Prvý krát so starším

31. 10. 2023 · 8 089 zhlédnutí alenkanm

Volám sa Alenka a tento rok v máji som skončila strednú školu obor kuchár čašník. Po škole som sa hneď zamestnala, ale po pár mesiacoch som zistila, že táto práca nie je nič pre mňa. Kamoška mi poradila, aby som si spravila kurz opatrovania starších ľudí a išla do zahraničia. Tak som aj spravila a za pár dní po konci kurzu a ja som sa viezla za mojím prvým klientom. Keďže moje jazykové schopnosti sú dosť biedne, prvý klient bol sice v Rakúsku, ale bol to Slovák.

Bola som na seba hrdá, že som kurz zvládla, ale popravde som si nebola úplne istá, či všetko zvládnem. V agentúre mi sľúbili, že na začiatok mi nedajú náročého klienta, bude to skôr o výpomoci v domácnosti, upratovanie, nákupy a pod, nebude tam potrebná veľká zdravotná starostlivosť- z tej som mala veľký rešpekt.

Bolo pár dní po novom roku, čerstvo nasnežené a dodávka agentúry ma vysadila pred starším menším domom v malej dedinke kúsok od Viedne. Zobrala som si kufor a zazvonila na bránu. Po chvíli mi bránu otvoril starší pán. Mal palicu a bolo vidieť, že zle chodí. Dobrý deň, som Alenka, usmiala som sa. Ja som Alojz, pousmial sa pán a premeral si ma. Prešli sme cez dvor a vošli sme dnu. Bol to vcelku útulný domček, žiaden extra luxus a hlavne bolo vidieť, že tu chýba ženská ruka. Alojz mi ukázal, kde mám svoju izbu a navrhol, aby som sa vybalila a prišla za ním do obývačky, aby sa dohodli, čo a ako. Prikývla som a za pol hodinky sme spolu sedeli v obývačke.

Vysvetlil mi, že je už 5 rokov vdovec a že s manželkou nemali deti. Pred rokom spadol a zlomil si bedrový kĺb, takže trochu krýva, ale o to sa ja starať nemusím, na to mu chodí 3 x do týždna fyzioterapeut. A troška smutne poznamenal, že už horšie počuje, tak aby som pre istotu hovorila hlasnejšie. Moja úloha bude variť, upratovať a chodiť na nákupy. A priznal, že mu aj chýba spoločnosť, pretože tu v dedine je veľmi slabý spoločenský život a keď dlhšie šoféruju, bolí ho ten kĺb. So všetkým som súhlasila. Pýtala som sa, čo rád je, aby som vedela čo variť. Na všetkom sme sa dohodli a ja som išla spokojne spať.

Dni ubiehali jeden za druhým, chodila som na nákupy, varila, upratovala a mala som čas si každý den aj zacvičiť a ked bolo pekne počasie, chodila so si zabehat. Ale hlavne som Alojzovi robila spoločnosť. Pri varení si sadol ku mne do kuchyne a rozprával mi o svojej minulosti, kde robil, ako si žili s jeho manželkou, kam cestovali a pod. Celkom som si to užívala, sama som s cestovanim nemala žiadne skúsenosti.

V jeden podvečer si Alojz poprosil o sviečkovú na večeru, ale nemali sme doma smotanu. Tak som pre ňu vybehla ale v polke cesty som zistila, že som si zabudla peňaženku. Vrátila som sa teda domov skôr ako bežne a rovno som vybehla ku mne do izby, kde som našla Alojza, ako sa skláňa nad šuflíkom, kde mám spodné prádlo. Ostala som ako zamrazená. On nepočul, ako som prišla a keď som sa ho spýtala, čo to robí, tak sa strhol a aj on ostal ako zmeravaný. Bolo vidieť, že je uplne v šoku, že ma nečakal a že sa veľmi hanbí. Bol červený a hapkal. Začal sa mi ospravedlňovať a odišiel z izby so slovami, že rozumie, že sa spolu rozlúčime. Ja som si sadla na postel a premýšlala, čo sa tu práve stalo. Všimla som si, že na mňa občas zamyslene pozerá, keď sme boli v kuchyni, ale vôbec by ma nenapadlo, že by muž po 70tke ešte mohol myslieť na niečo erotické. Bolo mi u neho veľmi dobre, vždy sa ku mne správal milo ani náznak nejakého obťažovania alebo podobne. Plat bol síce na Rakúsko dosť nízky, ale zase práca bola veľmi jednoduchá a mala som kopec voľného času.

Zišla som za ním dolu, že sa porozpávame. Sedel v obývačke ako kôpka nešťastia a bolo na ňom vidieť prekvapenie, keď som išla bez kufra. Sadla som si k nemu do obývačky a spýtala sa, čo tam u mňa robil. Povedal mi, že ku mne bude úprimný. Že už si viac krát všimol, hlavne v legínach, ake mám spodné prádlo a že mu to po rokoch spravilo taký ten príjemný pocit v podbrušku. Prádlo v minulosti zbožňoval a často manželke kupoval luxusné kúsky na sviatky a niekedy len tak pre radosť. A že si ma veľmi váži, tak na mňa nechcel nič skúšať, ale pozrieť sa na to prádlo jednoducho neodolal. Povedal mi, že sa ničoho nechytal nepreharoboval sa v ňom, len si vychutnával ten príjemný pocit, ktorý mu vyvolával pohlad na moje prádlo. A že sa za to teraz veľmi hanbí a že pochopí, keď teraz odídem. Potom na stôl položil sto eurovku a povedal, že ma len prosí, aby som to nespomínala v agentúre, lebo by mu už nikoho neposlali a že tu je kompenzácia za problémy.

Nevedela som, čo mu mám na to povedať, v takejto situácii som ešte nikdy nebola. Popravde nie som veľmi hanblivá, skôr naopak a nejaký zvláštnym spôsobom mi to imponovalo, že sa mu moje prádlo páči. Bolo mi ho dosť lúto, ako tam tak sedel a hanbil sa a vlastne ani nič zlé nespravil. Chvílku som sedela mlčky a potom som sa ne neho usmiala a spýtala sa ho, ktoré sa mu páčilo najviac. On akoby onemel, určite nečakal takúto reakciu z mojej strany. Len otvoril ústa a spýtal sa, že prosím? No ktoré prádlo sa mám v tom suflíku páčilo najviac? Spýtala som sa opäť. Ja ani neviem, bolo tam veľa pekných kuskov, potichu povedal Alojz a díval sa pri tom do stola. Ja som sa bez slov postavila a odišla. Za chvíľu som sa vrátila s obsahom toho suflíka v rukach a položila som ho na stôl. Pred Alojzom sa objavilo asi 20 nohavičiek rôznych farieb, tvarov a materiálov. Tak prekvapeného človeka som už dávno nevidela. No ktoré? spýtala som sa. Alojz sa kochal pohľadom na moje prádlo a po chvíli bez slov ukázal na čierne čipkované tangá. Usmiala som sa podala som mu ich. On zavrel oči, opatrne ich zobral do rúk a prstami skúmal ich materiál. Niečo také som už roky nemal v rukách, povedal zvláštnym zasnemým tónom. Bolo zaujímavé sledovať, že nieco pre mňa také bežné, môže byť pre iného tak výnimočné.

Po chvíli ich Alojz vrátil na kopu a opatrne ku mne posunul bankovku, čo bola na stole. Páči sa, to je tvoje Alenka, povedal. Celá táto situácia vo mne vyvolala zvláštny vzrušuj’úci pocit a ja som mala chuť sa hrať. Ďakujem, ale to by bola dosť nezaslúžená výplata. Mám pre vás návrh. Vždy som chcela byť modelka, ale s mojou výškou to nie je možné. Donesiem vám sem ešte moje podpsenky a vašou úlohou bude skombinovať nohavičky a podprsenky ako by sa vam to páčilo. Ja si ich potom oblečiem a vy budete hodnotiť, ako sa vam tá kombinácia na mne páči. Od 0 po 10, kde 10 bude najkrajšie. A potom, budem mať pocit, že si tie peniaze zaslúžim, ako správna modelka. Alojz len rýchlo prikývol a ja som išla do svojej izby pre podprsenky, ktoré som položila na stôl vedľa nohavičiek. Bolo ich menej, pretože mám vcelku pevné jednotky a tie skutočne veľa podpori nepotrebujú, takže často chodím prez podprsenky. Skôr to boli podprsenky s push up efektiom, ked som si chcela spraviť trošku sebavedomie.

Alojz sa pustil do párovania. Prvé mi podal biele nohavičky klasického strihu a bielu podprsenku. Zobrala som si ich a išla sa do izby prezliecť. Po chvili som vyšla len v prádle a Alojzovi skoro vypadli oči. Tá reakcia bola neskutočná, tak sebavedomá som sa už dávno necítila. Nemyslím si o sebe, že by som bola nejaká škaredá, ale mám trošku komplex z mojich jednotiek. Ale zato som hrdá na môj malý pevný zadoček. Ale takýto pohľad som u muža ešte nevidela.

Nečakala som, že ma to bude takto baviť. Alojz pároval najprv decentné kombinácie, ale potom začal aj s divokejšími. Bolo na ňom vidieť, ako si to užíva akoby omladol o 20 rokov. Keď som sa opäť vrátila z izby v novej kombinácii, na stole ma čakali len čipkované tangá. Spýtala som sa, kde je podprsenka, ale Alojz sa len usmial a podotkol, že došli. Tak som si ich zobrala a za chvili sum pred nim stala len v tych čipkovaných tangách. Túto kombináciu ohodnotil ako 11 bodov z 10. Pobavilo ma to.

Alojz vyzeral byť veľmi spokojný. Spýtal sa ma, či by som chcela vidieť jednu nevšednú zbierku. Prikývla som a on mi naznačil, aby som išla za ním. Išli sme smerom do jeho spálne. Tam som nikdy nebola. Vošli sme dnu. Bola to menšia miestnosť s veľkou rohovou vstavanou skriňou a manželskou postelou. Bol to nábytok, ktorý bol moderný tak pred 30 rokmi, ale bolo tu čisto.

Alojz bez slov otvoril jedno krídlo skrine a predo mnou sa zjavilo veľké množstvo luxusne vyzerajúcicich krabičiek s francúzskymi názvami. Nerozumela som, čo je na nich napísané. Alojz smutne podotkol, že keďže s manželkou nemohli mať deti, tak veľa cestovali a jeho obľúbenou aktivitou bolo manželke kupovať na sviatky luxusnú erotickú bielizeň. Videl na mne moju zvedavosť a tak jednu krabičku vybral na postel a otvoril ju. Predo mnou sa objavili červené podväzkové pásy s nohavickami z rovnakého materiálu. Červená síce nie je moja obľúbená farba, ale vyzerali veľmi pekne. Chcela by si vidieť viac? spýtal sa. Chcem vidieť všetky, usmiala som sa. A tak začal Alojz na postel postupne vyberať krabičky rôznych veľkostí a všetky ich otvárať. Nevedela som sa vinadívať na rôzne nočné košielky, podväzky, samodržky, nohavičky rôznych strihov, silonky, čelenky, šatky a dokonca putá obalené v hodvábe. Materiály a farby boli nespočetné. Manželka ich skoro nenosila, vaščinou sa mi v nich raz ukázala a potom ich dala späť do krabičky a do skrine, povedal smutne. A teraz tu už skoro 20 rokov takto oddychujú, nemal som to srdce ich vyhodiť. Som rád, že som ich mohol aspoň takto prevetrať a ukázať ich niekomu, kto to ocení, usmial sa. Toľkoto krásneho prádla pokope som veru ešte nevidela, povedala som potichu a nevedela som a na tie krásne kúsky vynadívať.

A nechcela by si si nejaké skúsiť? spýtal sa nesmelo Alojz. Prekvapene som sa na neho pozrela a zavretla som hlavou, že nie, veď to sú veci jeho ženy, že to by sa nehodilo. Ale vnútri som cítila, že by som si ich chcela skúsiť všetky. Myslím, že by ti mohli sedieť tieto a dal predo mna ešte zabalenú krabičku. Bola dosť veľká a keď som ju otvorila bol v nej biely komplet- biele čipkované nohavičky klasického strihu, biela podprsenka a biely saténovy plášť. Alojz odišiel z izby a ja som tam ostala sama. Celá situacia bola veľmi zvláštna. Bola už skoro noc, ja som bola sama v izby s krásnym prádlom, vonku na mňa čakal starši muž a ja som mala obrovskú chuť sa mu predviesť. Neviem, čím to bolo, ale z celej tej situácie som mala príjemný pocit vzrušenia v podbrušku. Neodolala som a vyzliekla som si svoje nohavičky a pomaly si začala obliekat tie luxusné kúsky. Keď som si ich obliekla a pozrela som sa do zrkladla, vyzerala som ako anjelik alebo ako princezná. Sadla som si na postel, chrbtom som sa oprela o čelo postela a na posteli som sedela slušne so spojenými nohami vedľa seba. Zavolala som, že som pripravená. Keď Alojz vstúpil do miestnosti, ostal stáť pri dverách a pozeral sa na mňa. Potom si sadol na kreslo, ktoré bolo v rohu miestnosti a poprosil ma, či by som sa mohla postaviť. Poslúchla som a postavila sa a automaticky som sa otočila, aby ma videl celú. Alojz nešetril chválou, cítila som jeho pohľad na každom kúsku svojho tela.
Alenka, si nádherná, tak krásnu ženu som na živo ešte nikdy nevidel, usmial sa a na stolík vedľa kresla položil bankovky. Mám pre teba návrh. Za každý komplet, ktorý si vyskúšaš, ti dám 20 eur. Ale rad by som tu bol celú dobu, ak by ti to nevadilo, usmial sa. Bez rozmýšľania som prikývla a on mi začal hovoriť, ktoré veci by chcel na mne vidieť. Keď som ich na posteli naukladala vedľa seba, Alojz prikývol a ja som sa začala vyzliekať. Najprv to bolo také bežné vyzliekanie a obliekanie prádla, ale asi pri treťom komplete som si uvedomila, že sa začínam pri vyzliekani podvedomo otáčať tak, aby mal Alojz, čo najlepší výhľad na moje nahé telo. Keď som sa predklonila pri obliekaní nohavičiek, otočila som sa mu chrbtom, aby mohol v predklone vidieť moju kundičku zozadu a ešte som mu pri tom zavrtela zadočkom. Alojz bolo ako vo vytržení, každý komplet hodnotil, hovoril mi, čo sa mu najviac páči, aká som krásna a ja som si to skutočne užívala. Pri piatom komplete som sa začala jemne hladiť po svojom tele a cítila som, ako pri tom vo mne narastá vzrušenie. V zrkadle som si všimla, ako mi stoja bradavky, mala som ich pevné ako dva hroty.
Čakala na mňa posledná kombinácia, ktorú Alojz vybral- ružového čipkovaného tanga, čierna takmer priehľadná podprsenka a ružové podväzky so samodržkami. Vyzliekla som si predchádzajúcu kombináciu a chvíľku som ostala stáť nahá. Začala som s nohavičkami, boli ľahučké, ako pierko a materiál bol neskutočne jemný. Keď som si ich obliekla, skoro som ich na sebe necítila. Potom som si dala podprsenku, mala čipokované lemy a košíčky boli akoby z pavučiny. Príjemne podopierali moje jednotky, ale skoro vôbec ich nezahaľovali a ešte viac zvýraznili moje tvrdé bradavky. Podväzkový pas a samodržky boli z podobného materiálu, ale boli ružové. Keď som sa celá obliekla postavila som sa pred zrkadlo a ten pohľad bol pre mňa úplne nový a zarážajúci. Prádlo zvýrazňovalo moju postavu, nohavičky boli veľmi minimalistické a moju kundičku zakrývali len veľmi jemne, moje pysky boli skoro celé vidieť a keď som sa otočila, zadoček bol vidieť úplne celý. Prišla som si ako luxusná kurvička a napodiv mi to vôbec nevadilo, skôr naopak. Vidím, že to najlepšie som vybral na koniec Alenka, usmial sa Alojz a ja som prikývla.

Ale niečo tomu chýba, zamyslel sa. Po chvíli sa postavil a zo skrine mi podal menšiu krabičku. Keď som ju otvorila bola v nej kritka na oči, podobná, ako sa dáva v lietadle, aby ste mohli späť, keď je zasvietené. Len bola obšitá čipkou. Nasaď si ju prosím, povedal a ja som bez slov poslúchla. Zrazu bola tma. Sadni si prosím na posteľ, Alenka. Chcem niečo skúsiť, ak ti to bude nepríjemné, hneď skončím, stačí povedať, povedal, troška skákajúcim hlasom, bolo počuť, že si vôbec neni istý, ako zareagujem. Sadla som si do stredu postele a oprela sa o čelo postele chrbtom. Po chvíľke som cítila, ako si sadol vedľa mňa. Nedotýkal sa ma a počula som, ako otvára novú krabičku. Jemne mi zobral ľavú rúku a nasadil na ňu jedno z púť a čakal, ako zareagujem. Ruka sa mu pri tom trošku triasla. Vo mne sa kopila zvedavosť a vzrušenie, a tak som ani nemukla a jeho to poslmeilo nasadiť mi aj druhé puto. Takže som nič nevidela a na rukách som mala puta. Po chvíľke mi dal puta aj na členky. Boli hodvábne, ale utiahol ich dosť pevne. Ten pocit bezmoci bol pre mňa úplne nový a v kombinácii s celou tom situáciu vo mne ešte viac podporil vzrušenie. Pocit v podbrusku silnel a bol elektizujuci. Alojz sedel vedľa mňa a opäť som počula, ako otvoril ďalšiu krabičku.

Zrazu som na perách ucítila niečo kovové. Malo to jemný tupý špic a bolo to chladné. Otvor ústa, Alenka, počula som a ja som hneď poslúchla. Do úst mi začalo vnikať niečo kovové a valcovité. Bol to podobný pocit ako, keď fajčím muža a ona do mňa prenikne tvrdým penisom. Podvedomo som stiahla pery, aby som tu vec viac cítila. Alojz s ňou začal chodiť dnu a von, presne akoby som fajčila muža. Pohyby robil veľmi jemne a opatrne, netlačil ju do mňa vôbec hlboko, ale ja som bola vzrušená a chcela som ho potešiť, tak som sama prirážala proti jeho ruke, aby som mu naznačila, že môže ísť aj hlbšie. On to skúsil a ja som zastonala. To ho posmelilo a zrýchlil pohyby dnu a vom a išiel aj hlbšie. Mala som pocit, že fajčím muža a podvedomo som si položila ruky na kundičku, kde som ucítila tie krásne jemné nohavičky. Po chvíľke prestal a tu vec mi z úst vytiahol. Keď som mala voľne ústa poprosila som, aby mi ju dal ešte pred ústa a ja som ju začala olizovať ako lízanku, celým jazykom od hora až dole, kde som narazila na Alojzove prsty. Keď to ucítil, zastonal. Usmila som sa a začala mu šat a olizovať prsty. Alojz par krát zastonal a dal ruky preč.

Zrazu som začula jemné vybrovanie a ucítila tu kovovú, teraz už od mojich úst vlhkú a teplú vec na mojej bradavke. Bol to menší asi nerezový vibrátor a Alojz mi ho priložil na moje tvrdú bradavku. Cez jemnučkú látku podprsenky som cítila každú vibráciu a mala som pocit, že mi bradavka ešte viac stvrdla. Po chvíľke dráždenia sa presunul na druhú bradavku, ktorá bola ďalej od neho. Ruky z môjho lona som presunula hore. A nahmatala jeho voľnú ruku a presunula ju na prsník, kde nebol teraz s vibrátorom. Silno prosím, zašepkala som a Alojz pochopil. Začal mi prsník stláčať, veľmi opatrne, ale ja to mám rada silno, keď som vzrušená. Silno, prosím, silno, zašepkala som a on pritlačil. Silno mi mačkal môj prsník a ja som bola v siedmom nebi. Jednu bradavku mi stimuloval vibrátorom a druhý prsník mi drtil jeho rukou. Stonala som rozkošou. Takto vzrušená som asi ešte nebola. Alojz prestal a svoju pozornosť presunul na moje brušku, ktoré prechádzal špičkou vibrátora a stále viac a viac smerov dole, až sa špičkou vibrátora dotkol lemu nohavičiek. Nohy som mala spojené, a to sa mu asi nepáčilo. Takže ma Alojz chytil za koleno a potiahol ho do strany a ja som sa mu krásne otvorila a chodidla s putami pritiahla bližšie ku kundičke. Alojz začal vibrátorom jemne krúžiť po nohavičkách a následne po mojich pyskoch. Opäť som mu nahmatala voľnú ruku a nasmerovala ju na moje vnútorné stehno a on ho začal jemne hladiť. Sama som viac podsadila panvu a ešte viac otvorila stehna od seba, aby mal k mojej kundicke dobrý prístup.

Páčilo sa mi, že všetko robil cez nohavičky a nedal ich na bok, aj keď je pravda, že boli také úzke, že akoby som ich skoro ani nemala. Napadlo mi, že si prstami dám od seba pysky, aby sa mi nohavičky krásne zarezali medzi pysky. Spravila som to a Alojz krásne vzdychol. Draždil ma krásne dlho, bola som na pokraju vybuchnutia. Už som to nevydržala a špičku vibrátora som nasmerovala na vchod do mojej kundicky. Alojz chvíľku nič nerobil, vibrátor držal na mieste, ale potom silno zatlačil a ja som cítila, ako vibrátor preniká do mojej mokrej kundičky. Išlo to veľmi ľahko a na prvý krát bol vo mne celý. Ako som ho ucítila v sebe, vybuchla som v jednom veľkom orgazme. Stonala a triasla som sa asi pol minúty, možno dlhšie, bola som ako v tranze.

Keď ten príjemný pocit opadol, cítila som, ako chce Alojz z mňa vibrátor vytiahnuť, ale zastavila som ho a poprosila, aby pokračoval. On ho začal pomaličky zo mňa vyťahovať a následne tlačiť dnu. Ja som rukami v putách hamatala jeho rozkrok a začala ho hladiť cez nohavice. Poprosila som ho či by si ich mohol dať dole aj s boxerkami. On veľmi svižne, asi zabudol na svoj vek túto operáciu vykonal a za chvíľku sedel vedľa mňa len v tričku. Opäť som nahmatala jeho rozkrok a v rukách ucítila jeho penis. Bol skôr mäkký, ako tvrdí, a tak som ho začala jemne hladiť a medzi ukazovák a palec nahmatala jeho predkožku a začala ju pomaly sťahovať a vyťahovať. Pomaly mu začal tvrdnúť, čo ma veľmi potešilo. Chvíľku som ho pustila a rukami si nabrala šťavičku z mojej kundičky a rozotrela ju Alojzovi po žaludi. Stonal blahom. Zašepkal, aby som spomalila, lebo je blízko. Čo ma veľmi potešilo. Chcela som mu spraviť nevšedný zážitok, a tak som ho poprosila, aby si sadol predo mňa a jeho nohy dal okolo mojich bokov. Tým pádom som mala jeho tvrdý penis pred mojimi chodidlami. Chodidlá som ešte viac pritiahla k sebe, tak, aby bol s penisom kúsok od mojej kundičky. Puta na členkoch mi chodidlá sťahovali k sebe. Ja som si rukami chytila členky a chodidlá som nasadila na Alojzov penis. Rukami som si členky priťahovala k sebe a od seba, a tak som Alojzovi honila penis mojimi chodidlami. Síce som nič nevidela, ale tie zvuky, čo Alojz vydával boli úžasné. Počula som, ako si užívala, a to mi robilo veľkú radosť. Vibrátor bol stále vo mne a krásne ma stimulaval. Keď Alojz zašepkal, že už bude, ešte som zrýchlila a viac k sebe prisunula chodidlá a po pár sekundách som cítila, ako mi na prsia a bruško dopadá dávka hustého teplého semena. Bolo to asi 6 mocných výstrekov a ja som bola celá ostriekaná. Mám veľmi rada, keď ma muž ostrieka. Alojz hlasno stonal. Ja som si semienko rukami rozotrela cez podprsenku na prsia, potom na bruško a aj na kundicku a stehná. Vibrátor vo mne odvádzal poctivo prácu a ja som cítila, že už opäť budem, tak som Alojz poprosila či by jazykom stimuloval môj klitoris. On sa bez váhania k nemu prisal a jemne ho aj hryol zúbkami. To mám veľmi rada a za pár chvíľ som sa opäť krásne spravila. Orgazmus už nebol taký silný, ako ten prvý, ale taktiež ma krásne roztriasol.

Ked orgazmus utíchol, ľahla som si celá vlhká a ulepená do postele a Alojz ma prikryl dekou a odišiel.

Ak si dočital až sem, budem veľmi rada, ak zanecháš koment pod príbehom, veľmi ma to poteší. Napíš, čo sa ti páčilo, budem veľmi rada, ďakujem.