Prekvapila ma vibrátorom!

22. 1. 2024 · 2 455 zhlédnutí Pascaall

Tesne pred sviatkami sme mali vianočný večierok. Dlho som sa na neho tešil, keďže doma to nemáme ružové. Už niekoľko mesiacov sa potácame v problémoch. Neustála nervozita ma unavuje, zabíja. Keď som dostal pozvánku na vianočný večierok, veľmi som sa potešil. Konečne si môžem vyraziť zo šedého stereotypu a trochu sa odreagovať. Dohadovali sme sa s kolegami, kedy a kde sa stretneme, ale nakoniec nikto nejavil záujem stretnúť sa ešte pred večierkom.

V deň večierku som sa stretol v kuchynke s kolegyňou Mirkou. Poznáme sa už dlho, nikdy nebola vyslovene môj typ, ale vždy sme si kamarátsky rozumeli. Veľa sme sa rozprávali hlavne pár rokov dozadu, keď sa rozvádzala. Poznal som aj jej milenca takmer od začiatku ich tajného vzťahu. Rovnako som sa postupne rozrozprával aj ja. Nie síce so všetkými detailmi ale vedela, že to doma nefunguje. Medzi rečou sme sa pristavili aj pri téme večierku. Spomenul som jej, že sa mi nechce čakať do desiatej, ale nakoniec som sa s nikým nedohodol. Navrhla mi, aby som sa zastavil u nej, má nejaké prosecco a aspoň sa môžeme porozprávať o tom čo máme nové v kľude mimo hlasnej hudby. Súhlasil som. Veď aj tak som nemal iný program.

Po práci som sa zastavil na chvíľu doma aby som sa osprchoval a prezliekol. Naštastie nik nebol doma a mal som čas sám pre seba. Oholil som sa, predsa keby sa náhodou niečo podarilo. Už ako som sa holil mi začal tvrdnúť penis. Sex som nemal už niekoľko mesiacov a mal som chuť, akurát nebolo na koho. Rukou som si ho začal dráždiť a prešiel som si prstami až na vajcia. Napätie vo mne stúpalo. Avšak ovládol som sa.

Zavolal som si taxík a kým som čakal, dopil som načatý veltlín, kt. som mal už pár dní v chladničke. Idem predsa na párty.

Mirka ma privítala vo voľnom ružovom tričku a krátkych teplákových kraťasoch tesne pod zadok. Bola pozitívna, usmiata ako vždy. Privítali sme sa objatím a hneď ma plná energie vzala do kuchyne aby ma ponúkla proseccom. Štrngli sme si. "Na dnešný večer, nech si poriadne užijeme!"

Po chvíľkovom popíjaní sme si povedali naše trápenia a dozvedel som sa, že sa Mirka rozišla aj so svojím milencom. Neklapalo to, boli spolu dlho, sex stratil vášeň a on nechcel experimentovať. Prestali si rozumieť. Bol to dobrý rozhovor starých kamarátov. Poprosila ma o rozliatie ďalšej fľaše s tým, že ona sa ide zatiaľ osprchovať, ale mám si pustiť telku a cítiť sa ako doma. Pustil som si netflix a spravil si pohodlie na gauči. Chvíľku som sa preklikával netflixom, ale nič ma tam nezaujalo. Telku som vypol a keď som šiel odložiť ovládač, omylom som nohou ťukol do spodného šuplíka pod TV. Takmer mi oči vypadli. Z polootvoreného šuplíka na mňa vykúkal vibrátor a keby len jeden. Tenký dlhý ružový ale aj hrubší v telovej farbe na ktorom boli vidieť žilky. Kúsok ďalej veľký čierny. Neodolal som a šuflík som otvoril. V tom som si uvedomil, že nado mnou niekto stojí. "Ty si nejaký veľmi zvedavý!" povedala rázne, ale so šibalským úsmevom na perách moja kamarátka. Stála tam len v malých kraťasoch a modrej čipkovanej podprsenke. Už som počítal s tým, že ma vyhodí.

Postavil som sa a ospravedlňoval som sa. Snažil som sa vyhovoriť, ale len som koktal. Oči mi však padali na jej prsia. Mala ženskú postavu a aj prsia boli dominantné. Zmohol som sa len na jediné "nikdy som si neuvedomil, aké máš krásne prsia" zasmiala sa, rukou si prešla po prsiach a odhalila mi bradavky. Spravila krok ku mne. Šibalsky sa spýtala "naozaj sa Ti páčia? nikdy si mi to nepovedal." nasucho som preglgol ale nevedel som odolať, pristúpil som bližšie opatrne ju chytil za boky a pritiahol si ju k sebe. Naše jazyky sa dotkli. Ruky mi sklzli k jej kraťasom, pevne som ju držal za zadok, bozkávali sme sa. Stiahol som ju na gauč, kde sme vášnivo pokračovali. Pevne mi stál a zatiaľ čo som jej uvolnoval prsia ona mi rozopínala nohavice. Chvíľku to trvalo. Bozky striedalo maznanie, moja ruka v jej nohavičkách onami honila kamenne tvrdý penis. V tom si predo mna klakla roztiahla mi nohy a začala mi jednou rukou masírovať vajcia a prstom mi sklzala k mojmu analu... veľmi ma to vzrušovalo. Dlho som nevydržal. Keď mi jazykom prechádzala okolo mojej diery a pri tom mi honila, vybuchol som a vystriekal sa na brucho. Bolo mi to trochu trápne. Ale ona sa len smiala. Myslel som, že je koniec, ale mýlil som sa.

"Zavri si oči" povedala a ja som na ňu len nechápavo pozeral. Poslúchol som. Keď som pocítil, že si sadla vedla mna otvoril som ich. "Chceš skúsiť niečo nové?" iba potichu som pritakával a bozkával jej telo. Chvíľku som sa spamatával, lebo som nevedel, či hneď dám aj druhé kolo. Chcel som sa ísť najprv osprchovať, ale stopla ma. Miesto toho ma začala bozkávať a prstami mi začala znova dráždiť anál. Niečo na nich mala a pochopil som, že je to pravdepodobne lubrikačný gél. Bolo to zvláštne, ale niečo ma vzrušovalo na tom, ako mi prstami vnikala do môjho analu. Ústami šla nižšie... a ani som si nevšimol, že zpoza chrbta vytiahla ten tenký vibrator, ktorý mi pomaly začala strkať do môjho zadku. Hýbala ním, dráždila ma a ako jemne vibroval, cítil som ako mi od vzrušenia krv naplna moj penis. Bol to zvláštny pocit, cítil som sa zneužitý ako do mna prenikala... lahla si na mna ako pri 69 a fajčila ma, bozkávala môj penis, moje vajcia, pričom do mna druhou rukou vrážala umelý penis. Svoju vagínu mi pritlačila k tvári a nohami si moju tvár priťahovala bližšie a bližšie k jej lonu. Cítil som tú jej úžasnú chuť. Netrvalo dlho a vyvrcholil som znova.

Nakoniec sme šli na večierok, kde sme sa už venovali kolegom a len sem tam sme na seba prehodili iskrivý pohľad. Snáď sa to niekedy znova zopakuje.