Noční psaní

23. 12. 2023 · 1 379 zhlédnutí LadyCS

Je dobre, ze mas nocni rezim a uz ti nechodi oznameni☺️ je dost pozde a oba rano vstavame.
Ja jsem si oholila frndu, vzdycky je citlivejsi a ja jsem nadrzena jak stepni koza, takze stacilo jen trosicku sahnout na ty hebke pysky a bylo jasno. Dala jsem si kolicky na bradavky a predstavovala si, ze mi je cucas a okusujes ty. Dosla jsem si do mrazaku pro kostky ledu a sup do postele (konecne). Nasla jsem prihodne dildo, gel a sla jsem si hrat.
Led na mych rozehratych prsou doslova tal pod rukama a ja si prala, abys mi ledove kapky vody slizaval horkym jazykem z tela. Uz jsem byla dost rozrajcovana a rychle jsem si zasunula vsechny ledove kostky do analku. Celkem 5.
Nasledovala fotka dilda mezi prsama, abys mel predstavu, cim jsem si dneska vysukala zadek, a hned potom jsem ho bez gelu soupla do analu a zacala v nem rejdit. Naprosto bozi pocit, kdyz pri kzdem pohybu jsem uvnitr sebe citila pohyb studene rozpustene vody. Predstavovala jsem si, ze me prcas ty. Zadne servitky, rovnou az po koule zarazit dovnitr, chytnout za boky a sukat. Na tvrdo, “na sucho”, zvlhceny jen tou studenou rozpustenou vodou, ktera postupne vyteka ven. Spulim na tebe zadek, prirazis a ja vzdycham slasti. Prostrcim ruce pod brichem a zacnu si skadlit postevacek. Chci byt plnejsi. Vezmu si dildo a zasunu ho do kundy, zatim co ty me prcas do analu.
Hned to poznas. Je tam o poznani tesneji, ale to te jen jeste vic vyrajcuje a uz to na tebe jde. Jezdim si dildem v kunde, ty si me narazis az na doraz a vzapeti citim, jak do me pumpujes mrdku.
Jsem spokojena, moc me vzrusuje, ze te vzrusuju a ze ses udelal. Porad si protahuju dildem kundu a ty ho porad pres stenu citis, taky te to rajcuje. Po chvili pero vytahnes a ven se hrne semeno smichane s vodou, tece mi po stehnech, roztiram si ho tam. Otacim se pred tebou na zada a pokynu ti, aby ses sehnul do meho klina. Vis, co mas delat. Ted je rada na me. Dojdes si omyt pero a ruce a pak me zacnes ochutnavat. Dildo je porad vevnitr. Lizes me, slastne nasavas stridave velke hladoucke pysky, postevacek a rukou pohybujes dildem. Velmi dukladne se jazykem venujes moji muslicce, citis jeji vuni a zaroven taky tu svou, ze zaschle mrdky na stehnech. Uz to nemuzu vydrzet ani ja a zacinam se svijet v kreci. Tlacit stehna na tvou hlavu a propinam se v zadech. Vyndavas dildo z kundy a strsis do ni prsty ruky, abys citil, jak se kolem nich stahuje a mohl sis se mnou dal hrat. Vis, kam sahnout, je uvolnena, vejdou se ti tam snadno 3, 4 prsty a ja silim. Udelam se ti do ruky a do obliceje.
Jeste si vychutnavam dozvuky orgasmu, povoluji stehna a ty se na me zespodu divas. Oba jsme zadychani a stastni. Chci te libat. Lehnes si vedle me a ja ti nasazuju kondom na zase tvrde pero, co kdyby nahodou ze😇 libame se, osahavame, poznavame se. Hrajes si s mymi prsy, ja si hnetu kulky a prejizdim po penisu. Hladim te po hlave, na zadech zatnu slasti drabky a nechavam se libat na krku a vzdycham. Chci to znovu. Pretacim se nad tebe a nasedam.