Amatérka a rande na slepo - časť 1

2. 11. 2023 · 2 011 zhlédnutí filippepk

Volajú ma Terka, som v najlepších rokoch a manželovi som bola verná až do poslendného silvestra. Keď sa mi priplietli pod ruky (a aj do mušličky) chlapci zo susednej chaty, uvedomila som si, že život je možné užívať si aj iným spôsobom ako iba žienka domáca. Neviem čím to je, ale postavu mám lepšiu ako niektoré dvadsiatky. Vďaka bohu mám pevné trojky a štíhly driek a neviem prečo by som nemohla potešiť aj iných ako môjho manžela. Uvedomila som si, že som ešte stále atraktívna a chcem si to užiť aj ja ešte kým môžem.


Manžel mi nedáva toľko koľko chcem a rozhodla som sa, že si nájdem aj iných milencov, ktorý sa mi môžu venovať. Výčitky svedomia nemám, keďže ma manžel nedokáže uspokojiť ako chcem.


Keď som si uvedomila, že rozkoš môžem zažiť aj s niekým iným, nedalo mi to a musela som nájsť spôsob ako v tom môžem pokračovať. Našla som si na internete stránku, kde sa stretávajú podobne zmýšľajúci ľudia a zistila som, že s podobnými myšlienkami nie som na tom sama. Našla som inzeráty mladých mužov, ktorí hľadali skúsené ženy, ktoré by ich zaučili do tajov erotiky. Čítanie týchto inzerátov ma vzrušovalo a predstavovala som si ako zaúčam sexy chlapcov do sveta vášne a náruživého sexu. Vybrala som si niekoľko inzerátov, pri ktorých som mala pocit, že to myslia vážne a nejde im iba o ďalšiu čiarku pri počte úlovkov. Chlapcov s dokonalým telom a tehličkami na bruchu som ignorovala. Chcela som niečo reálne zo života. 


Nakoniec som sa dohodla s Jakubom na prvom nezáväznom rande. Dohodli sme sa, že si dáme nejaký drink a porozprávame sa o tom kto tu čo hľadá, komu sa čo páči. Na základe fotografie čo mi poslal bol, strednej postavy (nie veľmi športovej), hnedé vlasy, hnedé oči a skôr plachý pohľad. Nebol veľmi atraktívny, čo mi vôbec nevadilo, lebo som nehľadala džigola, ktorý dal dole každú druhú dievčinu v meste. Pri písaní sa priznal, že už dlhšie nemal nikoho a hľadá nejakú vážnejšiu známosť, s ktorou by sa mohol stretávať aj pravidelnejšie. Po silvestri som sa už rozhodla, že si chcem život užívať naplno kým môžem a už sa mi nechce riešiť prezervatívy a podobné obmedzenia. Mala som vnútromaternicové teliesko a otehotnieť som nemohla. Sex som si chcela užívať naplno, bez riešenia či robím orál, klasický sex alebo niečo iné. Tiež som chcela nechať voľný priebeh tomu či sa chlapec urobí do mňa, na mňa alebo kam sa mu bude chcieť. Nechcela som riešiť podobné obmedzenia, už som si to chcela iba užívať.


Dohodli sme si konkrétny termín na stredu večer. Sľúbil, že mi pripraví nejaké prekvapenie. Menší problém bol iba môj manžel, ktorý bol doma a musela som si pre neho vymyslieť nejakú výhovorku. Nakoniec som mu povedala, že idem na kávu s kamoškou Natáliou. So spolužiačkou zo strednej školy, sme sa občas stretávali pri káve, takže to pre manžela nebolo vôbec podozrivé. 


Rozhodla som si obliecť čierne priliehavé minišaty na ramienkoch s veľkým výstrihom, čierne pančuchové samodržky, čierne lodičky a jarný béžový kabát po kolená. Nohavičky ani podprsenku som si nedala. Podprsenku som nepotrebovala a nohavičky som už nenosila. Po silvestri som si uvedomila po čom túžim a chýbajúce nohavičky mi dodávali sexuálnu energiu a slobodu. Malo to blahodarný účinok aj na mužov a aj na môjho manžela. Malo to len samé výhody a bolo to aj zdravé pre moje intímne partie. Nakoniec som si uvedomila, že nohavičky sú len výmysel novej doby, ktoré nemajú žiadne praktické využitie, okrem držania vložky na správnom mieste. Aj keď sme išli len na nezáväzné stretnutie, mušličku som si vyholila a nechala som si iba tenký pásik. Aj keď som si zaumienila, že na prvom rande sex nebude, lebo tak to slušné dievčatá robia, mušlička musela byť pekne hladká. Keby to tak nebolo necítila by som sa vo svojej koži. Okrem toho, keďže som nemala nohavičky, vždy bola väčšia pravdepodobnosť, že sa niekomu náhodou odhalím a v tom prípade by bolo určite nepríjemné pokiaľ by som nebola dokonale pripravená.


Jakub povedal, že príde pre mňa. Povedala som mu, nech pre mňa príde do susednej ulice, aby nás náhodou manžel nevidel.

“Miláčik, ja už idem na tú kávičku s Natáliou, akom som ti spomínala.”, povedala som manželovi a obliekla som si kabát.

“Nejako si sa vyfintila na to stretnutie. Nebude to príliš sexy?”, spýtal sa manžel.

“Keď idem medzi ľudí, chcem byť sexy. Čo keby sa mi tam nejaký chlapec zapáčil.”, provokovala som manžela.

“Prosím ťa, pes ktorý šteká nehryzie. Tak si to užite a buď šikovná”, kontroval zo srandy.

“Neboj sa, budem sa snažiť a nikoho nepohryziem.  Do desiatej budem doma, lebo zajtra musím skoro vstávať do roboty”, povedala som a pobozkala som ho na rozlúčku.


Keď som išla na miesto vyzdvihnutia, pípla mi správa že tu bude za 5 minút. Súčasne som vypla zvonenie na mobile, aby nás nikto nerušil pri poháriku. Bolo príjemné jarné počasie, žiadna veľká zima. Po pár minútach zastavila vedľa mňa dlhá biela limuzína ako z amerických filmov. 

“Pre Boha, kto chodí dnes už s takýmto autom”, pomyslela som si. 

Z auta vystúpil mladý muž, prišiel ku mne a predstavil sa, že sa volá Jakub a  spýtal sa ma, či som Terezka. 

“Nie, ja sa volám Terka”, povedala som.

Na chvíľu ho to vyviedlo z miery, ale potom mu to došlo a povedal, “Mali sme dohodnuté rande” a otvoril mi dvere na limuzíne.

S miernymi obavami som sa pozrela dnu, ale keď som videla že tam nie je nikto cudzí, sadla som si do auta. Bola to luxusná limuzína, s dvomi radmi sedadiel oproti sebe v zadnej časti a oddelenou prednou časťou pre šoféra. Medzi nami a šoférom bolo otvorené okienko. Napravo bol bar kde sa nachádzali nejaké drinky. Vnútro bolo osvetlené pritlmeným intýmnym svetlom, hrala tam pokojná hudba a bolo tam príjemne teplo.

Keď som si sadla, vstúpil aj Jakub a sadol si oproti mne. Ja som sedela na zadnom rade sedadiel v smere jazdy.

“Nechceš si odložiť kabát?”, spýtal sa trochu nervózne Jakub. Prezerala som si ho trochu dôslednejšie. Na fotke vyzeral lepšie. Nebol príliš atraktívny a nejako extra ma nepriťahoval. Za jeho snahu a prekvapenie s limuzínou, som však cítila, že by som sa mala trochu snažiť aj ja.

“Dohodli sme sa, že si sadneme niekde na pohárik a porozprávame sa, ...”, povedala som.

“To je pravda. Veď sedíme v limuzíne a tu je bar s pohárikmi, takže som v podstate v ničom neklamal. Tu sa môžeme pokojne aj porozprávať.”

“A neunesieš ma a nezneužiješ na nejakom skrytom mieste?”, spýtala som sa.

“Nie, budeme sa len voziť po meste a rozprávať sa, tak ako som ti to sľúbil.”

“Škoda”, pomyslela si a iba som sa usmiala.

“Tak môžeme vyraziť”, povedala som a vyzliekla som si kabát. Ukázala som mu moju sexy postavu v priliehavých minišatách s veľkým výstrihom. Keďže som sedela v aute, šaty sa mi posunuli vyššie a bolo vidieť ozdobný koniec mojich samodržiek. Nohy som sa snažila držať pri sebe, aby som neukázala aj moje neviditeľné nohavičky.

Pozrela som na Jakuba a zistila som, že sa na mňa pozerá s otvoreným ústami. Pohľad ho natoľko prekvapil, že ich zabudol zavrieť. Nevedel či sa má pozerať hore alebo dole.  

“Dáme si teda niečo aj na pitie?”, spýtala som sa, aby som ho trochu prebrala.

“Samozrejme,” strhol sa pozrel sa na barový pultík. “Máme prosečko alebo chceš niečo tvrdšie?”

“Prosečko bude dobré”, usmiala som sa. Nalial obom a pohodlne sme sa usadili. Stále sme sedeli oproti sebe.

“Tak pripíjam na naše rande, “ povedal a jemne zdvihol pohár. Ešte stále bol v šoku z toho pohľadu na moje štíhle tvarované nohy a plný výstrih. Aby som ho trochu posmelila, spýtala som sa ho na jeho skúsenosti, nech sa trochu vyrozpráva.


“Zatiaľ som bol na rande iba s jednou ženou, “ začal rozprávať. “Stretli sme sa v kaviarni a dali sme si kávu. Mala tesne po štyridsať, čo sa mi páčilo, lebo ma vzrušujú skúsené ženy, ktoré vedia čo chcú a vedia čo chcú aj muži.”, začervenal sa.

“Ona mala viac skúseností a jej manželovi sa páčilo keď to robila s inými mužmi. Chcela, aby som prišiel ku nim a robili to v trojke. Na to som nebol pripravený a trochu som znervóznel. Sľúbil som, že sa jej ozvem a dohodneme sa, ale asi videla, že s touto predstavou nie som príliš skamarátený. Bola atraktívna, mala peknú postavu, ale menšie prsia, ako…”, pozrel na mňa a znovu sa začervenal. Usmiala som sa na neho, aby som ho povzbudila a kývla som hlavou, na znak toho, že rozumiem čo tým myslel. Mohol mať asi 23 rokov a bol dosť hanblivý. Vekom mohol byť aj môj syn.


Pokračoval v rozprávaní: “potom sme išli k jej autu. Na rozlúčku sme sa vášnivo pobozkali. Bola naozaj vášnivá a bozkávala ma, akoby sme boli ozajstní milenci. Ešte pritom aj občas ticho zavzdychala. Chitila ma za ruku a povedala aby sme si sadli do auta, tam je teplejšie. Boli sme na veľkom parkovisku, kde chodili ľudia ale blízko nás nebol nikto. Sadli sme si do zadu a hneď sme sa začali vášnivo bozkávať. Ako tinédžeri na prvom rande. Jednou rukou ma chytila za hlavou a druho mi zašla medzi nohy. Hladkala mi vtáka, ktorý už bol v pozore cez nohovavice. Ja som sa bál niečo robiť. Potom ma chytila za ruku a vložila mi ruku medzi svoje nohy. Mala krátku sukňu. Keď som zašiel vyššie, prstami som narazil na vyholenú,  vlhkú dierku. Bola taká mokrá, že to z nej priamo tieklo. Nemala nohavičky a akonáhle som narazil na vchod do dierky, mikla zadočkom tak aby sa mi prsty dostali ešte hlbšie. Ten signál som už pochopil a najprv jedným, potom dvoma prstami som zachádzal do jej mokrej dierky. Snažil som sa zrýchľovať a masírovať jej prstami dierku aj zvnútra. Ona začala okamžite vzdychať, sústredila sa, hlavu zatlačila na moje ramená a stále hlasnejšie vzdychala a prirážala panvou na moje prsty. Potom ešte zrýchlila a rukou si začala divoko dráždiť klitoris. Jej orgazmus prišiel skoro okamžite, tlmene zakričala a chvíľu sa triasla. Ja som sa preľakane obzeral, či nás niekto nevidel. Našťastie som nikoho v okolí nevidel.”, usmial sa na mňa trochu previnilo.

Ja som počúvala jeho príbeh so zatajeným dychom a ani som si neuvedomila, že som si voľnou rukou začala hladkať moje prsia cez tenkú látku mojich šiat. Keď som si to uvedomila, len som ruku spustila dole, ako by sa nič nestalo. Usmiala som sa na neho a spýtala sa čo bolo ďalej. Naozaj ma to zaujímalo a predstava sexu na verejnosti, kde vás môže niekto zbadať, ma vzrušovala a lákala.

Jakub pokračoval ďalej v rozprávaní : “po jej orgazme ešte chvíľu rýchlejšie dýchala a upokojovala sa. Po krátkej chvíli otvorila oči, usmiala sa a povedala, “Teraz ty.”. Nečakala na moju odpoveď a rozopla mi opasok, stiahla zips a vybrala moju pýchu z nohavíc. Od nervozity a prekvapenia, už bol napoli zmäknutý. Vzala si ho do úst a rukou ho pridržiavala. Neviem čo robila jazykom, ale okamžite ma začala dráždiť tak ako žiadna predtým. Ja som si zatvoril oči, zaklonil hlavu a iba som si to užíval. Netrvalo to dlho a už som cítil, že sa môj vrchol nezadržateľne blíži. Asi si to všimla a začala ešte viac zrýchľovať. Ja som stihol už len skríknuť, že už budem. Zľakol som sa, že si odtiahne hlavu a ja jej postriekam celé auto, ale ona sa len viac prisala na hlavičku môjho žaluďa a každý môj výstrek prehĺtala s veľkými hltmi, ako niekto kto exuje veľké pivo. Nie že som také niečo nikdy nevidel, ale som si to ani nevedel predstaviť, že je to možné. V porno filmoch herečky, väčšinou vyplujú semeno, ktoré sa im dostane do úst…” zasekol sa, lebo si uvedomil, že sa mi práve priznal, že pozerá porno. Ja som sa len usmiala a povedala som, že porno sa páči aj mne a nevadí mi, keď sa naň niekto pozerá. Voľnú ruku som mala znovu na mojich prsiach, ale už som si ju nedávala dole. Bolo mi to príjemné, tak som si ju tam nechala.

Keď som ho upokojila, pokračoval ďalej: “keď dopila poslednú kvapku, olýzala mi aj penis a očistený od semena ho dala naspäť. Povedala, že tak veľa semena ešte nevidela a mala obavy či to dokáže všetko vypiť, bez toho aby jej to vytieklo z úst. Bola úprimne šťastná a hrdá na seba, že sa jej to podarilo. Potom sme sa rozlúčili a keď trochu váhala, pobozkal som ju na rozlúčku tentoraz ja. Presadla na vodičovo miesto a odišla s autom preč. Potom sme sa už nevideli. Neodvážil som sa na trojku s jej manželom. Nevedel som si to predstaviť a predstava ďalšieho muža pri sexe je pre mňa červená čiara, ktorú nechcem prekročiť. Asi to znie smiešne, že?”.


Z môjho rozmýšľania ma prerušilo krátke ticho. Na chvíľu som sa zamyslela a nevedela som si spomenúť na čo sa pýtal. Rozmýšľala som nad tým množstvom semena o ktorom hovoril a ktoré som si musela stále predstavovať na mojom nahom spotenom tele... Ani nevedel ako, ale zasadil mi poriadneho chrobáka do hlavy.


“Napime sa”, povedala som a usmiala som sa na neho. Dolial mi do pohára bublinkový nápoj a povedal, že teraz som na rade ja s rozprávaním. 

Zahľadela som sa von oknom, hrala tichá hudba, auto sa šinulo nočným mestom. Cez okienko som videla na šoféra, ktorý pokojne šoféroval, akoby to bol autobus nesúci babky na sviatočnú omšu do mesta. Tváril sa, že si nás nevšíma, ale ja som občas zahliadla ako sa na mňa pozerá v spätnom zrkadle. Vzadu bolo šero, ale keďže som sedela na zadnom sedadle oproti nemu, moj sexy výstrih nemohol nevidieť. Bublinky pôsobili a ja som sa cítila príjemne a uvolnene. Rozhodla som sa, keďže sa mi Jakubov príbeh tak páčil a dráždil moju predstavivosť, že mu porozprávam aj ja môj príbeh zo silvestra. Snáď ho tiež trochu vydráždim, aby sme si boli rovný a možno aj niečo viac...


Porozprávala som mu celý príbeh zo silvestra keď sa vo mne zrodila pravá amatérka. Príbeh s tromi chlapcami zo susednej chaty, nevynechajúc ani plastické detaily, aby si to vedel živo predstaviť. Keď sa mu rozšírili oči, tak som ešte aj trochu preháňala, len aby som ho vyprovokovala. Ako som rozprávala a znovu si predstavovala celý ten silvester, vôbec som si nevšimla, že som stratila kontrolu nad mojimi nohami a mierne som si ich roztiahla, čím som Jakubovi poskytla nenápadný pohľad na moju mokrú mušličku. Keďže bol trochu hanblivý, snažil sa na ňu pozerať iba nenápadne a vtedy, keď som to nevidela. Keď som skončila, pozrela som sa na neho skúmavo a chcela som zistiť aký efekt mal na neho môj príbeh.


 Sedel zamyslene a pozeral sa do svojho pohára. Zarazilo ma to. Asi sa mu môj príbeh nepáčil a teraz nič nepovie, lebo sa ma nechce dotknúť. Nechcela som prerušiť jeho myšlienky a hnevala som sa na seba ako som mohla takto sľubne sa vyvíjajúci večer tak pokaziť.

“Ešte mi prosím ťa dolej do pohára a potom ma môžeš zobrať domov”, povedala som aby som čo najrýchlejšie ukončila túto trápnu situáciu do ktorej som nás dostala.

Jakub sa strhol, “Domov? Ešte je skoro, ešte máme čas, veď sme len teraz začali…”, hovoril preľakane a nalial mi proseko.

“Ja som sľúbila manželovi, že prídem domov do desiatej, lebo zajtra skoro vstávam. Tak sme sa zakecali, že som si ani nevšimla, že už bude skoro desať hodín.”, vyhovárala som sa.

Vyzeral naozaj sklamane. “Vieš, mňa len naozaj prekvapila jedna vec v tvojom príbehu a na chvíľu som sa zamyslel,...”, hovoril stále zamyslene. Veď aj ja som musela myslieť na tvoj príbeh, pomyslela som si.

“Musím sa ti priznať, asi si si to nevšimla, ale keď si rozprávala ten svoj príbeh, tak si si trochu, …”, celý zahanbený na chvíľu zaváhal ako to má povedať, “..., ehm, …, trochu roztiahla nohy a ja som uvidel tvoju mušličku a nemohol som si nevšimnúť, že nemáš nohavičky.”, povedal a aj v prítmý bolo vidno, že je úplne červený.

“A ako to súvisí s mojím príbehom?”, spýtala som sa nechápajúc.

“Nerozumiem jednej veci,” pokračoval ďalej v rozpakoch, “keď som zbadal tvoju krásnu mušličku,”, sklopil zrak, “nerozumiem prečo ti ju nikto z tých troch nevylizal.” a bolo to z neho vonku. “Odkedy som zbadal tvoju mušličku, nevedel som myslieť na nič iné iba na to akú môže mať chuť. Predstavujem si ako sa zvíjaš od rozkoše, keď sa od nej neviem odtrhnúť ako pútnik stratený v púšti od fľaše vody.”, povedal zahanbene a čakal na moju rakciu.


Tentoraz padla sánka mne. Takže on bol zamyslený iba preto, lebo si predstavoval ako mi líže moju mušličku, ktorú som mu náhodou vystavila a ja som si myslela… 


“Takže ty sa nehanbíš pozerať vydatým ženám pod sukňu?”, podpichla som ho, už v oveľa lepšej nálade. Jakub sa pozrel preľakane, či to myslím vážne. Pozerala som sa na neho vážnou tvárou a sledovala som ho. Keď už sa mi zdalo, že som ho naťahovala dosť dlho, usmiala som sa na neho a pomaly som roztiahla necudne nohy tak, aby mal pekný výhľad. Tiež sa usmial a pripili sme si na neslušné myšlienky.

“Ak ti dovolím, aby si ochutnal moju mušličku, čo za to dostanem ja?”, spýtala som sa vážne a čakala na odpoveď.

“Splním ti všetko čo si len budeš želať.”

Keď to povedal, napadla ma samozrejme jediná vec na ktorú som myslela od jeho príbehu v aute. Predstavovala som si ako ma pokrýva horúcim semenom, ale potom som si uvedomila, že to urobí aj bez toho, aby som na to vyplytvala želanie. Pozrela som von oknom a chvíľu som uvažovala. Potom som sa usmiala a už som vedela čo si budem želať. Pritiahla som si ho ku sebe medzi moje nohy a pošepkala mu to do ucha.

Zatváril sa zmätene a zajachtal, “veď vieš, že ja…, veď som ti…” a iba nešťastne sedel a pozeral sa na mňa ako psík na pánovu večeru. “Neboj sa, bude sa ti to páčiť.”, skúšala som ho trochu upokojiť. Na chvíľu som so zľakla, či som to trochu neprehnala, ale z boja som utiecť ešte neplánovala.

Pohodlne som sa oprela a jednou rukou som si pohladila stehno až kým som došla ku svojej mušličke. Prostredník som si pomaly zasunala do dierky, trochu som sa vo vnútri pohrala a potom som si ho pomaly priložila k ústam. Trochu som si ho pridržala pod nosom a potom som si ho vložila do úst. Pomaly som ho vytiahla von a povedala som odmerane: “Vieš čo, keď nechceš tak nemusíš. Aj tak je už neskoro a musím už ísť domov. Povieš prosím ťa šoférovi, aby ma vyhodil tam, kde som nastúpila? Ďakujem.”  

Prísne sa na mňa zahľadel, až som sa trochu zľakla. “Chcem!”, vyštekol. “Súhlasím s tvojou požiadavkou. Ale kým budeš plniť ty moju, necháš ma a budeš mlčať! Môžeš vzdychať, ale nie hovoriť, aby to bolo jasné.”, upresnil. Mal prísny pohľad a vôbec som ho nespoznávala. Asi som trafila na citlivé miesto. Po chrbte mi prebehli zimomriavky, páčilo sa mi to. “V poriadku”, odpovedala som stručne.


Prišiel ku mne. Naklonil sa na do mňa, pozrel hore a zatlačil nejaký gombík. Medzi nami a šoférom sa vysunul nejaký panel a ostali sme sami. Sledovala som ho bez dychu s vypleštenými očami, ale nepovedala som ani slovo. Kľakol si medzi moje nohy. Rukami mi pohľadil stehná smerom ku kolenám a mierne ich od seba odtlačil. Svoj nos priložil ku pravému kolenu, ledva sa ma dotýkal a posúval ho smerom k mojej mušličke. Ako sa posúval, zhlboka vdychoval moju vôňu. Nakoniec zastal pred mojou dierkou a nosom asi centimeter od môjho vlhkého vchodu nehybne meditoval. Aspoň mi to tak pripadalo. Cítil som jeho dych na mojej dierke. Zjavne si to užíval. Netušila som, že sa to môže niekomu tak páčiť.

Keď už mal dosť mojej vône, vyplazil jazyk a pomaly prešiel jazykom od dierky až po klitoris. Iba som ticho dúfala, že mu moja mušlička chutí a nebude sklamaný. Vrátil sa naspäť k dierke, vnoril tam svoj jazyk a vychutnával si moje štavy. Keď sa nasýtil, posunul sa vyššie a prisal na môj klitoris. Začal prudko kmitať jazykom. Prsty som zaryla do sedačky a začal som ticho vzdychať. Robil to tak intenzívne, že som sa nedokázala ovládať. Aj keď som si povedala, že mu dokážem, že sa viem ovládať a neurobím sa kedy sa mu zachce, teraz som už rezignovala. Držal tempo, jazykom mi dráždil klitoris a ja som už videla cieľovú čiaru, keď zrazu prestal a odlepil sa od mojej mušličky. Preľakane som sa pozrela dole, čo sa stalo, ale videla som iba jeho hlavu ako sa kochá pohľadom na moju mokrú dierku. Dýchala som prudko a ledva som sa ovládla aby som mu hlavu nepritlačila späť. Už som bola skoro na vrchole a teraz som zase pomaly chladla. Vtedy som si uvedomila, že sa so mnou iba zahráva, ale ja to vydržím. Dokážem mu, že nie som o nič horšia ako on, alebo panička z parkoviska.



Zavrela som si oči, oprela hlavu dozadu a odvzdala som sa mu nech si robí čo chce. Je to jeho chvíľa. Keď už som sa pomaly ukľudnila, znova sa prisal na moju mušličku. Tentoraz však strčil súčasne dnu aj prst a dráždil mi hornú stenu dierky za klitorisom krúživými pohybmi. Hajzel, asi sa niekde dočítal, že tam niekde by mohol byť bájny bod G. Či to je pravda alebo nie, neviem, ale na mňa to zabralo na sto percent. Už som sa neovládala, vzdychala som naplno ako si to moje telo vyžadovalo. Tentoraz som sa cieľovej pásky dotýkala špičkami prstov keď prestal. Moje ruky sa automaticky zdvihli smerom k mojej mušličke, aby dokončili začatú robotu, ale stihla som sa včas spamätať a zarili sa iba do mojich kolien. Dýchala som zhlboka a súčasne pozerala škaredo na Jakuba. Nebadane sa usmial. Aj keď by sa nič nestalo, keby som sa dorobila sama, bola by to prehra. Aj keď iba morálna prehra, aj tak by to bola prehra a to som dopustiť nemohla. Tiež som sa usmiala a zavrela oči. Pripravovala som sa na ďalšie kolo. 

Keď prestal tretí krát, moje ruky sa zarili do jeho ramien. Teraz som sa neovládala a použila som aj nechty. Neboli umelé ale ani úplne malé, takže rezať museli. Keďže mal košeľu, nevidela som, či sa mu zarili aj do kože, ale nepovedal ani slovo. Po treťom prerušení som už bola zúfalá. Pri ďalšom prerušení som plánovala zaboriť nechty už do jeho tváre. Musel to vycítiť, keďže sa na do mnou zľutoval a už neprestal. Dráždil ma ústami aj prstom v dierke a ja som sa už absolútne neovládala.

Keď som dosiahla nedosiahnuteľný orgazmus, bol taký mohutný, že som začala striekať ako fontána na hlavnom námestí. Už som o tom počula, ale nikdy som to na vlastnú kožu nezažila. Pri každom ďalšom orgazmickom kŕže som striekala silný prúd bezfarebnej tekutiny, ktorý Jakub hltal ako panička spermie v aute na parkovisku. Aj keď sa snažil, veľké množstvo skončilo na jeho košeli a koberci v limuzíne.

Tentoraz už bol Jakub spokojný. Bolo to na ňom vidieť. Keď som sa spamätala, povedala som iba: “Teraz ty…”.