Dívčí sen

18. 1. 2024 · 1 700 zhlédnutí Tommy_Angelo

Tereza má čerstvých 20 a je prváčka na veterine. Miluje kone a na víkend chodí domov, zajazdiť si a odreagovať sa. Momentálne je už vyše roka single a jediného frajera mala na gympli ale nebolo to moc vážne. Sex ju moc nebavil a radsej sa sprtala a chodila do prírody.
Tak ako každý piatok, vybrala sa na ranč do stajni.
Miluje to tam, sú tam super holky a kľud. Je už večer skoro 10 hodín a chystá sa domov. Lúči sa so svojím obľúbeným koníkom, hľadí ho a češe. Po niekoľkých minútach si všimla že je nejaký rozrušený. Prejde okolo a vidí že mu stojí to jeho veľké konské pero.
Ty jo,co je to s tebou klučino, asi potrebujes nějakou klisničkou, říká mu. Docela ji to zaujme, hladí ho dál a přibližuje sa rukou dole. Zrebcovi už stojí a je poriadne žilnatý. Ohliadne sa okolo ,ale už tam nikto neni. Terku to prekvapilo a je strasne zvedavá,sama nevie prečo. Je o neho opretá a rukou ho jemne hľadí po celej dĺžke. Najskôr jemne a po čase začne imitovať honenie. Rukou ho neobsiahne,je obrovsky skoro pol metra a hrubý ako jej ruka. Pomaly zrychluje a sleduje jeho reakciu, zároveň ma strach že niekto príde. Cíti že je vzrušená a páči sa jej tá ohromná veľkosť. Citi ho v ruke ale nevidí ho. Vzrušenie ju donúti ísť dole a tá veľkosť ju ohromí. Vezme ho do oboch rúk a honí a kľačí pod ním. Jeho reakcia je okamžitá. Začne erdzat a vypustí zo seba konskú davku semena čo Terka nečakala. Vlasy tvár aj tričko má úplne mokré,ruky ulepene. Do prdele, co teď budu dělat, povie si. Ešte že tu už nikto neni, povie si a ide cez celú stajňu na wc umyť sa. Otvorí dvere a jeje. Sakra , pri umyvadle stojí strážnik důchodce a myje si ruce. Otočí na nu hlavu a kouká. Nechápe.co se ti stalo devenko? Em nic pane. Jsem se polila... Starý je ticho a pak mu to nedá. A čím jsi se tak pocakala? Jde blíž a kouká. Ty vole to vypadá jako by..to snad ne a zasmeje sa. Tereza je ticho a snaží sa umyť. Ja ti pomůžu,ale jeeto nějaké mazlavé,co ty jsi tam dělala devenko a umeje sa. Nic pane. Mi neříkej že tady chodíš kouřit koňské čuráky ty vole. Ona Mlčí. Ty vole to jsem myslel že to je jen v pornu. A starymu prasakovi bys nechtela podržet? Ne pane nechte mě. Hovori. A jo tak s konikama jo ale s pořádaným chlapem ne co? A ví někdo o tvojí zálibě,co tady děláš? Ne pane prosím to není tak. Ja nic takové nedělám. To víš že jo ty devko,nejsem blbej. Pojď sem vykuř mi ho taky a ja nikomu nic neřeknu. Ona nechce. Je tlustý a ma pres 65. Jak chceš zitra to nahlasim. Ne pane prosím ne. Starej stiahne monterky a hovorí. Tak pojď to bude hned,pul roku jsem nemrdal. Ale nejdriv si umyj ruce,nechci tam mít koňské sperma.
Terka s nechutí poklekla a ucitila jeho nemytý penis. Bolo jej na blití ale musela. Oproti konskemu bol jako paratko. Fajcila mu pero opatrne, on jej ale chytil vlasy a pritiahol k sebe. Pořádně ty kurvo.povedal. Liz mi koule. Čakala kedy sa už konečne urobí a bude to mať za sebou. Ale on chcel viac. Otoč sa povedal jej. Vedela že je zle. Nie pane prosím ja nemam prášky. Drž hubu ty devko. Roztiahne jej polky a vrazí jej ho tam. Zastona a priráža tvrdo až po gule. Plieska ju po zadku a sledujte to v zrkadle. Je nadržaný. Šukať 20 ku sa mu už nepodarí. Ano áno vzdychá už to bude. Zrazu ho vytiahne. Hovoríš že nemáš prášky? Jo nemam. Naslini pero a mrdne jej ho do zadku. Terka zakriviy. Bolí to nikdy tam pero nemala. Starý sa v momente vystrieka. Heka jako blazen je to super. Vytahne ho a umyje v umyvadle. Zasmeje sa a hovorí. Jo dobrá klisnička. Neboj nikomu nic neřeknu a odejde. Terka je v soku. Zmyje sperma z tvare a vlasu, umyje kozy. Citi jak jej starého sperma teče zo zadočku. Rychlo nasadne do auta a ide domov. Bože co jsem to udělala myslí. Leží v posteli ale nemôže spať.Je z toho rozrušená, v hlave si prehráva to čo sa stalo. Rukou ide dole a hladí si kundičku. Začíná masturbovat, dnes ešte nemala orgazmus. Cíti strašný stud ale aj vzrušenie. Obe veci zažila dnes prvý krát. Prstuje si pičku najskôr jedným potom dvoma prstami. Skúša koľko ich tam dá. Druhou rukou prsti anál. Predstavuje si to veľké pero a jak ju starý prasak mrdal je úplně mokrá a v kundicke má celu ruku. To samé chce skúsiť s prdelkou. Skúša čo sa do nej vojde. Zrazu ju mikne a zažíva brutálny orgazmus. Cíti sa tak plná. Okamžite ide na stránku sex shopu a objedná si to najväčšie dildo. Áno, správne - imitáciu konského penisu. Toto chce skúsiť a už nevie odolať.
Pár dní na to zazvoní kuriér s pol metrovou zásielkou. Usmeje sa. Terka sa už nevie dočkať večera. Musí trénovať, veď v piatok ide zase na ranč...