🔴 Manželský sex

11. 9. 2023 · 3 133 zhlédnutí ten_korporatni

Raz za 2 týždne, tento výpočet vyšiel Petrovi, keď si spomenul ako často s Luciou spávajú. Je to na h*vno, pomyslel si a urobil si to.

Obaja po tridsiatke, 10 rokoch vo vzťahu, s dieťaťom, barákom a hypotékou, vydreté kariéry, s hyperkorektnými vzťahmi so susedmi a rodinou, takmer bez priateľov. So psom a kocúrom. Žijú spolu. Manželia.

Peter si ho honil každý deň, niekedy dvakrát. Lucia si to dopriala každý druhý. On to mal rád v sprche po fitku. Ona vo vani. Každý sám.

Mali dcérku, ešte veľmi malú, Lucia ju každý večer uspávala a ostávala s ňou dlho v posteli, Peter v tom čase chodieval cvičiť a do sprchy...

Keď Lucia vstala od malej, vybrala sa do vane. Peter prebral kontrolu nad iPadom s chúvičkou, aby mala vo vani pokoj. Bežný deň.

Peter sleduje striedavo Netflix a chúvičku, poteší sa, keď počuje Luciu ako schádza dolu po schodch v župane. Vstáva, odovzdáva jej iPad, berie si nedopitý pohár červeného vína na terasu a ide si dať posledný IQOS predtým než vlezie do svojej postele.

Je polnoc, dopil a dofajčil. Pobozká manželku, ktorá už sedí v obývačke, na dobrú noc a chystá sa do postele.

“Kam ideš? To ma tu takto necháš samú?” Prehovorila Lucia.

“A čo je v ponuke?”, opýtal sa Peter už zo schodov. Nečakal to od nej, predsa len...

“Ak sa takto blbo pýtaš tak nič”, povedala Lucia sediac na gauči hľadiac na rozpozeraným seriál na Netflixe.

Peter sa vrátil do obývačky, dva týždne je dlhá doba, pomyslel si, i keď si to dnes už urobil. Možno by mohol dnes ostať o trochu dlhšie.

Nemohol si nevšimnúš Luciine roztiahnuté nohy v pootvorenom župane. Bolo vidno jej čerstvo oholenú kundičku. V strede si nechala dlhší pásik, tak ako to majú obaja radi. Vyzývala k pozornosti.

Župan mala pootvorený i vyššie, videl dlhú štrbinu medzi jej prsiami, ktoré voľne viseli. Mal ich rád, v ovisnutých prsiach videl obetu ženy. Obetu pre materstvo.

Prisadol si k nej, objal ju, pobozkal a hladil po nohách, po stehne, po kundičke a chĺpkoch, zatiaľ čo hlavná hrdinka amerického sitkomu hľadala v seriáli na Netflixe lásku v Paríži. Hrozný gýč.

Bozkávali sa a on cítil jej vzrušenie. Oslobodil ju zo županu, mal ju celkom nahú, položila sa na chrbát. Peter jej hladil boky a díval sa na ňu.

Nemal to rád po tme. Díval sa na jej kundičku, na bruško kde bola ešte patrná jazva po cisarskom reze, na prsia voľne položené na hrudi, na jej veľké bradavky, oholené podpazušie, na jej tvár, unavenú ale v jej pohľade videl chuť.

“Dívaj sa mi do očí”, povedala Lucia a Peter ju poslušne poslúchol, díval sa a zasunul svoj už stoporený penis do jej vlhkej kundičky. Cukla sebou, spomalil, vydržal a pomaly postupne ju svojím penisom zväčšoval.

Bola hodne vlhká a on hodne vzrušený. Prirážal, zrýchľoval a díval sa jej hlboko do jej hnedých očí. Prestali vnímať čo sa deje okolo. Peter prirážal hlboko a Luciu to bavilo. Vytiahol ho a striekal na jej bruško. Bolo to priskoro na to, aby bola i Lucia. Vstal a išiel po utierky.

“Prines mi Lelo”, povedala Lucia. Nenamietal, mal rád trojky s Lelo Sona. Utrel jej bruško, utrel si penis, ľahol si k nej, položil svoju nohu na jej nohu, hladil jej prsia, hladil ju po tvári, bozkávali sa, vášnivo pri tom ako sa Lucia uspokojovala Lelom.

Znova sa mu postavil, kľakol si medzi jej nohy a zasunul ho dovnútra, Lucia neprestávala a masírovala si klitoris s hračkou. Cítil na penise jemné vibrácie, cílil aká je vzrušená a cítil jej sťahy pred orgazmom.

Bola neskutočne vzrušená a vedel že to na ňu ide, zasunul svoj penis hlboko do nej a ona sa ďalej dráždila Lelom. Už sa jej nedíval do očí. Privrela ich a užívala si tú slasť. Vytiahol ho a odsunul je Lelo, “otoč sa a daj sa na štyri”, povedal.

“Zrušil si mi nábeh orgazmu!”, prehodila nervózne Lucia, ale poslúchla.

Dala sa na štyri, vyšpúlila Petrovi zadok a s Lelom pokračovala v predu na svojom klitorise. Peter do nej vnikol odzadu svojím tvrdým penisom, až nadoraz. Cítil vibrácie, cítil ako si Lucia vpredu jazdila Lelom. Bola už úplne vlhká. Prirážal na celú dĺžku až na doraz, pomaly. Vysúval, počkal a zasúval celý penis až na doraz, kde znova počkal a naspäť...

Lucia sa krútila od slasti, jej dýchanie sa zrýchľovalo, už nad sebou nemala kontrolu, šla si po orgazmus za hlasného zvukového prejavu tlmeného do vankúša.

“Óóóoooch”, vydýchla a položila si hlavu na vankúš. Zadok nechala vyšpulený a snažila sa ukľudniť. Dýchala zhlboka. Peter sa už nespravil. Ešte viac spomalil a jemne jej jazdil v totálne premučenej kundičke. Kvapky jej štiav dopadali na gauč.

Vytiahol penis a ako sa na tú nádheru díval, nemohol odmietnúť, vložil svoj jazyk do jej vyšukanej kundičky po orgazme a doprial si ochutnať z nej. Spravilo mu radosť, dočistiť jej ju.

Ľahli si vedľa seba, unavení, chvíľu sa v objatí dívali na sitkom, ale stratili niť príbehu a hlavná hrdinka sa už bozkávala s niekým koho nepoznali. Do jej príbehu lásky vstúpil niekto nový…

Nahí si spolu dali v obývačke posledný IQOS, šli si umyť zuby a spať. Ráno je pondelok.

----------------------------------------------

Ak sa ti príbeh páčil, nechaj like alebo komentár🙂

Prípadne si pozri staršie príbehy v mojom profile😉

Alebo mi sem napíš v čom ty vidíš odlišnosti medzi manželským/partnerským sexom a iným? Rád si prečítam👇