Tak ako ma vždy chcel vidieť

30. 12. 2023 · 1 008 zhlédnutí FleurDeLys

Sedela som na stoličke uprostred miestnosti.Miestnosti ,kde bola len veľká posteľ,malý červený gauč, zopár zrkadiel,jedna stolička uprostred a ja.

Ja,sediaca nahá na stoličke s očami previazanými hodvábnou šatkou,ozdobená len jeho kolíkom.Sedela som a čakala.

Otvorili sa dvere a tiché kroky našľapovali na mäkký koberec.Kroky,ktoré som tak dôverne poznala.Čím bližšie boli ku mne,tým väčšia bola moja husia koža.

"Dobré dievča",zašepkal mi do ucha.
"Ruky za chrbát",znel rozkaz a ruky mi zviazal pevným uzlom.

Dlaňami prešiel cez krk,k prsiam a zastavil sa pri mojich tvrdých bradavkách.Vzal ich medzi palec a ukazovák svojich rúk,potiahol a skrútil.Neviem akým spôsobom to dokázal,ale vždy sa vedel pohyboval po tenkej hranici bolesti a rozkoše.Tak ako to mám rada.

Rukami smeroval čoraz nižšie,zastavil sa pri mojich pyskoch.Jednou z nich ich roztiahol , prostredníkom druhej skontroloval aká som pripravená.

"Hmmm, vidím,že niekto je tu nedočkavý".
"Roztiahni nohy a pekne do široka!"

Obišiel okolo mňa, prostredníkom vlhkým od mojich štiav mi prešiel po perách a ja som ochutnávala ako chutím.

"Povedal, som roztiahni nohy!Viem,že to vieš aj lepšie"a pohybom oboch rúk roztiahol moje nohy na maximum.Priviazal ich o nohy stoličky a ja som zostala celkom nehybná.

Opäť stál za mnou.Prudko ma potiahol za vlasy a jazdeckým bičom putoval od pier,cez krk až prsiam.Jemne ich ním pohladil a uštedril dve rany mojim bradavkám, ktoré stvrdli od vzrušenia ešte viac.

Cítila som ako sa koncom bičika dotýka môjho klitorisu.Začal najskôr jemne,každým pohybom ruky bol úder intenzívnejší.
"25 zašepkal,môžeš si škrtnúť ďalšiu položku z tvojho nezbedného zoznamu.Bičík odhodil na dlážku.

Stále ma držal za vlasy tak ,aby som mala hlavu zaklonenú čo najviac a opäť sa venoval mojim bradavkám.

V rovnakom okamihu sa neznáme ruky dotkli mojich stehien a neznámy jazyk rozmaznával môj klitoris.Taký pocit som ešte nezažila.To nie je muž.Len žena vie ako potešiť ženu.

Kým neznáma hrýzla,sala a lízala najväčšie miesto mojej rozkoše a jej prsty sa nemilosrdne dobíjali do môjho vnútra,on sa venoval stále mojim bradavkám.Krútil ich, ťahal, hrýzol.

Citila som ,že môj vrchol tu bude veľmi rýchlo.V okamihu tesne pred výbuchom sa neznáma odo mňa vzdialila a on sa mi prestal venovať tiež.

Držal ma za moje vlasy, s hlavou zaklonenou na maximum mi zašepkal do ucha:"Tak a teraz sa mi ukáž tak ,ako som ťa vždy chcel vidieť" ...

Odviazal ma.Viedol ma za ruku priamo v pred.Oči som mala stále zaviazané.

"Kľaknúť"rozkázal a jemne ma posotil.Dopadla som na kolená a jazykom sa zaborila rovno medzi nohy neznámej ženy.
Lízala som ju po celej dĺžke pyskov , ku klitorisu a späť.Vsala som ho do úst,prostredníkom a ukazovákom vnikla do jej vlhkého vnútra.Stačilo zopár pohybov a ja som cítila na mojich prstoch ako sa jej vnútorné svaly sťahujú od vzrušenia.

Prsty mokré od jej štiav som vsunula do jej zadočku a jazykom vnikala tam, kde boli predtým moje prsty .Prudko zastonala a ja som ochutnala jej sladký nektár rozkoše.

Po chvíli sa jej dych upokojil,jemne ma odsunula, vstala a odišla.Klačala som na kolenách ,so stále zaviazanými očami a tvárou zaborenou do červenej koženej sedačky.

Pristúpil ku mne zo zadu,vytiahol jeho kolík z môjho zadočku a zašepkal mi do ucha: Tak a teraz patríš len mne...