po káve

18. 10. 2023 · 846 zhlédnutí Anjel999

Po príjemnej káve v malej kaviarni, ktorá bola súčasťou luxusného hotela v centre mesta, sa Lukáš a Zuzana vydali na prechádzku hotelovým lobby. Osvetlenie bolo tlmené, čo vytváralo intímnu atmosféru.

„Vieš,“ začal Lukáš, „mám tu izbu. Objednal som ju kvôli dnešnému stretnutiu s klientom z iného mesta a mám ju ešte na túto noc.“

Zuzana sa naňho pozrela prekvapene. „Vážne?“

Lukáš prikývol. „Chceš si ju pozrieť? Je tam krásny výhľad na mesto.“

Zuzana chvíľu váhala, ale potom s úsmevom prikývla. Výťahom sa vyviezli na vyššie poschodie. Lukáš otvoril dvere a vošli do elegantne zariadenej izby. Na stene visela obrovská plazma a veľké panoramatické okno odhaľovalo nádherný výhľad na osvetlené mesto.

Zuzana kráčala k oknu a obdivovala výhľad, kým Lukáš nalial pohár vína pre oboch. Podal jej jeden a pripil si s ňou. Poháre sa zazvonili a ich oči sa stretli. Lukáš sa pomaly predklonil a ich pery sa jemne stretli.

„Toto je naozaj úžasný výhľad,“ šepla Zuzana, keď sa odtiahli.

„Súhlasím,“ odpovedal Lukáš s úsmevom, pričom jej pohľad hovoril viac než tisíc slov.

Sedeli na gauči, rozprávali sa, smiali a občas sa nežne bozkávali, kým mesto pod nimi pokračovalo v svojom nočnom živote.

Po dlhých chvíľach bozkávania sa obaja odtiahli a v tichosti si hľadeli do očí. Lukáš pomaly vzal Zuzaninu ruku a priviedol ju k veľkému oknu.

"Skúsme sa pozrieť na mesto z tejto perspektívy," navrhol a pomaly otvoril okno. Chladný nočný vzduch zatiahol do izby a zanechal na ich tvárach príjemný pocit sviežosti.

Stáli vedľa seba, opretí o parapet, a sledovali nočné svetlá a ruch mesta. Zuzana sa pritúlila bližšie k Lukášovi a on ju objal okolo ramien. Pocítili teplo svojich tiel, kým tichá hudba z izby dopĺňala atmosféru momentu.

Lukáš sa pomaly otočil k Zuzane a opäť sa ich pery stretli, tentokrát však s väčšou vášňou. Po chvíli sa odtiahli a Zuzana šepla: "Čo by si povedal na to, ak by sme si pozreli nejaký film? Cítim sa príjemne v tvojej spoločnosti a nechcem, aby tento večer skončil tak skoro."

Lukáš s úsmevom prikývol a obaja sa usadili na veľkú posteľ. Lukáš zapálil niekoľko sviečok a pustil romantický film. Zuzana sa pritúlila k nemu a položila hlavu na jeho hruď. Lukáš ju pevne objal a pohladil po vlasoch.

Strávili zvyšok večera v teplej náruči jeden druhého, sledovaním filmu a zdieľaním myšlienok a pocitov. Keď film skončil, Zuzana sa pomaly zdvihla a povedala: "Bol to nádherný večer, ďakujem ti."

Po ukončení filmu sa Lukáš a Zuzana zastavili na chvíľu, sledovali sa a hlboko dýchali, cítiac napätie vo vzduchu. Zuzana sa pomaly pritúlila k Lukášovi, keď jeho ruka kĺzala po jej chrbte. Pocity medzi nimi boli silné, ale obaja si boli vedomí, že chcú zachovať určitú hranicu.

Ich bozky sa stali vášnivejšími, ich dych sa zrýchlil. Lukáš jemne položil Zuzanu na posteľ, pričom ju neustále bozkával. Prechádzal od jej pier po krk, kým Zuzana cítila príjemné mravčenie v celej jej koži.

Zuzana sa zastavila na chvíľu, hľadiac Lukášovi do očí. „Si si istý?“ šepla.

Lukáš prikývol. „Ak si istá aj ty.“

Opatrne a jemne začali objavovať telá jeden druhého, pričom rešpektovali hranice a pocity toho druhého. Ich dotyky boli plné vášne, ale zároveň plné úcty a nežnosti. Zaznamenali každý výdych, každý dotyk, a každý pohľad.

V tme izby, osvetlenej len slabým svetlom mesta a plápolajúcimi sviečkami, obaja cítili, ako ich telá reagujú na blízkosť toho druhého. Lukáš jemne sklonil Zuzaninu hlavu späť, aby mohol sledovať kontúry jej krku. Zuzana cítila, ako jeho pery a jazyk objavujú každý kútik jej kože, čím vyvolávali príjemné mrazenie.

Zuzanina ruka sa začala pohybovať po Lukášovom hrudi až k bokom. Cítila, ako svaly pod jeho košeľou napäto reagujú na jej dotyky. Jemne začala tlačiť košeľu z z pliec, odhaľujúc jeho telo. Jeho pokožka bola teplá a hladká pod jej prstami.

Lukáš pomaly stiahol zips na Zuzaniných šatách a pomohol jej ich odhodiť na zem. Zastavili sa na chvíľu, aby sa mohli obdivovať jeden druhého. Ich dych sa zrýchlil a oči hovorili viac než slová.

Spojili sa opäť v vášnivom bozku, ktorý bol plný túžby a zvedavosti. Dotyky boli jemné, ale zároveň plné vášne, ktorá sa stupňovala s každým pohybom- Ich tela boli spojené hlbokej rozkoši.

Lukáš pomaly prechádzal svojimi rukami po Zuzaninom tele, zatiaľ čo ona jemne skúmala kontúry jeho chrbta a bokov. Ich telá sa pritúlili ešte bližšie k sebe, pričom sa nechali unášať rytmom ich dýchania a tepom ich sŕdc, vášnivým pohybom ich tiel.

Kým sa milovali, obaja boli hlboko sústredení na pocity a reakcie toho druhého. Bolo to vzájomné objavovanie a zdieľanie najintímnejších chvíľ. A keď sa nakoniec obaja úplne uvoľnili a spočinuli vedľa seba, bolo to s pocitom hlbokého uspokojenia a úcty k sebe navzájom.

Neskôr vedľa seba, obaja vedeli, že ich vzťah sa dostal na novú úroveň. Objali sa a zaspali v náruči jeden druhého, vedomí si nového začiatku, ktorý im tento večer priniesol.