Stopár Marek

26. 10. 2023 · 4 539 zhlédnutí Mickajedina

Nikdy neberiem nikoho cudzieho k sebe do auta... ale čaká ma dlhá cesta... hrá mi pohodová hudba..(Stereophonics tuším...Maybe tomorrow) a premýšľam že si to spestrím.
Zastavím pri jednom mladom chalanovi.. ktorý sa má pýta na cestu.. že stratil doklady aj mobil a že je ozaj v riti. Otvorím mu dvere.. nech si sadne dnu. Ma teplákové kraťasy ...tričko.. celkom vidno pekne telo... jemná pokožka..strnisko..a ozaj krásne vonia.. Nedávam na sebe najavo že som si ho tak obzrela..podávam mu telefón ak si chce zavolať...že je v poriadku.. volá mame aby sa nestrachovala. Že všetko je ok a príde. Je taky celkom roztomilý.. taky nevinny priam mi príde ze asi dobrý cieľ pre kohokoľvek. Predstaví sa mi a podá ruku. :" volám sa Marek a som vašim dlžníkom celý život." Vravím chutný.
Počas cesty mi rozpráva o sebe.. ako cvičí..cestuje.. čo priateľka.. čo by chcel zažiť... všetky tie ideály keď máte ideálny vek veriť tomu a právo snívať. Naozaj milý chalanisko.. do toho mi vola manžel.. ukážem Marekovi aby bol ticho a nič nerozprával.. pocit že toto by sa ťažko vysvetľovalo...radšej to nespomeniem... voláme spolu cez bluetooth..
"Ako láska...ešte si asi velmi ďaleko..že? "
"Áno ešte dosť. Už sa vari nevieš dočkať?
"Viem veľmi dobre ako sa tešíš..keď prídeš domov...určite máš tu krátku sukničku...a opätky..že? Mám na teba takú chuť... povedz mi aké máš nohavičky? "
Očami sa aj bojím pozrieť na Mareka..trápne a vzrušujúce zároveň..cítim ako sa červenám.
"Červené... tangá... čipkované.."
"Tie sú urcite celé mokré ako ťa poznám láska..."
Zlato dobre vieš, že máš pravdu... je mi trápne...Marek podľa mňa ani nedýcha v aute..
"Už si sa dnes ochutnala?" Bože už nech si doma nech ta vytrtkám. Zavoláme si keď si dáš pauzu aby som videl tu moju mokrú pičku?"
Mám pocit že sa prepadnem od hanby... pritom mám totalne mokré gaťky..
"Zlato... zavolám ti za chvilku...dobre?"
Po ukončení telefonátu mi je totálne teplo.. ani neviem čo mám povedať.. odvážim sa pozrieť na Mareka...hneď vidim ze mu vidno zospodu na stehne tvrdy vták. Čiže nemá pod kraťasami žiadne prádlo. Ufffff... bože.. pozriem sa na neho.. on na mňa... "
"Prepáč mi to.. normálne neviem čo mám povedať..."
"Urobila si to?"
"ČO?"
"Ochutnala si sa?" Marekova ruka mi pohladila stehno...
Oblíznem si pery.... toto nemôžem predsa... vzápätí odpovedám..."Áno ochutnala".
Rukou mi prechádza medzi stehná... "A máš mokré gaťky?"
Idem sa zblázniť že sa toto deje. Prstami mi prejde po pičke... a úplne mokrých gaťkach..som v takom napätí.... akosi tu slová netreba.. odstavím auto v tej tme a vystúpim.. "Prepáč ja sa potrebujem vyvetrať a evidentne schladiť."
Otvorím kufor auta kde si sadnem a v hlave si vravim... kľud.. Marekovi to nedalo a vystúpil z auta...začal sa mi ospravedlňovať.. "Prepáč.. ja som asi nemal.. ale to bolo také brutálne... počúvať to a vidieť ťa sedieť vedľa mňa...a predstavovať si ťa. Tie tangá.. mokré.. som z toho taky nadržaný.." podišiel bližšie a pobozkal ma.. Na istotu.. nadržane..vášnivo.. "Ja si nemôžem pomôcť... šepkal mi do ucha.. a vyhrnul mi sukničku...odsunul mi gaťky nabok a rovno ho do mňa zasunul.. vzdychala som priam okamžite...pridržala sa jeho bokov.. držala za tričko.. ktoré som mu vyzliekla. Jeho vôňa....dravosť.. nevinné oči.. a jeho pery.. prvé kolo bolo rýchle....tvrdé a dravé.. keď sa urobil.. hneď mi stiahol gaťky.... ovoňal ich predomnou... roztiahol mi stehná... a pritlačil si na moju mokrú pičku.. lizal ma tak vášnivo.. čoraz rýchlejšie... vzápätí spomalil.. pridal prsty... vzdychala som čoraz viac... bola som taká nadržaná.. nemohla som to už vydržať.. postavila som sa pri kufor auta.. dala mu jazyk hned do pusy... oblizla ucho.. "Neprestávaj".... otočil ma a oprel o auto.. "nemám ťa dosť... " A rovno ho zasunul do mňa zozadu... ako do masielka...hladil mi zadok... pridržiaval si ma... a šukal ma...čoraz tvrdšie... rýchlejšie.. chvilku spomalil a zozadu ma lizal... a znovu zasunul...šukal ma vonku pri ceste...v tme.... kde nám obidvom bolo všetko jedno som vzdychala až do cieľa.....užívali si chute a telo druhého.. po chvíľke sa mi urobil na zadoček...obaja po orgazme sme predýchavali celý moment...a išlo nám pred očami všetko čo sa stalo... "Vieš,že za toto ale môže tvoj manžel?"
Vlepil mi jazýčkovú... "ešte že máme kus cesty pred sebou :-)"