Ako som zistil že som BI...🤫 (časť 3.)

12. 9. 2023 · 2 013 zhlédnutí Pa3cek929

Veľmi ma teší, že vás zaujíma môj príbeh. Tak to nebudem naťahovať a pokračujem.

Užíval som si ten okamih ako som mal plné ústa Petrovho tvrdého svalu. Nerozmýšľal som nad tým čo bude ďalej, chcel som aby ten moment nikdy neskončil. Bolo to úžasné. Neveril som že sa mi to niekedy podarí uskutočniť. Všetky tie predstavy a plány ako to chcem skúsiť boli zrazu preč. Už som si to nepotreboval predstavovať, lebo práve som to zažíval. A bolo to niečo skvelé.

Postupne som sa do toho dostal a myslím že mi to celkom išlo. Keď som sa pri tom pozrel na Petra, tak bolo vidieť že si to naozaj užíva aj on. Začal som zrýchľovať a držal som ho čoraz pevnejšie. Na Petrovi už bolo vidieť že nechýba veľa a naplní moje ústa jeho sladkým mokom. Ale nestalo sa tak. Peter sa odtiahol a vybral svoju pýchu z môjho zovretia. Pousmial sa a povedal že ešte nie. Mal ho tvrdý ako kameň a ja som tam sedel a pozeral sa na neho ešte so slinami okolo pier. Bol som veľmi zvedavý a musel som sa opýtať aké to bolo, nakoľko som to robil prvý krát. Povedal že to bolo naozaj dobré a nechcel uveriť tomu že som ešte nikoho nikdy nevyfajčil. Mňa to veľmi potešilo a bol som hrdý na seba že sa mu to páčilo. V tom si sadol vedľa mňa a spýtal sa či chcem pokračovať ďalej. Ja som bez váhania povedal že jasné, chcem zažiť toho viac a priklonil som sa k nemu a dal mu pusu.

Asi ho to potešilo a začali sme sa znova vášnivo bozkávať. Popritom mi rukou zašiel až k penisu a začal mi ho pomaly honiť. Keď už cítil že má celú mokrú ruku od môjho žaluďa, povedal mi aby som si ľahol. Ja som poslúchol a tešil som sa na to čo príde. Ja som ležal na chrbte a on bol nadomnou a ešte sme sa chvíľu bozkávali. Postupne ústami išiel nižšie a nižšie. Najprv mi bozkával krk, potom sa s jazykom pohral s mojimi bradavkami až bozkami prešiel na môj tvrdý penis. Zodvihol hlavu a poznamenal že teraz mi ukáže ako to robí on. Ja som vedel že dlho nevydržím ale chcem si to užiť čo najdlhšie. Peter jazykom začal brázdiť všetky zákutia môjho rozkroku, od prostaty cez guľky až k žaluďu. Potom si ho celý zasunul do hrdla až po koreň. Schoval ho tam ako nič a to nemám malý penis. Už po prvých dotykoch ma striaslo a ja som len zavrel oči a užíval si to naplno. Poznal som ten pocit, veď mal som frajerky ktoré mi tiež robili fajku, ale toto bolo niečo iné. Ten pocit že to robil chlap a nie žena, bol úplne iný ako som bol zvyknutý. Asi je pravda že chlap vie lepšie, čo je dobré pre chlapa. Peter to robil úžasne. Naozaj som rozmýšľal či to nie je najlepšia fajka akú som dovtedy mal. A veru že aj bola. Zrazu to na mňa išlo. Zaťal som svaly a myslel som že explodujem. Ale Peter to cítil tiež a tak v tom prestal. Ja som vedel že ešte nekončíme a preto nechce aby som sa spravil.

V tom sa zodvihol a išiel do auta. Zobral niečo z kufra a prišiel späť. Na toto som skoro zabudol povedal a v ruke držal kondóm a lubrikant. Uistil sa či som si istý že chcem skúsiť aj sex. Bol som taký nadržaný že by som hneď nasadol na jeho vtáka a začal na ňom jazdiť. Ale nakoľko som nebol na to nachystaný a bolo to moje prvé stretnutie s chlapom, Peter mi odporučil aby som bol ja ten aktívny. Ja som súhlasil a prisľúbil som mu že ak sa stretneme znova tak budem na to nachystaný. Potešil sa a sadol si ku mne. Opýtal sa ma či mám nejakú predstavu ako to chcem spraviť. Ostal som trochu nervózny ale už nie tak ako na začiatku. Už sme sa predsa trochu oťukali a tak to bolo príjemnejšie. Ja som mu povedal že som si vela krát predstavoval ako jazykom kĺžem po dierke a zasúvam ho dnu. A nakoľko som videl jeho fotky dierky tak som vedel že mu ju proste musím vylízať.

Peter si kľakol, dal sa na štyri a vyšpúlil na mňa jeho krásnu a čistú dierku. Ja som si kľakol za neho a zaboril som celú tvár medzi jeho polky. Perami som sa prisal na jeho dierku a jazyk som pichal tak hlboko ako som vedel. Peter len slastne vzdychal, zatiaľ čo som mu ja vylízal celú dierku. Nejakú chvíľu som si to užíval, ale potom ma začal bolieť jazyk a tak som ho nahradil prstom. Bolo to krásne naslinené a celé mokré, tak netrebalo veľa a zasunul som mu prst do dierky. Najprv len kúsok, potom ďalší a zrazu tam bol celý. Chodil som s ním dnu a von. Popri tom som jazykom zvlhčoval dierku a druhou rukou som mu jemno honil.
Už keď som cítil že dierka je dobre roztiahnutá, načiahol som sa pre kondóm. Nasadil som si ho na penis a dal si na prst lubrikant a ešte pár krát s ním vkĺzol do dierky.

Chytil som Petra pevne za zadok a pomaly žaluďom masíroval dierku. Už som to nevydržal, chytil som penis do ruky a zaluď som namieril rovno na dierku. Najprv to išlo trochu ťažšie ale zrazu to povolilo a už som bol v ňom. Pomaly som pritlačil dnu a von a ani som sa nenazdal a celý môj penis bol zrazu v ňom. Peter zavzdychal a uvoľnil svaly.
Bolo to úžasné. Naozaj som nečakal že sa mi to bude tak páčiť. Áno viem bez toho kondómu by to bolo lepšie ale na prvý krát keď sme sa tak dobre nepoznali nechcel riskovať ani on ani ja. Aj s kondómom to bolo nezabudnuteľné. Krásna úzka dierka, do ktorej bolo radosť zasunúť. Ďalší zo splnených snov a predstáv ktoré som chcel niekedy zažit.
V tom som len započul ako mi Peter hovorí nech ho tvrdo vymrdám. Nakoľko mi to bolo veľmi príjemné, nenamietal som a začal som chodiť dnu a von. Postupne som pridával na intenzite a poriadne a tvrdo som do neho zasúval. Po chvíli sa Peter odtiahol ľahol si na chrbát a dvihol nohy hore. Ja som neváhal ani sekundu a znova som zasunul do jeho krásnej dierky. Teraz som do neho vnikol ako nič a celý penis som zasunul dnu. Nahol som sa k nemu a začal bozkávať, zatiaľ čo som mal penis v jeho dierke. Po chvíľke ma na bruchu začal tlačiť jeho tvrdý penis a tak som sa odklonil, rukou poriadne schmatol jeho penis, ktorý som mu začal honiť a popri tom som ho tvrdo a intenzívne šukal. Netrvalo dlho a už to išlo. Peter zaťal všetky svaly, prestal dýchať a zrazu to z neho vyšlo. Striekal všade naokolo, bolo toho veľa a mal to hlavne na sebe. Ako som to videl strašne som sa vzrušil a už som vedel že to nezastavím. Vytiahol som penis z Peťovej dierky, dal dole kondóm pár krát prešiel rukou a explodoval som. Celú moju dávku som začal pumpovať na Petrov penis a gule, po ktorých mu to stekalo až k jeho vyšukanej dierke. Bol to krásny a nezabudnuteľný pohľad.

Peter zničený ležal na zemi a užíval si ešte dozvuky nášho sexu. Ja som si ľahol vedľa neho a vymenili sme si ešte zopár bozkov. Poďakoval som mu za môj najlepší a najvzrušujúcejší zážitok aký som kedy zažil. Povedal že si to veľmi užil a bude rád ak si to ešte zopakujeme a nabudúce možno naopak. Ja som len pritakal že určite sa ešte stretneme, lebo pri ňom som práve zistil, aké je to krásne užiť si aj s chlapom.

Po chvíli keď sme nabrali silu, sme sa poutierali, pobalili veci a sadli do auta.
Peter ma odviezol domov, rozlúčili sme sa a spokojný a šťastný som išiel hore. Ešte v ten deň som dlho premýšľal nad tým čo som práve zažil. Prehrával som si v hlave tú chvíľu ako som fajčil Petra a aky úžasný pocit bol keď som do neho zasunul. Už len pri tých spomienkach mi zase začal tvrdnút penis. Odvtedy som vedel že okrem ženy si to budem užívať aj s chlapom a tak aj bolo.

Dnes mám ženu a dve deti, ale stále neodolám dobrému sexu s chlapom. Samozrejme diskrétne. A rád sa s vami podelím aj o iné príbehy ktoré som zažil odvtedy až dodnes.