trochu ostria

30. 12. 2023 · 271 zhlédnutí barack

Páči sa mi nôž na ženskom tele, keď si ho žena sama drží a ja sa len kochám, kochám sa ako si to užíva. Ako sama sebe dôveruje.
Najprv ho olizuje ako keby to nebol ani nôž. Myslí si že je to penis, a ešte aj žmurkne na mňa. Cítim ako mi tvrdne, tvrdne a ona pokračuje.
Rýchlo cez krk prechádza k prsiam.
So špicom napichuje svoje bradavky, a pri tom môj penis už chce vyskočiť. Cez medzeru medzi prsiami ten nôž trochu pohoní. A už honím aj ja. Je to sila ktorou drží ten nôž a zároveň na diaľku vďaka nemu aj môj penis.
Teraz prichádza na rád bruško. Bruško je miesto kde sa s nožom môže vyblázniť, prechádzať bez toho aby si nejak naozaj ublížila. No mne to ubližuje, ubližuje ako vlastný penis nemôžem pustiť z ruky, ale honiť si ho tak rýchlo ako sa len dá.
A teraz podbruško, tam už spomaľuje. Páči sa jej to viac ako si vlastne aj ona myslela. S druhou rukou si začína ťahať bradavky alebo dusiť krk.
Potom skáče na stehná. Aj keď tam dlho neostane, keďže prichádza na rád...
Mušlička. Ten studený kov už dávno na svojom tele zohriala, a tak už to pre ňu je príjemné. Provokuje klitoris, a pri tom sa pozerá na mňa, aby provokovala aj mňa. Trochu s nožom so širokou stranou po ňom aj pobúcha
Teraz nastáva zmena, ruky mení, a začína radostná masturbácia, pri ktorej s druhou rukou a s nožom v nej, sa vracia na miesta kde to bolo pre ňu najvzrušujúcejšie.
Netrvá to ani dlho, a už to na ňu prichádza. Prichádza ten okamih, kde celá energia z teba sa vlieva len do jednej časti. Ale orgazmus chce silnejší, a preto si dáva nôž na krk a zastavuje na chvíľu dýchanie.
Je to nádherne. Ani nechápem ako rýchlo to ubehlo. Možno 2 minúty a ona mi ukázala svoj orgazmus. Vďaka sebe, vďaka tomu že je to rovnaký psychopath ako ja.
Idem za ňou. S nožom zastaví moje telo, a len jemne ho pobozká. Je to úžasné. Všetko čo má na tvári posťahuje nožom a slíže to. Potom sa len na mňa usmeje....

BRrrrr, BRrrrr. BRrrr. zvoní budík. A ja musím znova do sveta kde sa mi toto ešte nestalo, ešte musím hľadať svoju pravú