pulzujúci darček

Gay
7. 12. 2023 · 2 072 zhlédnutí for-man

Kamošove osemnástiny priniesli pre mňa príjemnú bodku za stretnutiami, ktoré sa predtým u neho odohrávali. Nemôžem napísať, že nečakanú lebo som v duchu dúfal, že niečo bude. Počas mojich návštev u neho mi dal vždy na prezeranie nejaký pornočasopis a on sa medzitým hral s mojimi bosími nohami, vždy som si predstavoval ako si pritom robí dobre. Ja som ležal na bruchu a nechcel aby som sa otáčal. Moja fantázia podporená obrázkami nahých tiel tak fungovala naplno.
Nádeje, že možno si to zopakujeme alebo vyskúšame aj niečo viac vychádzala z toho, že sa oslava konala u nás bez prítomnosti rodičov. Boli sme tam iba štyria „kamoši z ulice“. Kamarát ako správny oslávenec sa poriadne opil, trochu povystrájal a nakoniec zaspal v obývačke na zemi.

Zvyšok našej malej partie sa pobral domov a tak sme ostali sami dvaja. Aj ja som bol pripitý a nevedel som či mám niečo skúsiť, alebo ho nechať spať ďalej. Išiel som si ľahnúť do svojej izby, jeho som nechal na zemi v obývačke. V posteli som sa len prehadzoval a rozmýšľal, že ak teraz niečo neskúsim, už nebudem mať šancu. Asi po polhodine som sa vrátil do obývačky, ľahol si vedľa neho na bok rovno tak, že som mal svoju hlavu na úrovni jeho penisu. On mal moje nohy pri hlave. Nastavil som ich naschvál, ak by sa chcel vrátiť k svojmu fetišu. Akoby mimovoľne som položil svoju ruku na jeho brucho. Trochu sa zamrvil. Posunul som ruku nižšie, tam kde som pod nohavicami cítil jeho krásavca. Začal som to miesto pomaly trieť. Po chvíli bolo jasné, že sa začína prebúdzať. Jeho majiteľ pravdepodobne tiež, slastne mrmlal.

Odopol som mu gombík na rifliach a stiahol zips. Prsty sa dostali do slipov a hneď nahmatali jeho hebký žaluď. Už na dotyk som zistil, že je väčší než môj. Všetko sa to odohrávalo v takmer úplnej tme, v izbe panovalo len šero vďaka pomerne veľkému oknu.
„Hmmm,“ zaznelo slastne z jeho úst.
„Už hádam nespí,“ pomyslel som si. Jeho ďalší pohyb naznačil, že naozaj nie.
Nadvihol sa v panvovej oblasti. Čo som hádam správne zhodnotil a začal som mu pomaly sťahovať nohavice aj so slipmi. To čo z nich doslova vystrelilo mi vyrazilo dych. Nikdy som dovtedy jeho vtáka (a dovtedy vlastne žiadneho okrem svojho) naživo a takto blízko nevidel. Jeho mohol mať odhadom 20 centimetrov. A týčil sa pred mojimi očami ako pomerne hrubý a ornamentmi vystupujúcich žíl posiaty stĺp s krásnou ozdobnou hlavicou navrchu.

„Ako začať?“, prebleslo mi hlavou. „Hádam nič nepokazím, keď mu ho chytím do ruky a začnem mu pomaly sťahovať predkožku.“ Poslúchol som svoje myšlienky a začal s pomalými pohybmi. Krásne tvarovaný žaluď sa mi zjavoval a mizol pred očami. Nevydržal som sa už dívať a priblížil som sa k nemu ústami. Najskôr som mu vyšiel v ústrety jazykom a kĺzal po povrchu, snažil sa preskúmať aj drážku, čo ho rozdeľovala. Pocítil som, že kamarát akoby ustrnul a začal ťažšie dýchať. Nezaháľal však ani on. Popritom ako som sa dal do skúmania vrcholca „stĺpu“ a už aj perami. Keďže som mal tepláky, nemal problém ich stiahnuť úplne. Hoci musel z nich oslobodiť trochu sa vzpierajúceho môjho, už stojaceho vtáka. Bol rád, že sa ocitol vonku. Bol menší od jeho, žily z neho tiež tak výrazne nevystupovali, netušil som či sa bude o neho zaujímať.

Začal ako som predpokladal s lízaním palcov u nôh. Dvoma prstami som ho stále možno aj zbytočne držal pevne pri koreni, aby sa predkožka nevrátila späť. Zovrel som jeho výstavný kus perami tesne pod jeho hlavičkou. Môj jazyk usilovne kmital. Skúšal som aj trochu sať popritom. Pocítil som v ústach nepoznanú slanú chuť. Vtedy som netušil, že sú to tzv. kvapky rozkoše - predejakulačná tekutina. Povolil som svoje zovretie a vzdialil sa na chvíľu od neho. Potreboval som sa poriadne nadýchnuť. Zatiaľ som mu ho rukou opäť honil. Neviem či sa chcel odvďačiť, alebo len skúsiť aké to je, ale zrazu sa jeho ruka dotkla môjho kolíka a zovrela ho. Všetko sme robili bez slov, len naše občasné vzdychy napĺňali tmavú izbu. Dychtivo som sa ústami nastokol na jeho pýchu a ústami som po nej jazdil hore a dole. On síce trochu neohrabane, ale snaživo mi začal honiť môjho. Sem tam to bolo aj bolestivé, ale pochopil som, že je asi pre neho nezvyk robiť to inému.

Prestal som v podvedomí vnímať čo robí on a dal som prednosť energii, ktorá akoby do mňa prúdila cez jeho penis. Zažíval som dovtedy najvzrušujúcejšie chvíle môjho života, doteraz nedokážem presne opísať čo ma na tom tak fascinovalo . Mal som plné ústa niečoho, čo som mohol sať, oblizovať, perami objímať, jazdiť po ňom snažiť sa ho dostať čo najhlbšie bez toho aby ma napínalo. Rukou ho pevne zvierať, cítiť jeho pulzujúcu tvrdosť, proste zmes pocitov, ktoré sú väčšinovou spoločnosťou vnímané jedným slovom ako nechutné a odpudivé. Možno to ma tom láka aj doteraz.

„Už budem,“ zachrčal svoje jediné slová počas našej spoločnej pantomímy. Ja som sa ešte vtedy žiaľ neodvážil ochutnať tú tekutinu plnú života. A tak som ho vytiahol z úst a pustil sa do finálneho honenia. Zrazu som mal olepenú ruku a tým pádom aj on samotný penis. Kĺzal som sa po ňom dovtedy až kým nezačal mäknúť.

Krátko pred jeho vyvrcholením spravil aj on mňa. Surovo môj výstrek nasmeroval na koberec. To som ale v tom momente nevnímal, lebo som sa venoval už naplno len jemu. „Počkaj zbehnem do kúpeľne pre niečo na utretie,“ boli pre zmenu moje jediné slová na margo tejto situácie. Cestou pre rolku toaleťáku som neodolal a predsa len oblizol zbytky lepkavej hmoty na mojej ruke.

„Hmm slané a zvláštne horké, nie je to nič zvláštne a už vôbec nie chutné,“ vtedajšie pocity po rokoch už vnímam s úsmevom. Lebo tú zvláštnu chuť by som rád cítil v ústach aj častejšie než mi život dopraje. Po návrate som mu ho pekne poutieral aj zbytky semena na koberci. Bez slova sme zaspali. Ráno som ho vyprevádzal z domu. Ani slovom sme nespomenuli čo sa stalo v noci. A tak to je až doteraz. Ak sa občas stretneme tak sa len pozdravíme a každý ide svojou cestou. On je ženatý. má deti a ja odvtedy stále hľadajúci vzrušenie s mužmi ktorému už nedokážem odolať.