Dva páry rúk na trestnej výprave

31. 1. 2024 · 699 zhlédnutí lnvictus

"Porušil si hneď niekoľko zákazov! ..... Máme preto pre teba trest, ktorému sa určite nevyhneš. ..... Si nenapraviteľný recidivista, preto bude dvojnásobný ..... Môžeš si preto vybrať, či si najprv vezmeš trest z mojich rúk, alebo ten od Karin."


Znelo mu to z diaľky, hoci Tobiasovo nahé telo bolo jedno z tých troch, ktoré sa postupne vracali do reality na dne mramorovej vane pripomínajúcej skôr menší bazénik. V kúpeľni sa vznášala rajcovná vôňa pozostávajúca z kombinácie korenistého post-orgazmického pachu dvoch žien a muža. Týmto organickým parfémom boli pokrytí prakticky všade.

Z vane vyšla prvá Sophia a v Evinom ruchu sa ležérne presunula do spálne. Na rozdiel od veľkolepej kúpeľne, zariadenie miestnosti bolo minimalistické. Uprostred stála obrovská posteľ s baldachýnom. Bola celá z tvrdého dreva. Mala vytesané ozdoby pripomínajúce výjavy z gréckych bájí. Naviac však z bujarých osláv Bacchusa, gréckeho boha vína, plodnosti, zábavy a divadla.

"Obžalovaný, v mene boha Bacchusa Vás predvoláva súd!", nekompromisne zavelila zo spálne Sophia, kým sa nahá Karin uvelebila vedľa nej na posteli.

"Začíname výsluchom obžalovaného. Žiaľ, nenašiel sa nikto, ktorý by ho v tomto procese obhajoval." Prebrala iniciatívu Karin. "Obžalovaný, viete akých závažných deliktov ste sa dopustili voči vašim dvom bezbranným kolegyniam?"

Tobias omámený vôňami, chuťami a dotykmi kolegýň sa pokúsil o svoju obhajobu, ale pod ťarchou dôkazov bol senátom súdu uznaný za vinného. "V mene boha Bacchusa vás týmto odsudzujeme na výnimočný trest odňatia slobody pohlavného údu. Vykonajú ho poškodené, teda vaše kolegyne", hrala svoju rolu Karin čoraz lepšie.


Odsúdeného sa ujali kolegyne a vykonávateľky trestu v jednom. Okamžite ho priviazali k posteli. Použili pritom svoje pančuchy. Tobiasov penis bol nekompromisne spútaný a zavretý do oceľovej klietky.

Udialo sa to v poslednej chvíli, pretože sa postupne začal doňho vracať život. Najprv sa zvýraznila hrubá kresba vystupujúcich žíl. Neskôr sfialovel žaluď a napokon nabral svoj objem. Tobiasovi sa väzenie v klietke aj hra na antický súd na začiatku celkom pozdávali. Mylne sa domnieval, že vyviazaný a so spútaným údom v klietke sa chvíľu iba nečinne pokochá v rozbiehajúcej sa intímnej hre svojich dozorkýň. Tie sa už vášnivo bozkávali, pričom ich hra jazykom bola natoľko provokatívna, že sa Tobias po troche váhania pokúšal ich dotknúť rukami. Pančuchy, ktorými bol pripútaný sa okamžite stiahli, hlboko zarezali do zápästí ale nepovolili.

Karin a Sophia, vidiac Tobiasovo trápenie, pritvrdili hru. Chceli ho potrestať, tak mu chceli dopriať ešte viacej vizuálneho zážitku bez možnosti sa zapojiť. Presunuli sa bližšie k sebe, chvíľu sa vzájomne dráždili dlaňami a zároveň sa maznaniu perami nevedeli nabažiť. Prestali sa dotýkať iba na krátky moment, aby rukami bohato zmáčanými od svojich vytekajúcich lesklých štiav prešli po Tobiasovej hrudi. Prstami krúžili okolo jeho bradaviek a na záver mu dovolili krátko vdýchnuť do seba sladký pach svojich rozhorúčených mušličiek, ktorý mali na rukách.

"Ktorá sa ti páči viac? ", dráždili ho aj verbálne.

Nemysleli tým seba ani tvar lupení na svojich štavnatých mušličkách. Chceli aby zhodnotil ako voňajú ich najkrajšie rozkvitnuté kvety. Tobias už takmer zošalel od vzrušenia a od pocitu, že sa nevie dostať k nektáru, aby ho do poslednej kvapky vysal z lepkavých ružových kalichov svojich kolegýň.

"Vidíme, že sa nevieš rozhodnúť, preto ti rozhodovanie málinko uľahčíme", smiala sa Karin.

Pritisla sa k Sophii, pravú nohu si preložila cez jej ľavú, kým ona urobila podobný pohyb popod ľavej nohy Karin. Mierne nadvihla panvu aby sa jemne dotkla svojím klitorisom vlhkých lupení. Vábili ju doširoka roztvorené. Sophia opätovala tieto dotyky najnežnejšie ako mohla. Triasla sa od rozkoše a bolo na nej vidieť, že sa blíži k ďalšiemu vyvrcholeniu.

Stupňovala tlak a rýchlosť trenia. Ich lupene podobne ako aj pery sa vášnivo bozkávali. To čo robili ich jazyky v ústach, kopírovali aj vztýčené klitorisy. Krúžili, kmitali, dotýkali sa mäsitých vlhkých svalov. Bohato vytekajúce šťavy sa zmiešali a výdatne zmáčali plachtu na posteli.

Prvá vykríkla Sophia, napli sa jej všetky svaly, kým počas doznievajúceho orgazmu bez pohnutia vysela na perách Karin. Keď konečne opäť bola schopná koordinovať svoje pohyby, skrčila si nohu a chodidlom začala masírovať Karinine mäsité lupienky. Jej hebké nohy ľahko kĺzali, tancovali a hnietili rozmočené pysky na ktorých sa už dokonale premiešali ich číre šťavy. K valčíku s chodidlami pridala aj svoje prsty na nohách. Opatrne sa vydala s nimi na prieskum. Ako postupovala v horúcom kĺzkom tuneli čoraz hlbšie, Karin vydávala zo seba čoraz menej artikulované zvuky. Bola v úplnej sexuálnej extáze.

Vždy si užívala pocity pnutia svojho intímneho svalstva. Nech to spôsobovalo čokoľvek či urastený úd, nadrozmerné dildo alebo mohutná mužská dlaň pevne zovretá do päste. No nemala zatiaľ skúsenosti so ženskou nohou. Už len predstava ako sa jej extrémne rozťahuje mušlička, katapultovala ju ďaleko od reality. Rútila sa v ústrety orgazmu, ktorý ešte takto nikdy nezažila. Zrazu to prišlo. Podvedome si silnými sťahminvytláčala zo seba Sophiine palce a zároveň sa na ne chclav nastokúť na dotaz. Jej mokrý orgazmus už striekal už na všetky smery kým mušlička čvachtala a hlasne mľaskala. Pokropila aj zmietajúce sa telo Tobiasa. Videl a zažil už všeličo ale extáza žien ho pohltila úplne.


Túžil šukať, striekať svoje semeno a ručať od vzrušenia viac ako po obyčajnom nádychu.

"Líž", zaznel Sophiin povel keď zacítil na perách Sophiine chodidlo namočené v najdokonalejšej marináde, akú si vedel predstaviť.


Príkaz mu nebolo potrebné zopakovať. Ako zmyslov zbavený sa jazykom túlal po všetkých záhyboch a zákutiach medzi Sophiinimi drobnými prstami na nohe. Chvíľu cmúľal palec, potom všetky prsty do radu, aby pokračoval jazykom pozdĺž celého chodidla. Nevšimol si preto, že sa Karin na sekundu vzdialila a vrátila sa s akousi šnúrou a s lesklým kovovým predmetom pripomínajúcim chirurgické náradie.


"Vzhľadom na obzvlášť závažný zločin nedovoleného dotyku obnažených ženských bokov a zadku a priťažujúce okolnosti budú vaše gule verejne zbičované", prerušila hru Tobiasa a Sophie a skúsenými pohybmi lana urobila okolo semenníkov pevné zovretie.

Tie okamžite zdureli a mierne znecitliveli. Voľným koncom povrazu na ktorom uviazala malý uzlik, vykonala prvú časť trestu. Štípanie dopadajúcich rán sa čoskoro zmenilo na slasť, ale klietka mu nedovolila priblížiť sa k orgazmu. Teraz prišla na rad Sophia, ktorá mierne pohla s klietkou, presne natoľko, aby sa ľahko dostala ku kvapkajúcej dierke Tobiasovho penisu. Na koniec dilatátora nabrala trochu čírej vytekajúcej kvapaliny a prstom ho rozotrela po celej dĺžke. Keď Tobias konečne pochopil čo sa chystá už bolo neskoro. Užší zaguľatený hrot sa poľahky dostal dovnútra žaluďa. Mal strach z pohľadu na hrúbku náradia, no napriek tomu vychutnával si pocit ako studená oceľ kĺzala v útrobách svojho žaluďa.

"To bol iba úvod, teraz príde ten skutočný trest", povedala Sophia kamennou tvárou.

Pustila kovovú tyč, ktorá sa pod vlastnou váhou začal zasúvať do Tobiasovho údu čoraz hlbšie. Inštinktívne sa prestal metať a sústredil sa len na to, aby mu ťažký cudzí predmet neublížil. Všetkými zmyslami, ako lovená zver, vnímal ako sa mu rozširuje močová trubica sekunda po sekunde. Studený koniec dilatátora zachvel niekde cestou ku konečníku kde sa konečne zastavil.

"Zvládol si to excelentne a teraz ťa tu spolu ošukáme", začala opäť dominovať na trestnej výprave Karin.


Chytila rozšírený koniec ocele a začala ním jazdiť v Tobiasovej močovej trubici. Pomaly, opatrne, hore a dolu. Bolo vidieť, že nástroj vedie skúsená ruka. Tobias si začal svoju novú skúsenosť konečne užívať. Milióny nervových zakončatín dráždila chladná oceľ. Príjemne sa šmýkala a stupňovala rozkoš vyžadujúcu z vnútra v rytme ako ju usmerňovala Karin. Uvedomoval si, aký je tam dole úzky a ako sa snaží tvrdý nástroj dobyť pre seba čoraz viac priestoru. Každý zásun ho dostával čoraz bližšie k vyvrcholeniu. Prestal vnímať realitu. Existoval už len čierny vesmír a jeho mučený penis. Jeho výstreky mali vyplniť tmavé miesto chýbajúcich hviezd. Sophia vedela, že nadišla tá správna chvíľa. Zadaním správnej čiselnej kombinácie vyslobodila z klietky Tobiasovho vtáka. Ten v okamihu začal stúpať k oblakom ako nejaká živá raketa poháňaná túžbou vystreknúť ohnivú bielu lávu. Sophia ho uchopila pevne v dlani. Cítila pod jemnou pokožkou aj pevnosť hrubej oceľovej výstuže v ňom. Tobiasov vták bol aj vďaka nej mohutnejší a omnoho pevnejší ako kedykoľvek inokedy. Pohonila ho jemne ale veľmi dôrazne. Tobiasa v tom okamihu pohltia čierna diera orgazmu. Sťahy jeho panvových svalov boli natoľko intenzívne, že ťažký dilatátor z neho vyletel ako vesmírna misia pri štarte. Namiesto plameňov šľahali z neho husté výstreky semena. Boli nezastaviteľné. Ťažké biele kvapky skončili na tvári a perách oboch kolegýň, ktoré si inštinktívne nastavili v ústrety výstrekov.

Tobias vedel, že práve zažil najsilnejší orgazmus svojho života. Bol to zaslúžený trest alebo sladká odmena za neposlušnosť?