Nečakaná čierna party

8. 10. 2023 · 5 352 zhlédnutí jadore31

"Si už hotová s tým make-upom? Nejak dlho ti to trvá",ozyva sa môj frajer z vedľajšej izby.
"Ano,už idem. Vies,ako sa my, ženy pomaly na všetko pripravujeme",odvetim mu znechutene a dokreslim si ocnu linku.

Bol jeden z nádherných večerov na dovolenke a mna čakalo velke prekvapenie.Pred pár týždňami som oslavovala okruhliny a partner to poňal tentoraz z iného súdka.Vedel,že už dávno túžim po stripterskej show, tak mi ju chcel dopriať v jednom z najbližších klubov.

Skutočnosť však bola oveľa pikantnejsia.Ze sme celé popoludnie pretrtkali ,o tom netreba ani rozprávať.Dal si ma ako predohru a ja som naplnená semenom po okraj,bez spodného prádla nasadla do limuzíny,ktorá zastala pred naším hotelom.
"Co to má znamenať,zlato? Prečo taká paráda? Veď ideme len na striptersku show",pytala som sa zacudovane.

"Nechaj sa prekvapiť.Dnes to bude troška divokejsie".
Nasadla som do auta a aké bolo moje prekvapenie,keď som z pravej aj z ľavej strany auta na zadných sedadlach bola obklopená dvoma Černochmi.

"Hi baby ! Do your want to spend this evening with us"?Yees..vydralo sa mi z úst a napravo sediaci Černoch už medzitým jedným prstom prstoval moju picku , vytiahol svojho obrovskeho fešáka a nacpal mi ho do pusy.Citila som, ako sa dusím, tak som ho tam mala narvateho do úst,ale krásne som mu ho fajčila.

Chutil senzačne. Nieco cestou otvorili, cítila som vôňu vodky a na jeden sup mi ju ten druhý vlial do mňa. Auto uhanalo, môj priateľ sedel na prednom sedadle a strašne sa smial.
"Si výborná zlatíčko, poslúz aj druhému kamosovi."
Ten sa už medzitým zohol ako sa dalo,roztvoril mi dokorán nohy a vnoril skoro celú hlavu medzi moje stehná.Natahoval môj klitak, vibroval jazykom okolo neho a ja som sa tam na zadnom sedadle zvíjala a stláčala mu hlavu od rozkoše.
Ten prvý Černoch povytiahol na chvíľu svoj kokot ,aby som sa nadýchla ,ale zaraz ho tam aj zatlkol.

Oba orgazmy som dosiahla skoro súčasne,jeden sa mi urobil na prsia a ten druhy vyvibrovanim klitaku do maxima.

Ale to som ešte nevedela,čo má čaká.
Zastavili sme pri veľkom dome neďaleko mora,z ktorého sa už ozývala hudba a vošli dnu.Nasledovala som môjho priateľa a aj môj doprovod,2 velkych Černochov z auta.

Vošli sme dovnútra,kde bolo polosero a teda som len namatkovo videla osoby vo vnútri.Co som ale dobre rozoznala, bolo to, že som všade videla len čierne tváre a čierne postavy.
"Prosím ťa, kde to sme?,pýtam sa partnera.
"Neboj sa zlatíčko,pripravil som pre tvoju picku a riťku krasnú černošsku show."
"Ale predsa sme chceli ísť len na striptersku show".
"Veď to je tá striptérska show zvaná swingers".Nemohol som ti to dopredu povedať,lebo by si bola protestovala hneď doma".A s výrazom neviniatka sa na mna usmial.

"Sú tu krasne Černošky,Černosi,ktorí sa ti budú venovať.Kazdy sa tu prišiel zabaviť."

A to si už pre mňa prišla mladá Černoška,oblečená len v spodnom prádle ,chytila ma za ruku,zvalila má na postel a začala sa mi na posteli venovať.
Cítila som ako má lize po celej tvári a prechádza až k prsníkom a cuca moje bradavky.Jej prsty som cítila na picke aj v konečníku.Dostavala má do neskutočnej extázy.
Zatiaľ v rohu som zazrela babu ,ktorá bola napichnuta na vtákovi Černocha,ktorý ležal pod ňou, pritom druhý jej otváral konečník,natieral gélom a postupne do nej vrazal svoj obrovitansky penis.Baba vrieskala,ale chlapi ju trtkali v pravidelných rytmoch ako o závod.

Vzápätí som zazrela,ako si Černoška niečo hovorí s 2 vytvarovanymi Černochmi s tehlickami na bruchach a tí má vítajú s pohárom whisky v ruke.Pijeme,rozprávame sa a ja sa stavam čoraz viac povolnejšou.Zacina sa mi to tu páčiť.
Jeden z Černochov si nahoni svoj penis,zdvihne má zrazu do výšky a napichne ma naňho na gauči tak, že až sa mi obráti vnútro maternice.Druhy dlho neváha a pomaličky mi vchádza do konečníka a nadherne má prevrtava. Ja rycim bolesťou,ale aj slastou,ako sa tam tru o seba 2 obrovské čierne kokoty.Urobili vlastne to,čo som pred chvíľou videla u tej Černošky.

Zrazu ma obrátia na chrbát , poriadne roztvoria nohy a pomaly vchádzajú najprv jeden a hneď do tej istej diery aj druhý.Neverim vlastným očiam! Som roztvorena ako pri pôrode! To nie,veď ma roztrhaju!2 cernosske choboty v mojej kunde!
Ja len rycim,nevnímam nič okolo seba,až keď mi tretí Černoch strčí svoj chobot do pusy.
Som v obkľúčení čiernych vtákov.Nemozem sa ani hnut a moj partner sa nezaujíma o mňa,ale obrába tam v druhom rohu 2 Černošky. Lize im picky a trtka raz jednu,raz druhu.To len tak narýchlo zazriem.
To isté urobia aj s mojim konecnikom.Roztiahnu ho najprv análnym kolíkom a ani nestačím povedať že nie, a oba čierne choboty sa mi tam natlačia a jebu ma o dušu.Su to klady, ktoré cítite v celom svojom vnútri.
Už mi je všetko jedno.Bud tu odpadnem,alebo to prežijem.
Bolesť sa strieda so slastou a ja som v extáze.Oci mám prevrátené dohora a už nevládzem vydať zo seba ani jeden zvuk.
Nakoniec si povytiahnu vtáky, nacpu sa mi do pusy a vypumpuju všetko do môjho žalúdka.
Som dokonale vytrtkana, vylizana a vystriekana.

Nevládzem ani vstať.

Partner ma naloží do auta a cestou povie len jednu vetu: "A teraz vieš ako chutí černošský chobot."
Vyloží má doma a ja padám únavou z perfektnej swingers párty.