Dostala som od partnera zelenú 2

8. 1. 2024 · 2 957 zhlédnutí Sexi_Lex

O pol hodinky mi zvoní telefón. Zdvihol som a na druhej strane som počul jej milo opitý hlas: "Sme pred bránou zlatko, odprevadil ma, aby som nešla sama, v taxíku by mi prišlo určite zle. Prešli sme sa a je mi už lepšie. Mám ho zavolať dnu?" spýtala sa ma zvedavo.

Zavolal som ich oboch dnu, hoci som nebol v nálade ako oni, no vzrušenie mi nedovolilo poslať ho preč. "Teraz alebo nikdy" preblyslo mi hlavou. Bolo mi jasné, že keď to odložíme na neskôr, nebude z toho možno nikdy nič. Zahltí nás práca, každodenné povinnosti, potom sa objaví choroba alebo budeme odcestovaní a tak ubehne ďalší rok. Vošli do bytu, usmial sa na mňa a keď mi podával ruku, predstavil sa mi. Hneď v prvom momente mi sadol. Bol len kúsok vyšší odo mňa a vyzeral, že má vcelku pevné telo. Jeho vyjadrovanie bolo aj napriek vypitým drinkom veľmi slušné. Bol presne taký, akí sa mojej drahej páčia. Usadil som ich do obývačky a ponúkol ich vodou.

"No čo, páčili sa Ti fotky?" spýtala sa ma. "Že či páčili, keby si vedela, že mi celú dobu stál", pomyslel som si. Teraz som už ale bol trochu nervózny. Nebol som na ich vlne a asi to vycítili, lebo polovička vstala a doniesla mi z kuchyne fľašu vína a pohár. "Otvoriť ju si ale musíš sám" podala mi ju a pobozkala ma na ústa. Hneď som si nalial jeden pohár a po ňom druhý. Jej nápadník bol veľmi trpezlivý, nikam sa neponáhľal a netlačil na pílu. Čakal, čo sa bude diať. To sa mi páčilo. Bolo jasné, že sa mu moja partnerka páči, ale cítil som, že ma rešpektuje. A bez toho by to nefungovalo. Neustále si ju premeriaval, predsalen ju teraz videl pod lepším svetlom.

"Viete čo? Začnite Vy dvaja. Sľúbila si, že mu ho predo mnou vyfajčíš. Ja sa budem pozerať a dopijem víno, nech sa dostanem na Vašu vlnu, čo Vy na to?" navrhol som. Pozrel som sa na neho a ponúkol som sa, že vypnem svetlo a zapnem len slabé led osvetlenie, aby sa necítil blbo. Prikývol. Ani som to nestihol spraviť, už mal jej nedočkavú ruku v rozkroku. Chytil som ju a postavil vedľa mňa. Nechcel som, aby to robila oblečená, tak som jej pomaličky vyzliekal sexi šaty, čo mala na sebe. Jemne sa pri tom vrtela a spokojne sa usmievajúc mi pomáhala pri jej vyzliekaní. Rajcovalo ma, ako nás pri tom oboch zvádzala. Najradšej by som sa na ňu vrhol, keď ostala len v tom modrom prádielku, no scénar bol iný, odkedy mi poslala tú fotku.

Túžil som vidieť toho vtáka na fotke v jej puse, a tak som si len sadol k poháru vína a vychutnával si pohľad na jej takmer nahé telo. V tom prítmí sedel na gauči s nohami od seba a ona si kľakla na zem pred neho. Vytiahla jeho kládu a začala sa s ňou hrať. Jemne ho honila a pri tom si ho premeriavala, hrala sa mu so semenníkmi, dráždila ho a sem tam ho olízla a pozrela sa na mňa so šibalským úsmevom. Dráždila aj mňa, potvora jedna. Ale takú presne ju zbožňujem. Keď bol totálne tvrdý, prebehla jazykom od koreňa až po žaluď a ochutnala ho. V tom momente mnou prešla vlna vzrušenia. Keby ste vedeli, ako úžasne to vie robiť, chceli by ste byť na jeho mieste. Videla, že sa to páči jemu, ale aj mne a hodnú chvíľu si to vychutnávala. Keď trochu podvihol panvu a vzdychol, začala pomaly pridávať, až nevydržal a vystriekal sa jej vzdychajúc do pusy. Celú jeho dávku pochytala, aby neostriekal náš gauč. Mali sme na neho niečo radšej prestrieť, no vôbec neprotestovala. Asi nechutilo zle. Kúsok toho teplého semena jej pretiekol cez peru, preto utekala do kúpelne.

"Ja som sa ale ešte vôbec nechcel spraviť", ospravedlňoval sa jej. "Aspoň dlhšie vydržíš v posteli", povedala mu a schmatla ma za ruku. "Poď, som totálne vlhká, pôjdeme do spálne." vzala si ma a povedala svojmu nápadníkovi, nech oddychuje, že ja ho potom zavolám. Po tom orgazme bol odzbrojený, no ja som mal naopak pocit, že mi penis od vzrušenia exploduje. Ešte si pred ním provokatívne vyzliekla spodné prádlo a hodila mu ho, potom ma odtiahla do spálne. Radšej by som to celé mal pod kontrolou ja, ale vtedy ma náramne bavilo ako prevzala iniciatívu a vyslovene sa s nami hrala.

Prstom mi naznačila, aby som zo seba zhodil šaty a čakala ma kľačiac na posteli. Úplne nahý som prišiel k nej a začal jej bozkávať prsia, no ona mala chuť na niečo iné. Prevrátila ma na chrbát a už som cítil teplo jej úst. Iba pomaličky a jemne ma fajčila, aby ma predčasne nespravila. Bol som neskutočne vzrušený. Pred očami som mal stále to vystúpenie z obývačky. Po chvíľke to už na mňa šlo, tak som ju pritiahol k sebe a pobozkali sme sa. Bozk mal ešte príchuť jeho semena, ale neodtiahol som sa, ďalej sme sa vášnivo bozkávali. Hladil som ju po celom tele a stískal jej fajnový zadok, nevedel som sa nabažiť tej jej jemnej pokožky. Potom som jej dal ruku medzi nohy a začal ju prstami dráždiť. Bola taká mokrá, že som už nemohol dlhšie čakať a zasunul do nej pomaličky svojho vtáka. Jej vzdychy zväčšovali môj penis, chcel som ju každým zásunom poriadne "vytrestať".

Po pár minútach som musel prestať, inak by som vytryskol a už by ma to čaro večera nevzrušovalo až tak. Vyvrcholenie som oddiaľoval, vytiahol som ho z nej a začal sa jej venovať jazykom. Presne tak, ako to má rada. Potom som zdvihol hlavu, zavolal som jej nápadníka a pokračoval v lízaní. Vzrušovalo ju to ešte viac, asi preto, že každou sekundou už očakávala jeho príchod. Strčil jej ho rovno do pusy. Ja som sa jej ale venoval tam dole, prišiel som na to len podľa zvukov, ktoré vydávala. Tie ma dosť brali, vták mi stál tak, až to bolelo.

Potom sa zrazu pohla a poprosila ma, aby som si ľahol na chrbát a hlavu dal na kraj postele. Zľakol som sa, čo vymýšľa, ale chcela si na mňa len vysadnúť a mať lepší prístup k jeho kláde. Počul som, ako jej priráža do pusy, pravdepodobne zahrabol prstami v jej dlhých, hnedých vlasoch a pritláčal si ju, aby sa dostal hlbšie. Ja som ju zatiaľ jazykom dráždil a ochutnával jej šťavičku, bola vzrušená asi ako nikdy. V tom som započul, ako rozbaľuje kondóm a potom jeho kroky. Jej riťka sa odo mňa podvihla, teraz už bola na štyroch. On niekoľkými krokmi obišiel posteľ a zrazu som jeho klacek videl priamo nad svojou hlavou. Jednou rukou ju chytil za zadok a tou druhou si držal vtáka a dráždil jej klitoris. Dobre vedel, čo robí, ten pohľad dráždil aj mňa, ale ešte viac jej vzdychy a to, ako sa tlačila smerom na jeho vtáka. Chcela ho už cítiť dnu, no tentokrát sa hral on s ňou.

Zaslúži si to pokračovanie?