Suseda2

25. 12. 2023 · 2 211 zhlédnutí 69moon

Blikla mi notifikácia, mám správu od neznámeho čísla: "Muž vymenil večeru za hokej, príď presne na druhú tretinu." Chvíľku trvá kým mi to zapne, suseda, musí to byť ona. Situácia doma je ok, v telke prebieha prvá tretina. Bežím do sprchy. Žiletka, sprcháč...nič viac. Končí reklama po prvej tretina a ja vchádzam do dvora k susedovi. Dvere sú otvorené. Čaká ma v mne už známej predsieni, s prstom na perách. "Potichu, je hore". A naozaj, zo schodov počuť ruch národného športu.
Je elegantne oblečená, asi to mala byť slávnostná večera. Vysoké podpätky, ako vždy, čierne pančuchy, šedastý sukňový kostým so sakom, blond vlasy. Opiera sa o stenu a s pohľadom upretým na mňa pomaly rozopina gombíky saka. Objavuje sa čierno-červený, pekne vyplnený korzet. Spúšťa dlane nadol a vyhŕňa sukňu. Pančuchy končia širokou čipkou a lemom podväzkov. Biele stehná krásne kontrastujú s čiernou pavučinkou, nemá nohavičky. "No pán domáci zaváhal", šepnem, ale to už klesám na kolená. Roztúžene zastoná keď sa ponáram medzi jej stehná. Je horúca, vlhká, voňavá...ochutnávam ju jazýčkom, nasávam klitoris medzi pery. Tečie. Pridávam prsty, pomaličky zasúvam najprv dva, potom tri. Chytá ma za hlavu a tíško vzdychá. Tuším sa už urobí, asi ju manžel dosť zanedbáva, tým lepšie pre mňa. Tlačí mi hlavu o klitoris, v pičke to krásne čvachtá...triašku strieda kŕč orgazmu. Lapám po dychu, skropený jej šťavičkou, ona ochabuje. Vstávam a tak ako tam stojí jej sťahujem okraj korzetu nadol. Konečne vypadnú tie jej kozy. Zvieram ich v dlaniach a tisnem k sebe, nech dočiahnem pusou na obe bradavky. Sú krásne zdurené, sladké, zabáram prsty do tých kyprých melónov. Otáčam si ju, ona sa opiera rukami o stenu a vytŕča zadoček. Vyrážam jej ho tam bez váhania. Tvrdo, na doraz. Divoko ju šukám, brucho búši o riťku. Zhora počuť hluk z telky a krik, "Goooool!" Chytám ju za kozy a striekam do nej horúci rúd ako z hasičskej hadice. Sused hore sa teší gólu a ja zatiaľ skórujem dole s jeho manželkou, skvelý zápas.
Berie ma za ruku a vedie do kuchyne, priviera dvere. Rázne ma usadí na kuchynskú stoličku a rozkročí sa nado mnou. Mám zas šancu dosýta sa vynadívať. Z kundičky jej vyteká semeno, ako si ju roztvára. Je zadýchaná, líčka krásne červené. Kozy mám už pred tvárou keď na mňa dosadá. Nadoraz, tvrdo. Panička si chce vziať čo sa jej páči. Poskakuje na mne, jazdí ako skúsená jazdkyňa. Stolička pod nami vŕzga, ona vzdychá, kunda mľaská, kozy mi bijú o tvár ako kostolné zvony. No nádhera, jebačka ako sa patrí... Jednou rukou ma objíma okolo krku, druhou sa priťahuje o operadlo stoličky. Tlačí mi hlavu silno na prsia, zabáram prsty do jej zadku a pomáham jej pritlačiť sa. Zrazu vybuchne, cítim ako sa jej sťahuje pička, pulzuje, takmer kričí. Dostane ma to a zas sa urobím. Striekam do nej dávku za dávkou až mi nič neostane. Ešte že je hokej naozaj nahlas...
Je najvyšší čas aby som vypadol. Aj keď som túto tretinu nevidel, budem si ju veľmi dobre pamätať.