Dychberúce vyšetrenie II

29. 6. 2013 · 10 259 zhlédnutí pinktoxins

Doktorka opatrne vytiahla svoj prštek z mojej dierky, stiahla si použité rukavice aj prepotenú rúšku a hodila ich do koša. Sestrička to isté urobila s použitým kondómom, potom otvorila zásuvku a vytiahla z nej nový pár rukavíc a novú rúšku. Pomohla ich doktorke navliecť. Neboli však klasické chirurgické, ale dlhé vyše lakťov. Rukavice aj rúško boli z krásneho transparentného latexu. Keď si rúško nasadila, pri každom nádychu sa jej lepilo na spotenú tvár. Vyzliekla si biely plášť a ukázala sa mi v plnej kráse. Ako som predpokladal, celý čas mala pod plášťom transparentné latexové body s otvormi v rozkroku a na bradavkách. Jej vztýčené bradavky vyčnievajúce z latexu cez malé otvory olemované latexovými krúžkami ma lákali sa na ne prisať. S rukavicami, rúškom a latexovými pančuchami tvorila dokonalý komplet. Časti tela, ktoré nezakrýval latex mala nádherne orosené potom. Podišla k mojej hlave, prstom v rukavici mi nežne zotrela pot z čela a labužnícky si ho olízala.

Odopla mi masku z tváre a vzrušeným hlasom povedala: „Na chvíľku si ju požičiam“ Stiahla si latexové rúško a pritisla si ju na spotenú tvár. Začala zhlboka dýchať. Bolo zároveň počuť tlmený mľaskot, ako vášnivo cmúľala a sala veľký cumeľ vložený v maske. Druhou rukou si siahla do rozkroku a pomaly zasunula ukazováčik v latexovej rukavici do vlhkej šušky. Chvíľu sa takto nežne prstila, jej dych bol čoraz rýchlejší a rukavica čoraz vlhkejšia a lesklejšia. Zrazu si vytiahla ruku z rozkroku a vlhký ukazovák mi zasunula do mojich pootvorených úst. Chuť a vôňa jej roztúženej šušky sa miesila s vôňou latexovej rukavice. Bol som blahom bez seba. Cmúľal som jej ten vlhký prštek uväznený v latexe a nevedel sa nabažiť. Moje vzdychy sa miešali s jej, len tie jej boli tlmené maskou. Sestrička nezaháľala a cmúľala je tvrdé bradavky trčiace z otvorov v latexovom body. Rukou v rukavici pokračovala tam, kde lekárka prestala, len k tomu pridala aj jej análnu dierku. Nebolo ju ani treba nagelovať, lebo bola tak vlhká od sekrétu vytekajúceho z šušky, že jej tam prstík vošiel ako po masle. Zdalo sa, že lekárka je už je blízko k vyvrcholeniu. Po chvíľke si masku presunula z tváre medzi nohy. Sadla jej tam ako uliata. Kútikom oka som pozoroval ako si ju starostlivo pritláča na šušku tak, aby jej vlhký cumeľ v maske dráždil klitoris. Dýchací pristroj jej v pravidelných intervaloch zo sykotom vháňal do masky kyslík. S každým ďalším zasyčaním sa zvíjala intenzívnejšie. Cumeľ v maske si striedavo strkala stále hlbšie a hlbšie. Nakoniec to už nevydržala a oboma rukami si v sladkom kŕči pritlačila masku do lona. Jej lesklé oči hovorili za všetko. Nežne sa na mňa usmiala a vrátila mi masku na tvár. Cumeľ v maske bol teplý a vlhký od jej nektaru. Vôňa jej šušky zmiešaná s vôňou latexu ma zaplavovala s každou dávkou kyslíku vháňaného do masky. Doktorka sa naklonila a pošepkala: Len cmúľaj, ešte sa musíš postarať o sestričku. Ukáž mi, ako jej budeš cmúľať a lízať klitoris. A ja som poslušne jazykom a perami nasával a olizoval to, čo ešte pred chvíľkou mala hlboko v sebe. Tak ma to vzrušovalo, že môj penis bol opäť v pozore.

Doktorka mi rukou držala masku na tvári a svojimi hlbokými očami uprene pozorovala, ako sa mi maska jemne kníše. Teraz budeš môj asistent a spolu sa postaráme o sestričku. Urobíme jej to tak, ako to ma rada. Sestrička ma zatiaľ odpútala od kresla a s uspokojením sa zadívala na môj dvíhajúci sa penis. Rozbalila nový kondóm, vložila si ho medzi pery a obratne mi ho pusou navliekla. Lekárka mi zložila masku z tváre a odložila ju na stojan. Toto si teraz navlečieš a ukázala na lesklé chirurgické latexové rukavice pripravené na podnose. Zliezol som z kresla a načiahol sa pre rukavice. Nie, nie, zastavila ma lekárka, ja ti ich nasadím. Vzala si zo stolíka sprej a nastriekala mi tým obe ruky až po lakte a dôkladne rozotrela. Jej prsty v latexových rukaviciach sa po mne jemne kĺzali. Vzala moje rukavice a opatrne mi ich navliekala. Bol to veľmi príjemný pocit, ako moja ruka vkĺzavala do toho gumeného zovretia. Rukavice boli predĺžené ako tie jej, až po lakte. Po navlečení ich ešte naleštila. Vzala moju dlaň a začala mi olizovať a cmúľať každý prst zvlášť. Bol to neskutočný pocit, cítiť to sanie a vlhké teplo. Jej jazýček bol vrtký a vášnivý. Vzápätí s hlasitým cmuknutím vytiahla vlhké prsty s pusinky a bez varovania si môj vlhký ukazovák a prostredník v rukavici zasunula do vlhkej šušky. Krásne to zamľaskalo. Hneď na to ich vytiahla a strčila mi ich najskôr pod nos a následne do pusy. Opäť som cítil jej omamnú vôňu a chuť s latexovou príchuťou. Druhou rukou mi len končekmi prstov v rukavici veľmi jemne masírovala môj pulzujúci žaluď v kondóme. Vedela, že ak by to robila intenzívnejšie, už by som to nevydržal a znova sa vystriekal. Sestrička to zboku celé pozorovala lesklými očami. V ruke držala transparentné latexové rúško, ktorým si intenzívne trela svoju vlhkú pičku. Lekárka na ňu kývla hlavou. Pristúpila zozadu ku mne a na tvár mi nasadila to vlhké rúško, ktorým doteraz masturbovala.. Bola to opäť iná vôňa. Tým, že rúško nebolo priedušné a celé vlhké, pri každom nádychu sa mi lepilo na tvár. Dýchalo sa mi ťažko, ale nevedel som sa nabažiť jeho vône. Na jazyku sa mi miešali chute oboch pičiek a latexu z rukavíc a rúška. Okrem rúška som dostal ešte latexovú transparentnú zásteru, ktorú mi sestrička zozadu uviazala. Plesla ma po zadku a pošepkala do ucha: „Už sa na teba teším“.