SEX V AUTOBUSE

1. 12. 2023 · 2 365 zhlédnutí martinus147

Zdravím milích čitateľov. Rád čítam poviedky, príbehy a tak som sa nechal trošku inšpirovať a pokúsim sa aj ja niečo podobné napísať.

Jazdil som ako vodič autobusu- tzv. diaľkovej linky. Ako to v autobusoch býva prestrieda sa veľa cestujúcich, kde boli aj pravidelní cestujúci. Jazdil som už dlhšie, tak som aj niektorých cestujúcich spoznal , kde sa občas prehodilo pár slov. Medzi nimi som sa zoznámil s jednou ženou, slečnou- volala sa Sandra. Také začiatočnícke pozdravy, rečičky- ako sa máš a tak podobne sa časom rozvinulo na konverzácie.
Sandra bola cca v mojom veku (som odhadoval) mala krásne čierne kučeravé vlasy asi tak po plecia, krásne oči do zelenkava a tak celkovo krásna postava- páčila sa mi. No nie na dlho- ako každá žena, ktorá sa mi páčila- bola vraj zadaná. Konverzácie prebiehali počas jázd, nakoľko tam boli spolucestujúci, tak sa nedalo až tak o všetkom debatovať.
Potom prišlo corona obdobie, moc sa necestovalo a aj autobusové spoje sa obmedzili. Tak sme sa dlhšie so Sandrou nevideli. Keď sa to trošku uvoľnilo, tak som začal jazdiť. Počas spojov boli dlhšie prestoje aj 3-4 hodiny. Sandra na mňa nezabudla. Čo som sa aj potešil. Občas prišla za mnou do autobusu, kde sme spolu konverzovali konečne o všeličom, keďže sme boli v autobuse sami. V jeden deň išla s mojím spojom do práce, pri vystupovaní sme rozlúčili. Šiel som odstaviť bus na parkovisko. Tam som sa prezliekol do civilu. Poupratoval som, porobil potrebné veci. Bolo celkom teplo, tak som sa vyzliekol do naha- ľúbim byť nahý. Tak som si zapol mobil a naťukal stránku amatéri. Zrazu počujem, klopkanie. Pozrel som sa jedným očkom a vidím Sandru. Tak som si rýchlo obliekol spodnú časť oblečenia a otvoril som jej. Pozdravil som ju a pustil dnu. Prekvapene sa jej pýtam, čo tu robí a ona vraví- bola v práci len na zobrať nejaké veci a išla preč. Potom ona na mňa prekvapene pozrela, že ako to vyzerám- vravím, že som sa akurát prezliekal, tak som si ešte tričko obliekol. Keď sa usadila tak som jej ponúkol kávu, ktorú som aj spravil.
Začali sme debatovať o všeličom a začala vravieť aj o partnerovi s ktorým sa rozišla. V duchu som sa aj potešil, ale tak snažil som sa ju trocha utíšiť, ale už bola s tým zmierená. Po chvíli išla na záchod (ktorý je v buse). Keď sa z neho vracala priniesla mi telefón, ktorý som mal v zadu a na ktorom boli zobrazené ženy z amatérov. Zakoktane som jej povedal, že už som dlho sám tak som chcel onanovať. Spýtala sa, či ma vyrušila, keď prišla. Vravím, že skoro a medzitým sa mi postavil a stvrdol penis. Nakoľko som mal oblečené tepláky pod ktorými som nemal nič, tak bolo vidieť ako mi stojí. Sadla si tesne pri mňa a šepotom sa ma pýta, či ma vzrušuje. Ja som sa zmohol len na kývnutím hlavy. Potom ma ťahala do zadnej päťky. Posadila ma, sadla si na mňa obkročmo takže mi teraz sedela na kline a začali sme sa bozkávať. S prvoti som bol ako také nemehlo, ale po chvíľke som jej bozky opätoval.
Začal som ju bozkávať na krku nebránila sa, len tíško stonala. Pomaly som jej vyzliekol blúzku. Pokračoval v bozkávaní od krku nižšie. Ako dýchala tak sa hrudník zväčšoval a zmenšoval. Ani neviem ako, dal som dole podprsenku, kde so ukázali prsia. Boli nádherné. Začal som ich hladkať a jazykom som sa pustil do olizovania bradaviek. Sandra sa zachvela. Pri každom zahryznutí do jednej z nich. Po par zakusnutiach a par vzdychoch som ju začal opäť bozkávať na perách.
Moje ruky začali klesať po jej rozpálenom plochom brušku až k nohaviciam. Jemne som rukou zašiel až lemu nohavičiek. Keď sa zrazu strhla. Vystrašene a opýtavým pohľadom som sa snažil zisiť čo sa deje. Čo ak nás niekto uvidí? Z vonka nás nikto neuvidí, snažil som sa ju ukľudniť. Mám to už vyskúšané. Ale pre jej ukludnenie som zatiahol závesy. Medzitým si kľakla do stredu sedačky a mávala rukou aby som šiel k nej. Keď som k nej podišiel, strhla mi tepláky a pred jej tvárou sa týčil môj tvrdý penis. Začala bozkávať okolie, až prešla k guľkám a pomalým liznutím prešla k špičke. Perami pomaly stiahla predkožku a penis sa jej stratil v ústach. Od samého vzrušenia a pohľadom na ňu som skoro odpadol. Ale keďže som dlho bol sám tak netrvalo dlho a už som cítil, že sa urobím. Vravím jej, že už budem striekať a že toho bude veľa .Pokračovala ďalej a po chvíli som striekal plnú dávku semena do jej úst. Mala trošku problém, ale tak šikovne to zvládla. Keď som sa dostal k sebe, tak som ju pobozkal, jej ústa chutili trošku divne, ale nebolo sa čomu čudovať. Pokračoval som v bozkávaní smerom nadol. Prišiel som k prsíčkam. Začal som ich jemne hladiť, kde pomáhal jazýček. Jej vzrušivé vzdychy ma upevňovali v pokračovaní. Po chvíľke som prešiel nižšie po brušku. Začala sa smiať, nakoľko bola šteklivá. Dal som dolu nohavice aj s nohavičkami. Začal som bozkávať od kolien z vnútornej strany, druhou rukou som jemnulinko hladil druhú stranu až som prišiel do stredu. Jazýček podišiel ku klitorisu. Od vzrušenia zaklonila hlavu a stony sa zväčšili. Prstami som sa dotkol pyskov . Sandra si hladila prsia, keď som prsty zasúval von a dnu. Po chvíli začala viac stonať, trochu som zvýšil prírazi, lízanie a hlasitejšie vykríkla. Prestal som prirážať prsty ale jazýčkom som pokračoval. Snažila sa ma odtlačiť. Penis mi už stál v pozore, a tak som neváhal a priblížil som sa a pomaly do nej zasúval. Keď už bol v nej a ona si naň trochu zvykla a ja si zvykol na to teplo, tak som začal pomaly prirážať. Keďže na tých zadných sedačkách sa zle leží, po pár zasunutiach, sme zmenili polohu na tzv. psíka. Vyšpulila na mňa krásny zadoček. Oblízol som jej kundičku, bola nádherne mokrá. Penis som prisunul k dierke a pomaly zasunul. Začal som prirážať ako o dušu. Potom sme zmenili polohu, kde si sadla na mňa. Ukázali sa mi nádherné prsia so stojacími bradavkami, ktoré tak vystavila môjmu pohľadu. Trochu sme sa ešte upravili, potom sa mierne zaklonila a môj penis sa oprel o jej zadok. Voľnou rukou som pomaly prešiel po štrbinke a potom sa mi pritlačila na penis.
a zohla sa tak, aby sa mohla rukami pridŕžať. Začala prirážať a mojimi rukami som hladil jej božské telo. Po chvíli začala zrýchľovať a hlasito vykríkla a oprela sa o mňa. Tak som ju objal a počúval doznievanie jej orgazmu. Opatrne zosadla a začala mi ho honiť ústami. Netrvalo dlho a už sa blížil aj môj čas. Postavil som sa a začala mi ho honiť a ja som striekal na jej krásne prsia. Neskutočný pohľad na jej krásne oči a ako si hladila semeno po prsiach, kde sem-tam prštekom olízla.
Po chvíli keď sme sa vydýchali a trochu spamätali tak sme sa obliekli, ona do svojho, ja do služobného a šiel na svoj spoj.