Starsia a uz ziadna ina I.

18. 12. 2023 · 2 751 zhlédnutí NaZreleMaminy

Nadislo studium v zahranici. Dovtedy panic, hanblivy švihak, ktory sa ani len neodvazil pozriet na kamaratku, spoluziacku, okoloiducu… no ani som netusil ako velmi sa to zmeni, ako velmi to mna zmeni a na cely zivot.

Trieda sme boli zlozeni z asi 2/3 chalanov a zvysna 1/3 boli dievcata. Celkom dobra partia, vsetci sme si rozumeli, ziadni vyvrheli. Boli tam tri nadherne spoluziacky - Tina, Klaudia a Kristina. Vsetky celkom obdarene, jedna bola blondina, druha hnede kucerave vlasy a tretia cierne havranie vlasy s hnedymi ocami. Ako cas plynul sme si viac rozumeli. Stretavali sa aj vo volnom case a moj ostych postupne upadal.
To, ze som si presiel znacnou premenou z introverta na polo extroverta si vsimla aj nasa triedna ucitelka Mirka. Asi najviac sexi zena, aku som dovtedy videl. Rysave, kucerave vlasy, krv a mlieko, obrovske prsia, uzky pas, vacsi zadok, stehienka tak akurat, upravene nechtiky. Skutocne nadherna zena, ktora sa o seba starala a bolo to vidno. Toho casu jej bolo 54 rokov.

Coraz castejsie sa stavalo, ze som bol so spoluziackami pocas hodiny napominany za smiech, rozpravanie, nedavanie pozor, posielanie papierikov a take tie veci, ktorymi si presiel azda kazdy z nas. Dospelo to az tak daleko, ze som zostaval castokrat po skole, ale iba ja, akoby som za vsetko mohol iba ja. Prve razy som si myslel, ze opodstatnene, ale ako pribudali razy stravene po skole zavrety v kabinete s ucitelkou som si zacal mysliet, ci to nerobi zamerne. Kazdy jeden raz sa so mnou rozpravala. Odkial som, ci mam surodencov, ako s rodicmi, ci mam priatelku atd. Velmi osobne otazky som dostaval, ale ani ona sa “nesetrila”. Dozvedel som sa, ze sa rozviedla s manzelom, ze uz 10r zije sama, ma dve deti, ktore dlhodobo ziju v zahranici a pod. Asi 15-ty raz, ked uz som bol po skole, tak sa to zacalo… Prepisoval som nejake kraviny zo starej knihy ako moj trest. Bolo tam nejake divne slovo, ktore som nedokazal na zlomenej strane precitat a tak pristupila ku mne od boku. Mala velikansky vystrih, ktory zvycajne nenosila. V tom ako sa nahla ku mne som nestastnou nahodou otocil hlavou a stalo sa to, ze som zaboril hlavu medzi jej prsia. Chvilka trapna, kopec ospravedlneni, ale ona sa iba pousmievala a ubezpecovala ma, ze sa nic nestalo. V kutiku duse, ked trapno pominulo som si uvedomil, ze to bola vlastne ta najuzasnejsia vec. Neviem, asi sa mi rozjasnili ocka, lebo sa ma spytala, ci by som neprisiel niekedy na caj a ze ma moze aj doucit ucivo, ak by som chcel. Jednym dychom dodala, ze aspon nebude sama a ja si splhnem pred babami v triede s vedomostami. Nezabudla dodat, aby som si to nechal pre seba. Tak som si povedal, ze preco nie.

Dohodli sme sa, ze o dva dni u nej na adrese, ktoru mi povedala. Doma som povedal, ze pridem zo skoly neskor, ze nieco mam.

Nadisiel den “Doucovania”
Prisiel som k nej na dom, moc susedov okolo nemala. Otvorila mi branku a pozvala ma k sebe dnu. Usadila ma na gauci, ktory bol roztiahnuty, za co sa mi ospravedlnila, ze ho nestihla zlozit. V dome to mala velmi pekne, vsade horeli sviecky, vona sa niesla celym domom. Spytala sa ma, ci si dam ten spominany caj a ci moze byt zeleny. Odvetil som: “ano, dakujem”. Na dlhsiu chvilku odbehla a tak som sa poprechadzal po obyvacke a naspat sa usadil. Ked prisla naspat, tak priniesla caj, ktory pokladala na nizky konferencny stolik. Nedalo sa nevsimnut cez minisuknu jej pisula. Spravila to zamerne, aby zistila ako budem reagovat. Pozrela sa nenapadne cez rameno. Moja reakcia bola asi takato 😍
Bolo zjavne, ze moze zdvihnut latku a preto si sadla do kresla oproti mne. Roztiahla nozky, laktami sa oprela o stehna a tym padom mi dala ako na taniery jej picku aj obrovske kozy. Zamerne so mnou viedla asi 20min konverzaciu, aby videla ako mi oci chodia hore-dole. Po chvilke mi to doplo o co tu ide a ze ma zvadza. Ked uz mala toho dost, tak si prisadla vedla mna.

Jednu nozku si prisadla, druhu mala do hora ohnutu v kolene. Pozrela sa mi do oci a spustila monolog na ktory som nebol pripraveny: “Vsimla som si, ze v skole po mne pokukujes. Vsimla som si aj to, ze tie tri sa od teba neodlepia, ze sa ti pacia a tak som musela konat, co najskor. Musela som vymysliet plan ako budeme spolu. Nechala som ta preto robit bordel v triede, aby som mala padny argument ta nechavat po skole. Ta hlava na mojich kozach v kabinete nebola az taka nehoda, nemohol si za to. Bol to moj plan. Plan bol aj to, aby som si vychutnala tvoj pohlad na moju mokru picku a kozy. Ked si mi dal signal, ze sa ti to paci, tak som si prisadla. Povedz, mala som pravdu, pacim sa ti, vsak?” Ked som sa nadychol a isiel vyriect prve slova po tom, co som si vypocul, tak mi prilozila svoj prst na moje pery a vydala zo seba iba: “pšššš, neboj sa, ja ti to vsetko ukazem”. Vzala moju ruku, vlozila si moj prst do svojich ust, cmulajuc a hladiac mi do oci si roztiahla nohy a tym istym prstom kruzila po svojej picke. Ked som sa tam chcel pozriet, tak ma chytila cez usta, zacmukala a povedala, ze chce, aby som sa jej pri tom do oci pozeral. Nasledne moj prst vklzol do jej vlhkej picky. Hrala sa s nim v nej az dovtedy, kym som neprevzal ja iniciativu. Nadherne, jemne vzdychala. Z oci jej bolo mozne vycitat, ze po takomto niecom cely zivot tuzila. Nasledne mi oblizla tvar a dodala, ze mi bude robit kadeco a len ju mam zastavit, ak sa mi nieco nebude pacit. Len som prikyvol, ze rozumiem. Zacala ma vyzliekat. Ani neviem ako a handry skoncili na zemi. Dopriala mi ten zazitok ju vyzliect. Zacal som trickom. Potom si klakol a ked som jej vyzliekol suknu, tak si vylozila jednu nohu na gauc a pritlacila mi hlavu o picku. Zacal som ju lizat. Dodnes si pamatam jej vonu, bola uzasna a ta chut! O chvilocku si sadla, rozkrocila nohy a vypytala si este. Ako zaciatocnik som mal uz usta strnute a vtedy prisla ona na rad. Vzala mojho postaveneho vtaka do ruk, zacala ho fajcit, lizat, laskat, plut na neho. Jej nezne, kremove rucicky, ked po nom jazdili, tak som sa citil ako v nebi. Ked videla, ze to na mna ide, tak prestala a poprosila ma, aby som sa do nej vytriekal, najviac ako to pojde. Miluje, ked z nej semeno pocas dna vyteka a len tak si prejde prstom po picke a mlsne si.
Klakla si, hlavu polozila na gauc, vyspulila na mna zadok a ja som svojho tvrdeho vtaka az po gule do nej zarazil. Pamatam si, ze z nej vyslo: “zlaticko, za toto z teba spravim jednotkara”. Viac mi nebolo treba a ja som zacal prirazat. Nebudem klamat, ze to dlho netrvalo a jej vlhka picka sa zacala plnit mojim semenom. Bol som sklamany a nahnevany na seba, ze to bolo tak rychle, no hned ma maminkovsky opravila, ze je to v poriadku a tie prve razy ani ine nebudu. Dala mi desat minut pocas ktorych sa so mnou maznala, hrala, cmulala mi penis, skrabkala ma, len aby mi zlepsila naladu. Ja som jej na oblatku cmulal palec, prsia, hladil ju. Z nicoho nic z nej vyliezlo, ci by mi nevadilo jej analik polizat. Odvetil som, ze absolutne by mi to nevadilo a tak mi ho natrcila. Na mojej prekvapenie, absolutne ziaden negativny pocit som nemal, ziadna “fuj-fuj” chut alebo zapach. Vsetko nadherne ciste a vonave. Ludia by to mali skusit #ZiadnePredsudky. Ked som sa na nu pozrel, vyzerala tak stastne, taka spokojna, az sa nebojim povedat - zamilovana. Povedala mi, ze som dokonaly milenec, vyyyrazne mladsi, velmi sexi, jej student, ktory neodvrava, ale poslusne splni zelania “svojej”. Velmi mi to lichotilo.
Pochvilke sa spytala, ci mozeme zas, naco som jej odvetil, ze sa neviem dockat.
Parkrat prebehla s rukou a perami po vtakovi a bol v strehu. Vyskocila na mna a zacala na mne jazdit. Bola vulgarna, perverzna az som ju nespoznaval, ale kurva, fakt sa mi to pacilo. Bolo to take autenticke, vychutnavala si kazde jedno zarazenie vtaka do picky. Popri jazdeni mi zaryvala nechty do hrude. Chytila ma za usta, otvorila ich a naplula do nich. Na nic sa nepytala, proste si ma podmanila, zobrala si, co jej patrilo. Proste wow. Kratko na to to na nu prislo a ani neviem ako uz sedela na mojej tvari a striekala mi do ust. Jazdila po ksichte ako zmyslov zbavena. Az som mal problem sa nadychnut. Tlacila mi hlavou oproti jej picke, kricala a robila si so mnou, co chce. Opat ma vystriekala. Po chvilocke si lahla na chrbat a dali sme si misionara. Pocas prirazania som jej hovoril, ze je dokonala, ze milujem jej chut a vonu z coho tak vystrekla, ze mi prud jej stavy vytlacil penis z picky. Penis mi zacal chabnut a preto sa ho hned ujala. Dodnes si pamatam ten sibalsky usmev, ktory mi venovala po tolkych orgazmoch. Honila mi curak, cmulala gule a na mna to prichadzalo. Zastavil som jej ruku a povedal: “vyber si, kde ta vystriekam, ty stetka!”. V tom okamihu sa jej rozziarili ocicka, lebo pochopila, ze ja som to po com tak dlho tuzila. “Zlaticko, vystriekaj sa mi do pusinky, prosiiim. Mam na Teba neuveritelnu chut”. Zacala ma honit a uz o par sekund sa jej dostalo to po com tak tuzila. Aby videla, ze nebude len mojou triednou ucitelkou, ale aj kurvickou, tak som jej hned po vystriekani chytil usta, tak ako to spravila ona mne a naplul jej tam so slovami: “teraz to mozes prehltnut”. Po prehltnuti otvorila usta a vyplazila jazyk ako dokaz. Pochvalila ma, ze sa rychlo ucim a ze ma za to nalezite odmeni. Schmatla ma za ruku, odviedla do kupelne, dala ma klaknut s prikazom otvorit usta. Vycikala sa do ust, na tvar, telo. Bola to uz iba ceresnicka na torte. Odbehla do izby, vzala svoje nohavicky a cela sa do nich vyutierala, jej squirt / moc, pot a aj jej vona. To vsetko z nich bolo citit. Nasledne skocila naspat za mnou, vybozkavala ma a dali sme si spolocnu horucu sprchu. Hned potom som sa obliekol, nechal som na jej ziadost napisane telefonne cislo na kusku papiera na konferencnom stoliku a poslala ma domov so slovami: “uz by si mal ist, aby som si to nerozmyslela a nenechala si ta tu”. Podisiel som k nej, dal jej pusu a popri tom som prstami presiel po jej nenaystnej picke. Kusla si do pery a vedel som, ze ma caka este mnozstvo krasnych zazitkov na skole.

PS: Tie gatky nezostali v kupelni na zemi, ale mi ich pribalila 😍