktorú ste použila. Sama sa pri vyplňovaní podivila, že mu udierala po hrudi celou silou. Uvedomila si, že sa na moment neovládala, a že to by sa správnej domine asi nemalo stávať. Uvedomila si, že skúsenosti, ktoré získava sa budú hodiť v budúcnosti.
Zhodila mužovi náhubok. Ten sa poďakoval a povedal, že si môže vziať dve ruže z vázy.
Šesť ruží , 1200 euro za tri izby.

Pozrela na telefón. 11:45. Vbehla do svojej izby a v kúpelke si stiahla mokré nohavičky. Semeno so šiat si poumývala a nad fukárom sa snažila vysušiť. Mladík a tridsať ročná fontánka sa v reštaurácii nenudili. Dostali sa do stavu, že už neboli schopní viesť normálnu komunikáciu, a tak sa Petra rozhodla, že pôjde domov. Vyspí sa a ráno bude múdrejšia večera.

Druhý deň, po jedenástej sa Petra znovu objavila v hoteli, v nových šatách a veľkou kabelkou. V reštaurácii sa pozdravila s mladíkom aj fontánkou a márne sa snažila zakryť červené líca od hanby. Zjedla rajčinovú polievku a talianske hubové rizoto. Upravila sa a s nadšením utekala do štvrtej izby.
Muž v kožených nohaviciach, hrubým opaskom a bielou košeľou stál vedľa prázdneho, čierneho kríža. Mal na sebe čiernu masku a v ruke držal bič. Vedľa kríža bol zavesený dotazník. pristúpila bližšie a uvedomila si, že je to dotazník ktorý včera vypĺňala. Pozrela na urasteného muža a naprázdno prehltla.

Koniec prvej časti. Druhú napíšem ak bude aspoň dvadsať lajkov.
Do hry hotel nerestí môžete vstúpiť aj vy. Stačí ak do komentov, alebo do správy napíšete ako ste sa popasovali so štyrmi izbami no namiesto penazí vám mžno pošlem kredity.