Druhá schôdzka (gay)

Gay
22. 12. 2023 · 1 687 zhlédnutí Drizzt93

"Ahoj, mal by si dnes večer čas? Nehonil som už 5 dní." napísal mi Jožo.
"Dnes nie, ale zajtra môžem. Nezabudni sa poriadne vyčistiť. A z trenkami sa obťažovať nemusíš" odpísal som mu vzápätí. Na druhý deň som celý čas myslel, ako zareguje na to čo sa mu chystám spraviť. Predsa len, čítať o tom je jedna vec, druhá vec je aké to je. A zvlásť preňho. Konečne sa blížil dohodnutý, schytil som bundu a vyrazil som. Tentoraz tu bol prvý on a ako ma zbadal, vykročil ku mne.
"Čau, neskutočne sa teším na to čo si vymyslel" uvítal ma hneď zhurta.
"Neboj, dočkáš sa, ale vieš čo más robiť" odpovedám obratom. Obzrel sa či niekoho neuvidí a už si stahoval nohavice. Na rozdiel minulej schôdky mu už čurák stál, no zazrel som ho len na moment. Otočil sa na mňa a vyšpúlil zadok. Neváhal som, naslinil si prst a zasunul ho doň. Vkĺzol bez najmenšieho odporu, až mi to nedalo a pýtam sa ho: "Než si sem došiel si trénoval či čo?"
"Noooo, trocha som sa pohral s dildom. Vadí?" spýtal sa s miernou obavou v hlase.
"Mne vôbec, len by som si ju rád pozrel vo svetle ako vyzerá. Či je červená, zdurená, alebo to na nej ani nie je vidno."
"Kľudne pozri" reaguje so smiechom v hlase.
"Veď počkaj teba smiech prejde, chcel som s týmto ešte chvíľu počkať, ale čo už, nemal si provokovať!" Cítim, ako stuhol a stiahol zvierač. Pokýval som ešte prstom, zatial čo druhou rukou som lovil z vačku prvú hračku. Strhol som "obal", naslinil "to" a prudko to doňho strčil. "Obleč sa!"

Jožo: "Bože, čo to do mňa strčil? Začína to štípať čoraz viac. Nenatrhol ma? Nie, nebola to prudká bolesť."

Vidím, ako sa to v ňom bije a rukou si siaha do nohavíc. "To nesmieš, vydrž to!" a capnem ho po ruke.
"Čo si to do mňa strčil?"
"Uvidíš, teraz drž a nie že to zo seba vytlačíš. Ak to vytlačíš, dostaneš to do seba znova, ale na dvojnásobný čas. Takže čo, vydržíš alebo to ide von?"
"Vydržím to" špitne, pričom vidím ako zatína päste. Nechávam sa ho trápiť ešte 20 sekúnd, dokým poviem: "Ok, dole gate." Neprekvapilo ma ako rýchlo ich dal dole, pobavilo ma však ako to z neho vykĺzlo. Potešilo ma však, že čurák mu stále stál a nechával za sebou vlhkú stopu. "No čo ako? Môže byť?" a okato mu pozerám na čuráka.
"Neviem čo to bolo ale musím povedať, že nič také som nezažil. Čo to je?"
"To ti ešte nepoviem, poď prejdeme sa chvíľu", a otočil som sa. Dobehol ma a zase sme chvíľu kecali o všeličom a ničom.
"Ok, poď, najdeme si nejaké tmavé miestečko, určite chceš zase striekať, ale najskôr mi pekne očistíš čuráka. Špeciálne pre teba som ho nemyl"
"Ako dlho?"
"Iba od včera ako si napísal"
"Škoda, minule voňal a chutil fakt zaujímavo, rád by som skúsil tak týždňového"
"Tak to nikdy nezakúsiš, jedeň dva dni ešte dám, ale viac určite nie. Ale ak ťa to poteší, vyhonil som si ho než som sa s tebou stretol, takže nejakú chuť tam najdeš." Konečne sme došli na miesto a ja rozopíma, nohavice. Hneď sa mi strčil do rozkroku a zhlboka sa nadýchol. Začal mi lízať a ožužlávať trenky. Chvíľu som ho nehal, no už ma to nebavilo, odtiahol som sa, stiahol trenky a predkožku. "Líž!" Opatrne sa priblížil, posledný krát sa zhlboka nadýchol a už mi začal jazykom čistiť žaluď. Musím uznať, že sa do toh o vrhol s chuťou. Chytil som ho za hlavou a pomaly začal zasúvať. Nejaký čas som ho mrdal do úsť. Keď ma to prestalo baviť, prikázal som mu nech sa postaví a predkloní. "Chceš aj roztiahnuť dieru alebo si dáme rovno hlavný chod?"
"Pod hlavným chodom más na mysli to zo začiatku?"
"Hej"
"Chcem najskôr roztiahnuť" a už špúli na mňa dieru. Z bundy vytiahnem sklenené dildo a gél. Dildo nie je veľké, tak 15cm, zložené ako keby z 4 guliek. Trochu mu kvapnem a dieru a už mu tlačím dildo do zadku. Zhíkne: "uff to je studené".
"Neboj to prejde" a spracovávam ho ďalej dildom. Vnímam ako si to užíva, keď sa mu diera opakovane sťahuje a otvára vďaka jednotlivým guliam. Občas mu pomačkám guľky a pohoním ho. Vonku je celkom chladno tak sa ho pýtam: "Chcel by si už striekať?"
"Rád"
"Dobre, tak sa priprav." Vytiahnem z neho dildo a vkladám doňho dnešnú kuriozitu. Z dôvodu, že to ma priemer iba cca 1 cm, pričom dildo malo tak cca 3,5cm, neregistruje to. Pleskol som ho po zadku so slovami " stiahni sa". Okamžite so okolo "toho" stiahol a súčasne sykol. "Dokým sa nespravíš, budeš to mať v sebe"
"Povieš mi už čo to je?" a zúrivo si ho pri tom honí.
"Mentolová tyčinka do nosa" odpovedám mu a jemne ho plesknem po guľkách.
"Čože??"
"Mentolová tyčinka. Na tvojom mieste by som si pohol, lebo ak sa nespravíš do 2 minút odchádzam. A pravidlo z minula stále platí. Vystriekaš sa do ruky a zješ to". To mu asi stačilo, lebo do 3 sekúnd začal hlasno vzdychať a tyčinka z neho vypadla. Obratom som tlačil doň dildo, nech si ešte trocha užije.
"No poď vystri sa a otoč sa."
Pomaly sa otočil a zrel na mňa.
"Na čo čakáš, zjedz ho nech z teba vytiahnem to dildo." Hodil ho do seba a bolo vidno ako ho striaslo . (Nevadí, veď on si zvykne a keď nie, má smolu). Usmial sa na mňa a predklonil sa, nech mu vytiahnem dildo z diery. Pousmial som sa, obišiel ho a hovorím: "Vieš čo? Ešte mi ho chvíľu pocmúlaj." Bolo vidno, že vzrušenie z neho vyprcháva, lebo síce sa predklonil a zobral ho do úst ale chýbala mu zanietenosť. Nechal som si ho nejakú tu sekundu cmúľať, než som mu povedal, nech sa otočí. Pomaly som mu vytiahol dildo a pýtam sa ho: "No čo, páčil sa ti mentol?"
"Ano, prekvapilo ma to ako to je intenzívne, ale dalo sa to. Kľudne aj na budúce"
"To rád počujem, uvidíme čo bude na budúce, možno tyčinka a možno niečo zas nové"

(Za prípadné chyby sa ospravedlňujem, písal som to na moblile)