Milovanie v nákupnom centre.

18. 10. 2023 · 1 065 zhlédnutí Rudo555

Bola si v Trnave na nákupoch v City aréne. Stretli sme sa tak,že ti spadla taška a ja som ti ju dvihol. Mala si oblečenú minisukňu a jrásbe sexi tričko s lo vzirmi kvetov.
Ako si sa po ňu zohla, videl som tvoje krásne nohy a aj tvoje sexi nohavičky. Boli biele.
Ale to som nezastihol. Ty si ma zbadala a zase ti taška spadla. Ja som ti ju podal a spýtal som sa ťa, či sa niekde ponáhľaš.
Odpovedala si mi,že nie.
Ja na to. Slečna, môžem vás pozvať na kávu?
Ty že áno.
Potom sne pokecali a som ti zobral drink, čo máš rada.
Potom ešte dva a o chvíľu sme sa začali bozkávať.
Asi po pol hodine som ťa chytil za zadok a ty mňa náskedne za penis. Dostali sme strašne chuť na sex. Zbehli sme dole do auta a tam som ti začal hladiť prsia. Velmi sa ti to páčilo a o minútu si si vyhrbula tričko.
Hneď som ti začal lízať bradavky.
Vzdychala si a začala si mi honiť vtáka. Bolo to super. V tom som už dostal chuť na tvoju pičku. Nohavičky som ti stiahol pod kolená a začal som ti ju prstovať.
Za krátko som sa priklonil dole a jazykom som ju začal lízať. Bola voňavo slankavá a o minútu bola už mokrá. Bolo to krásne a už som ti ho vrazil do vnútra.
Nádherne si vzdychala a prirážať.
Vystriedali sme sa opačne. Zrazu som bol dole ja a ty si bola na mne.
Bola to úžasná rozkoš. Tvoje krásne prsia som si užíval , stále som ich pri tom cumkal a hladil a na záver som sa na ne urobil.
Po sexe sme sadli do auta a zaviezol som ťa domov.Cestou sme sa stavili v Chorvátskom Grobe, kde sme si znova zašukali. Odvtedy sa milujene často.