Zrelá dáma

18. 1. 2024 · 1 777 zhlédnutí Kyle84

Tento príbeh sa odohral už dávno a azda by som ho ani nenapísal, nebyť dlhých osamelých zimných večerov. Stretnutie krátke, ale o to intenzívnejšie. Kiežby som ešte niečo podobné zažil.

Z uvažovania ma vytrhlo dobre známe pípnutie mobilu, ktoré upozorňovalo na príchod správy.
- No, tak niekto zareagoval… - povedal som si v duchu a mimovoľne som si spomenul na moj dnešný inzerát, ktorý som na amatéroch pridal. - a celkom rýchlo. - to už som hovoril nahlas a rukou som automaticky klikol na spomínanú appku.
Na hornom panely sa jasne vynímal znak prijstej správy a mnou sa rozlialo príjemné vzrušenie.
- Ahoj, tvoj inzerát ma zaujal. Povedz mi o sebe niečo viac. - znela odpoveď amatérky a tým sa začals naša konverzácia. Po asi pol hodinke sme zistili, že sme zo susedných miest, sexuálne preferencie sa vzácne zhodovali a fyzická príťažlivosť bola tiež veľmi silná.
Takto sme si denno denne písali asi týždeň, až sme sa konečne odhodlali k stretnutiu. Po rýchlej dohode sme sa zhodli na dni a čase. Ona končí skor v práci a ja po poradách a pracovnom obede som pánom svojho času. Super!
V tú noc som azda ani nespal. Nedokázal som myslieť na nič iné len na Kačenku, jej zvodné modré oči a plný dekolt. Veci v robote som rýchlo vybavil - samé nudné právnické reči a po povinnom pracovnom obede moje kroky viedli do susedného okresného mesta.
- Budem na zastávke za mestom, mám biele legíny a ružový top. Tak, ako si chcel. Teším sa na teba. - pípla správa.
Po asi desiatich minútach som už odbáčal k zastávke, kde ma Kačenka čakala. Jej krása mi vskutku vyrazila dych, bol to presne moj typ. Plnoštíhla s riadnym zadkom, plné stehná a výrazný dekolt. Jej krásu dotvárala krásna tvár, ktorej ani čerstvá patdesiatka neubrala z krásy.
Krásne modré oči, ktorými dokázala vyjadriť tie najvášnivejšie priania do mňe spýtavo zabodla a keď sa stretli naše pohľady, mierne sa zapýrila. Zastavil som a ona bez slov nasadla.
- Čau, tak, kam ideme? - znel moj pozdrav.
- Nevedel som, že prídeš v obleku. - skúmavo sa na mňa zahľadela a napokon dodala - za sto metrov sa dá odbočiť k viniciam, teraz tam nikto nebude.
Destinácia bola jasná a po asi kilometri rozbitej cesty dme dorazili k malej kaplnke a krásnej čistinke rozvoniavajúcej čerstvím malinčím.
- Prejdeme sa trochu? - zajachtala nervózne.
- Vystúp. - zavelil som. Poslušne vystúpila, ja za ňou a pristúpil som k nej, objal ju pevne a krátko pobozkal na ústa.
- Ahoj, si dnes veľmi pekná.
- Ďakujem. - pritisla sa ku mne pevnejšie, silno ma objala a ja som pocítil jej makké gulaté bruško a krásne vnady na mojom tele.
Týmto sme sa oddali jeden druhému, zasypávali sme sa bozkami a vášeň nás spaľovala ako oheň.
Po chvíli jej ruka zamierila k mojmu rozkroku a opatrne mi nahmatala tvrdý úd.
- Bože, aký je hrubý. - zaševelila a nestihol som nič sni povedať, už sa k nemu skláňala, rozopínala rázporok, gombíky a po chvíli ho mala v ústach.
Jej schopnosti boli neuveriteľné, dlho ho lízala od koreňa až k žaľuďu, sala ho, láskala, hrala sa s ním. Ten pohľad na žiadostivú paničku, ktorá má rada vtáka ma neuveriteľne navnadzoval.
Plesk! - ani neviem čo ma to napadlo a capol som jej miernu po plných lícach. Na chviľu sa zarazila, spýtavo sa na mňa s plnými ústami zahľadela, ale po chvíľi opať pokračovala, akoby sa nič nedialo. Následne som jej chytil hlavu oboma rukami a začal tvrdo prirážať, až sa jej natisli slzy do očí a rozmazali jej make up. Opať plesk, plesk, už sa na mňa ani nepozrela, len poslušne držala otvorené ústa a držala sa pevne mojho pása aby som ju neprevrátil. Po dlhej chvíli, keď ju od mojho žaluďa už párkrát poriadne naplo, som ju nechal vydýchať.
Kedy si mala naposledy sex? - spytal som sa.
- Už dávno, asi rok dozadu. - dychčivo odvetila.
- To vážne? - začudoval som sa a otvoril somm zadné dvere auta. - Poď, daj sa na štyri, zadkom ku mne. Kačenka poslúchla a po chvíli na mňa vyšpúlila svoju riadnu prdelku v legínach. To bol pohľad! Azda najkrajší v mojom živote. Krásu danej chvíle dotvárali už len špprtové tangáče, ktoré sa jej spod legín vyzývavo vynímali.
Capol som ju tvrdo po veľkom zadku a dámička ani nezvýskla. Musel som použiť riadnu silu, aby sa prejavila a prosila ma o to, aby som prestal.
Mierne som jej stiahol napasované legíny a už sa mi v celej kráse vynímal jej bronzový zadok, biele tangá krásne kontrastovali a musím priznať, že som sa ho nevedel nabažiť. Bozkával som, plácal, hral sa s ním, až som odhrnul úzky pás látky a mne sa ukázal jej oholený anál so šťavnatou kundičkou. Automaticky som jej prsty zaboril do pičky a amatérka zastonala slasťou. Jej oblé bruško sa intenzívne sťahovalo podľa toho, ako som prstami pohyboval.
- Chcem ochutnať tvoje semeno. - spaľovaná krásnymi pocitmi zašepkala Kčenka a mňa to naozaj prekvapilo. Nenechal som sa však vyviezť z miery a mokrým ukazovákom od poševných štiav som jej zamieril do análu. Čakal som jej reakciu, ale naďalej sa oddávala vášni a ani necekla. Moj prst jej zjavne nevadil. Keď som pridal druhý - prostredník, mierne zajajkala a túžobne sa na mňa zahľadela:
- Pretiahni ma - zaprosíkala a svojou veľkou zadnicou začala tvrdo prirážať na moje prsty. Jej štava tiekla po mojej ruke a mokrá vagína čvachtala, ako malá mláčka.
- Počkaj! Niečo donesiem. - na chvíľu som prestal pracovať rukou a načihol som sa dopredu za gumenými latexovými rukavicami. Prekvapene sa na mňa pozrela a vystrašenými očami si premeriavala čiernu rukavicu.
- Čo s tým chceš?! - zarazene sa spýtala.
odpovede sa však nedočkala, namiesto nej, hlasne zastonala a oddávala sa orgazmom. Moja pasť rýchlo pulzovala a vnikala do nej stále a stále.Jej telo sa chvelo v kŕčoch vášne a prehýbalo sa pod ťarchou slasti. Trvalo to dobrych desať minút, až som sa bál, lebo dáma ledva lapala po dychu. Ukončilo to však niečo napzaj neuveriteľné.
Jej pička vytryskla ako gejzír a takmer celý oblek som mal mokrý.
- Čo, čo to bolo? - ledva zo seba vysúkala pár slov.
- Mala si mokrý orgazmus. - odvetil som hrdo, ale na odpoveď som nečakal. Otvoril som zadné dvere oproti, schmatol ju za rozcuchané vlasy a vtáka jej tvrdo vrazil až do hrdla. Pár krát som prirazil a vystriekal som Kačenke ústa. Svoj penis som ešte chvíľu držal v jej ústach a oddával som sa pohľadu na jej ešte stále chvejúce sa telo a mokré dierky. Úd som jej z úst vybral, až keď všetko pekne spapala.
Takto dopadlo naše prvé spoločné stretnutie s Kačenkou.