Desat dni pri mori.

7. 11. 2023 · 2 788 zhlédnutí reflexpd



Dva dni po mojich narodeninach som sa vybral sam k moru. Preco sam? Nuz, deti su uz velke, exka ma poslala do prdele aj s morom a Klaudia mala starosti s novou pracou a so stahovanim do noveho bytu. Nechcela aby jej niekto pomahal, vraj si rada taketo veci robi sama a v klude.
Tak som siel sam. Rano o 4 30 som natankoval plnu nadrz stooktanoveho benzinu a vyrazil som.
V cerstvom rannom vzduchu si osem valcov priadlo svoju bublavu stvortaktnu pesnicku a ja som pocuval audioknihu Trhlina. Pocul som to snad desatkrat a stale ma to bavi. Tomu ceskemu hercovi co to nahovoril by som doprial oskara. Ked sa dej knihy dostaval do finale uz som bol pri svojom oblubenom odpocivadle na novej dialnici. Smadnym 430tim konom som doprial novu davku oktanov a sebe nevelky obed.
Este nebolo ani 15 hodin a bol som na mieste. Majitel penzionu ma tak ako kazdy rok vrelo privital aj s flaskou palenky, ktoru vraj pali jeho brat. Neviem. Ale cervika vypali dokonale. Podakoval som sa a na oplatku som mu dal trochu slovenskeho slnka ktore zaliali vinari v Topolciankach do flias. A neboli to len tak obycajne flase vina, kazda mala niekolko medaili. Z francuzska talianska, z usa, ba aj z australie.
Po tom ako som sa ubytoval, vybalil osprchoval a oholil, vyrazil som v cerstvom obleceni na nakupy.
Miestny bylinkovy liker, osemrocny Botran, dve flasky cerveneho, dve bieleho a nejake to pivo.
Z potravin len kuraciu a morcaciu sunku a zo desat konzerv s rybickami. Treba sa starat o liniu.
Ani som sa nenazdal a zacalo sa stmievat tak potom ako som vybalil nakup, premiestnil som sa do kaviarnicky, ktora bola rovno pod penzionom.
Bolo uz po 20 hodine ked som dopijal stvrty liker so stvrtym capovanym. Krv mi prijemne zredla a cely svet bol krajsi. Podvedome som sa usmieval hladiac na zrkadlovu hladinu laguny vychutnavajuc vecerny vlahy morsky vzduch.
No a vtedy som si vsimol styroch chalanov ako sa blizia smerom od mariny ku kaviarnicke kde som sedel. Traja boli stihli vysportovani, a ten stvrty vysoky asi tak 180 cm a velmi silny az obezny. Registroval som ich len kutikom oka lebo som myslel na Klaudiu a bolo mi luto ze tu nie je so mnou.
Ach ta tvrdohlava Klaudia. Ty moje stastie v nestasti.
No ked sli tesne popri mojom stole, vsimol som si ze ten tlstucky sa mi uprene diva do oci. Mal ich dosiroka otvorene a pery ako keby nevedeli ci sa maju zomknut k sebe ci naspulit k bozku. Ta chvila ked sme si hladeli do oci trvala sekundu avsak ta sekunda trvala skoro hodinu. Mal som z toho zvlastny pocit. Dival som sa za tymi chalanmi a tu vidim ze vosli do toho isteho penzionu kde som ubytovany aj ja.
Poviem vam, nebol to tuctovy lacny pension akych je vela. A nie za lacny peniaz. Vlastne aj preto ma v druhej polovici septembra volno. Mne cena nevadi, uzivam si velky apartman s velkou spalnou s obrovskym letiskom, k tomu ozaj velka obyvacka s velkym pohodlnym gaucom, ktory sa da rozlozit, s kuchynskym kutikom a hlavne s velkou terasou s vyhladom na lagunu. Ten pension pamata nejednu vasnivu chvilku s Klaudiou. A vedzte, ze Klaudia je diabol v rubasi anjela. Vonku anjel, v posteli diabol.
Objednal som si piaty liker a piate pivo. Cez cestu je velky novinovy stanok. Chvilu som zvadzal vnutorny boj sam so sebou, ale nakolko sa dobre poznam, boj som rychlo vzdal a prebehol som k tomu kiosku a kupil si krabicku cigariek. Moje oblubene honduraske Meharis. Zapalky nemali nuz som si musel na hanbu sveta kupit plynovy zapalovac. Cista fajciarska pornografia. Nadaval som si ze som si nezobral jeden zo svojich zipakov. Co uz.
Ked som odpil prvy dusok likeru a prikladal si oroseny krigel s pivom k peram, uvidel som zas tych styroch chalanov. Sli rovno do mojej kaviarne.
Bez zavahania si sadli ku stoliku, ktory bol oproti tomu mojmu. Iny stol vlastne ani volny nebol. O tejto hodine je vsade plno. Objednali si nejake pitie a ja som im nevenoval pozornost. Sice som si v hmle spominal na ten pohlad tlstuckeho chalana ale vdaka pivu, likeru a dymu z meharisky v plucach sa mi realita rozpijala ako farby na Monetovom platne. Alebo ze by to bol Renoir? Nie, nie… je to Monet. Renoira vidim po vine a po karibskom rume vidim Daliho. Tak je to.
Ponad krigel som videl, ze ten tlstucky sedi chrbtom ku mne. Chlapci veselo popijali a mne tradicne po 4 a poltom pive prisiel do mozgu telegram z mocoveho mechura. Text bol Kratky. Okamzite vypustit.
Ked som sa vracal z vecka, barmanka san a mna milo usmiala a spytala sa ma ci je vsetko v poriadku. Zodvihol som ruku na znak vsetko OK a povedal som ze o 5 minut moze priniest dalsieho panaka a pivo. Zasmiala sa a zacala capovat pivo.
Ked som si sadol na svoje miesto a zdvihol som k peram panak s polovicnou davkou likeru vsimol som si ze si chlapci presadli. Ten tlstucky teraz sedel tvarou ku mne. A hadajte co….. uprene sa mi dival do oci. Na chvilku som zostal bez pohybu ale po sekunde som tam ten liker kopol. Zatvoril som oci a vychurnaval to teplo v mojich utrobach. Ked som otvoril oci, tlstucky sa stale pozeral na mna. Olizol si pootvorene pery. Mal siroke, na chalana pekne krojene pery a masity jazyk. Uzky maly nos akoby nepasoval k okruhlej baculatej tvari.
Hned nato som dopil aj pivo a hned mi na stole pristala dalsia runda. Podakoval som a s barmankou sme si vymenili usmevy. Zapalil som si dalsiu Meharisku. Pozrel som smerom k tlstuckemu. Ano, pozeral sa na mna. Chlapci sa veselo bavili a tlstucky sa len usmieval. Zdalo sa, ze na mna.
Vsimol som si ze ma oblecene tielko bez rukavov. Vo svetle uspornych ziaroviek som si nebol isty ci modre alebo zelene, ale bolo mi to jedno. Obezita mu nadelila velke huspeninovite telo a…. velke prsia. Na tielku sa zretelne rysovali velke bradavky. Spomenul som si na Klaudiu a jej velke nalievaky a obrovske dvorce bradaviek. Pomyslel som si, kamarade, ty keby si mal medzi nohami to, co ma Klaudia, pozval by som ta na panaka. A hned som sa zahriakol. Co ti hrabe? Uz si zas opity.
Ked som dopil siedmy liker a siedme pivo, prisiel opat telegram s prikazom na okamzitu drenaz mechura. Po ceste na vecko som objednal osmeho panaka a osme pivo.
Ked som siel von zo zachoda, dvere sa otvorili a on vstupil dnu. Pod modrym tielkom modre kratasy, trochu dost tesne na jeho kypru postavu. Zazdalo sa mi ze v rozkroku dost vydute. Fuj kam sa mu to divas ty prasa pomyslel som si. Ved to nie je Klaudia. Chlapec odstupil odo dveri a s usmevom zasveholil… nech sa paci. Ajhla, tak chlapci su tiez slovaci. Pripito som sa usmial a podakoval.
Aby som to skratil, po osmom pive a panaku sa moje miera naplnila, kopol som tam jedneho botrana, nech je v tom impresionizme tochu dadaizmu, zaplatil som a presunul sa do svojej izby. Klima drzala 24 stupnov a ja som zaspal ako batola. Bolo tesne pred polnocou.
Rano po deviatej som sa zobudil a citil som ze ten moj cervik je nejaky vacsi. Hovorim mu lahni marha, Klaudia tu nie je, vypol som klimu, otvoril dvere na terasu a zhlboka som nasal ranny vlahy morsky vzduch. Pod terasou pobehovali ti styria chalani okolo stareho passata a vybalovali. No jasne, ako sa spieva v znamom polskom hite, kazdy dobry chuopak z polskiej vsi, vozi se passatom w tede-iiii. Tlstucky zrazu zdvihol hlavu ponad strechu a pozrel na mna… a zas ten usmev. Uvedomil som si ze som len v slipoch tak som zacuval dnu. Dvere na terasu som nechal otvorene.
Takze rychla sprcha, umyt zuby, oholit a podme sa obliect. Vtedy som zistil, ze som v aute nechal tasku kde bolo moje oblubene tricko aj kratasy. Tak som ostal holy. Rychlo urobit kavu k tomu jedny rybicky a zapnut laptop. Pozrel som emaily, precital noviny a otvoril som pokec. Od Klaudie nijaka sprava. Aj tak dobre. Preklikol som zoznamku aj sexzoznamku a nakoniec com klikol na g&b.
Vtedy zazvonil mobil. Klaudia.
Kecali sme asi pol hodiny, ja som medzitym vypil est ejednu kavu a jeden sipkovy caj.
Vratil som sa k laptopu a zistil som ze som ostal prihlaseny v miestnosti g&b. v liste blikalo 5 novych sprav. Styri boli s navrhom na rychlu fajku mne do konca, piata bola s otazkou ci ma uz niekedy sukal chlap. Rychlo som sa odhlasil. Este ze tu nie je aj Klaudia.
Divil som sa ze nemam poopicny stav. To je tym dobrym vzduchom asi.
Obliekol som sa a siel som vybrat veci, ktore ostali v aute. Ako som sa hrabal v kufri, vidim ze ku mne pristupil tlstucky chalan. Usmieval sa a poprial mi dobre rano. Usmial som sa a odzdravil som. Zabuchol som kufor a vtedy tlstucky hovori: mate super auto.
Odvetil som, ze som rad ze sa mu paci.
To musi byt super vozba, ja som sa v takom nikdy neviezol, vravi mi.
Trochu som skoprnel, a srdce mi podskocilo ked som vyslovil vetu: ak chces tak ta mozem povozit.
To by bolo super, on na to.
Hm, slovo super ma asi v oblube.
Opat som trochu skamenel a hovorim ze o pol hodinu chcem ist do vedlajsej obce na nakup. Je tam novy supermarket.
Co to trepem ved som vobec nechcel nikam ist…..
Ak mozem rad by som siel s vami… a zas ten pohlad ten usmev velke pery okruhla tvar.
Dobre, hovorim. Tak o pol hodinu.
A co si mam obliect? Pyta sa ma
Hocico, vravim, ved ideme len do obchodu.
A on na to, nieco aby sa vam to pacilo.
Co mu na to povedat? Ale, vravim si, nemozem ho len tak odbit. Tak mu hovorim ze take obtiahnute tielko a kratasy ako si mal vcera v kaviarni.
To sa vam paci? On na to.
Vravim: presne to sa mi paci.
O pol hodinu sme sadli do auta a ja som opatrne vyrazil. Cestou mlcal len sa obzeral dosiroka otvorenymi ocami.
Ked sme sli okolo mojej oblubenej plaze, nadsene zvolal: to je ale krasna plaz.
Tam pojdem dnes okolo16 hodiny, ja na to.
Len si vzdychol.
V supermarkete som nakupil nejake somariny. Len aby sa nepovedalo. Ked som nalozil veci do auta, ani neviem preco som sa spytal: ideme domov, ci skocime niekam na kavu?
Ale ja nemam so sebou peniaze, on na to.
Tak ja zas… domov ci na kavu. Tvoje peniaze neries, euro na kavu pre teba este mam.
Tak podme.
Kaviaren v marine susednej obce bola prazdna. Pri kave sme kecali o nicom a o vsetkom. Tlstucka tvar sa na mna stale usmievala a modre oci ako keby ma chceli prepalit. Modre. Az teraz som si to vsimol. A skoro detske. Mohol mat tak 25 rokov.
Po ceste nazad som sa parkrat pozrel jeho smerom. Prsia a brucho sa mu natriasali a vlnili ako auto plavalo po asfaltke. Vsimol si ze sledujem jeho telo. Stehna ako pampuchy sa mu tiez vlnili.
Vtedy sa zakriknuto opytal ci by mohol ist so mnou na tu plaz…. Hned som povedal jasnacka.
Spytal sa ma ako tam je. Hovorim ze vzadu za piniami je nudaplaz. A na kamenoch sa tam opaluju hole baby.
Opytal sa ma ci aj holi chlapi.
Samozrejme…. Aj chlapi.
Okolo 16 hodiny sme teda vyrazili. Na plazi sa rychlo vyzliekol do plaviek. Vzhladom k jeho postave boli plavky dost odvazne. Neboli to tangace, ale riadny kus zadku sa mu z nich vylieval. O bokoch a bruchu ani nehovorim.
Ja som hned vliezol do vody a on za mnou. Plaval som dalej od brehu kde je menej ludi. On za mnou.
Ked sme boli uz dost daleko, on s dychcanim hovori ze nevie dobre plavat.
Tak mi poloz ruky na ramena a drz sa ma…. A tak sme spolu plavali. Vagon vacsi ako lokomotiva. Doplavali sme za pinie kde som si popasal oci na holych nemkach. Nic moc teda, tieto Gertrudy. Klaudia by tu bola za modelku.
Vtedy sa fucanie za mnou zmenilo na stonanie a tlstucky zo seba vydal slabym hlaskom: ja uz nevladzem.
Otocil som sa, jeho ruky dom si dal na ramena a plavajuc pod nim som ho za boky pridrziaval vo vodorovnej polohe. Klud hovorim, takto ta dotiahnem na breh.
Ruky sa mi zabarali hlboko do jeho tela a ja som citil ze ho pevne stlacam. Ako keby som sa bal ze sa mi vymkne. Ked sa dalo dosiahnut na dno, postavil sa na vlastne a vydychol si. Dakujem, zasepkal. Kedze mi nechal ruky na ramenach , ja som ho stale drzal za boky. Chvilu sme tak stali a usmievali san a seba.
Ideme von z vody? Spytal som s apo chvili.
Ano, odtusil.
Na brehu navrhol aby sme sli za pinie medzi nahacov .
Nebol som proti.
Na nude sme si nasli velky kamen, vyzliekli sme sa a lahli na osusky.
Opytal sa ma ci by som mu nenatrel chrbat.
Samozrejme…….
Ako ho natieram citim, ze sa chveje…. Je ti zima? Pytam sa….
Nie, je mi fajn.. hovori. Nenahnevate ked vas poprosim aby ste mi natreli aj zadok a stehna?
Priznam sa, v tej chvili som sa potesil. Natriet jeho velky zadok … hmmm .. a preco nie?
Vtedy som prvykrat uvidel chlapsku dierku… a spomenul som si na Klaudiu. Ach ako rad lizem jej zadocek. A nevedel som odtrhnut oci z jeho dierky. Bola bez jedineho chlpka.
Ubedomil som si ze uz prilis dlho mu natieram zadok. Rychlo som presiel na stehna a lytka. Ako som mu natieral vnutornu stranu stehien, dal nohy trochu od seba a ja som zavadil o jeho miesok. Neviem, kto sa zachvel viac, ci on, ci ja.
Potom natieral on mna. Jemne, pomaly a dokladne. Ked mu natieral zadok, trikrat presiel prstami po mojej dierke. Zas spomienka na Klaudiu…. Prestavil som si ako sa rada hra s mojou dierkou a ake je to prijemne. Tlstuckeho prsty vsak neboli o nic menej prijemne. Prekvapilo ma to. Ked mi natieral stehna, tiez mi zavadil o miesok. Raz sa mi zazdalo ze ma dokonca chytil za jedno vajce.
Nejaky cas sme lezali na bruchu a opalovali sa . Kedze na slnku dlho nevydrzim, sadol som si a zacal som si natierat brucho a stehna. Vsimol som si, ze ma kutikom oka pozoruje. Ked som odlozil krem a chcel som si lahnut, spytal sa ma ci ho chcem natriet aj spredu. Chvilku som zavahal. Jasne, rad.. odvetil som. Hlas sa mi chvel. Otocil sa na chrbat. A ja som sa zadival na jeho vtaka. Bol velky a trochu uz aj napumpovany. A dokonale vyholeny. Aj gule. Pochopil som, ze ho tato situacia vzrusuje. Ach Klaudia, kde si? Pacilo by sa ti to?
Zacal som mu natierat hrud a brucho. Dokladne a dlho som sa venoval bradavkam. Tie predsa nesmu zhoriet na slnku. Pod bruchom som ho natieral tak dokladne ze som sa mu obtieral prstami o koren vtaka. To mu uz stal ako svieca. Taka dlha a hruba svieca.
Nas odtialto vyzenu, pomzslel som si. Ale nic sa nedialo, nik si nas nevsimal.
Ked som mu natieral stehna, uz celkom umyselne som mu parkrat siahol na vajka. Zjavne sa mu to pacilo.
Takto sme sa bez slova opalovali. Po chvili hovori ze sa mu chce curat.
Podme teda do vody tam sa vycuras, hovorim.
Ale to je skoda ked som takto cerstvo natrety, on na to. Vycuram sa medzi tieto kamene na ktorych lezime.
A otocil sa smerom ku mne. Domyslel som si co bude nasledovat a posunul som sa blizsie k nemu a vytrhol som osusku spod seba. Zacal curat a kedze mu stal, cural mi na brucho. po par sekundach chytil si vtaka rukou ktoru mal pod sebou a pohol s nim tak ze mi cural na hrud. Obcas mi nejaka ta kvapka frkla na tvar. Ked videl ze neprotestujem zdvihol to torpedo este viac a cural mi az na krk. Jeho moc bol priezracny a vonal pomaracami. Neskor mi povedal ze pred odjazdom vypil liter pomarancoveho dzusu.
Po chvilke zdvihol vtaka este o kusok a cural mi az pod bradu. to som mal uz tvar celkom zafrkanu od odletujucich kvapiek. Aj do oci mi frkalo, aj do nosa. tuzil som sklonit hlavu a otvorit usta ale neodvazil som sa.
Cural nekonecne dlho a silnym prudom. Ked skoncil zasepkal : prepacte.
Dlho som nic nevravel len som sa otocil na chrbat. Zasepkal som vpohode, ved sa v mori umyjem. Potom mu klesol.
az do sumraku sme sa striedavo kupali a opalovali a natierali sa. Striedavo mu stal a klesal. ale aj klesnuty zostaval ciastocne napumpovany a dlhy. a dost hruby. Nedokazal som odtrhnut zrak od toho krasavca pod tym velkym bruchom.
dvakrat sme sli k bufetu na kavu. Naholo. Jeho vtak putal pozornost kazdeho kto ho videl.
Vo vode sme sa kupali plavali a blaznili sa. viackrat som prisiel do kontaktu s jeho telom, vtakom, parkrat som mu akoze v ramci vystrajania postlacal prsia. parkarat sa vo vode rozkrocil a ja som mu preplaval pomedzi nohy. Vzdy bol z toko kontakt s jeho vtakom ci zadkom.
ked sa zacalo stmievat, obliekli sme sa a sadli sme do auta. Hned mi polozil ruku na stehno. Pohli sme sa a on zacal dlanou chodit po mojom stehne. Na rovnej ceste som aj ja jeho hladil po stehne. Na vnutornej strane tesne pod kratasami, ktore sa mu riadne vyduli.
vystupili sme pri penzione a sli sme kazdy do svojho apartmanu. na schodoch som navrhol ze sa ponatierame kremom po opalovani. Povedal ze pride ku mne do pol hodiny. Rychlo som sa osprchoval a trikrat som si vyplachol konecnik sprchou az isla zo mna cista voda. otvoril som flasu Botranu a dal som si dva riadne panaky. potom som z kufra vytiahol kolik a zacal som si roztahovat dieru. V tom sa ozvalo klopanie na dvere. vyskocil som z postele aj s kolikom v diere a povedal som dalej. Vosiel dnu a ja som si uvedomil ze som celkom nahy a s kolikom v zadku. Povedal som prepac, nestihol som sa obliect. Povedal ze to je super a ze sa uz nemam obliekat a ze ma hned natrie. Povedal som dobre, ale aj ty sa vyzlec. Vyzliekol sa a potom sme sa nastojaka dlho natierali po celom tele. Uzival som si to velke makke telo bez jedineho chlpku najma tie prsia. On si samozrejme vsimol ze mam kolik v sebe a tak ho niekolkokrat vytiahol a zasunul. Potom mi povedal nech sa predklonim a rozkrocim sa. Vytiahol zo mna kolik a ja som pocitil jeho jazyk v mojej roztiahnutej dierke. Tvrdo zasunul kolik spat obratil ma celom k sebe a prisal sa mi na pery. Jeho mocny jazyk mi vyplnil usta. Ani som nedychal. citil som jeho tvrdeho vtaka. Hladil som mu zadok chrbat a boky.
Ked sa nabazil mojich ust polozil ma na gauc na chrbat tak aby mi hlava visela z kraja gauca. klakol si na zem a toho dlheho ako skala tvrdeho vtaka mi zasunul do ust. Na chvilu zastal a grochu povytiahol, aby ho vzapati pomaly zasunul hlboko do hrdla. Jeho vajcia mi zakryli nos takze som chvilu nemohol dychat. Vytiahol vtaka a naklonil sa nadomna a zdvihol mi hlavu. Jeho bradavka sa dotkla mojich pier. Otvoril som usta a sal som a lizal tu bradavku a cely velky makkucky prsnik. a potom druhy.
posunul som sa do stredu gauca a on mi prilozil k tvari to velke brucho. mal jemnu pokozku a vonal kremom po opalovani. poolizoval som mu cele to velke brucho. Potom mi este viackrat dal vtaka do ust ale uz ma nedusil, bol jemny. Lahol si na mna s vtakom v mojich ustach. skoro ma rozpucil. ledva som vladal dychat. takto lezal na mne, jemne mi sukal usta a hral sa kolikom vo mne. jemne ho vytahoval a silnejsie vrazal do mna. Moja diera bola stale viac roztiahnuta a ten kolik sposoboval obrovsku rozkos. druhou rukou mi natahoval a stlacal gule. skucal som od bolesti a rozkose zaroven. chcel som aby sa tato chvila nikdy neskoncila. z vtaka mu tiekla mazlava sladka stava. bolo jej vela tak som musel prehltat.

No po chvili sa vzpriamil a klacal mi nad tvarou, videl som jeho velke makke brucho a jeho valcia sa mi hompalali centimeter nad nosom. zdali sa mi obrovske.
zacal sa mi zaludom obtierat o tvar, a kedze mu zo zaluda stale vytekala mazlava stava, o chvilu som mal celu tvar mokru a slizku. po chvili mi dal cmulat vajcia. obe naraz sa mi do ust nezmestili.....
po chvili sa posunul dopredu a dierkou mi prisadol usta. vyplazil som jazyk a lizal som. Ach Klaudia ved tato dierka je taka sladka ako ta tvoja.
Pat minut lizania ho uplne rozpalilo. obratil ma na chrbat a presunul sa k mojmu zadku. zlahka vytiahol kolik a vzapati som pocitil v diere silny tlak. vedel som co sa deje. jeho torpedo mi bura dieru. skoro mi oci vypadli z jamiek. zasunul ho kolko sa dalo a ja som citil aky som vyplneny. bolest v diere rychlo presla a vystriedala ju rozkos. trochu som zdvihol zadok a on zacal sukat. ruky mi polozil na ramena a sukal. stale tvrdsie a tvrdsia a ja som drzal zadok vysoko hore kolko som vladal. zahryzol som do vankusa a skucal. po asi desiatich minutach sa prestal hybat s vtakom hlboko vo mne. Myslel som ze sa urobil, ale nie. Len si chcel oddychnut. pomaly ho zo mna vytiahol a sadol si na kraj gauca. Ja som sa obratil na chrbat. otocil sa ku mne a lavu nohu mi zobral za lytko a polozil si ju na stehna a hladil ju od kolena az po spicku. potom tu nohu zodvihol k tvari a zacal mi olizovat chodidlo a cmulat prsty. to iste zopakoval aj s pravou nohou.
ked usudil ze je dost oddychnuty dal som sa na styri a on vrazil do mna vtaka. silno ma drzal za boky a tvrdo ma sulozil. az do momentu ked razne povedal otoc sa a otvor usta, Urobil som ako povedal a on sa zacal nemotorne presuvat na kolenach k mojej hlave. Prvy strek skoncil v mojom lavom oku a na lavom lici. Druhy na nose perach a v ustach. to uz bol celkom blizko takze dalsie davky koncili cele v ustach. takych davok mal snad desat a ja som citil ako sa mi plnia usta. este parkrat pretiahol predkozku cez zalud a vytlacil aj poslednu kvapku z toho vtaciska.lavou rukou mi zavrel usta a povedal : pekne to prehltni. bolo toho na tri glgy a bolo to dobre. klakol si mi nad tvar a semeno z oka a z lica mi pomaly rozmazal po celej tvari.
chvilku sme vedla seba bez slova lezali a odfukovali sme.
pohladkal som ho po stehne a povedal som podme si vypit.
potom sme popijali, ja rum a pivo on vino a sem tam si cucol z rumu. medzi tym sme sa obcas bozkavali a cucali si bradavky.
spytal sa ma ci mam dzus. no ja som nijaky dzus nemal. povedal som ze skocim dolu do obchodu. povedal ze pojde so mnou.
obliekli sme si kratasy bez slip, tricka a vyrazili sme. ten jeho chobot neklesol uplne a zretelne sa ctral v kratasoch. brucho mu vyliezalo z maleho tielka a ja som mu ho na ulici parkrat pohladkal. az tam som si uvedomil, ze som sa neumyl a na celej tvari mam rozmazane zaschnute semeno a vtakovu stavu. nastastie uz bola tma. v obchode sa predavacka na mna divne pozerala. asi to bolo zrejme co mam na tvari. kupili sme niekolko krabic dzusu a flasu vodky na riedenie dzusu.
u mna sme sa hned vyzliekli a chvilu sme sa bozkavali a hladili.
nalial som si rum a jemu vodku s dzusom. pil vela toho dzusu trochu vodky a prekladal to vinnym strekom.
vypil toho teda dost. teda vela dzusu a mineralky, vodky a vina menej. zato ja som rum dobre pohol a bol som viac a viac nadrzany tak som mu stale hladkal a olizoval prsia a to velke brucho. pacilo sa mu.
ked zahlasil ze musi curat povedal som mu ze vydrz este. takze vypil este dve vodky s dzusom.
to uz knucal ze nevydrzi. tak sme sli do sprchy.
klakol som si a on mi strcil vtaka do ust. zacal curat. prud bol taky silny ze mi to striekalo hlboko do krku. hrdlo sa mi reflexivne samo otvorilo a ani som nemusel prehltat. slo to aj same rovno do zaludka. ked som s siroko otvorenymi ustami vykonal prehltavaci reflex, parkrat mi to vybehlo nosom.
zahryzol som mu do vtaka aby nemohol curat a predychal som to. toto trvalo dost dlho. vycural snad liter. dobru polovicku som vypil ostatne mi stekalo po hrudi a bruchu.
potom som sa osprchoval a utrel a ked som vysiel z kupelne, on lezal na gauci a pomaly si honil. zalud mal cely slizky.
ako som siel ku gaucu vstal a polozil ma na chrbat na gauc. moje nohy si vylozil na plecia a tak sa zvalil na mna. citil som ako sa mi snazi dostat toho tvrdeho sarkana do diery. trochu som mu pomohol rukou aby lahko vosiel dnu.
trtkal ma si pol hodiny takto az mi skoro hlava odletela.
zakoncil to opat vystrekom do ust. vsetko som zjedol a vtaka som mu cucal az kym nezmakol.
potom sme uz len popijali, olizovali sa a este ma dvakrat ocural.
ked odchadzal, posepol mi medzi nase olizujuce sa jazyky: zajtra mozem zobrat aj mojich troch kamosov .
zhasol som svetlo, lahol na gauc a Klaudii som poslal kratku spravu: lubim ta laska.

Druhym dnom pri mori budeme pokracovat nabuduce.


.