Kolegyňa Natália

21. 12. 2023 · 1 321 zhlédnutí vitaz

V práci som sa neustále stretával s Natáliou, energickou a cieľavedomou kolegyňou. Naše stretnutia boli vždy plné zdvorilosti a profesionality.

A predsa každý pohľad, každý náhodný dotyk pri rozhovoroch o projektoch, odhaloval niečo viac - nevyslovené city a skrytú príťažlivosť.

Mal som obavy ohľadom nášho pracovného vzťahu, až kým som si neuvedomil, že aj Natália skrýva podobné pocity. Naše skryté emócie sa stali výraznejšími v momente, keď sme museli spolupracovať na dôležitých projektoch, ktoré vyžadovali úzku spoluprácu.

Aj keď sme sa obaja snažili zachovať profesionalitu, malé gestá - pohľady plné emócií, náhodné dotyky - prezrádzali naše skryté city.

Nakoniec sme sa ocitli pred rozhodnutím. Zostať profesionálni a oddeliť svoje osobné túžby od práce, alebo nechať tú intenzívnu sexuálnu príťažlivosť, ktorá medzi nami vznikla, aby ovládla naše ďalšie kroky?

Naše vzájomné pocity a rozvíjajúce sa sexuálne napätie v pracovnom prostredí teraz ovplyvňovali naše rozhodnutia a prinútili nás zamýšľať sa nad tým, či sme pripravení preskúmať túto silnú sexuálnu chémiu až do konca.

Napätie medzi mnou a Nataliou vyvrcholilo jednej noci. Sedeli sme nad dôležitými dokumentmi, ale naše rozhovory sa začali uberať na osobnejšie témy. Nečakané pohľady a dotyky vyvolali vzrušenie, ktoré sme už nedokázali ignorovať.

V jednej chvíli nás oba prekonal prudký nával emócií. Náš pohľad sa stretol a to bolo všetko, čo sme potrebovali vedieť. Vzali sme sa do vášnivého bozku, ktorý v sebe ukrýval dlho skryté túžby.

Následne sme padli do vášnivého objetia, ktoré nás pohltilo do sveta plného nekonečnej vášne. Nežne som ju položil na stôl pričom som jej stiahol šaty. Mala nádherné telo. Chvela sa od vzrušenia. Tiež som to cítil. Tú neskutočnú chuť splynúť v jedno telo. Nestrácali sme čas, odhrnul som jej vlhké nohavičky a vnikol som do nej. Iba slastne povzdychla a pritlačila ma k sebe až nadoraz. Naše pohľady sa stretli, "Pokračuj!" zašepkala. Preložil som jej nohu cez seba a užíval som si jej vzrušenie. Dráždilo ma to o to viac.
Cítil som, ako sa necháva unášať a vychutnáva si ma. Netrvalo dlho a zastonala "Už budem". Akoby chcela, aby som sa urobil s ňou. "Aj ja" odpovedal som. Vtom to na ňu prišlo a ucítil som ten nával čohosi úžasného. "Póóóóď" zakričala. Cítil som, ako sa mi podlomili nohy pritiahol som sa do jej objatia a kŕčovito si obaja vychutnali spoločný orgazmus.

Po tomto intímnom spojení sme sa obaja zorientovali v situácii, ktorá nám vzala dych. V očiach sme mali odraz toho, čo sa práve stalo, a vedeli sme, že nič už nebude také, ako predtým.