Oliver - 26 ročný zajko

17. 12. 2023 · 4 578 zhlédnutí Mickajedina

Je priam neuveriteľné čo všetko mi prejde očami. Vždy vnímam tie detaily, ktoré som zažila.. bozky..dlane..pery.. vzrušenie.. strata kontroly... vôňu tela..moje prádlo.. vzdychanie... to keď cítim jazyk...prsty... nahé telo....obrázky ako screenshoty momentov ktoré sa udiali..
"Podáš mi ten syr? Nad čím premýšľaš?"
V hlave mi ide... to ozaj nechceš vedieť..
Veľakrát sa každí z nás zamýšľa nad neverou.. niektorí dúfajú..iní snívajú.. a podaktorí ju žijú.. otázka čo je správne už dávno nie je na mieste.. ten vlak už odišiel a nechcem sa tym zaoberať.
Všetko to dokončím s nastrúhaným syrom a idem sa prezliecť..
Na návštevu prídeme dobre naladení..k nášmu známemu chodíme sporadicky tak raz za čas.. poznáme sa už roky aj jeho rodinu..deti.. jeho syn sa mi už nejakú dobu páčil. 26 rokov.. ešte mladý so svojimi ideálmi..pekným úsmevom, športovým duchom a pekným telom.. pozdraví ma a dá mi pusu na líce, cítim jeho parfém a hneď som v strehu.. Hodiny sa točia... griluje sa..popíja.. terasa je čoraz plnšia.. dokonca sa pustí hudba a na záhrade sa všetci bavia. Je nás tu celkom dosť ľudí.. Sedím na terase v riflovej sukničke a tielku a popíjam biele víno..pozorujem ľudí a vychutnávam si atmosféru.. po hlave mi prejdú moje úlety.. ako vždy si neviem pomôcť a v hlave mi idú detaily, ktoré sa mi páčili.. musím zahnať moje nadržané ja pod koberec.. lebo sa mi ťažšie sústredí..

Známeho manželka mi opisuje čo všetko sa prerobilo v doma.. dom využívali aj deti.. kde sa urobila druhá nová kuchyňa.. v podstate ďalší byt v suteréne.. Tak že sa idem pozrieť na parádnu prerabku..dolu schodami som klopkala lodičkami, cítila som že mi trochu udrelo víno do hlavy.. skutočne krásna robota... linka úplne nová a pri nej stal Oliver. Prezrela som si ho.. mladí chalani nikdy nevnímajú keď si ich obzerá žena ako ja.. celkovo nevnímajú tieto podnety pokým to nie je priamy úder;)

Hostiteľka musela ísť hore... veď mi to môže ukázať Oliver. Tak Oliver mi ukázal obývačku.. aj spálňu kde teraz býva s frajerkou. Sadla som si automaticky na kraj postele už s prázdnym pohárom.. Podišiel ku mne, že tu má víno, že mi naleje.. letmý dotyk jeho ruky a pohľad na mňa zhora.. pozrel sa mi na prsia.. to sa nedalo nevšimnúť.. ale tak akýkoľvek signál by mi dal.. nemôžem dať na sebe vedieť že sa mi páči.
Aj keď lákavé a vzrušujúce zároveň.. pre mňa jednoznačne.. gaťky som už mala mokré len z tej predstavy... z celej situácie ktorá sa odohrávala..
Podával mi pohár vína so sladkým úsmevom.
"Musím sa ti s niečím priznať. Vždy si sa mi páčila a vždy som si želal aby si bola moja prvá. Pritom to bolo nereálne a naivné, že som v to dufal.... ale chcel som aby si to vedela."
Nič som nepovedala len som sa napila vína... spracovávala som čo mi práve oznámil.. moje zlé ja by vedelo reagovať priam okamžite.. ale moje dobré ja to musí nechať tak.
"Oliver to si ma dosť prekvapil! Ani neviem čo mám na to povedať. Tak ako mladunkému sa ti isto páčili všetky ženy."
Bol to môj spôsob ako ho odplašiť a urobiť z toho nič také špeciálne ako to podal on. Postavila som sa z postele, objala ho a povedala že to oceňujem, že to je krásne vyznanie. Objal ma a pritlačil k sebe..... odtiahla som sa a prehltla na prázdno...hneď som odišla vedľa do kuchynky..akosi mi nešlo zakryť vzrušenie..to sa mi možno len zdá..už mám aj vypité... veď to myslel dobre..
Oprela som sa o linku a osviežila som sa studenou vodou.. umyla ruky a prešla si mokrou rukou okolo krku.. hrude a nahlas vydýchla. Tento pocit tak dobre poznám..

Oliver prišiel za mnou a postavil sa priamo za mňa.. Napätie sa dalo cítiť v celej miestnosti.. stále som čakala že ho to odradí..keďže nereagujem. Ale on ma chytil zozadu... prešiel mi po zadku.. oprel sa o neho a ja som hneď cítila, že je tvrdý.. inštinktívne som si zahryzla do pery.. Oh, Bože!
Pobozkal ma na krk...rukou mi dal nabok vlasy a jemne mi bozkaval krk.. prišiel až k ušku keď mi pošepkal... "Takto som z teba bol vždy tvrdý a dlho som nevedel či ti niečo povedať.. ale dnes som už musel.....teraz alebo nikdy"...druhou rukou mi prešiel rovno pod sukňu..medzi nohy... zozadu odsunul mokré tangá a hneď do mňa zasunul prsty..vzdychala som hneď.. držala som sa opretá o umývadlo a bola úplne paralizovaná.. prechádzal mi po prsiach.. sukničku mi vyhrnul... za pár sekúnd som už cítila ako si derie vtaka z nohavíc..tiekla som vzrušením.. a on na nič nečakal.. pridržal mi riťku a zasunul ho zozadu do mňa...
Začal ma šukať čoraz intenzívnejšie..vzdychal mi priamo do ucha.. vzrušenie medzi nami bolo také silné.. obaja sme vzdychali čoraz viac.. on pridával a ja som cítila že toto už nevydržím ..obaja sme sa urobili takmer v ten istý čas....utieral mi semeno zo zadočku...keď som sa otočila k nemu... pohľad do očí v ktorom boli všetky odpovede.. pobozkal ma.. nežne.. priam jemne.. vyšli sme hore k ostatným.. sedeli sme oproti sebe keď k nemu prišla jeho priateľka.. "táto grilovačka je ozaj skvelá, že zlato? .... vlepila mu pusu a sadla si vedľa neho..
"Tak to áno... priam neskutočná". usmial sa na mňa a ja som sa s úsmevom napila vína.. znovu mi išiel film pred očami čo sa tu pred chvíľkou stalo ;)
Jedno viem isto.... minimálne skončím v pekle;)