Prvýkrát do zadočku

28. 11. 2023 · 1 585 zhlédnutí agogx

Pokračovanie predošlého príbehu...

Po tvojom krásnom silnom, novom orgazme si zatúžila po mojom tvrdom vtákovi. Chceš ho všade. Mne v ňom cuká a vyteká priezračná, chutná kvapôčka lásky. Ty si kľakneš na kolená a prstom ju naberieš na prst a slastne, zmyselne ju zlizneš z prsta. Potom sa tvoje krásne, zmyselne tvarované pery prisajú na môj veľký žaluď.

Začínaš ma najskôr jemne jazykom dráždiť na špičke, potom ma už začneš nenásytne hltať, cucať. Cítiš v puse môj vztýčený žilnatý úd a veľmi ti chutí. Pri pomyslení, kam ho všade chceš si veľmi vzrušená a fajčíš mi vtáka ako o život. Zastavujem ťa.

Viem, že ho chceš do svojej dierky, v ktorej ešte dnes nebol. Dáš sa na všetky štyri a vystrčíš na mňa zadoček. Trup ti klesne na posteľ a zadoček sa nasmeruje ešte viac oproti môjmu vztýčenému penisu.

Nasliním si prst a jemne ti začnem krúžiť okolo dierky tvojho zadočku. Vnímaš každý dotyk. Znovu nemôžem odolať a ešte ťa oblížem jazykom. Potom chvatom beriem gél, ktorý ťa tam najskôr studí. Jemne do teba vsúvam navlhčený prst, ktorý do teba pomaly, jemne vniká. Tvoja dierka mi tesne obopína prst. Uvoľňuješ sa, povolíš všetky svaly a ide to ešte ľahšie. Vzdycháš. Pár krát ti prstom prejdem dovnútra von... Nakláňam sa k tebe a vášnivo ťa bozkávam a nezabúdam ti jemne dráždiť zadoček. O chvíľu mi šepneš: - Daj mi ho tam!

Presuniem sa teda opäť dozadu. Pripravím si špičku údu. Si veľmi vzrušená a uvoľnená. Namierim nedočkavý žaluď oproti dierke a jemne, dôrazne, nie však bolestivo, pomaly vnikám do teba. Super, žaluď tam už je. Pomaly prenikám aj zvyškom svojho údu do tvojej nenásytnej dierky. Je to krásny pohľad, ako vzdycháš a nevieš sa dočkať. Pomalými pohybmi dovnútra a von sa dostávam na doraz...

Mojou panvou, rytmickými pohybmi tam a späť ťa dostávam pomaly do varu. Veľmi sa ti to páči.

Objatie tvojho zadočku môjho bojovníka je neskutočné. Som veľmi rozdráždený z tvojho predošlého uspokojenia. Pridávam do rytmu a ty začínaš ešte viac vzdychať, kričať, čo moje vzrušenie maximálne stupňuje. Začína mi v ňom cukať a v tom to prichádza aj na teba. Obaja naraz prežívame slastný orgazmus, ja všetko striekam dovnútra... Moje, aj tvoje pohyby pomaly ustávajú. Až sme úplne znehybneli. Padáš na posteľ, mne z teba vykĺzne môj už napoly zvädnutý kamoš a tebe z jaskynky vyteká moja biela nádielka...