Ako som robila peeling a masáž prostaty

29. 10. 2023 · 2 106 zhlédnutí jadore31

Keď mám dobrú náladu, stačí mi veľmi malý impulz na to,aby moja fantázia začala produkovať erotické predstavy a v mojom mozgu akoby sa spustila produkcia hormónov,ktoré vytvárajú u ženy chuť na sex.
Raz takým impulzom bola žiadosť môjho vtedajšieho milenca o vydrhnutie chrbta sprchovým pilingom,keď si robil celotelovu kozmetiku.
Samozrejme,že som súhlasila a okamžite som doskackala na zavolanie do kúpeľne len v spodnej bielizni. Rýchlo som schovala aj lubrikant pri sprchovom kúte,aby ho Peter nevidel.Stacil mi pohľad na jeho vyšportované,chlpaté telo a moja erotická nálada sa ešte zvýšila.
Otočila som si ho chrbtom k sebe a kým sa mi " steloval", bleskovo som si za jeho chrbtom vyzliekla aj podprsenku. Holými dlaňami som mu začala po chrbte rozotierat peniaci píling. Zabiehala som aj na šiju a na temeno jeho vyholenej hlavy,po pleciach a klesala som rukami stále nižšie a nižšie.
Peter sa oprel o mramorovu,vykachlickovanu stenu pred sebou a jemne sa rozkrocil kvôli lepšej stabilite.
Pokračovala som po chrbte a plynule som prešla na zadok.Prebehla som po ňom len zľahka, akoby mimochodom. Vrátila som sa na plecia a citeľnejšie som mu pomasirovala šiju. Zhlboka dýchal a videla som, ako sa mu to páči.Potom som sa presunula na prsia a prebehla po jeho citlivých bradavkách. Zasycal a ja som pobadala ako sa mu krv naliala do vtáka a ten pomaly stúpal hore.
Vrátila som sa na jeho zadok a po jeho dôkladnom vymackani som rukou prebehla pomedzi jeho polovice až na guľky a na penis. Už bol úplne tuhý a výrazne trčal dopredu. Pohnietla som vajíčka a druhou rukou som uchopila jeho penis. Vytlačila som si do dlane dostatok pilingovej peny a zľahka som mu zatvorenou dlaňou klzala od žaluďa po celom tele idúc až k podbrušku.
Rukou, v ktorej som mala dovtedy jeho vajcia, som nahmatala tubu s lubrikantom a vytlačila poriadnu dávku na ukazovák a prostredník. Peter sa viac rozkrocil a tak som mala krásny priestor na vklznutie mojich dvoch prstov do konečníka.Priatel zúfalo stiahol zvierac a zároveň sa mu tvrdo napol penis.Jemne som mu dlaňou drsnou od pilingovych zrniek prechádzala po celom penise a zamerala sa najviac na žaluď.
"Čo za nádherné týranie si si to na mňa vymyslela?" pýtal sa ma, vzdychajuc od rozkoše.
" Mám to skončiť?",spýtala som sa ho prekvapene.
"Nie, pokračuj, je to úžasné".
Do zadku,ktorý na mňa vystrčil, mi vnikli teraz už tri prsty naraz.Prstovala som jeho konečník co najhlbšie a hľadala najcitlivejšie miesto,ktorým by som ho dostala do ešte väčšej extázy. Po pár minútach pátrania sme dospeli k tomu, že som sa k nemu postavila zboku,aby som čo najviac mohla bruškami prstov tlačiť na prednú stranu konečníka. Pomalými, klzavymi pohybmi som mu - aspoň to predpokladám - masírovala prostatu.
Peter stonal ako pes , jeho penis stal ako stĺp a on si ho začal krásne honit.
Uvoľnenou rukou som sa vrátila k masírovaniu jeho vajíčok a mierne som ich natahovala."Láska,ale takto sa rýchlo urobim.Nechcela si sa milovať?"
Fakt bol, že som chcela mať sex a bola som poriadne mokra aj vzrušená, ale odbavit chlapa takýmto spôsobom sa mi v tejto chvíli zdalo zaujímavejšie.
"Vychutnaj si to zlato", povzbudila som ho a spýtala sa priamo: "Vystriekas
sa mi za odmenu na tvár a na papulku?"
Vedela som, že ho tým dostanem,pretože som skombinovala formu odbavenia sa,o ktorej väčšina mužov len sníva.
"Ty si moja geniálna, mala stetka.Ano,odbavim sa ti na papulku!",zastonal a netrvalo ani minútu, keď si ma zrazu schmatnutim za vlasy pritiahol k sebe.Vyplazila som jazyk, zaklonila hlavu a zatvorila oči.
Prvá,najsilnejšia dávka mi vletela do úst,druhu zamieril zvrchu na tvár. Semeno mi stekalo na tvár a do vlasov.
Ďalšie prskance končili okolo môjho nosa a úst.
Nedávam si rada striekať na tvár,ale toto som mu výnimočne dnes dovolila.Dovnutra mi vtáka nestrkal,lebo si uvedomil,že ho má od lubrikantu a preto si ho len vyžmýkal nad mojou tvárou.
Keď som cítila,že skončil a nič viac mi už nefrka na tvár ,zdvihla som hlavu a usmiala sa na svojho viac ako spokojného chlapa.
Výraz v jeho tvári mi v každom prípade stal za odloženie milovania na neskôr.