Vzrúšo vo wellnesse 2/2

29. 1. 2024 · 1 650 zhlédnutí Sexi_Lex

Sprvoti sa môjmu návrhu len zasmiala, ale nedalo jej to a po chvíľke sa k tomu vrátila: "Škoda, že tu nie je sám. Možno by sme sa dali do reči." Obom nám pravdupovediac prekážalo, že aj keby sme niečo chceli zo srandy skúsiť, ťažko by sa to podarilo diskrétne. Tak sme to nechali plávať spolu s nami v bazéne. "Ahojte." pozdravil nás polovičkin ctiteľ. "Čau, v tej saune to malo byť ospravedlnenie, aby som sa necítila blbo alebo ako to mám chápať?" spýtala sa ho narovinu priateľka. "Nooo, trebárs - ber to ako také malé odškodnenie." usmial sa na ňu. "Veľmi to nezabralo, ale medzi nami, na Tvojich kamošov som zvedavá nebola." smiala sa a dala mu najavo, že on sa jej naopak celkom páči.

Viac si bohužiaľ nestihli povedať, jeho kamoši sa s vreskotom malých detí vrhli do bazéna a dá sa povedať, že tá sauna im nespravila dobre. Alebo alkohol? Tak či onak, nám to hralo do karát. "Vieš čo, my už asi pôjdeme na chatu, sauny máme dosť a v chladničke na nás čaká hruška." A aj tak tu okrem tejto zadanej baby nikto nie je." zachytill som ako sa ten druhý ticho posťažoval svojim kamarátom. "Fajn, ja ešte dám jedno kolo a prídem za Vami." odvetil a pobral sa k saune. Teraz ho mala ako na tanieri, no minútku váhala. "Choď, bude sranda, trochu flirtu neuškodí." posmelil som ju a čapol ju po jej sexi zadku, keď vyliezla z bazénu. Prišla k saune a ešte raz sa na mňa váhavo pozrela. Keď videla, že som si to nerozmyslel, dala si dole vrchný diel plaviek. Potom sa ku mne otočila chrbtom a pomaly a zvodne si ťahala dole po mokrých stehnách aj spodný diel. Provokatívne zavrtela riťkou, zahalila sa do bielej plachty a vošla za ním do sauny. Veľmi ma tým vzrušila, ani som nedýchal.

Škoda, rád by som tam v saune bol s nimi a videl naživo, čo sa dialo, ale nešlo to. Sauna mi nerobí dobre ani za normálnych okolností, nie to ešte vtedy, keď mi srdce od vzrušenia bilo ako divé. V studenej vode mi bolo príjemne a svojím spôsobom to bolo aj tak celkom rajcovné. Možno sa neodváži on, možno polovička, možno z toho bude aspoň vtipný zážitok, no každopádne nás to naladí na večer nabitý erotikou ako sa patrí. Poviem Vám, už som mal ten večer plávania dosť, no mal som ho tak tvrdého, že som v tom bazéne radšej zostal. Nemal som vôbec poňatia o čase, no pripadalo mi to ako večnosť. Nevychádzali a nevychádzali. Buď sa dali do reči, alebo tam spolu niečo robia. V tom sa otvorili saunové dvere a obaja v plachtách vyšli s úsmevom von. On zamieril rovno k ochladzujúcemu bazéniku. Vyhol sa pohľadu na mňa, ale nedokázal dobre zakryť to, čo mu stálo pod plachtou. Ona svoju plachtu zhodila, raz dva si natiahla plavky a ponáhľala sa ku mne do vody.

"Tak čo, pokecali ste?" spýtal som sa jej. "Áno a celkom dobre." žmurkla na mňa, ale nechcela to rozoberať, kým tam bol s nami. On sa ale rovno z bazénika pobral do šatne, cestou nám obom pozdravil a odišiel. Vtedy mi začala opisovať dianie v saune jej očami. "Prisadla som si k nemu a hneď sa ma pýtal, na ako dlho sme prišli, odkiaľ sme a prečo si neprišiel do sauny aj Ty? Povedala som mu, prečo neprídeš, prilial vodu a začalo byť naozaj horúco. Zhodil zo seba plachtu a úplne sa mi odhalil, no konverzoval ďalej akoby sa nič nedialo. Nahú ma už videl, tak som svoju plachtu dala pod seba a ľahla si tak, aby mi bolo príjemne. Všimla som si, ako si ma celú prezeral. Nedalo sa to nevšimnúť si, no lichotilo mi to. Je celkom fešák a má pekné telo. Prezradil mi, že tu boli s kamošmi oslavovať. Dnes ich čakajú už len dozvuky a vraj už ani veľmi nemá chuť zas piť, lebo zajtra odchádzajú. Preto ešte chcel využiť poslednú šancu na wellness a celkom sa potešil, keď ma tu uvidel. Fakt nežiarliš, mám pokračovať?" spýtala sa ma ohľaduplne.

"Jasné, chcem vedieť, či si ho pozvala do trojky." žartoval som, ale vôbec by mi to v tomto prípade nevadilo. "Nevolala, nemala som odvahu takto narovinu, ale pochopil, že Ti nevadí, keď s ním v saune pokecám. Vie, že to nerobím poza chrbát a navrhla som mu, že ak by sa párty nejak zvrtla, tak vie, kde máme chatu. Zámerne som si sadla tak, že videl stekať pot po mojich stehnách a niekoľkokrát som sa pred ním pohladila a zmenila polohu. Postavil sa mu, snažil sa to najprv schovať, no potom priznal kožu a dal mi zopár milých komplimentov. Rozprávali sme sa ďalej, trochu sme spolu aj flirtovali, kým to šlo, až sme napokon už museli ísť zo sauny von."

"Takže sa Ti celkom páčil, hej?" bol som zvedavý. "Áno, som z toho hrozne nadržaná. A čo ak príde?" rozmýšlala nahlas. "Keď príde, príde, všetko sa uvidí, spontánne veci sú najlepšie." pokrčil som ramenami a volal som ju na chatu: "Ešte tam bude nejaké vínko, poďme už, mám na Teba riadnu chuť." Tak aj bolo, naliali sme si pohár vínka, cítili sa ako znovuzrodení. Po dlhej dobe sme boli zrelaxovaní a uvoľnení. Kľakla si vyzývavo na gauč zadkom ku mne a presne vedela, čo príde. Začal som ju bozkávať na krku, chrbte a pomaly zošiel až dole, zakusol som sa jej do nohavičiek a ťahal som jej ich nenásytne dole. Potom som jej jazykom prešiel po vnútorných stehnách a zastavil sa až na jej mušličke. Má rada, keď ju lížem, takže som sa nikde neponáhľal a vychutnával si jej vzrušenie. "Počkaj sekundu tak ako si, hneď som tu." povedal som jej a vzápätí som sa vrátil s análnym kolíkom. S jazykom som ju ešte podráždil medzi polkami, naslinil kolík a pomaly jej ho dal dovnútra. Zastonala, páčilo sa jej to a bola už pekne vlhká. Chytil som si ju za boky a zasunul jej ho až po koreň. Pomaličky som ho vyťahoval a zas zasunul. Páčilo sa mi, ako veľmi to chce. Ešte chvíľu som sa s ňou pohral a potom som ho vytiahol. "Čo robíš?" spýtala sa ma. "Musíš si to zaslúžiť, kľakni si na zem a vezmi ma do pusy." prikázal som jej. Bez slova počúvla a začala ma s chuťou fajčiť. Držal som ju za vlasy a určoval tempo. Zhora som na ňu mal perfektný výhľad, ale aj tak som nevedel spustiť zrak z jej pusy a jazyka, robila to božsky.

V tom niekto zaklopal. "Čo ak je to on? Kto pôjde otvoriť?" spýtala sa hneď po sebe. "Si úplne nahá, ja otvorím. Nahoď si aspoň spodné prádlo a počkaj v izbe. Ale kolík si nechaj!" dodal som a šiel k dverám. Rýchlo som si cestou vytiahol nohavice a otvoril. "Ahoj, Tvoja priateľka spomínala v saune, že sa môžem zastaviť, tak nesiem fľašu, platí ešte pozvanie?" Pozval som ho dnu a nalial mu pohárik. Ospravedlň ma, priateľka je v izbe, hneď som späť. Čakala v izbe na štyroch v takej póze, že som dostal nápad. "Máme návštevu zlatko, chceš sa hrať? Ostaň takto na štyroch ako si a zavri oči." inštruoval som ju a potom som jej cez oči previazal šál na dvakrát, aby nič nevidela a odišiel som z izby. Jeho som zastihol, ako sa pozerá do zrkadla a upravuje si vlasy. Zjavne sa chcel páčiť. Všimol si, že mi je smiešno a chcel vedieť dôvod. "Smejem sa, lebo polovičke som previazal oči. Nebude vidieť Tvoj účes. Dopi pohárik a pôjdeme za ňou, ale buď potichu, aby len tušila, kto sa s ňou hrá. "potichu som ho pripravol na to, čo sa bude diať. Z jeho úsmevu som vyčítal, že nápad sa mu páči a je ochotný hrať hru s nami.

Potichu sme vošli do izby. Bola na štyroch a mala na sebe krikľavo ružové sexi spodné prádlo. Bol na ňu nádherný pohľad. Neviem, ktorý z nás mal väčšiu chuť stiahnuť jej nohavičky, ale nechal som to spraviť jeho. Hladkal ju, skúšal jej jemnučkú pokožku a pomaly jej tie nohavičky dával dole. Zrazu sa zastavil. Zbadal análny kolík a zrejme ho to prekvapilo. Stálo ho to námahu, aby zo seba nevidal ani hlásku a pokračoval v tom , čo začal. Potom si ju chytil a začal ju lízať. V tom momente už asi tušila, že to nie som ja. Bolo vidieť, že ju to náramne vzrušuje a spolu s ňou aj mňa. Pár minút som ju nechal, aby sa sústredila iba na jeho jazyk. Potom som si sadol pred ňu a priložil jej žaluď na pery. Okamžite si ma začala vychutnávať. Zasa som ju držal za vlasy a sledoval jej nezbednú pusu. Medzitým ju on začal prstovať, zozačiatku jemne. Zistil som to len preto, že zastonala, no neskôr to už robil oveľa energickejšie, aspoň tak som to vydedukoval z pohybov jej tela. Asi sa jej pri tom hral aj s kolíkom. Vedela, ktorý z nás je kde, ale my sme naďalej mlčali. Potom som mu ukázal, že sa vymeníme.

Keď jej ho vložil do pusy, stiahla si z očí šál, pozrela sa na mň a šibalsky sa usmiala. Žaluďom som jej prechádzal medzi nohami a poviem Vám, mala tam riadne vlhko. Keď mi ju tak pekne pripravil, nemohol som dlhšie čakať a zasunul som jej ho dnu. Milujem, aká je úzka, ale ten kolík to ešte umocňoval. Navyše vtáka som mal od vzrušenia tvrdého ako skala. Videl som, ako mu jazykom prechádza od mieškov až po špičku penisu a pritom mu ho rukou honí. Ja som ju držal za boky a vytrvalo prirážal. Nedalo sa to vydržať príliš dlho, tak sme sa vymenili. Ľahla si na chrbát, roztiahla nohy a poďme na misionára. Dosť vzrušením vzdychala, keď pritvrdil, ale kde tu sa mi v krátkych pauzách dokázala pusou povenovať. Chvíľu sa mi zdalo, že už to na oboch prichádza. V tom sme sa znovu vymenili, potreboval vydýchnuť a ani som sa tomu nečudoval. Začal som jazykom a potom šup ho dnu. Videl som, ako si ho pohybom tela pýta a nenechal som ju dlho čakať. Vzrušovalo ma, ako si pri tom vychutnávala jeho vtáka. Potom som ju otočil na brucho, pod panvu sme vložili paplón, podal som mu kondóm a nechal ju napospas jeho nadržanosti. Kým ju privádzal na vrchol, ja som sa je hral s kolíkom, potom sme sa bozkávali a nakoniec som jej ten kolík vytiahol. "Máš rada do riťky?" spýtal sa smelo. "Áno."odpovedali sme mu obaja naraz. "Ale som zvyknutá na neho, pustíš ho prosím?" požiadala ho a pozrela na mňa. Bol som na rade. Tentokrát som jej ho opatrne zasunul do riťky. Po chvíľke jej to už bolo príjemné a ja som mal čo robiť, aby som sa predčasne nespravil. On ju hladil a bozkával na chrbte, ja som ju občas čapol po zadku. Páčilo sa jej to. Potom sme si ju otočili na bok, ja som bol stále v jej riťke a držal ju za vlasy a reguloval spôsob, akým mu ho fajčila. Hral sa jej pri tom celý čas s prsiami, potom sa k nej priblížil ústami a dráždil jej bradavky. Krásne si to užívala.

"Poď, nasaď si kondóm a skúsime to." zvolala. Chcela ho osedlať. Ľahol si preto na chrbát, ona si kľakla obkročne nad neho a snažila sa na neho nastoknúť. Nešlo to, tak som vibral lubrikant a trochu jej pomohol. Zrazu bol jej zadoček jeho, zaklonila hlavu a vzdychla. Začala pomalými pohybmi a neskôr pridávala. Držal ju za prsia a spolu so mnou sledoval sexuchtivý tanec jej tela na tom jeho. Bolo to pre mňa neskutočne vzrušujúce predstavenie. V tom dostala silný orgazmus a bolo vidieť, že to ide aj na neho. Ešte sa snažil oddialiť vyvrcholenie, ale márne. Párkrát na ňom nadvihla panvu a v kŕčoch slasti prirazila a začal vzdychať aj on. Chytil si ju, pritiahol k sebe a vypustil do nej celú dávku. Potom sa zdvihla, postavila k posteli, oprela ruky o stenu a vyšpúlila na mňa zadoček. "Poď do mňa" prikázala mi zvodne. Neváhal som ani sekundu. Pristúpil som k nej odzadu, chytil ju za zadok a začal prirážať. Sem tam som jej jednou rukou chytil prsia, potom som ju chytil za vlasy ako to má rada a nechal som sa viesť jej vzdychmi. Netrvalo dlho a penis mi maximálne navrel, cítil som, že už nedokážem dlho odolávať. A tak som si ju obomi rukami pritiahol a naozaj tvrdo prirážal, až som vybuchol ako sopka. Výstrek za výstrekom som jej pulzoval v riťke. Pritisol som sa na jej krásne telo a takto v objatí sme si ešte chvíľku užívali blízkosť našich nahých tiel.

KONIEC

Chcete vedieť, ktorú spodnú bielizeň mala v ten večer na sebe, a tiež ktorý análny kolík to bol? Lajkujte, píšte komentáre. A nezabudnite dať follow, možno čoskoro pribudnú nové albumy ;)