Pes - súťažná

6. 1. 2024 · 1 727 zhlédnutí glanss

Vladovi tiahlo na päťdesiatku. Desať rokov šťastne rozvedený. Tri deti, všetky už dospelé a vyletené z domáceho hniezda. Ako každý rok sa blížil čas vianoc a tak sa patrilo aby napísal vianočné a novoročné priania celej rodine. Vlado bol stará škola, zakladal si na papierových pohľadniciach. A vždy si jednu nechal poslať aj sebe, lebo ostatní mu posielali len smsky a emaily.

O vianociach sa vždy zišli spolu. Vianočný večer s jednou dcérou. Prvý sviatok s druhou a druhý sviatok so synom. Jeho ex to absolvovala tiež, ale vždy tak aby sa nestretli. Sú predsa vianoce, čas lásky a pohody.

Jeho staršia dcéra ho raz požiadala o láskavosť. Mali psa ktorý sa strašne bál delobuchov, a tak ho vždy brali k jej manželovi na chatu. Chata to bola krásna a hlavne ďaleko od civilizácie. Vysoko v horách. Lenže ten rok boli pozvaní na silvestrovskú lyžovačku do álp. A Vlado samozrejme súhlasil. Jednak sám nemusel ten novoročný humbuk, a jednak bol rád, že si šplhne u dcéry, ktorá mala radšej mamu.

Psíka vyzdvihol už dvadsiateho ôsmeho a aby sa dostal do tej chaty, tak dostal aj 4x4 auto. A veru aj s ním to nebolo jednoduché a neraz skoro zapadol. Chata to bola krásna. Zrenovovaná, nabitá najmodernejšími technologiami a zároveň vyzerala tak rustikálne. Pes sa tešil a všetko bolo super. Doobeda si dávali dlhé vychádzky a po obede leňošili pri krbe.

Na silvestra ale začalo poriadne snežiť. Od rána ho metalo tak, že nebolo vidieť ani na pár metrov. Vlado každú hodinu vyšiel von a odhrnul sneh od dverí aby ho úplne nezavialo. Ani psovi sa nechcelo von. Našťastie k večeru sneh ustal a objavili sa aj hviezdy. Bola to čarovná noc. Všade haldy snehu nad kolená.

Obliekol sa teda a poď ho na večernú prechádzku. Psovi dal svetlo na krk ale videl ho len keď pes vyskočil. Psovi to však nevadilo a sneh mal naozaj rád. Skákal ako srnka a vybíjal si energiu nazhromaždenú za celý deň ležania. Vlado sa len pomaly brodil snehom za psom a ten skákal a skákal. Neskoro si uvedomil ako ďaleko zašli, a už nebolo vidieť svetlo chaty. Horšie bolo, že pes sa občas prihnal k nemu a chcel sa naháňať. Tak sa stopy rôzne klukatili a k tomu všetkému prišli mraky a zatienili hviezdy. Jediné svetlo bolo z obojku, inak boli len tmavé siluety stromov.

Vlado si nadával, že si nezobral baterku. A potom ešte viac, keď zmizlo aj svetlo z obojka. Vystrašený viac z toho čo mu povie dcéra, ako z toho, že sa stratil a možno netrafí napäť do chaty sa plahočil v kruhoch a volal na psa.

Premrznutý zrazu zbadal v dialke svetlo. Najprv sa tešil, že sa vrátil k chate, ale keď sa priblížil, tak zbadal, že svetlo je iné. A keď sa priblížil až k chate, tak uvidel, že aj chata je iná. Síce v podobá, ale oveľa skromnejšia. To však v tom momente neriešil. Zabúchal premrznutými rukami na dvere. Počul nejaké frflanie, koho to sem čerti nesú, ale keď sa dvere otvorili, tak v nich stála pohľadná mladá žena. Oblečená v socialistickom svetri, ktorý vyzeral celkom novo. Mala dlhé vlasy a papuče z ovčej vlny. Keď ho zbadala, celého premrznutého, s fialovými perami, tak ho zatiahla dnu a rýchlo zavrela dvere. Vlado drkotajúc ďakoval. Žena si ho zvláštne prezerala, ale duchaprítomne mu pomohla ku krbu a začala ho vyzliekať.

Najprv mu stiahla čapicu a rukavice. Potom lyžiarsku bundu a pulover. Stiahla traky aj nohavice ku kotníkom. Posadila ho do kresla pri krbe a vyzula mu topánky a stiahla nohavice. Nakoniec ponožky a posunula ho bližšie k ohňu. Celý sa triasol ale teplo z krbu bolo príjemné. Žena odložila jeho veci a šla uvariť čas. Naliala mu doň poriadnu dávku rumu a sebe spravila tiež. To sa už Vlado prestal triasť a drkotať zubami.

Povedal jej svoj príbeh ako zablúdil pri venčení a či náhodou nevidela jeho psa. Len pokrútila hlavou a povedala, že si čítala knihu. Ale zobrala kus mäsa od večere a dala ho v miske pred dvere, aby prilákali psa, a dúfali, že neprilákajú niečo iné. Vlado bol strašne vďačný, a čaj s rumom mu pomohli zabudnúť na starosti. So ženou sa tak zahovorili, že ich vyrušili až nástenné hodiny, ktoré odbili polnoc. Doľahla na oboch únava a tak šli nakute. Vlado chcel prespať len na gauči, ale v chate žiadny nebol. Žena ale nerobila drahoty, a ponúkla mu, že môže spať s ňou v posteli. Bola širšia ako bežná, ale nie ako dve dohromady.

Už vedel, že je rozvedená a sviatky trávi na samote, ale aj tak bol príliš vďačný za záchranu, než aby niečo skúšal. Vyzliekol sa teda do treniek a zaliezol pod perinu. Pod veľkú páperovú perinu. Žena sa tiež vyzliekla a natiahla si nočnú košeľu. Bola mu otočená chrbtom, ale v odraze zrkadla videl jej krásne bradavky. Na jej guľatý zadoček bola radosť pohladieť. Keď si dala nočnú košeľu, sa rýchlo otočil. Žena ktorá v zrkadle videla, že sa pozeral, sa len usmiala. Tíško si vyzliekla nočnú košeľu a rýchlo vliezla pod perinu. Popriali si dobrú noc a žena zhasla svetlo.

O minútu cítil vlado ako sa žena prevalila k nemu rukou ho objala. Nič sa nedialo, a tak len počítal ovečky, a snažil sa zaspať. Ruka sa ale začala hýbať a krúživým pohybom mu putovala z hrude dole na brucho a ešte ďalej. Keď sa dostala k trenírkam a nadvihla gumu, tak sa otočil tvárou k žene a v tej tme videl jej lesknúce sa oči. Zobral ju rukou za temeno a začali sa bozkávať. Žena vsunula svoju ruku do trenírok a začala sa prehrabávať v jeho húštinách. Vlado rýchlo zistil, že žena je nahá a odhodil všetky zábrany. Mrvili sa spoločne pod perinou, ako sa nevedeli navzájom nabažiť. Nakoniec už bolo jeho vzrušenie vybičované tak, že vyskočil z postele, stiahol si trenky a rýchlo skočil naspäť. Žena sa rýchlo uložila na chrbát a roztiahla nohy. Pridržal si svojho tvrdého vtáka na jej zarastenom pahorku a za vášnivého bozkávania je prechádza žaľudom okolo jaskyne.

Vkĺzol do nej ako by to boli dva dieli na to určené. Rytmicky do nej vnikal až cítil ako mu ho zviera a sama sa celá prehla od slastného vyvrcholenia. Vlado pokračoval až kým jej orgazmus neodoznel a pokračoval ďalej. Vlado už bol v rokoch a vedel si to krásne užiť. Pretočil sa na chrbát, aniž by ho z nej vytiahol. Žena sa pousmiala a prijala výzvu. Za chvíľku už na ňom rajtovala a on jej pritom mačkal a cucal jej stvrdnuté bradavky. Občas ju poplácal po zadku a v rytme jej kontroval pri každom dosadnutí. Za pár minút sa žena znovu urobila a padla unavená vedľa Vlada. Vlado stále tvrdý jú zaľahol odzadu a začal poriadne prirážať. Žena sa už ani nehýbala. O niekoľko ďalších minút sa Vlado urobil a naplnil žene jej vnútro. Trochu sa zviezol na bok, ale stále ostával v nej, až kým mu úplne nezmäkol a nevyšiel sám.

Vlado cez nich prehodil perinu a obaja zaspali. Ráno sa Vlado zobudil ako prvý a uvedomil si, že je nový rok. Rovnako si spomenul na psa ale začal si vybavovať aj nočný sex. Žena tam ležala nahá a voňavá od potu a štiav lásky. V chate bolo chladno, krb dohorel a žiadny iný ohrievač tu nebol. Obliekol sa teda a šiel zapáliť oheň. Ako lomozil s drevom tak začul škrabanie na dvere. Za dverami bol pes. Vladovi padol kameň zo srdca. Všetko nakoniec dobre dopadlo. Miska bola prázdna, pes trochu mokrý, ale veselý. Zobral ho dnu a poutieral. Potom založil oheň a dal zohriať vodu. Medzitým sa zobudila aj žena nahá prišla k nemu dala mu vášnivý bozk. Potom zobrala dva hrnčeky a dala do nich kávu. Jej ružový zadoček Vlada znova dostal. Žena si všimla jeho pohľad a len s ním trošku zavrtela. Vladovi viac nebolo treba. Stiahol si gate pristúpil k žene. Začal ju bozkávať na krk a olizovať uši. Rukami jej hladil prsia a jeho nástroj zatiaľ rástol. Keď bol dostatočne tvrdý, otočil si ženu a vysadil na linku. Vášnivo sa milovali a obaja sa niekoľko krát urobili. Potom znovu dali hriať vodu a potom ešte raz. Vlado nechápal, kde sa to v ňom bere. Na obed sa už konečne ukľudnili ale aj tak požiadal aby sa obliekla. Poobede sa vybrali na spoločnú vychádzku a po návrate dala žena na stôl starý fotoaparát a nastavila samospúšť.

Pred večerou išiel Vlado znova vyvenčiť psa. Pes zbadal srnku a rozbehol sa za ňou. Vlado utekal za ním a kričal aby sa vrátil. Padla noc a začalo snežiť. Vlado kričal ale psa nikde. Po čase, ktorý mu prišiel ako večnosť sa pes objavil. Akoby nič sa pripojil k Vladovi a vybrali sa naspäť.

Keď zbadal svetlo, bol rád, že tentoraz nie je premrznutý, aj keď sa tešil, že sa znova má s kým zahriať. Sklamanie nastalo, keď zistil, že je to svetlo z jeho chaty. Pri zablúdení sa stratil, pri zablúdení sa aj vrátil. Čudné bolo, že všetko vyzeralo, tak ako keď na silvestra odchádzal. Letmo pozrel na mobil, či niekto nevolal, ale nič, ani správa. Tak si vybral niečo na jedenie a po večeri šiel spať.

V noci ho vyrušil telefonát. Volal jeho syn, blahoželal k novému roku.




Epilog:

O niekoľko dní prišli na chatu aj jeho dcéra s manželom. Vlado už v tej dobe vášnivé dobrodružstvo nepovažoval za nič iné ako sen. Mladý pár sa zvital so svojim psom a potom si sadli ku krbu a rozprávali si zážitky z lyžovačky. Potom niekoho napadlo vytiahnuť staré fotky. Medzi nimi bola aj jedna, ktorá Vladovi a dcére udrela do očí.