Porn? It´s beautifuj (2. časť)

18. 10. 2023 · 743 zhlédnutí Intense_sarcasm

Tento príbeh nie je ani trochu vymyslený, aj keď je tak trochu prikrášlený v detailoch 😊Pre lepší kontext odporúčam najprv si prečítať 1. časť.
Kokot! Hnusný, vymrdaný, skurvený, klamársky kokot. Asi takto nejako privítala Karina svojho milovaného po návrate z krátkeho venčenia ich mopslíka, alebo skôr z venčenia jeho mopslíka....v každom prípade bolo jasné, že idylickému a nalinkovanému životu milej a krásnej Kariny je koniec. Po tom, čo opadol všetok adrenalín a minuli sa všetky slzy, nastal v Karininej hlave odpočet. OK takže byt – jeho, auto – jeho, pes – jeho....som v piči ako lanský sneh, povzdychla si a začala si otvárať internet banking koľko má vôbec na účte. Nebol to pekný pohľad. Rodičia sú na opačnom konci krajiny, s priateľom je koniec, kamaráti boli dlhé mesiace na vedľajšej koľaji a jediná kamoška u ktorej by mohla Karina prespať je ešte plná Mišovho semena. No nič, zajtra začínam nový život, povedala si Karina v hotelovej izbe neďaleko svojho bývalého bytu a dopila posledný dúšok vína, čo jej ešte ostal.
Ako to však býva, na osratého aj hajzel spadne. Karina na druhý deň po príchode do práce našla na stole odkaz, že má prísť za šéfom. To nebolo dobré znamenie. Vo firme sa už dlhšie šuškalo, že dôjde k prepúšťaniu a Karinine výkony posledné týždne, vzhľadom k okolnostiam jej osobného života neboli bohvieaké. Šefko bol odhodlaný 50tnik nižšieho vzrastu, ale vyššieho ega. Dosť nepríjemný psí čumák, taký excelovský typ. Na stole fotka so ženou a deťmi a na stenách 20 certifikátov o ovládaní niečoho čo ti je obvykle na nič. Šéfko si Karinu posadil a z jeho výrazu bolo zrejmé, že sa chystá s ňou rozlúčiť. Karina, vaše výkony šli v poslednej dobe prudko dole a vedenie s tým nie je vôbec spokojné. Začal šefino a čakal na Karininu reakciu. Karina v rozpoložení v akom sa práve nachádzala si povedala, že už jebe na všetko a prejde do protiútoku....mne je už všetko jedno, povedalia si v hlave a spustila – Šéfe ja viem, že to z mojej strany nebolo ideálne, ale moje výkony sa môžu výrazne zlepšiť, som ochotná vám to dokázať aj hneď teraz 😊
Na šéfinovi bolo vidieť, že nechápe o čom je reč. Zlatý. Karina teda pritvrdila. Nahla sa a zložila rámik s fotkou rodiny na šéfinovom stole. Predklonila sa a rozopla si 2 gombíky na bielej blúzke. Ja sa viem do práce vložiť, keď ma baví, povedala Karina a chytila šefina za kravatu. Ten bol z celej situácie úplne vyvedený z mieri. Začal sa potiť a hapkať a nechápal čím si zaslúžil takú pozornosť svojej krásnej a mladej zamestnankyne. Karina prešla okolo stola a čupla si pred šéfina, zdvihla oči a povedala, či môže začať orálne preskúšanie. Šefino iba mlčky prikývol a začal si neobratne rozopínať opasok na nohaviciach plný očoakávania, akoby ho naposledy nejaká fajčila ešte na škole. Karina tiež už roky nefajčila iného vtáka ako Mišovho, bola mu celý čas verná a nemala dôvod to meniť, až pokým nezistila čo je zač.
Karina teda začala fajčiť šefinovho vtáka a celkom si užívala tú zmenu. Mal ho síce menšieho ako Mišo, ale bol o dosť hrubší, až mala chuť ho vyskúšať v sebe. Stiahla si teda nohavičky a oprela sa o stôl. Šefino celý červený a udychčaný vyzeral, že podáva svoj životný výkon. Stiahol si jej zadoček nižšie a vrazil jej ho dnu. Strašne sa snažil byť potichu ale vôbec mu to nešlo, až sa Karina bála ako na ňu bude pozerať jeho sekretárka keď vyjde von. Nakoniec to šéfino už nevydržal vybral ho von a spravil sa jej na zadoček. Oprelo ho do stoličky a dostal zo seba iba – ďakujem Karinka, môžete ísť 😊
Karina si teda utrela šéfinove semeno, vytiahla sukňu, zapla blúzku, vrátila späť šéfinov rámik s fotkou a spokojná so svojim zlepšeným pracovným výkonom odkráčala sebavedomo do svojej kóje. Pokračovanie nabudúce.