Očakávaná návšteva

3. 1. 2024 · 1 440 zhlédnutí Sexi_Lex

V byte sa rozprestierali tichý šepot hudby a svieža vôňa sviečok, keď hlavná hrdinka, krásna 32 ročná hnedovláska s dlhými nohami a zmyselnými krivkami, očakávala návštevu. Dráždivé oblečenie na pevnom, pritom jemnom tele, prezrádzalo jej túžbu a vo vzduchu priam vibrovala erotická atmosféra.

Zrazu niekto zaklopal na dvere a jej telom sa prevalila vlna vzrušenia. Ešte na chvíľu sa na seba pozrela do zrkadla, aby sa usitila, že vyzerá dokonale a potom mu otvorila. "Niečo pre Teba mám" povedal s úsmevom a podal jej fľašu vína. Opätovala mu úsmev a zvodne ho pozvala dnu.

Keď dal dole kabát, poprosila ho, aby otvoril fľašu vína. Páčil sa jej. Nechcela už strácať ani sekundu, no pohárom dobrého vínka nepohrdla. Vedela, že sa po poháriku obaja viac odviažu a to ju vzrušovalo ešte viac.

Sediac blízko seba v obývačke a popíjajúc červené víno, boli k sebe každým hltom vína bližšie a bližšie. Oči mu neprestajne utekali na jej nahé stehná. V tom oblečení ho veľmi priťahovala. Nohy mala preložené cez seba a pôsobila veľmi zvodne.

Ponúkol sa, že jej naleje druhý pohárik a neodmietla. Robilo jej dobre cítiť to sexuálne napätie a tešiť sa na prvé dotyky. Tie na seba pri druhom poháriku nenechali dlho čakať. Jeho pery sa k nej pomaly ale isto približovali. S prvým bozkom ucítila jeho teplé dotyky na svojich stehnách, ktoré celý čas tak obdivoval. Konečne cítil jej hebkú pokožku.

Po chvíľach vášnivých bozkov sa prešli do spálne. Cestou ho úplne vyzliekla a vychutnávala si pohľad na jeho mužné telo. Pomaly ju položil na posteľ, kde sa ich túžby začali meniť na niečo intímne. Jeho ruky objavovali každý kút jej tela, bozkal ju, hladkal ju, masíroval jej zadoček a dráždil ju pomalými pohybmi na vnútorných stehnách. Cítila, ako jej srdce búcha vzrušením. Pohyby ich tiel sa stávali čoraz súhlasnejšími.

Jej vášeň pre sex sa miešala s tou jeho, vytvárajúc pre oboch ohromne vzrušujúce momenty. Jej dlhé nohy objímali jeho pevnú postavu a každý dotyk posilňoval ich zážitok. Hudbu už takmer cez to vzrušenie a vášnivé vzdychy ani nebolo počuť.

Ráno sa prebudila oblečená len do nevysvetliteľného pocitu šťastia a spokojnosti. Obliekla si jeho tričko, odtiahla žalúzie, otvorila okno a s úsmevom na tvári nechala na seba dopadať lúče slnka. Bola to ďalšia vydarená noc, o ktorej bude nadšene rozprávať svojmu partnerovi.