Bez Natálie

21. 12. 2023 · 950 zhlédnutí vitaz



Natália bola moja kolegyňa. Nevideli sme sa už dlhší čas. Napriek tomu bola pre mňa ako magnet. Myslel som na ňu často. Každučká myšlienka na ňu vo mňe prebúdzala neskrotné chuťe opäť ju cítiť.

Bolo to pred rokom čo ju preradili do iného mesta takže sa musela odsťahovať. Pár krát sme si zavolali no potom možno pracovná vyťaženosť, alebo tá vzdialenosť zapríčinila to že som na ňu už len myslieval.

Jedného sobotného večera po ťažkom týždni som pri poháriku bieleho vínka s mobilom v ruke narazil na jej fotku.
Poslala mi ju dávnejšie. Mala na sebe akési krátke športové krátke gate kde bolo vidiet jej dokonalé kryvky. Hore mala iba vrchný diel plaviek. Bola tak dokonale sexi.
Pomaly som sa začal ponárať do sveta fantázií o nás dvoch a moje želanie splynúť s ňou na chvíľu prevládalo nad všetkým ostatným. Ucítil som, ako som mal zrazu v nohaviciach tesno. Vzrušilo ma to. Zašiel som rukou do rozkroku a hneď som citil že to neskončí len tým. Stiahol som si zo seba spodny diel a začal sa hrať.

Bol vlhký, najskôr som ho začal dráždiť prstami po žaludi. Jemne po ňom kĺzali. Zavrel som si oči a pohodlnejšie sa rozložil v kresle. Myslel som pri tom na ňu. Citil som, ako sa mi s ním hrá. Jemne ho jazykom olizovala a vychutnávala si moju šťavičku. Ja som si to iba v kľude užíval. Vložila si ho do úst až po koniec. Páčilo sa mi to, preto som ju nechal hrať sa.

Jemnými vzdychmi som jej dával najavo aby neprestávala.
Jej tempo sa stupňovalo. Srdce mi bilo od vzrušenia tak že som ho akoby počul. Bum bum bum bum bum bum. Stále rýchlejšie a hlasnejšie. Dych bol hlbší a dlhší. Cítil som ako to prichádza. Milujem ten pocit. Brucho je tvrdé ako kameň, z podbruška prechádza ten neopísateľný tlak, kedy mám pocit že to už nevydržím. A potom to príde.

Nemôžeš sa nadýchnuť a celé telo ti zaplaví jeden veľký kŕč.
Telo ti horí a ty máš pocit že sa vznášaš.

Na chvíľku som precitol no ešte nakoniec som si spomenul na Natáliu a dokončil som, čo som začal. Obrovské uvoľnenie s výstrekom na brucho.

Chvíľku som sa nehybne rozdýchaval. Predsa len to bolo uvoľnenie ake som v ten okamih potreboval.
Pravdu povediac nebolo to prvýkrát ;)