Poker 4

18. 10. 2023 · 898 zhlédnutí Thowt

Lea dlho nepremýšľala. Chytila Mirandu za ruku a voviedla ju pomedzi jej dlhé chudé stehná. Usmerňovala si ju a jemne sa pohupovala dopredu a dozadu. Pri tom mu vystavovala jej útle telo na obdiv.

Po chvíli sa otočila k Mirande a pošepla, aby si kľakla. Podvolila sa jej, hoci to nemala vo zvyku. S očakávaním sa dívala do očí jej kamarátky, ale dnes i sokyne. To, ako si ju Lea pritisla tvárou k lonu, nevidel. Mal možnosť sledovať len pekne tvarované pozadie nesmelšej z dvojice dám, ktoré si k sebe priviedol.

Lea sa mierne rozkročila a ešte viac si pritlačila tvár do jej nedočkavého rozkoku. Miranda po chvíli zalapala po dychu a prekvapene sa odtiahla. Prekvapene pozrela na Leu, ktorá si ju nekompromisne pritisla naspäť.

To čo sa udialo ďalej prekvapilo aj jeho samotného. Lea si zadychačnanú sokyňu priviedla do postele. Priam ju tam sotila, pretože tá od prekvapenia vzdychla. Strčila jej do úst dva prsty a následne zasunula priamo do rozkroku bez nejakých nežností. Miranda sa nezmohla ani na pípnutie, iba držala a užívala si drsné dráždenie.

“Páči sa ti to?” zvolala panovačne Lea, keď si Miranda začala intenzívnejšie užívať tvrdú masáž jej útrob. Prikývla a Lea ihneď oslobodila ruku z rozkroku. Medzi prsty uchopila Mirandine bradavky a pevne pritlačila. Mirandin výraz pokryvila bolesť a chcela čosi nepekné vykríknuť, keď jej v tom zabránila facka, ktorá pristála priamo na jej líci. “Nie? Lebo teraz si v mojej moci, ty suka.” skríkla na ňu doteraz nenápadne nežná a nesmelá kamarátka.

Keď sa Miranda spamätala, na jej tvári sa na chvíľu objavil šibalský úsmev. “Ty mrcha jedna malá!” zvolala na Leu, ktorej sa šikovným hmatom podarilo Mirandu prevrátiť tvárou k matracu. S veľkou pravdepodobnosťou to bolo pre to, že jej s tým Miranda pomohla. Z diaľky sledoval ako sa Mirandin pevný zadok rozvlnil po prvom stipľavom plesnutí. A sledoval aj ďalšie rany z rúk útlej slečny. Na prvý pohľad to vyzeralo trochu komicky, ale keď sa po chvíli pevný guľatý zadok začervenal a Miranda sa od bolesti zaprela lakťami, bolo jasné, že premiantka v dominancii do toho vkladá všetko. A jej obeť to prekvapivo znáša aj s bolestivými následkami.

Bol najvyšší čas vstúpiť do deja. Postavil za Leu. Pokúsil sa pevne chytiť jej rozhorúčené telo. “Prestaň!” schladila ho, ale bez úspechu. Prešiel jej od bokov k prsiam a rukou sa pokúsil nasmerovať jeho vzrušený penis do jej útrob. Na prvý pokus neuspel, pretože Lea sa vpierala a odmietala sa vzdať jej novo nadobudnutej dominancie, ale po chvíli sa podvolila. Nechala sa prudko narážať na jeho panvu a oddávať sa vzrušeniu, ktoré dobré poznala.

Miranda sa pretočila, aby si obzrela sexujúcu dvojicu. Už navnímala všetky nové pocity podriadenej ticho nesúcej uštedrené rany. Fyzickej bolesti si v živote užila omnoho menej ako tej psychickej, preto sa jej to asi teraz tak páčilo. Niesla to s hrdosťou dámy.

V najväčšom vytržení chytil Leu za vlasy a pritiahol. Prehla sa ako mačka po prebudení. Uvoľnila zo seba ďalšiu skrytú energiu sexuality a pridala do vášne. Ani nevie, ako sa ocitla v lone Mirandy, keď ju zaliala vlna silného orgazmu.

Hneď ako opustil jej telo, zrútila sa na posteľ a triasla sa neprirodzeným kŕčom. Stratila akúkoľvek kontrolu nad všetkým a len pomaly precitala do reality. Ucítila, ako si ju Miranda tisne do jej vzruseného lona. Musela sa tej súloži oddávať dobre dlho, pretože na jazyku ucítila potoky sladkastého moku, ktoré správadzali nehrané stony rynúce sa z úst Mirandy. Počas precitnutia ucítila ešte čosi. Ucítila, ako jej po stehne steká čosi teplé. Načiahla sa za tým prstami a časť zotrela, zatiaľ čo sa ďalšia čas vyvalila z jej jaskynky ako potok, čo sa chce dostať na svetlo sveta s plnou dravosťou.

Miranda sa prebrala z vytrženia, keď sa Lea rozhodla skúmať darček o milenca. “Daj mi, chcem to chutnať.” povedala spontánne. Lea jej pred tvár nastrčila prsty a skôr, ako ich stihla Mirande zasunúť do pusy, Miranda zareagovala: “Nie, chcem to chutnať z teba.” Lea pohotovo vyliezla na Mirandu a klakľa si nad jej tvárou. Stekajúcej semeno zachytával mrštný jazyk kyprejšej z dvojice týchto zmyselných kočiek. Spokojne sledoval tento vzrušujúci pohľad, ani sám netušil, že sa to až takto vyvinie. Že sa to takto príjemne zvrtne na takúto divočinu, ktorú ani jedna z dvojice dievčat neplánovala ukončiť.