Dychberúce vyšetrenie

20. 6. 2013 · 16 118 zhlédnutí pinktoxins

Vošiel som do prázdnej čakárne. Od poslednej návštevy mojej lekárky už prešlo pár rokov. Pri pohľade na ceduľku na dverách, som zneistel. Namiesto mena mojej lekárky tam bolo neznáme meno inej lekárky. Začína to pekne, pomyslel som si. Zaklopal som na dvere. Vzápätí otvorila mladá sestrička v klasickej modrobielej uniforme. Vysvetlil som jej, že som tu už dávno nebol a potrebujem preventívnu prehliadku. Ochotne mi vysvetlila, že moja lekárka tu už neordinuje, ale ak chvíľku počkám, nájde moju kartu a prehliadku mi môžu bez problémov urobiť. Po krátkom čakaní ma pozvala do ordinácie. Sestrička ma rovno uviedla do vyšetrovne, kde za stolom sedela lekárka a študovala moju kartu. Mala na sebe biely plášť a na krku chirurgickú rúšku. Po niekoľkých obligátnych otázkach ma vyzvala, nech ju nasledujem.

Odhrnula zelený záves a ukázala na vyšetrovacie kreslo. Za závesom som sa mal úplne vyzliecť. Sestrička mi pomohla do kresla, vyložila mi nohy na strmene a podala lekárke biele latexové rukavice. Tá si ich pomaly navliekla a na tvár si nasadila rúško. Vysvetlila mi, že najskôr mi musí vyšetriť prostatu cez konečník. Aj keď v ordinácii nebolo príliš teplo, všimol som si na jej čele kropaje potu. Až teraz som zbadal, že sa jej nohy, ktoré nezakrýval plášť akosi lesknú. Nemala klasické silonky. Boli to transparentné latexové pančuchy. Podľa toho, ako sa potila, na tvári, som si rýchlo domyslel, že pančuchy nebudú jediným kúskom latexu, čo má na sebe. Srdce mi začalo búšiť ako splašené. Krv sa mi nahrnula do rozkroku, a lekárka si to okamžite všimla. Pod rúškom sa to nedalo rozoznať, ale na očiach som jej poznal, že sa usmieva. Ukľudňovala ma, že pri podobnom vyšetrení je erekcia bežná, dokonca u vzrušivejších jedincov niekedy dochádza aj k mimovoľnej ejakulácii. Preto mi musia nasadiť kondóm. Nato sestrička z vrecka uniformy vytiahla kondóm a začala ho rozbaľovať. V latexových rukaviciach jej to šlo trocha ťažšie. Pomaly mi ho nasadila na špičku stoporeného penisu a nežne ho zrolovala až ku koreňu. Následne opatrne naniesla lekárke na ukazováčik lubrikačný gél. Tá ho opatrne začala nanášať na môj konečník a krúživými pohybmi pomaly zasúvala ukazováčik do dierky. Keď ho mala zasunutý asi do polovičky, hlasito som zastenal. Takto to nepôjde, vyplašíte nám pacientov v čakárni, povedala. Kývla hlavou na sestričku. Tá podišla za moju hlavu, a pritiahla si spoza závesu anesteziologický prístroj.

Pripravila si čiernu latexovú dýchaciu masku, pripojenú dvojitou gumenou hadicou k dýchaciemu prístroju, ktorý zapla a nastavila na samodýchanie. Masku si na skúšku pritisla na tvár, a zhlboka sa nadýchla. Potom ju jemne, ale nekompromisne priložila na moju tvár. Ako mi masku postupne pritláčala na nos a ústa, medzi perami som ucítil tlak. Urobila to tak šikovne, že som si ani nevšimol, že v maske je niečo, čo ma nútilo otvoriť pery. Pomedzi pootvorene pery mi do úst vkĺzlo niečo gumené, hladké a vlhké. Znemožnilo mi to akokoľvek protestovať, len som tlmene zamumlal. Sestrička zbadala moje prekvapenie. Držiac masku na mojej tvári sa naklonila nado mňa, zľahka sa pousmiala a tíško zašepkala: Tíško, len zhlboka dýchaj a cmúľaj! Pri skúške masky do nej totiž nenápadne pripevnila veľký latexový cumeľ a navlhčila ho svojimi perami. Okamžite ma zaplavila opojná vôňa gumy. Cítil som ju všade, v nose, v ústach. Chvíľu čakala, či začnem cmúľať. Keď zbadala, ako sa maska pohybuje, zručne mi ju pripla k hlave gumenými popruhmi a chvíľu ma nežne hladila. S každým nádychom sa mi vedľa hlavy pomaly a so sykotom nafukoval latexový vak. Sestrička jemne kývla hlavou lekárke, presunula sa k môjmu boku a naklonila sa nad môj stoporený penis. Pocítil som, ako mi ho pevne zovrela teplými perami, jemne olizovala a zasúvala si ho stále hlbšie a hlbšie do pusiky.

Doktorka opäť začala masírovať okolie mojej dierky a pomaličky zasúvať prštek dovnútra. Dierka bola čoraz vláčnejšia a poddajnejšia. Prstom v rukavici už bez problémov dosiahla k prostate a jemným tlakom ju začala masírovať. Zrýchľovala a spomaľovala zatiaľ čo sestrička čoraz vášnivejšie cmúľala a honila môj penis. Ich pohyby boli dokonalo koordinované. Moje stony tlmené maskou naberali na intenzite. Latexový vak vedľa mňa sa nafukoval v čoraz kratších intervaloch. Môj dych bol čoraz kratší a rýchlejší. Pociťoval som akútny nedostatok kyslíka. Ruky som mal pripútane ku kreslu. Pochytila ma panika. Chcel som kričať, ale cumeľ v puse mi to znemožňoval. V zúfalstve som ho silno nasal a na moje prekvapenie som v tom momente do masky dostal viac kyslíka. Až teraz som zistil, ako je maska skonštruovaná rafinovane. Sama ma nútila intenzívnejšie cmúľať vložený cumeľ. Ten pocit absolútnej bezmocnosti a kontroly nado mnou vo mne vyvolal doposiaľ nepoznaný druh rozkoše. Doktorka mi druhou rukou v rukavici začala masírovať semenníky a pridala sa k cmúľaniu môjho penisu. To som už nevydržal a s dlhým stonom som sa v krásnom kŕči vystriekal do kondómu. Sestrička ešte chvíľu jemne cmúľala a hryzkala žaluď, ako keby cez ten kondóm z neho chcela dostať aj poslednú kvapku semena. Celým telom mi prešla masívna vlna uvoľnenia. Doktorka opatrne vytiahla svoj prštek z mojej dierky, stiahla si použité rukavice aj prepotenú rúšku a hodila ich do koša. Sestrička to isté urobila s použitým kondómom, potom otvorila zásuvku a vytiahla z nej nový pár rukavíc a novú rúšku...