Z núdze cnost

19. 11. 2023 · 2 380 zhlédnutí jadore31

Pisem túto poviedku už druhýkrát,lebo som nestihla nabiť mobil a komplet cela sa mi vymazala.Ale mám myšlienky v hlave,tak ich rýchlo dávam na papier.

Som nadržaná už celé mesiace.Muz na mňa serie,stále spí,alebo chodí do práce.A ja sa robím s mojím milencom.Najlepsim, najspoľahlivejším.Rano,večer, v noci kedy mám chuť.S mojim klit vibrátorom.Dakujem môj dráhy Joop,že si mi ho poslal.Spolu s dilatorom, 40cm dildom a análnym šperkom.Uzasny chlap. Môj holandský priateľ.Vie,čo mám rada.
Ale nie o tom som chcela.
"Ahoj, čo robíš?"
"Som doma a varím".
"A čo máš na sebe oblečené?"
"Čipkované červené gaťky"(nemala som ich ale).
"Zajtra sa teda stretneme o 15 či 16?"
"O 16.Ved som ti to už 4x zopakovala".
"A čo máš v sexe najradšej?"
"Uvidíš zajtra".
"A rada sa bozkávas?"
"Bože, ano." A ešte kopu ďalších,hlúpych otázok.

Jeden z mojich kamarátov Richard.Pisali sme si asi 2 roky,ale sprvoti nebol taký primitívny ako teraz s tými otázkami.Chceli sme sa stretnúť už dávno ,ale bola som v zahranici ,potom bol covid a tak sme si len virtuálne písali.
Nevidela som to dobre s tým stretkom,nepáčilo sa mi to od začiatku.Ale nechala som ho ďalej sa trápiť a niečo som vymyslela.
"Počúvaj a nemôžeš na zajtra kúpiť fľašu vína ?Milujem tokaj.Aby sme tam nesedeli ako trdla".
Po tejto otázke akoby sa rýchlo ponahlal do postele a nechcel na ňu odpovedat.
"Tak ja dnes už zhasam svetlá.Zajtra skoro ráno vstávam".

Ráno citam správu na viberi:"Počúvaj, čo keby sme si vypili to víno až zajtra,lebo dnes mám 24h.pohotovost a zajtra mam celý deň voľno.Opijeme sa ,aj si poriadne zatrtkame".

Tak to už bol posledný klinec do rakvy.
"Počúvaj chlapče?Ty s kým sa rozprávaš a robíš si srandu?Ja nie som 20-rocna pubertacka,aby si ma ťahal za nos.Same otázky ,nič poriadne nevieš napísať a ešte k tomu nevieš kúpiť ani jedno porazené víno.Najlepsie full service, vytriast sa a ist.Nie ?"

A hneď nato som ho aj blokla.Bola som taká nastvata,že som musela niečo urobiť.Tak som cucala do počítača,či nenarazim na niekoho znameho.
Zadarilo sa. Môj bývalý frajer,ešte za čias slobodna.
Znenazdajky sa objavil na whatsappe.
"Čauky,som rád,že ťa vidím".píše mi.
Ja mu odpovedám zrychlene: "Aj ja teba,ale teraz som taká nadržaná,že hladam fakt len sex.Nechce sa ti stretnúť sa po rokoch?"
"Hm,je mi to ľúto,ale musím s otcom do nemocnice a mám aj črevnú chrípku. Bohuzial"./A pritom nikdy neodmietol sex/
Klamal.Lebo bola sobota,s ocom mohol ísť do nemocnice len cez týždeň a s crevnou chrípkou pochybujem,že by sa odvážil. Zrusila som ho.
Minútu na to vidím videohovor od Karola.Posunula som kurzor hore a krásne sa o chvilu vidíme aj rozprávame.
"Čauko kocka! Nemáš dnes cas? Nudim sa a som aj poriadne nadržaný.Dame stretko? Vieš, ze sa nám to vždy spolu páčilo."
Karol bol totiž môj bývalý milenec,s ktorým sme si sem -tam urobili dobre.Fesny,prešedively 50-nik s bruskom sa objavil ako blesk z jasného neba.

"Jasné,čakám ťa o pol hodiny na tej a tej ulici.Zvon mi zdola, som na 2.poschodi".
Byt mi na víkend požičala kamoška,lebo išla s rodinou k rodičom.
Slovo dalo slovo a o polhodinu mi už Karol zvoní zdola.Bol vždy dochvilny a vedela som, že príde.

Vybehol po schodoch a už vo dverách ma začal zobliekat a bozkávať a tak kráčajúc skoro nahí a spojení jazykmi sme sa dostali až do spálne.Roztvoril mi nohy dokorán a prisal sa na moju kundicku.Bola to jeho šálka kávy.Kruzil mi špičkou jazyka okolo klitaku, pritom ma prstoval a druhou rukou dráždil bradavky.Moja dokonala kombinácia,ktorá ma vždy urobila. Bol v tom formát. Stisla som mu v orgastickom krci hlavu medzi stehnami a rycala ako blázon z prichádzajúcich orgazmov.Boli asi 2-3 za sebou. Za chvíľku si ľahol nado mna a dali sme sa do polohy 69.Penis nemal veľký,ale žaluď nádherný,ako hríb.Kruzila som špičkou jazyka po ňom a lizala uzdicku,a druhou rukou hnietila guľky.Tiez stukal ako pes.On mi zatiaľ vibratorom chodil po celej kunde.
A to ma ešte stihol potiahnuť hlavou dole z postele a vysukat mi ústa.
"Pod idem do teba,už to na mna ide" a celú dávku napumpoval do mojej mokrej kundičky, až mliečko začalo von vytekať.
Padli sme vysileni vedla seba a začali sme sa smiať,aké to bolo dnes nepripravene ,ale o to spontánnejsie a vasnivejsie.Nikto z nás s tým totiž nerátal.

Niekedy je lepšia z núdze cnosť, ako pripravená súlož.
Lebo život nie je len čiernobiely...