Chcela to na tvár. Na chodbe fakulty

2. 1. 2024 · 2 330 zhlédnutí LightlyDominant

Ako mnohí Slováci, na výšku som chodil do Brna. Tá škola má oproti slovenským školám veľa výhod. Jednou z nich je aj možnosť bezplatne navštevovať jazykové predmety. Okrem toho, že si rozšírite svoje jazykové schopnosti, môžete spoznať fajn ľudí a získate nejaké tie kredity navyše.

Chodil som takto na chorvátčinu. Semináre boli podvečer, čo parádne sedelo v rozvrhu. Na seminároch neexistoval žiaden zasadací poriadok, no platilo nepísané pravidlo, že kde ste si sadli na prvej hodine, tam ste potom sedeli celý semester.

Ja som si strategicky sadol do posledného radu k oknu. Pre prípad, že by ma seminár nebavil, mohol som nenápadne skrolovať na mobile či cez okno sledovať ruch ulice.

Vedľa mňa si sadla mladá pekná baba, asi prváčka. Ja už som bol so štúdiom takmer na konci, preto sa mi zdalo, že je medzi nami priepastný vekový rozdiel.

Nízka brunetka s rovnými vlasmi a so sexy guľatým zadkom. Bola pravdepodobne študentkou lingvistiky alebo jazyka. Niektorý zo slovanských jazykov si musela povinne zapísať. Brala teda ten kurz vážnejšie a poctivejšie ako ja. Z času na čas som sa k nej preto obracal s prosbou o radu. Vždy ochotne pomohla.

Nikdy sme sa však nezoznámili a bližšie nespoznali. Na seminári jednoducho nebol priestor na konverzáciu. Ku koncu semestra mi však od nej prišla žiadosť o priateľstvo na známej sociálnej sieti. Ako mi prezradila, zistila si moje meno z prezenčky, ktorá každú hodinu medzi študentami kolovala. Očividne som sa jej páčil.

Situáciu som využil a začal som s ňou v čete flirtovať. Flirt rýchlo prešiel do mierneho sextingu. Rýchlosť a rozsah jej odpovedí dávali jasne najavo, že sa jej to páči, hoci, ako sama priznala, mala priateľa. Písali sme si napríklad to, ako by sme sa mohli na ďalšom seminári nenápadne dotýkať. Aj o fantáziách, ako by sme mohli po seminári niekde schovať v útrobách fakultnej budovy a trochu sa telesne zblížiť.

Deň pred ďalšou hodinou chorvátčiny som sa tam dole oholil. Nechcel som nič nechať na náhodu. V deň, keď býval seminár, som ním mával niekoľko prednášok. Jednoducho dlhý deň, počas ktorého nebol čas odbehnúť domov na rýchlu hygienickú sprchu.

A keďže som nevedel, ako ten deň dopadne a kde skončí, snažil som celý deň udržiavať, primerane možnostiam, čistý. Zakaždým, keď som sa šiel vykonať malú potrebu, som si penis aj opláchol. Nebolo to pohodlné, lebo riziko, že na toaletu niekto príde práve v momente, keď si okrem rúk umývate aj svoj úd, bolo vysoké. Bol som ale extrémne nadržaný a vidina erotického zážitku s ňou stála za to riziko.

Okrem hygieny som si vždy potrpel aj na kvalitný parfém a elegantné odievanie. V ten deň som zaiste vyžaroval zvodnú vôňu.

Deň pokročil a moje potenciálne zblíženie s ňou sa blížilo. Bol som z toho aj mierne nervózna. Už iba jedna prednáška a potom konečne ten seminár z chorvátčiny. Tá jedna prednáška bola z nejakého môjho povinného predmetu, už si ale nepamätám, akého. Bola v aule v budove inej fakulty.

Na tej prednáške som osadenstvo poznal, šlo o povinný predmet z môjho odboru, takže takmer všetci boli spolužiaci z ročníka.

Prisadol som si k spolužiačke Eliške. Vysokej štýlovej brunetke. Eliška nemala dokonale ženskú tvár, no priťahovala ma tým, ako sa obliekala a ako pôsobila na svoje okolie. Nosila takmer výhradne šaty a topánky na opätku. Pôsobila sebavedomo, no slušným spôsobom.

S Eliškou sme čas od času v čete trochu flirtovali a vymenili si naše sexuálne skúsenosti a fantázie. Mala dlhoročný vzťah, tak sme sa nikdy o nič reálne nepokúšali.

Eliška mala počas prednášky prekrížené nohy. Ako inak, keď nosila šaty. Jej ľavá noha v kvalitných béžových silonkách a s čiernou lodičkou smerovala ku mne. V jednom momente som mal prekrížené nohy aj ja. Akurát že zrkadlovo. Bez nejakého zvrhlého úmyslu som sa provokatívne mojou topánkou dotkol tej jej. Asi na sekundu.

Eliška na to reagovala tak, že sa na mňa pozrela a pousmiala sa. Očividne sa jej to páčilo. Párkrát som to zopakoval a tieto dotyky ma začali vzrušovať. Po chvíli mi to opätovala a začala svojou nohou hladiť takmer celé moje predkolenie.

Bolo to dosť vzrušujúce a v rozkroku sa mi vytvorila skala najvyššej tvrdosti. Pokračovala celú prednášku, až kým som ju pred koncom nezastavil, aby som získal nejaký čas na odkrvenie. Nech sa vôbec môžem postaviť zo stoličky.

Po prednáške sme odišli obaja bez slova. Ani sme sa pri odchádzaní nestretli. Šiel som rovno na toaletu, znova si opláchnuť svoj úd. Keby náhodou. Náš predchádzajúci kontakt som ale nechcel nechať len tak. Asi by to bola stratená príležitosť.

Eliške som teda napísal správu. Nech príde na najvyššie poschodie. Na ňom neboli žiadne učebne a tak to tam zväčša zívalo prázdnotou. Šanca, že tam niekoho stretnete, ale nebola nulová.

Šiel som tam. Nadržaný a nervózny. Eliška neprichádzala. Čakal som ju pri schodoch. Po chvíli mi napísala, že kde som. Ukázalo sa, že sme síce na rovnakom poschodí, ale každý na inom mieste, lebo sme každý sme šli iným schodiskom, čo som vôbec nepredpokladal.

Keď sme sa našli, rovno som ju pritlačil chrbtom o stenu, chytil v zátylku za vlasy a začal som ju bozkávať. Na pery, no predovšetkým na krku. Olizoval a hrýzol som jej pravé ucho. Keď mi začala nadržane cez nohavice chytať môj tvrdý penis, pridal som k hryzeniu jej ucha i vzdychy.

Pomyslel som si, aké mám vďaka babe z chorvátčiny dnes šťastie - že som oholený a umytý, s kondómom v kapse.

Od Elišky som mierne odstúpil stále ju držiac za vlasy. Hľadel som jej do očí, no nepovedal som ani slovo. Vedela, čo má urobiť. Kľakla si na kolená.

Vytiahla môj penis, chvíľu ho s obdivom prezrela, vzdychajúc k nemu priložila svoju tvár a nakoniec mi začala fajčiť. Bolo to úžasné a neužíval som si to len ja, ale aj ona. Robila to rýchlo. Potrebovala ísť na vlak a boli sme na chodbe fakulty, kde sa každú chvíľu môže niekto objaviť.

Chytil som ju oboma rukami za vlasy a jej hlavu pritlačil trochu hlbšie. Na moju otázku, či je to v poriadku len súhlasne a s nadržanosťou v očiach prikývla. Viackrát som to zopakoval. Zakaždým hlbšie a na dlhšie. Že sa občas nemohla niekoľko sekúnd nadýchnuť lebo mala môj tvrdý penis v krku, ju neskutočne sexuálne stimulovalo. Veľmi si to užívala. Ja, samozrejme, tiež.

V istý moment som ju zdvihol hore, otočil tvárou k stene, prehol, vytiahol šaty a začal som chytať jej pekný zadok. Pod silonkami mala tangá. Iné som u nej vlastne ani nečakal. Bol to krásny pohľad na perfektný zadok. Párkrát som po ňom silnejšie čapol. Z jej vzdychov bolo nepochybné, že ju moje údery rukou na zadok sexuálne stimulujú.

Mal som chuť jej tie silonky roztrhnúť, aby som sa dostal k už citeľne vlhkej vulve. Uvedomil som si ale, že potrebuje cestovať, zo školy ide vlakom rovno za svojim priateľom. Tak som ich len začal sťahovať.

Keď som vytiahol kondóm, pochopila, že už mám v úmysle do nej preniknúť. Naznačila mi, že to nechce. Zamrzelo to, ale rešpektoval som.

Sama od seba sa vrátila na kolená a pokračovala vo fajčení. Chcel som si to užívať čo najdlhšie, ale bol som tak nadržaný, že to chcelo riadnu dávku úsilia, aby som sa okamžite nespravil.

Opýtal som sa jej, kam to chce. Bez váhania mi odpovedala, že na tvár. Dominantne som jej povedal, že to má urobiť ona sama. Ešte si ho nachvíľu vzala do pusy, potom si ho priblížila k tvári a honila. Honila až kým všetky dávky môjho horúceho semena neskončili na jej tvári, vo vlasoch a na jej šatách. Nebolo toho málo.

Tá jej nespútanosť a provokatívnosť, že si na chodbe fakulty, predtým, ako má vlakom cestovať k svojmu frajerovi, nechá ostriekať tvár, a ešte k tomu to urobí sama a s chuťou, bola ohromujúco hot!

Po tom, čo ešte ústami zo mňa vysala posledné kvapky a mnou prebehli zimomriavky, som sa mysľou vrátil do reality. Ponúkol by som jej servítky, ale žiadne som nemal. Ani ona. Poďakoval som sa jej, na čo ona nereagovala klasickým "nemáš za čo", ale zdôraznením, že ona ďakuje mne a pobrala sa na toaletu.

Vraj na ňu nemám čakať, že sa tam asi zdrží. Poslúchol som a namieril som rovno na chorvátčinu, na ktorú som už meškal. To veľké vzrušenie už zo mňa odišlo výstrekmi na Eliškinu tvár, ale myšlienky na to, aké to bolo super a na to, že ma na chorvátčine asi čaká ďalší erotický zážitok, mi už začali trochu dobíjať pomyselnú batériu vzrušenia.

Na chorvátčinu som meškal. Sadol som si tam, kde vždy a po niekoľkých minútach som prísediacu začal nenápadne chytať za koleno, stehno a driek. Tak, ako sme si to písali v správach. Páčilo sa jej to, ale bola z toho mierne nervózna. Dotyky neopätovala. Po seminári na mňa nepočkala. Sexting sa s realitou nestretol.

Večer sme si vymenili správy. Vysvetlila, že je tu láka, ale že má priateľa a nemá na to odvahu. Medzitým som sa uistil, že Eliška docestovala a že všetko je v poriadku. Vraj bolo najnáročnejšie aspoň provizórne umyť to, čo skončilo vo vlasoch.

Chorvátčina po zvyšok semestra vyzerala znova ako predtým. S Eliškou už nebola príležitosť sa ďalej sexuálne zblížiť. Bola v poslednom ročníku a v škole sme sa už nestretli. Naše ďalšie priateľské stretnutia na káve či pohári vína už boli "slušné".