Môj neznámy

30. 1. 2024 · 793 zhlédnutí Bosswife

V upršaný letný večer som sama sedela na lavičke s pohárom ružového vína v ruke, premýšľajúc o neznámom. O neznámom mužovi s menom Juraj, s ktorým som si bola schopná písať celé dni a noci. Spoznala som ho na jednej nemenovanej zoznamke kam som len tak z nudnej chvíle zabludila. Nebolo to medzi nami len o sexe, aspoň ja som si to myslela. Chcela som viac. Viac ako len nezavezný sex alebo občasný flirt. Vedela som ako vyzerá, bol to presne môj tip muža. Krásne prenikavé modré oči. Och,mám na ne slabosť. Cítila som,že ma vzrušuje a chcela som ho. Celého a len pre seba. Ľahla som si na studenú, mokrú zem, kvapky dažda mi stekali po tele a zavrela som oči. Vedela som,že ho nikdy nezískam ale v sne mi ho nikto nevezme. A tak som začala snívať.
Na svojom mokrom tele som cítila jeho veľké mužné ruky, ako mi prechádzajú po stehnách. Cítila som jeho pery na tých mojich. Jeho šťavnatý jazyk v mojich sladkých ústach. Ruky mi zodvihol za hlavu a silno mi ich zovrel. Tak, že som sa nevedela pohnúť. Bola som celá jeho. Jazykom mi lízal uško a mne sa už robilo mokro v nohavičkách. Strhol zo mňa premočenú blúzku a jemne mi zahryzol do mojej stvrdnutej bradavky. Jeho ruka smerovala popod moju sukňu, jemne mi roztiahol pysky a zasúval do mňa dva prsty. Začala som zvlykať ako ešte nikdy. Pridal aj tretí a ja som bola už len kúsok od toho aby som dosiahla orgazmus. "Ešte prosím" zastonala som, keď v tom som cítila ako do mňa zasúva svoj penis. Bol taký krásny. Hrubý a pevný ako skala.
"Páči sa ti to?" spýtal sa šepkajúc mi do ucha. Nezmohla som sa ani na slovo,bola som ako v siedmom nebi.
"Chcem mačičku" jemne som zazvlikala. Jedným ťahom si ma otočil. Vystrčila som mu svoj guľatý zadoček a dala som mu znamenie, nech si somnou robí čo len chce. Jednou rukou si ma pritiahol za vlasy a druhou rukou mi masíroval prsia. Jeho veľký penis kĺzal v mojej mokrej mušličke dnu a von. Stále rýchlejšie a rýchlejšie a prirážal stále viac a viac. Spravila som sa už najmenej päťkrát. Nestíhala som to ani rátať. Šukal ma čím ďalej tým rýchlejšie a jeho palec smeroval k môjmu zadočku. Jemne si ho naslinil a začal mi ho tam zasúvať. Keď v tom som sa neudržala a začala som kričať z plného hrdla, obom sa nám chveli telá. Spermie mi stekali po stehnách a prijala som si aby tieto chvíle s ním trvali večne.