Poker 5

12. 11. 2023 · 747 zhlédnutí Thowt

Lea si ho k sebe sebavedomo privolala prstom. Najprv zaváhal, či sa do toho zapájať. V tento večer to bolo jeho prvé zaváhanie a zároveň najväčšia chyba. Lea nad ním okamžite ucítila moc. Bol skvelo uspokojený a povoľný k akejkoľvek akcii. Naklonil sa ku kľačiacej Lei, že ju pobozká, ale ona sa jeho perám úplne vyhla a pevne uchopila jeho po akcii zvädnutý penis. Pevný stisk v ňom vyvolal protichodné pocity, no jeho telo to pochopilo jednoznačne: krv začalo hrnúť do jedného miesta, pokúšalo sa pretlačiť Lein silný stisk.

Pozrel jej do očí a pokúsil sa prebrať kontrolu nad situáciou, keď tam zazrel čosi, čo nečakal. Jej pohľad vravel: prosím, nekaz mi to, dovoľ mi užiť si to z tejto stránky. Podvolil sa, hoci netušil, čo ho to bude stáť.

Po chvíli mu opäť pevne stál. Lea zosadla z Mirandy a prísne povedala: “Ľahni si!”
Urobil ako povedala. Ucítil jej ruky na zápästiach. Hravo by ju premohol, ale nestál o to. Nechal ju užívať si moc. Sadla mu na penis a pohybom panvy mu ho dráždila po povrchu. Sledoval, ako sa mu penis na chvíľu schoval celý v jej lone, aby následne pri pohybe nadol odhalil jeho vzrušenie a veľkosť.

Naklonila sa k jeho pevným prsným svalom a zubami nahmatala drobné mužské bradavky. Silno ich zovrela. Od prekvapenia a bolesti sa ju pokúsil zhodiť. Nevydal však ani hlásku, preto to Lea opäť o chvíľu zopakovala. Ešte predtým ho nechala do nej vníknúť.

Opäť sa zahryzla do jeho bradavky a on sa od bolesti zaryl hlboko do nej. Až tak, že od vzrušenia nahlas vzdychla. Ruky jej skĺzli od jeho zápästí k uboleným prsiam a nežne hladili miesta, po ktorých zostala takmer neviditeľné stopy po jej zuboch.

Keď sa dostatočne nabažila nového vzrušenia, zošuchla sa z neho. Naklonila sa perami opäť k jeho prsiam. Pokúsil sa podvedome vyhnúť ďalšej bolesti odtiahnutím.
“Neboj sa, už ťa nechcem trápiť.” prihovorila sa k nemu ako k bezbrannej obeti. Laskávym dotykom pier schladila spomienky na bolesť a savým tlakom sa od nich hravo odtrhla. Rukou okopírovala jeho vypracované svaly a zhodnotila: “Máš krásne telo.”
“To aj ty.” polichotil jej a ona sa prekvapivo vrátila k svojej prirodzenej povahe. Začervenala sa a odvrátila od neho tvár.

Mirandu ich laškovanie medzitým omrzelo a bez akýchkoľvek prejavov žiarlivosti zobrala do ruky telefón. Práve čosi písala, keď jej ho Lea vytrhla z ruky.
“Žiadne telefóny!” nabrala opäť panovačný tón.
“Vráť mi ho.” odmietla sa podriadiť.
“Lebo čo?” chystala sa jej streliť ďalšiu facku.
“Opovážiš sa mi dať ďalšiu facku, ty mrcha.” povedala Miranda nekompromisne a Lei klesla nachystaná ruka k posteli. Miranda si s ľahkosťou zobrala svoj telefón späť. Odložila ho a postavila sa pred obnažený pár.
“Fajn, ako vám ešte môžem poslúžiť, madam?” prehovorila s mierne posmešným tónom. Provokovala Leu a jej reakcia bola presne taká, akú si Miranda priala.

“Kľakni si!” znel jeden z nových pokynov a za pár sekúnd Miranda lapala po dychu. Sama s jeho prirodzením nemala problém. S Leinou násilnou pomocou to už išlo omnoho ťažšie. Nedávala jej žiadny priestor a oboma rukami ju natláčala do jeho lona, zatiaľ čo Miranda sa z neho pokúšala oslobodiť. Držal ako stĺp. užíval si ako jej roztrasené hrdlo nenápadne dráždi bohaté nervové zakončenia nabité vzrušením.

Následne sa zopakovala scéna, ktorú zažil pred chvíľou, iba sa vystriedali role a aktéri. On bezbranne ležiaci oddávajúci sa nadržanej žene. Tentokrát Mirande. Tá mala neskutočnú radosť, že sa mu mohla teraz pomstiť a vyslovene ho vyšťaviť do poslednej kvapky. Energie mala na to ešte stále dosť.

Novú rolu zohrala ale opäť Lea. Kontrolovala Mirandu a keď sa jej nepozdávala dôraznosť, pevne ju chytila za boky a prirazila Mirandu na doraz jeho rozkroku. A potom to prišlo. Drobnou štrbinou k jej rozkoši prekryla jeho tvár a on ucítil príjemne sladkastú vôňu vzrušenia a o necelú sekundu aj chuť.

Netušil, čo sa ďalej dialo. Zaborený nosom do Lei mohol sledovať len jej impozantne drobnú prdelku a počúvať bolestivé stony Mirandy. Pravdepodobne aj ona sa stala obeťou zovretia ostrých zubov. Stískali jej vytŕčajúce špičky bradaviek a trýznili ju bolesťou, napriek tomu sa nedala odradiť a držala ako predtým on. O čo bol väčší stisk, o to viac nepravidelne na neho prirazila. Tieto nečakané zmeny rytmu a intenzity v ňom vyvolávali stále viac nekontrolovateľnejšie vzrušenie.

Zatiaľ čo Miranda hrdelne stonala do priestoru, Lea nedala jej prsiam pokoj. Zarývala sa do nich zubami i nechtami. Pevne ich stískala a občas ich poriadne plesla. Vtedy ucítil, ako sa Miranda zachvela, ale vždy to ustála. Určite sa jej to páčilo, inak by to Lei nedovolila. A inak by sa tak rýchlo neurobila...a znova a znova. Ani jeden sa nechcel vzdať a držal z posledných síl svoju rolu.

Zrútilo sa to celé až potom, ako za s Mirandinej kundičky začal liať prúd semena, ktorý sa pretlačil pomedzi jeho penis von. Nevydržal. Lea z neho zosadla a zhodila z jeho lona aj Mirandu. Keď sa vrhla do jeho rozkroku, pocítil isté obavy, že ho potrestá za toto zlyhanie. Nepotrestala. Vášnivo sa postarala o jeho prirodzenie a nežnými dotykmi ho nechala veľmi pomaly ochabnúť.

"Teraz ty!" vyzvala ho, aby sa rovnako ako ona postaral on o Mirandine lono. Tá sedela bokom a po stehnách jej stekali zvyšky chladnúceho vyvrcholenia.
"To neurobím." povedal rázne a dodal: "Chcem sledovať teba, ako sa postaráš aj o ňu."
Kompletne zmenil pravidlá hry opäť v jeho prospech. Lea sa mu podvolila a oddane są vrhla pomedzi nohy jej kamarátky.

Miranda na neho pozrela pohľadom "Tak takto sa ti to páči, ty hajzel" a rozhodla sa mu to okoreniť hraným, ale veľmi zvodným pohľadom vzrušenia a pridala aj kulisu v podobe vzdychov. No netrvalo dlho a hranie sa premenilo v skutočnosť. Nová dávka vzrušenia zaplnila priestor do takej miery, že aj jeho uspokojenie prestalo byť uspokojené a do tela sa mu hrnula nová túžba. Najprv Leu nežne pohladil po jej pevnom zadku, aby jej následne uštedril pár štipľavých plesnutí. Nevydala ani hlásku, ale bolo vidieť, ako sa prstami zaryla do Mirandiných stehien. Citlivá pokožka jej začervenala, preto nemal odvahu v tom pokračovať. Vlastne ho to nijak výrazne nenaplnilo. Moc si predstavoval úplne inak.

Bol rovnako nadržaný ako na začiatku, ale tentokrát to vôbec neskrýval. Nabral Leu odzadu a odvážne si ju pritisol až po koreň. Rajcovne začal prirážať a sledovať Mirandu, ktorá si naďalej až prekvapivo spontánne užívala mrštný jazyk útlej Lei. Presne toto sa mu páčilo.

Keď sa blížil k poslednému vrcholu, pritiahol si Leu k sebe a pritisol si jej telo na seba. Uprel pohľad na Mirandu, ktorá nahradila Leine pery rukou. Až nekontrolovane sa s ňou pohrávala, pri tom maznala prsia. Ocitla sa mimo reality, pohltilo ju spontánne vzrušenie. Presne to chcel vidieť, presne to ho najviac rajcovalo. Presne to ho vyhajpovalo do posledného nekontrolovateľného vyvrcholenia.

"Naozaj si na mizine?" opýtala sa ho Miranda, keď upokojili všetky svoje vášne a netrúfali si rozdúchať ďalšie.
"Tak trochu."
"Tak trochu?"
"Hej, som profesionálny pokrový hráč..." na chvíľu sa odmlčal. "A zakázali mi vstup na najprestížnejšie turnaje."
"Podvádzal si?"
"Nie."
"Neverím ti."
"Nemusíš." odvrkol Mirande a ukončil tento rozhovor. A zároveň Mirande vnukol skvelý nápad.