Splnenie sna zo základnej školy

27. 1. 2024 · 1 546 zhlédnutí westmoreland

Poznali sme sa od prvého ročníka na základnej škole.Boli sme veľmi dobrý kamaráti , ale nikdy sme k sebe necitili s Lujzou nič. Chodili sme spolu do školy aj mimo nej. Keď sme boli v puberte som si ju začal všímať viac, začali jej rásť prsia aj zadok.Nebola ničím výnimočná, nikto si ju moc nevšímal nakoľko bola taká obyčajná. Mne ale vždy dovolila pohladkať jej zadok, brali sme to obaja samozrejme. Mal som ale rešpekt a prsia som jej nikdy nepohladkal ani nechyitil ale o to viac pozeral. Mala ich také od seba a špicaté, snažil som sa cez výstrih niečo pozrieť ale som videl iba jedno materské znamienko medzi nimi. Po strednej sme sa vlastne už nestretli skoro vôbec, ona odišla do zahraničia pracovať.Ja som ale napriek tomu pozeral jej fotky na sociálnej siety a masturboval nad nimi.
Bolo to jedno leto aso 5 rokov po ukončení strednej čo som sa jej rozhodol napísať. Napísal som jej všetko, ako som masturboval pri pomyslení na nu, nad jej fotkamy, ako velmi sa mi páčia jej prsia ktoré by som veľmi rád chytil a pobozkal a aj to ako extrémne ma sexuálne vždy priťahovala.
odpoveď prišla asi za 10 minút že je doma 2 týždne a môžeme to prebrať aj osobne ak chcem. Ostal som zarazený a prekvapený ale som jej odpísal príď hneď ako vieš. Prišla teda asi za 20 minút.
Stála vo dverách, v hnedej suknničke, bielom tričku kde v strede bol macík a pod tým biela podprsenka. Ja som mal iba schválne boxerky.
Prišla dnu usmievala sa a dali sme si pusu a ona sa ma opýtala ,,Čo ty môj honič,, Ja som len povedal ano asi je to trápne ale je to tak strašne po tebe túžím. Ona sa ma opýtala prečo som jej o tomto nikdy predtým ani na základnej ani na strednej nepovedal. Moja odpoveď bola bál som sa tvojej reakcie ale teraz som už musel.Na to mi povedala že to chápe a cení si to že som jej to povedal a vlastne by som si zaslúžil teda za to odmenu, lenže ona je taká staromódna a nevie či by som mal na nu chuť. Ja som ju začal bozkávať a hladkať prsia čo sa mi nástroj hneď postavil.
Podprsenku som z nej hodil okamžite dole a uvidel som tie krásne prsia po ktorých som toľko rokov túžil a aj to materské znamienko tam bolo a bolo to neskutočne vzrušujúce.
Siahol som jej pod suknu do nohavičiek. Potom som sa na nu pozrel a povedal že aj ja som staromódny asi lebo ani ja som dole nie vyholený a že mi to nevadí lebo ma tam chlpy vzrušujú. Keď som sa dostal od nohavičiek k jej lonu tak predo mnou stála moja nahá Lujza dole s krásnym bobrom a ja som sa len díval a nevedel kam siahnuť skôr.
Vytiahla kondóm a nasadila mi ho, a pošuškala do uška že si mám teda odmenu poriadne užiť.Tak som do nej krásne vnikol a uživali sme si to obaja.
Ďaľšie dva týždne sme strávili spolu a sexom.
Keď nadišiel čas rozlúčania tak som sa jej podakoval s tým že mi splnila môj sen.