Trojka so susedom

24. 11. 2023 · 5 014 zhlédnutí workandrive

Krátko po škole som sa zoznámil so svojou priateľkou, Nikol. Bola drobná, malá blondýnka, jej prsia sa mi zmestili každé do jednej dlane. Mala asi 165 cm. Oproti mojim skoro dvom metrom to bola veľká výhoda, keďže v posteli som si ju vedel dokonale vychutnať. Asi po polroku chodenia sme sa rozhodli spolu bývať. Byt sme si našli v malej bytovke, blízko centra. Vo vchode boli len štyri byty. My sme bývali na poschodí a oproti nám býval asi päťdesiatročný zachovalý sused.
Jedného dňa sme šli spolu z nákupu. Bol september no stále teplo. Nikol mala na sebe kraťasky a tielko. V obchode som si všímal ako pôsobí na okolitých chlapov. Vo dverách do domu sme stretli suseda. Prehodili sme pár viet. Nikol sa smiala jeho vtipom a flitrovaniu. Sledoval som ako sa starý na ňu namotáva. Keď sme zabuchli dvere. Robil som si z nej srandu, že či vošla do správneho bytu, na čo sa urazila a poznamenala, že by to mohol byť jej otec.
Pomaly sme sa zabývali a koncom októbra sme usporiadali kolaudačku. Pozvali sme pár priateľov. Párty bola super, veľmi sme sa zabavili. Keď sme pripití vyprevádzali nad ránom poslednú návštevu. Tá sa minula so susedom, ktorý stúpal po schodoch. Chichotajúc sme sa mu pozdravili. Pýtal sa čo sme oslavovali a pozvali sme ho na pohárik. Nikol sa s ním počas uplynulého mesiaca celkom spriatelila. Občas jej dal zeleninu zo záhrady a kecali o všeličom. Dozvedela sa, že sa volá Karol, je rozvedený, má dvoch synov a pracuje v mestských službách ako údržbár. Aj teraz mal na sebe modré montérky s montérkovou bundou, no pod ňou len tielko. Na hrudi mal husté čierne chlpy, výškovo sme boli snáď narovnako.
Usadili sme ho v obývačke, vyzliekol si bundu. Na ľavom rameni mal tetovanie a od roboty sa mu črtali svaly. Bežala telka, doniesli sme mu pohár a všetci sme si naliali. Nikol si sadla vedľa neho a ja vedľa nej. Pili sme dobre vychladený rum. Väčšinou s ním trkotala moja priateľka, ja som nalieval a ukázali sme susedovi byt. Vrátili sme sa do obývačky. Sused navrhol naliať si kapurkovú. Každému som ulial. V televízií skončil program a nastalo vysielanie pre pánov. Nahé slečny sa začali na obrazovke skrúcať, najprv v spodnom prádle, ktoré si pomaly dávali dolu. Sused utrúsil, že Nikol je krajšia. Tá sa zachichotala a položila mu ruku na stehno. Sused jej dával ďalšie komplimenty. Všimol som si, že si jednou rukou popravil rozkrok. Potom sa Nikol otočila na mňa a povedala: „no nie je náš sused milý“ a pohladila suseda po tvári. V teplákoch mi začal z tejto scény tvrdnúť. Rozmýšľal som ako ju ukončiť, no Nikol sa obrátila na mňa. Videl som, že má ďaleko od triezvej. Vošla mi rukou pod tričko a začala ma hladkať na bruchu a hrudi. Sused to videl a jednou rukou si začal masírovať rozkrok. Spravila sa mu tam pekná hrča, bolo vidieť ako má tvrdého vtáka pod nohavicami. Nato sa Nikolina ľavá ruka dotkla tej hrče. „Hups“, zase som moc kontaktná“ a začala sa smiať no Karol jej položil ruku na svojho vtáka. Nikol sa pozrela na mňa a jej pravá ruka sa dotkla môjho. V televízií vzdychala nahá žena, ktorá si stláčala a masírovala prsia a bradavky. Jedným pohybom ruky som ho vytiahol z teplákov. Karol si rozopol zips a vytiahol svojho. Bol celkom hrubý a asi 18 cm na dĺžku. Zaujala ma tá spleť žíl, ktoré mal od koreňa až po žaluď.
Nikol sa nezdržiavala a obom nám začala honiť. Karolova šťava jej tiekla po prstoch a ruke. Sledoval som ako si to užíva. No naklonila sa ku mne a začala ma bozkávať. Jazyky sa nám v ústach vášnivo prepletali. Všimol som si, že sa Karol postavil, zdvihol Nikol za pás a štvornožky ju položil na gauč. Kľakol si k nej, roztiahol jej malú prdelku a tvár si zaboril do jej ružového mäska. Cítil som, že sa jej to páči. Vybrala si môjho tvrdého vtáka z pusy a začala hlasno vzdychať. Jej horúci dych som cítil na svojich plných guliach. Karol ju prelízol od jej mokrej štrbinky až po zadok a zase nazad. Chytil som si vtáka a napral jej ho do pusy. Chytil som ju za vlasy a jemne som ju zatlačil ku mne a zase jej hlavu trošku podvihol. Jej telom prešla prvá triaška. Karol sal jej šťavy a v jeho ústach sa strácali jej malé pysky, ktoré dostali tmavočervený nádych. Sused si rozopol gate, spustil na zem a odhodil ich. K jej mokrej pičke priložil svoj masívny žaluď. Krúžil jej ním po nej a vzdychal ako plemenný býk. Naraz ho do nej začal zasúvať. Nikol začala šialene vzdychať a skučať. Ja som sa postavil. Mojim vtákom oproti nej som z výšky sledoval ako v nej mizne jeho žilnatý buchar. Nikol ma držala za vtáka a honila ma. Neveril som, že sa do nej celý zmestí. Sledoval som ako ho pomaly začal vyťahovať a zase zasúvať. Začal ju pomaly mrdať. Nikol bola ako vo vytržení. Prehýbala sa ako luk a vzdychala. Karol pridal a začal ju tvrdo šukať. Počul som ako mu jebú jeho chlpaté gule o jej zadok. Naraz začala Nikol strašne rýchlo dýchať, vedel som, že ide na ňu druhý orgazmus. Karol ho vytiahol z jej mokrej pičky a začal ju lízať. Nikol ho odmenila výstrekom na jeho tvár krk a ústa. Nato sme sa vymenili.
Podišiel som k nej a začal som ju lizať. Postavil som sa a zasunul do nej nadoraz. Jej mäkké vnútro mi robilo moc dobre. Cítil som ešte sťahy jej doznievajúceho orgazmu. Nikol schmatla Karolovo tvrdé péro a začala mu z neho zlizovať jej šťavu. Karol si sadol na gauč. Nikol si kľakla na zem. Jednu nohu som si vyložil na gauč chytil ju za ramená a začal ju drsne šukať. Jej stony tlmil Karolov vták, ktorý jej masíroval mandle. Po chvíli sa Karol postavil a prešiel za mňa. Nikol vzdychala pod mojou kládou , vedel som, že jej to robí moc dobre. Vzadu za sebou som zrazu ucítil Karola. Postavil sa za mňa a oboma rukami mi začal stláčať bradavky. Počul som ako hovori: „ tak pekne jej ju vymasti, moc dobrú úzku pičku má“. Na zadku a chrbáte som cítil jeho tvrdého vtáka. Ako som prirážal dotkol sa ma žaluďom. V podvedomí ma to celkom vzrušovalo. Vytiahol som z Nikol svojho oslintaného borca a otočil ju tvárou ku mne. Naklonil som sa k nej a začal ju bozkávať. Chytil som ju za zadok a vysadil si ju na mňa. Rukou sa ma chytila za krk a druhou si zasunula môjho vtáka do seba. Odzadu k nej pristúpil Karol, rukami ju chytil za zadok, roztiahol jej ho a začal do nej zasúvať svoje kladivo. Nikol ma začal hrýzť do krku a vzdychať. Zrazu som cez tú tenkú kožu, čo delí kundu od zadku cítil Karolovho vtáka. Keď sme boli obaja po gule v nej, dali sme jej chvíľu vydýchnuť. Bozkával som jej prsia, hrýzol bradavky a masíroval jej malé kozičky zatiaľ čo Karol ju bozkával na krku a lícach. Pomaly sme ju začali šukať. Keď ho vyťahoval Karol ja som zasúval. Dva mocné piesty jej drilovali pičku a zadok. Nikol sa ma pevne držala no prišla na ňu ďalšia triaška. To som nevydržal ani ja a začal som to do nej pumpovať. Zaručal som a začal ju plniť. Z druhej strany ju už tlakoval Karol. Obaja sme spolu do nej zasunuli naraz až po gule. Cítil som ako Karolovi trhá vtákom, keď do nej striekal. Užívali sme si jej vystriekané vnútornosti a po chvíli nám z nej vykĺzli vtáky. Na zem začala tiecť a kvapkať jej šťava zmiešaná s našim semenom. Nikol sme pustil na zem, tá si kľakla a najprv očistila vtáka mne a potom Karolovi. Zvalili sme sa nahí na gauč. Nikol sa mi oprela tvárou o hruď. Hladkal som ju po vlasoch. Karol odfukoval vedľa. Videl som ako mi zaspáva v náručí. Karol sa zodvihol, začal sa obliekať a kývol mi na pozdrav. Zobudili sme sa pri sebe až ráno. Nevedeli sme, či sa nám ten zážitok iba sníval alebo a skutočne stal.