S bacuľkou aj po Štedrom večeri

8. 1. 2024 · 1 599 zhlédnutí Thowt

Ráno som sa prebudil s miernou bolesťou hlavy a s Barborou pohodlne uloženou na mojej hrudi.
“Dobré ránko.” prehovoril som na ňu nežne, keď sa prebudila. Zavrtela sa a venovala mi jej krásne široký úsmev. V okamihu zavrela oči a zaťala zuby.
“Hlava?” spýtal som sa.
Súhlasne pokývala.
“Bože, koľko sme toho včera vypili?” spýtala sa. Neskôr sa nám podarilo napočítať štyri prázdne flaše. Zrekapitulovaním včerajších zážitkov sme sa uistili, že aspoň spomienky nám zostali nerozbité.

Bolesti hlavy neodstránili tabletky ani úplný pokoj. Preležali sme skoro celý deň a trávili ho prevažne bez slov. Až večer akoby zázrakom bolesť povolila. Zdá sa, že od čias spred korony sme vyšli úplne z cviku. Po včerajšej masáži som mal chuť ju nejako odmeniť a zároveň prežiť podobné vzplanutie.
“Nenaučila by si niečo z tej tantry aj mňa?”
Prekvapene na mňa pozrela.
“Aj ja by som ťa chcel nejako odmeniť.” pokračoval som.
“Áno? Ako?”
“No to ešte neviem…ale včera to bolo fakt intenzívne. Také niečo by som chcel…”
“Tak to neviem, ale niečo ma napadlo. Bude to tiež veľmi intenzívne. A uvidíme aspoň, či ťa priťahujú také obliny ako ja.”
“Dobre.”
“Naozaj?”
“Áno.” odpovedal som úplne sebaisto.

“Si si tým naozaj istý?” povedala, keď ja som zostal už len v boxerkách a ona sa ešte len chystala vyzliecť do spodného prádla.
“Viac ako kedykoľvek predtým.”
“Ach, som nervózna. Úplne triezva nemám toľko odvahy, čo včera.”
“Neboj, pomôžem ti.”
Pomohol som jej vyzliecť sveter aj nohavice. Ocitla sa v červenom spodnom prádle.
“Náhodou ti to pristane.”
“Vážne?”
“Jasné.” potvrdil som svoje tvrdenie. Naozaj jej to pristalo. Nemala telo z obálok časopisov. Bolo oblé, ale keď som si ho obzrel lepšie, spĺňalo pomer 90:60:90, len tých kriviek a sexappealu bolo dvojnásobok.
“Teraz sa otoč.”
Šikovným pohybom som jej uvoľnil podprsenku a následne stiahol nohavičky.
“Tak a teraz sa otoč naspäť.”
“To nepôjde. Hanbím sa.”
“Nemáš prečo, ale ak ti to bude pohodlnejšie, môžem trochu stlmiť svetlo.”
“Tak to skús.”

Po chvíli naliehania sa otočila na mňa. Prsia si poctivo skryla jednou rukou a druhou zase rozkrok.
“Dobre, čo ďalej?”
“Teraz by sme si mali sadnúť na zem…sadni si teda na zem a zatvor oči.” rozdala pokyny.
Urobil som ako povedala. Po chvíli som ucítil, ako sa vsunula pomedzi moje nohy a stehnami objala moje boky. Ucítil som jej vôňu a horúce telo. Voňala pekne. Taký prirodzene sladký mierne svieži parfém rozohral moje myšlienky.
“Keď teraz otvoríš oči, budeš sa mi dívať priamo do očí. Nikam inam, dobre?”
Myslel som, že s tým budem mať problém. Myslel som, že jej poprsie bude okamžite priťahovať môj zrak. Napriek tomu som sa zapozeral len a len do jej oči. Našiel som tam ostýchavosť ale aj túžbu. Nie len jej, ale aj moju. Tak veľmi som ju zrazu túžil pobozkať.

Vydržal som jej hľadieť do očí asi tak tri minúty. Bolo to fakt vážne. Nikto sa nerozosmial. Obaja sme sa dívali tomu druhému hlboko do očí až do okamihu, keď som to nevydržal a pobozkal ju. S maximom nehy som sa po nej vrhol a ona ani na sekundu nezaváhala. Ďalej to šlo ako z prudkého kopca. Pekne bláznivo a rýchlo. V jednu sekundu som si poťažkával jej veľké prsia a maznal sa s nimi, zatiaľ čo ona my ho masírovala rukami. V druhú sekundu som ju zvalil na zem. V tretiu sekundu mi pošepla vzrušene do ucha: “Nešetri ma.”

Pamätám si, ako som do nej prirážal ako zmyslov zbavený a ona nahlas stonala ako divoká šelma.
“Ach bože. Ach bože. Prestaň. Prestaň, prosím.” predralo sa náhle z jej úst. Najprv som si myslel, že to je nejaká hra. Až potom ma z posledných síl odtlačila, ale bolo už neskoro. Explodovala ako fľaša šampanského na Silvestra a odštartovala ohňostroj vzrušenia. Nikdy predtým som nič také nevidel. Všade navôkol mňa striekal prúd vzrušenia a ona sa nekontrolovane triasla a kričala rozkošou. Podvedome ma k sebe stiahla a pritisla. Prežil som to celé s ňou.

“Ach, bože. Prosím, prepáč mi to. Keď sa príliš vzruším. Stratím nad sebou kontrolu. Hneď to všetko upracem.”
“To som ešte nikdy nezažil. To bolo úžasné.”
“Myslíš?” pozrela na mňa stále previnilo so štipkou nádeje, že sa mi to ozaj páčilo.
“Áno.” usmial som sa na ňu šibalsky a patrične nadržane.
“Vieš, už dlhšie som nemala chlapa a ty si fakt fešák.” vysvetlila mi situáciu ako ospravedlnenie za to, za čo sa nemusela vôbec hanbiť. Zachmúrila sa a v okamihu sa postavila.
“Daj mi niečo, čím by som to mohla upratať.” zrazu prísne trvala na svojom, akoby sa zrútil svet, ak by to chvíľu nepočkalo. Chcel som to urobiť sám, ale trvala na tom fakt vytrvalo.

Sadol som si na gauč a sledoval ju pri práci.
“Nepozeraj sa na mňa.”
“Prečo?”
“Lebo.”
“Ale no ták. Je to sexi.”
“A už vôbec mi nehovor také klamstvá.”
“Aké klamstvá. Vyzeráš tak sexi. A včera, keď si sa cítila aj sebavedomo, tak to bolo dokonalé.”
“To si naozaj myslíš?”
“Nie len ja. Pozri.” rozkročil som nohy a odhalil moju erekciu. Opäť sa jej objavil úsmev na tvári. Privolal som si ju k sebe ukazovákom a ona mi kľakla k nohám. Najprv ho jemne rozmaznávala rukami a potom ho zobrala do pusy. Rukou mi jemne stískala vajíčka, zatiaľ čo jej pusa si ho vychutnávala ako nejaký chutný chladený dezert, ktorý sa jej pomaly rozpúšťa na jazyku. Robila to s takou precíznosťou a láskou, že som sa do toho úplne ponoril. Nikdy predtým som sa tak rýchlo neurobil ako pri jej dotykoch. Vedela ako na to a robila to s takou vášňou ako nikto. Prehltla všetok mok, ktorým som ju obdaroval a ako bodku si slastne oblizla pery.
“Čo robíš, že chutíš tak skvelo?” spýtala sa uspokojene. Znelo to tak povzbudzujúco a vzrušujúco, že to úplne zabránilo môjmu telu presunúť krv naspäť do iných miest.

Skončili sme spolu v sprche, kde som si ju zobral znova. Odzadu ju nabral ako nejaký mladý nadržaný kanec a túžobne do nej prenikal. Poslušne držala a stonala. Čakal som podobnú smršť, ako sme zažili uprostred obývačky, no vyvrcholila viac krát, ale bez nejakej výraznej explózie.
“Prepáč, ale ja už nemôžem.” nakoniec uzavrela toto vyčínanie celá udychčaná.
“Je všetko v poriadku?”
“Áno.” povedala potom, ako zastavila vodu.
“Naozaj?”
“Ale hej, môžem si ťa poutierať?” ukončila moju snahu zistiť, čo sa deje.

“Poď, nech si ťa pekne dokončím.” povedala, keď sa zvalila do mojej postele a ja som nad ňou zostal stáť.
“Nie, mňa zaujíma, že čo sa deje.”
“Nič. Nič podstatné.”
“Donesiem niečo na pitie a porozprávame sa o tom.”
“Môžeš, ale rozprávať sa o tom nechcem. Chcem si to užívať a chcem, aby si si to aj ty poriadne užil.”
“Dobre teda, hneď som tu.”

“Och nie, neviem, či zvládnem viac vína.”
“Zostala mi už len táto posledná fľaša, nemusíš sa báť. Nezvrhne sa to tak, ako včerajší večer.”
“Ok. Tak nazdravie. Som rada, že sme sa takto spolu stretli.”
“Veď aj ja.”
Pozrela na mňa a zahľadela sa mi do očí. Potom odvrátila zrak a potichu vzdychla. Už som sa chcel pokúsiť z nej opäť vytiahnuť, čo ju trápi, keď povedala: “Smiem si ťa poriadne obzrieť?”
“No kľudne. Mám ti nejako zapózovať?” odpovedal som neisto, hoci som sa do toho snažil vniesť maximum sebadôvery.
“Mmmmhh.” prikývla šibalským úsmevom, čo ma veľmi posmelilo.
“Si tak sexi. Smiem si ťa aj obchytať?” povedala po niekoľkých pózach, ktoré som jej naservíroval. Myslel som, že sa bude už pri prvej rehotať od smiechu. Namiesto toho hltala každý jeden môj pohyb ako zhypnotizovaná.

Podišla ku mne a začala ma hladiť po mojich priemerne vypracovaných svaloch. Zatol som ich, aby si z nich užila maximum. Skúmala ich so zanietením. Bola radosť ju sledovať. Bola radosť, ako sa do toho dokázala hlboko ponoriť. Oči jej žiarili ako malému dievčatku pri stromčeku plnom darčekov. Škoda, že sa potom postavila za mňa a fascinovane ohmatávala môj zadok a stehná. Nakoniec sa na mňa pritisla a jej ruky skončili na mojom podbrušku.
“Ach, vy muži máte také úžasné telá. Ja keby som bola mužom, tak sa s ním hrám nonstop.” pošepla mi odzadu do ucha a uchopila moju pýchu do oboch rúk.
“Zvláštne, pretože to isté si myslím o ženskom tele, ktoré je stvorené k dokonalosti.”
“Až na to moje.”
“Nie, aj to tvoje je dokonalé. A dokocna viac ako si myslíš.”
“Vážne?” zareagovala prekvapene a pritisla sa na mňa ešte viac.
Pokýval som hlavou.
“Ty si taký sladký.”
Rukami zovierala naďalej moje prirodzenie a hrala sa s ním, akoby patrilo jej. Dokonca vzdychala, akoby patrilo jej. Narážala na môj zadok panvou a rukami si za kĺzala po mojej pýche hore a dole.

"Poď, vymeníme si to." navrhol som jej. Tentoraz som sa pritisol sa na ňu odzadu ja. Uchopil jej prsia a pobozkal na krku.
"Takto je to omnoho lepšie."
"Nie, rovnako. Ale pokračuj." povzdychla, keď jedna z mojich rúk klesla o čosi nižšie a moje pery sa prisali na jej krk. Chvíľu som ju takto dráždil a rozmaznával. Vychutnával som si jej veľké krivky a jej rovnako veľké vzrušenie, ktoré sa jej dralo z úst a roztekalo po stehnách.

Keď som si ju uložil pekne na štyri, poslušne vyšpúlila zadok a mne nedalo ju po ňom plesnúť. Rozvlnil sa do pravidelného rytmu a bolo to naozaj sexi. Napriek jej väčším rozmerom, pokožku mala pekne pevnú a vyšpúlený zadok si zachovával krásne pravidelný tvar. Zopakoval som to ešte raz a tak veľmi som po nej zatúžil, že som mierne nešikovne vkĺzol do jej rozkroku a vyšiel druhou stranou von. Jej šikovná ruka to ihneď napravila, aby som mohol okamžite započať ródeo vzrušenia. Divoké a neviazané. Hlasné stony prekonávali príznačné zvuky dvoch narážajúcich tiel.

Celú dobu som sledoval, ako sa s tým vysporiada a čím novým ma prekvapí. Nemal som chuť prestať, ani keď ma bude o to žiadať. Chcel som zažiť ten vodotrysk opäť. Bohužiaľ, keď zdrapila plachtu a v kŕči vzrušenia ju čiastočne stiahla, nevydržal som a uvoľnil všetko to vzrušenie priamo do nej. Zotrvačne som ešte dorážal na jej tancujúci zadoček. Jej stony sa zmenili na hekanie pokúšajúce sa zastaviť ten záverečný prílev vzrušenia. Nesmel som jej to dovoliť. Spamätal som sa, prevrátil ju na chrbát a dokončil rukou. Páni, to bola zas fontána. Extrémne ma to bavilo sledovať. Bohužiaľ, rovnaké nadšenie som s ňou nezdieľal: "Prosím, toto mi už nerob."
"Prečo?" spýtal som sa začudovane. "Veď je to tak sexi."
Odpoveďou mi bolo iba nahnevané: "Lebo."