Prvý krát so spolužiakom Jurajom: Anál

7. 1. 2024 · 2 815 zhlédnutí lextheluthor

Juraj si kľakol na štyri a jeho polky sa pekne roztvorili. Mal som tak výhľad na tú nádhernú guľatú, svalnatú prdel môjho spolužiaka a roztiahnuté polky, ktoré odkryli ten najkrajší anál. Bola to skutočne nádherná dieročka bez jediného chĺpka. Anál môjho spolužiaka Juraja ma zaujal, pretože som sa tešil na to ako ho polížem.
Až mi začali tiecť sliny ako som sa tešil na tú krásnu dieročku môjho spolužiaka, ktorá bola predo mnou. Vedel som, že Jurajovi nebude vadiť ak mu ju dôkladne polížem a možno aj vyprstím. Vylízať takú nádhernú riťku a dieročku by pre mňa bola priam radosť.
Kľakol som si tiež a položil som ruky na tie dve krásne guľaté a svalnaté Jurajove polky. Trocha som ich prehmatal a Juraj ticho vzdychol. Medzi polkami môjho spolužiaka sa hojdali dve obrovské gule a pred nimi trčal veľký, dlhý a hrubý Jurajov vták. Bolo mi jasné, že Jurajovi sa to páči. Rukou som nahmatal jeho dve veľké gule a trocha som ich Jurajovi poťahal. Boli skutočne obrovské a prehmatať mu ich ma ešte viac vzrušilo. Ako mu tak viseli tak som ich Jurajovi trocha oblizol a on zasa hlasnejšie vzdychol. Pocmúľal som tie dve veľké visiace gule plné semena a jazykom som začal prechádzať postupne vyššie a blížil som sa k tej nádhernej diere môjho spolužiaka. Juraj kľačal na štyroch a špúlil na mňa ten krásny a guľatý zadok. Tá prdel bola naozaj božská.
Moja tvár sa s vyplazeným jazykom zaborila medzi tie dve krásne polky a po prvý krát som olizol tú božskú dieru môjho spolužiaka Juraja. Jazykom som sa dotkol Jurajovej nadržanej dieročky a intenzívne som ju olizoval. Juraj teraz už hlasno vzdychal a ja som sa snažil jazykom zaboriť čo najhlbšie do tej sladkej dieročky. Krúžil som jazykom po dieročke a snažil som sa ju čo najviac cmúľať.
Juraj celkom nahlas vzdychal a jeho pravačka zamierila medzi jeho roztiahnuté nohy. Juraj si pohonil svojho veľkého a hrubého vtáka a ja som si zatiaľ užíval vylizovanie tej nádhernej prdelky. Tlačil som moju tvár čo najhlbšie medzi Jurajove polky a jazykom som krúžil po celej dieročke. Občas som ju začal sať a trocha som ju Jurajovi aj pocmúľal. Krásne to mľaskalo ako som vylizoval dieročku. Aj mne sa vták postavil a bol úplne tvrdý z toho ako predo mnou kľačí Juraj na štyroch s vyšpúleným zadočkom.
„Miláčik, vyšukáš mňa?“ táto Jurajova otázka mi vyrazila dych.
„Ja? Vyšukať? Teba?“ nechápal som čo sa to deje. Mám pred sebou tohto nádherného borca, ktorý miluje sex a myslel som si, že to chce do mňa len napumpovať a teraz chce, aby som vyšukal jeho zadok? Vyšukať tú božskú dieru? Zasunúť do môjho spolužiaka?
„Hej. Chcel by som, aby si ho do mňa zasunul až po gule a napustil ma tvojím semenom. Potom vyšukám ja teba a poriadne tvrdo a nie len raz to do teba napumpujem,“ odpovedal mi so šibalským úsmevom Juraj.
„Môžem sa v tebe urobiť?“ bolo by super tú nádhernú riťku naplniť semenom. Juraj sa otočil ku mne, pritiahol si ma blízko k sebe a vášnivo ma pobozkal. Jeho jazyk bol v mojich ústach a za chvíľu bol zasa môj jazyk v jeho ústach.
Moje ruky zamierili na Jurajove polky a začal som ich hniesť. Juraj urobil to isté. Moja pravačka zamierila medzi Jurajove polky a prstami som prešiel po jeho dieročke. Juraj zobral do ruky moju pravú ruku a priložil si ju ku svojim ústam. Môj ukazovák skončil v Jurajových ústach, naslinil mi ho a za chvíľu už som ním prechádzal po tej krásnej dieročke. Trocha som zatlačil a už bol v tej športovej prdelke môjho spolužiaka. Zakrúžil som ukazovákom v Jurajovej dieročke, ten zaklonil hlavu a hlasno vzdychol.
„Ty si riadne číslo,“ usmieval sa na mňa Juraj. Vytiahol som prst z jeho dieročky lebo som myslel, že sa mi to asi nepáči. Juraj ma pleskol po mojej prdelke.
„Neprestávaj a strč ho do mňa späť a môžeš pridať aj ďalší a trocha ma roztiahnuť,“ pritlačil sa na mňa Juraj a naše dva postavené vtáky sa dotkli a obtreli o seba. Cítil som, že Jurajovi jeho veľký vták riadne tečie. Aj mne stál a bol som strašne vzrušený.
Prešiel som ukazovákom po Jurajových ústach a ten si zobral do úst hneď dva moje prsty. Naslinené prsty zamierili k Jurajovej dieročke a začal som Juraja pomaly prstiť. Pritom ako som ho prstil sme sa spolu bozkávali a ja som myslel, že explodujem. Chvíľu som si užíval ten úzky anál a to ako ho moje prsty postupne uvoľňujú a rozťahujú. Juraj si ma pritiahol k sebe a dal mi taký bozk, že som skoro prestal dýchať.
„Poď do mňa,“ ten úžasný šibalský úsmev a už Juraj ležal na posteli na chrbte so dvihnutými nohami a špúlil na mňa ten je nádherný zadok. Polky mal od seba krásne roztiahnuté a mal som výhľad na tu jeho sladkú dieročku, ktorú som pred chvíľou vylízal.
Nikdy som chalana nešukal, ale ta vyšpúlená, guľatá, športová prdelka môjho spolužiaka Juraja ma strašne rajcovala. Juraj mal úžasnú prdel a ešte krajšiu dieročku. Môj vták bol úplne tvrdý a pulzovalo mi v ňom. Napľul som si sliny na svojho tvrdého a trčiaceho vtáka, trocha som si ho pohonil a priložil som ho k žhavej spolužiakovej dieročke.
„Prosím, zasuň ho do mňa až po koreň a naplň ma tvojím semenom,“ žadonil Juraj a pritom sa mňa pozeral a jeho hlas sa chvel vzrušením. Ozaj tento úžasný borec chce, aby som ho šupol po gule do jeho análu? Priložil som vtáka k Jurajovej dieročke a zatlačil som. Až to mľasklo, keď môj vták roztiahol Jurajovi dieročku a môj žaluď vbehol do jeho diery. V tej chvíli som ucítil strašné vzrušenie a úžasný pocit tej úzkej dieročky môjho spolužiaka Juraja.
Chvíľu som si vychutnával ten pocit Jurajovho análu, než som zasunul až po koreň do toho božského zadku. Juraj hlasno vzdychol, keď moje gule narazili na jeho zadok a ja som tak cítil, že som celý v Jurajovi. Cítil som ako Jurajov zoviera a sťahuje análom môjho vtáka a už som chcel šukať tú božskú prdelku.
Juraj si ma k sebe pritiahol, pozrel sa mi do očí, šibalsky sa usmial a vášnivo ma pobozkal. Naše jazyky sa preplietli a ja som sa nevedel nabažiť tých jeho pier a jazyka. Môj vták bol v Jurajovej diere až po koreň a ja som pomaly začal prirážať. Začal som ním pohybovať dnu a von a Jurajove bozky boli stále vášnivejšie. Juraj pritom sťahoval svoj anál a ja som cítil na mojom vtákovi príjemné dotyky Jurajovho anála. Bol do božský pocit šukať ten Jurajov zadok. Začínal som intenzívnejšie prirážať do tej krásnej dieročky a cítil som ako postupne Jurajova diera prijíma môjho vtáka a ako sa rozťahuje.
„Miláčik, chcem si na teba nasadnúť a zajazdiť si na tebe,“ Juraj to povedal tým jeho sexi, vzrušeným hlasom počas toho ako ma bozkával.
Vytiahol som môjho tvrdého vtáka z toho božského zadku a Juraj už stál oproti mne a znova ma pobozkal. Otočil ma chrbtom k posteli a hodil ma na posteľ. Usmial sa na mňa a ja som vedel čo bude nasledovať. Pohodlne som si ľahol a videl som ako mi trčí môj vták. Juraj stál čelom k posteli, pohonil si svojho vtáka a poťahal sa za gule. Usmial sa na mňa a vyskočil na posteľ.
Juraj si obkročmo si na mňa sadol a rukou prechádzal po mojom vtákovi. Priložil si môjho vtáka k jeho diere a prechádzal ním po nej. Citíl som ako sa môj vták trie o tú božskú dieru. Juraj sa ku mne sklonil a znova ma vášnivo pobozkal. Trocha sa nadvihol, podržal si môjho vtáka v ruke a priložil si ho k jeho nadržanej a chtivej dieročke. Juraj si trocha viac dosadol a už bol môj vták v jeho diere. Mľasklo to a môj vták sa noril hlbšie do análu môjho spolužiaka. Ako Juraj dosadol, tak hlasno vzdychol a zo zavretými očami sa usmial. Bolo mi jasné, že sa mu páči ako som v jeho úžasnej prdelke.
Juraj začal intenzívnejšie a rýchlejšie jazdiť po mojom vtákovi a ja som si užíval ako zovierala jeho chtivá diera môjho vtáka. Pred mojimi očami sa pohyboval Jurajov tvrdý a dlhý vták. Juraj bol úplne tvrdý, tiekol a pod tým obrovským nadržaným vtákom viseli dve veľké a obrovské gule. Neodolal som a rukou som prešiel po tých dvoch obrovských vajciach, ktoré boli plné sladkého semena. Z Jurajových gúľ som rukou prešiel na jeho hrubého vtáka a jemne som jeho vtáka pohonil. Juraj zasa vzdychal a už celkom nahlas. Ja som sa pozeral na Juraja ako si užíva môjho vtáka vo svojom zadku a ako na ňom jazdí. Juraj mal zatvorené oči a hlaso vzdychal. Ja som mu zatiaľ honil jeho vtáka a občas som poriadne natiahol jeho obrovské gule. Nevnímali sme okolie, len ten sldaký pocit dvoch nadržaných chalanov, ktorí sa chystali poriadne vystreknúť.
„Pozrime sa ako sa tu šuká,“ keď som sa obzrel videl som Maťa, ktorý práve vošiel do izby skorej ako sme s Jurajom mysleli alebo sme jednoducho šukali dlhšie ako sme mysleli.
„Miláčik napumpuj to do mňa,“ Juraj chytil moju tvár a znovu ju nasmeroval na mňa. Evidentne mu bolo jedno, že niekto vidí ako ho nakladám. To ma ešte viac vzrušilo a Juraj začal intenzívne nasadať na môjho tvrdého vtáka až to vydávalo celkom hlasný zvuk pri každom dosadnutí. Pritom som cítil ako svoju dieru sťahuje, aby zintenzívnil pocit šukania jeho análu. Hlasno sme začali vzdychať a vôbec sme nevenovali pozornosť Maťovi.
V mojom vtákovi to už cukalo a vedel som, že o chvíľu naplním spolužiakovu prdelku až po okraj mojím teplým semenom. Juraj dosadol až po koreň a stiahol svoj anál, ktorý tvrdo zovrel môjho vtáka. Vtedy som zalapal po dychu, pocítil som ako sa moje gule pritiahli k telu a ako začali pumpovať semeno do môjho tvrdého vtáka. Za pár sekúnd som striekal do zadku môjho spolužiaka Juraja.
Bolo nádherné striekať semeno do toho božského zadočku a plnil som Jurajovu dieru mojím teplým semenom. Juraj stále sťahoval svoju dieru a ja som tak pumpoval poriadne dávky semena do jeho nadržanej diery. Trvalo pár sekúnd kým som sa spamätal z toho mohutného orgazmu, ktorý som práve zažil. Juraj mal stále v sebe môjho vtáka a ja som oddychoval a užíval si ten perfektný pocit vyprázdnenia mojich gúľ do Jurajovho zadku.
Keď som sa po chvíli spamätal a obzrel som sa okolo seba, tak Maťo už nebol na izbe. Asi sa mu nepáčilo, že chalan, ktorý ho pravidelne nakladal si teraz užíval sex s iným. Juraj sa ku mne naklonil a pobozkal ma. Stále sa usmieval, takže sa mu tá šukačka evidentne páčila. Mne sa rozhodne páčila. Ošukať tú športovú prdelku bolo super. Juraj zoskočil zo mňa a ľahol si ku mne.
„Super si ma naložil,“ pozeral sa mňa a pobozkal mňa.
„Tak bolo to prvý krát čo som šukal prdel. Skôr som čakal, že budeš nakladať ty mňa,“ odpovedal som mu s úsmevom.
„Bol si skvelý a úžasne si ma naplnil semenom. Dúfam, že vo mne chvíľu vydrží a už sa teším ako to napumpujem zasa ja do teba,“ odpovedal Juraj. On ležal na chrbte a ja som o neho oprel. Pobozkal som ho na jeho bradavku a rukou som prešiel nižšie, takže som zistil ako jeho vták stále pulzuje a tvrdo stojí. Ja som sa síce vystriekal a naplnil som jeho dieru semenom, ale teraz by mal Juraj pár krát naplniť moju dieru.
„Som rád, že som ťa mohol vyšukať. A veľmi sa teším ako vyšukáš môj zadok, ale Maťo už je späť. Takže asi už mňa nestihneš napustiť semenom. Tak veľmi som ti chcel podržať,“ pritom som honil Jurajovho tvrdého vtáka.
„Prečo by som ťa nemal napustiť semenom a poriadne ťa vyšukať?“ spýtal sa ma Juraj.
„Veď Maťo môže kedykoľvek prísť a už videl ako si na mne jazdil. A zrejme videl ako pumpujem semeno do tvojho nádherného análu,“ bol som stále vzrušený z toho čo som zažil.
„A? Veď videl ako mi fajčíš a ako striekame. Kľudne nech príde a môže si pozrieť ako ťa nakladám. Vlastne by bolo super keby to videl, aspoň by si uvedomil, že jeho už nakladať nebudem,“ pozrel Juraj na mňa a žmurkol pritom.
Ja som stále držal v ruke toho obrovského vtáka môjho spolužiaka Juraj a honil som mu ho. Jurajovi vták priam slintal ako bol nadržaný a ako zrejme chcel skončiť v mojej dieročke Tiež som sa usmial a pomaly som začal klesať nižšie k jeho vtákovi. O pár sekúnd už som cmúľal jeho tvrdý žaluď. Ako som si vložil jeho vtáka do úst, tak Juraj položil obe ruky na moju hlavu a vzdychol. Ja som už necmúľal iba žaluď, ale začal som si jeho vtáka zasúvať hlbšie do mojich úst.
Chcem ho fajčiť a nie len to. Chcem mať Juraja v sebe. Chcem, aby ma Juraj tvrdo vyšukal a napustil mi anál semenom. Jurajovi vták tvrdo stál a ja som ho sal a fajčil. Rukou som ťahal jeho obrovské gule. Celkom by som si dal povedať, keby ma môj spolužiak nakŕmil jeho sladkým semenom.
„Miláčik poď na štyri a vyšpúľ na mňa tu tvoju obrovskú prdel,“ povedal Juraj s úsmevom. Vždy, keď mi Juraj povedal Miláčik, tak som cítil taký príjemný pocit v mojom vtákovi. Bol som ako v tranze a už som kľačal na štyroch a vyšpúlil som moju prdel na spolužiaka, ktorý kľačal za mnou.
„Troška viac ju na mňa vyšpúľ,“ povedal Juraj a pleskol ma rukou po mojom zadku. Ja som v tej chvíli vzdychol od prekvapenia ako ma Juraj pleskol po mojom zadku. A zistil som, že sa mi to celkom páčilo. Dal som nohy trocha viac od seba, klesol som na ruky a vyšpúlil som tak na Juraja moju prdelku. Vedel som, že moja prdelka je teraz pekne vyšpúlená a môjmu spolužiakovi tak ukazujem úplne všetko a pekne vidí môj anál.
„Máš nádhernú dieru a už sa teším ako do nej budem prirážať a potom ju naplním semenom,“ povedal Juraj so vzrušeným hlasom. Ja som si v tej chvíli pri tej predstave veľkého vtáka, ktorého budem mať v sebe pohonil môjho vtáka. Znovu sa mi postavil a riadne tiekol.
Juraj roztiahol moje dve veľké polky od seba a za chvíľu som ucítil Jurajov mrštný jazyk ako mi vylizuje môj anál. Špičkou jazyka prechádzal po mojej panickej dierke a snažil sa svoj jazyk do mňa zasunúť čo najhlbšie. Vzdychal som a užíval som si ten skvelý pocit, že ma vylizuje môj spolužiak. Mal som polky úplne roztiahnuté od seba a zistil som, že sa mi páči byť takto vyšpúlený pred chalanom a mať takto vystrčený zadok a čakať kým ma môj spolužiak poriadne vyšuká.
Ten Jurajov šikovný jazyk mi spôsoboval neuveriteľnú slasť. Cítiť ho na mojej diere a pritom vedieť, že Juraj ním už určite vylízal aj Maťa, Jakuba a vylizoval určite aj Dávida. Jurajovi sa určite páčilo vylízať tie tri športové zadky. Teraz tu Juraj vášnivo vylizuje moju dieru. Jazykom po nej krúži, saje ju a cmúľa ju. Je to úžasný pocit. Vylizuje ma môj spolužiak a robí to skvelo. Môj vták bol úplne tvrdý a tiekol mi od vzdušenia, čo mi spôsobil môj spolužiak tým jeho šikovným jazykom.
Juraj ma znovu pleskol po zadku a napľul na moju dieru poriadnu dávku slín. Priložil svojho tvrdého vtáka a začal ním prechádzať po mojej nadržanej a panickej diere. Šúchal svojho vtáka po mojej nadržanej dieročke a pritom zovrel moje polky viac k sebe a užíval si moju dieru.
„Juraj chcem ťa mať v sebe. Vyšukaj ma prosím, prosím vyšukaj ma a napusti ma semenom. Prosím poď už do mňa, zasuň ho po koreň,“ moja diera sa tešila na toho veľkého vtáka môjho spolužiaka a vzrušením som intenzívne dýchal a vzdychal som ako ma Juraj dráždil po mojej diere.
„Chceš ma v sebe?“ spýtal sa vzrušene Juraj a pritom si neprestal trieť svojho vtaka o moju dieru.
„Áno, veľmi ťa chcem v sebe. Prosím pretiahni mňa,“ žadonil som a chcel som mať Juraja v sebe. Toho nádherného borca ako ma roztiahne a rozmrdá mi moju dieru.
„Tak už ho vymrdaj, lebo vytečie aj bez toho,“ ozval sa Maťo, ktorý sa zasa vrátil do izby. Stál vo dverách a pozeral sa na nás.