prvýkrát v štúdiu

30. 10. 2023 · 897 zhlédnutí DomA-subG

Len jeden krok cez prah dverí nás oddelil od života tam vonku a ocitli sme sa na mieste, ktoré je vesmírom BDSM.
Cítila som sa ako dieťa v hračkárstve a nevedela kam skôr sa dívať, čo vyskúšať.
Kým si môj Pán prezeral celý priestor, biče, bičíky, kolíky, šukací stroj, vibrátory, sadu na elektrosex, roubíky, svorky, štipce, putá, rozporky na ruky a nohy, stôl a lavicu, kríž na stene, kladku, reťaze, kúpeľňu a samozrejme aj posteľ s vankúšikmi na mäkučkom koberci, ja som sa poslušne vyzliekla do prikázaného oblečenia a stála s rukami za chrbtom a čakala.
Môj Pán si vybral lavicu s červeným koženkovým polstrovaním a ja som začala tušiť, že to bude bolestivá lekcia. Kľakla som si na lavicu s roztiahnutými nohami, opretá o lakte dostala hneď na začiatku odmenu. Mohla som poslúžiť ústami a hlbokým hrdlom. To sú jedny z mojich NAJ chvíľ, keď mi môj Pán pomaly zaplní ústa a cítim ako sa mi v nich pohybuje, ako mi vyplní hrdlo a mne v tej chvíli začnú nekontrolovane tiecť sliny. V momente, kedy si ma pritiahne za vlasy a pevne chytí za hrdlo, moja pička sa ide zblázniť od radosti a zalieva ma svojou horúcou šťavou. Zabúdam na seba, som len nadržanou sučkou, vychutnávam si tieto pocity. Myšlienky sa sústredia len do jedného bodu a v duchu prosím , aby sa už konečne dotkol pičky.
Šuká mi hrdlo čoraz rýchlejšie, otváram ústa, vyplazím jazyk a pocítim ako sami hrdlo a ústa plnia teplým semenom. Chutí...tak veľmi chutí. Nestíham prehĺtať, pár kvapiek dopadá na zem. A zrazu je koniec...
nemám čas si vychutnať tých pár posledných kvapiek a olízať pekne dosucha Jeho vtáka.
Doznieva vo mne vzrušenie, radosť z toho, ako som obslúžila svojho Pána.
Mám chuť sa prstami pohrať s pičkou, ale príkaz znie nepohnúť sa a byť opretá o lakte s vystrčeným zadkom.
Pomyslím si, že moje obavy z bolestivej lekcie bol predčasné a s ľahkosťou mysle nadržanej suky si predstavujem ako budem po svojom výkone pekne ošukaná odzadu.
Z týchto mojich úvah ma veľmi ostro prvé švihnutie po zadku a bolo to kurva bolestivé. Výber padol na jeden z najťažších bičíkov. Každú ranu som si hlboko precítila, odrátala, poďakovala a predýchala. Môj Pán si to vychutnával, nevynechal ani chodidlá, dlane, lýtka, chrbát stehná, bradavky, prsia a pozornosť sa dostala aj pičke a klitorisu.
Striedajú sa nástroje aj intenzita. Dopadajú ďalšie a ďalšie švihnutia ... a ja do tohto dňa hrdá na seba, že som zatiaľ nikdy nepoužila stopku a zvládla každý výprask prvýkrát vyslovím: "Prosím Pane stop"
Údery prestanú dopadať na moje stehná, ktoré sú ako v ohni...chvenie, slzy sa tlačia do očí.
Nevnímam celkom, čo sa okolo mňa deje, počujem len kroky ... a vtom to príde...pohladenie po pičke. Môj Pán sa ma dotýka, je to ako dážď na vyprahnutú púšť...ako ľad, čo schladí oheň, ktorým celá horím...bolesť sa prelieva so vzrušením do jedného celku, v mozgu výbuch protichodných pocitov...dotyky, zvuky...všetko vnímam intenzívnejšie...som Jeho suka...som Jeho...SOM...
Vniká do mňa svojim tvrdým vtákom, cítim ho na kraji pičky, potom hlboko v nej...Cítim jeho ruky na svojich bokoch...nevnímam čas...nech to trvá dlho...dlho...DLHO...
Potrebujem cítiť svojho Pána, počúvať Jeho hlas, vnímať jeho gestá...som Jeho suka...
Kľakni si...jemne Ho fajčím...pobozkaj mi nohu, aj druhú...postaví ma...objíme, privinie, hlboko bozkáva a ja sa topím v týchto objatiach a bozkoch.
Obliekame sa...otvára dvere...jeden krok a hra pre dnešok končí...
Cigareta...úsmev...prepáč za ten zadok, ale týždeň nebudeme spolu...bozk a ja viem, KOMU patrím.
Jeho podpis ostáva na mojom tele ešte niekoľko dní.
Ďakujem Pane