skutočný príbeh ...posledná časť

1. 2. 2024 · 1 182 zhlédnutí spriaznena_dusa

Za prvé:
- začínaš čítať tretiu, poslednú časť reálneho príbehu o mojej nevere. Ak sa chceš dozvedieť ako to naozaj celé bolo, odporúčam začať od časti prvej, pokračovať našim krátkym ale intenzívnym stretávaním sa v aute a potom nakoniec skončiť tu.
Za druhé:
- nie je to príbeh, ktorý je pretkaný sexom a fantáziami. Snažím sa ho opísať najvernejšie ako sme ho zažili.

O stretnutiach s Luciou ste si mohli prečítať nižšie. Napísal som o nich dva krátke príbehy. Sám som rozmýšľal prečo to vlastne robím. Je to pravdepodobne nejaká moja vlastná terapia, ktorá mi pomáha to celé spracovať. Predsa len, komu to mám povedať? Manželke? Myslím, že by to úplne nepochopila. Kolegovia a ani najlepší kamarát mi tiež neprišli ako tie najsprávnejšie osoby a tak to skúšam tu. Anonymne, resp. tak polo anonymne.

Stretnutia v aute môžu mnohí považovať za nudu. Zväčša si to zažili v puberete, keď nebolo kde. Občas možno aj v dospelosti, keď pri manželstve či inej definíciu spolužitia to môže byť náročné. Ale, ja som bol v inej situácii. Teda, v manželstve som bol, ale priťahovala ma osoba, ktorá vo vzťahu nebola. Mala výrazne viac ako 18 a nebývala u rodičov.

Z práce som ju občas odviezol domov, ale ostali sme zväčša v aute, trochu sa pomojkali, poobíjmali, bozkávali a vyznávali si letmé pocity vystihujúce dané momenty. Vždy to bolo veľmi pekné, ale ... niečo málo tomu chýbalo. Pokračovali sme písaním, vždy keď som sa vrátil domov. V jeden večer, keď som si otvoril Primitivo z Puglie som jej napísal. "vždy keď sme na parkovisku pred Tvojou bytovkou, rozmýšlam nad tým aké by to bolo ísť ku Tebe a venovať sa Ti..." Ak ste si doteraz o mne mysleli, že som aspoň trochu človek na úrovni, asi ste stratili akúkoľvek pozitívnu predstavu. Avšak, cieľ sa splnil. O pár dní som prišiel, len som musel sľúbiť, že budem mať na ňu viac času ako len 20 minút. Sľúbil som, dodržal.

Bývala v starých bytových domoch v centre mesta. Šlapanie po schodoch až na 5 poschodie ma zneisťovalo. Čakal som ako z hociktorých dverí môže ktokoľvek vykuknúť a spoznať ma. Aj keď to, že som v inom meste mi ani nenapadlo. Nervozita bola obrovská. Trochu som sa ukludnil až v momente, keď som vstúpil do jej bytu. Bol to útulný dvojizbák s pekným výhľadom na historické centrum.
Ponúkla mi vodu a s úsmevom aj víno, kedže vedela, že som milovník vína. Ako šofér som si vybral víno. Triasol som sa ako malý chlapec, ako keby som prišiel do bordelu a pritom som len prišiel navštíviť ženu s ktorou som zažíval prerkásne pocity.

Prišla po chvílke z kúpelne. mala obtiahnuté legíny a voľné tričko. Nič ultra sexi, napriek tomu bola v mojich očiach nádherná. Ostala stáť pri gauči a chvíľku na mňa pozerala. Neudržal som sa, potreboval som byť v jej blízkosti. Postavil som sa, pristúpil bližšie a pobozkal ju. Zvalil som ju na gauč. Bola lahká ako pierko. Chviľu sme sa v objatí bozkávali. Naše jazyky si užívali nádherné momenty, počas toho ako naše prsty cestovali po telách partnera. Neváhal som a rukou som jej vbehol pod volné tričko a nahmatal tam stojace bradavky malých pŕs. Drážidil som ich zatiaľ som som sa ústami dostával od úst ku krku. Vystrela ho ako labuť a svojou rukou zamierila k môjmu rozkroku ktorý sa snažila masírovať cez nohavice. Neudržal som sa ani ja a rukou som zamieril k legínam ktoré som po krátkej chvíli nadvihol aby moje prsty mohli ucítiť vlhkosť jej vagíny...Chvíľku som ju dráždil prstami, potom som však nevydržal a rukou som od vagíny prešiel k zadku a pritiahol si ju tesne na svoj penis. Potreboval som ju aspon cítiť, aj ked medzi nami bolo ešte oblečenie. Netrvalo dlho a legíny som jej stiahol nad kolená popri tom ako sme sa bozkávali. Vyhrnul som jej tričko aby som sa jazykom mohol dostať k jej bradávkám. Ruku som jej stiahol na svoj penis a dopomohol som jej stiahnuť mi nohavice do polovice stehien. Viac som nevydržal a stiahol som si ich celé na zem. Chvíľu mi ho honila, ale ako náhle som stiahol aj jej legíny a pritlačil sa na nu, penisom som jej prechádzal po pyskoch. Pekne vrchom, dráždil som ju, cítil som ako je vlhká. Lavou rukou som jej dráždil prsia a pravou pevne držal zadok. Zaklonil som sa a strčil som ho do nej. Šlo to prekvapivo hladko. Začal som do nej dorážať, hlavu som sklonil tak aby sa naše jazyky nemohli pretrhnúť pričom rukami som pevne držal jej malý zadok... bolo to neskutočne príjemné.

Vášeň však vo mne priťahovala zviera, otočil som si ju na bok a začal ju šukať od boku tak, že som si jej ruky zozadu ťahal k sebe pravou rukou, pričom lavou som sa o nu podpieral. To mi ale nestačilo, ako bola na mne zavesená, vzal som ju v náručí a rýchlou chôdzou sme sa presunuli do spálne. Hodil som ju o postel, naozaj vyslovene hodil a chcel ju ísť dalej šukať, ale ona sa dala na kolená a začala mi ho fajčiť.....Nie oblizovať, nie sa s ním láskať, ale rýchlo a hlboko strkať do svojích úst... Myslel som si, že sa urobím..Po chvíli som ju odstrčil späť. Takmer si lahla s roztiahnutými nohami a zvodným výrazom v tvári, ale ...chcel som to inak. Natočil som si ju na štyri, tak aby mi vypučila ten najkrajší pohľad. Najprv som ju hneď chcel ísť šukať, lebo mi penisom pulzovala neskutočná energia, ale keď som videl ako ju na mna vypučila, neodolal som a ochutnal ju jazykom. Chutila božsky... pár sekúnd som sa jej venoval no môj penis mi nedovolil viac. Strčil som ho do nej od zadu a dorážal. Najprv bola krásne na štyroch a ja som sa rukami opieral o jej dve malé polky, rozťahoval som jej zadok ..a miestami som si ho pekne oplul a palcami spoločne masíroval... Chcel som do neho vniknúť, ale nemal som pri sebe kondóm.

Chytil som jej jednou rukou ruky za chrbát... pritahol si ju hore k sebe, tak aby som jej pri dorážaní mohol dýchať na chrbát..druhou rukou som jej po brušku prechádzal nižšie až k lonu a tvrdo som ju šukal, už som bol takmer urobený ..pustil som ju tvárou na postel a vystriekal sa. Naštastie na chrbát, veľmi tesne, lebo nebrala ani antiko, ani ja som nemal gumu. Padol som vedľa nej, ostali sme v obajtí ležať ako také dve mrtvoly. Bez pohybu...

tých pekných stretnutí bolo viac. ale aby som naplnil svoje sluby, tak dopoviem zvyšok. V čase, keď jedna strana chcela viac ako sme od začiatku mohli ponúknuť sme to museli ukončiť. bolo to krásne, ale ...

ďakujem za Tvoj čas