Laura a jej nenásytný anál

31. 1. 2024 · 3 215 zhlédnutí couplevychodsvk

Dnes bol náročný deň, deti nám dali zabrať, Laure o dosť viac ako mne kedže som chorý a takmer celý deň som preležal v posteli. Nálada u oboch dvoch bola dnes na bode mrazu. Pred desiatou večer som si dal sprchu, vzal paralen, ľahol a pustil som si seriál. Asi 20 minút nato došla Laura ktorá akurát uspala deti do postele, ľahla si a celá hotová mi vraví “Dnes si dáme pauzu nech som zajtra celý deň mokrá a nadržaná, po dnešku nemám chuť šantiť”.

Veľmi som nenamietal ale kedže ležala na brušku pri mne nahá, trošku som ju hladkal po jej sexy zvodnom tele. Potom sa otočila na chrbát a kedže jej kozy sú ešte stále plné mliečka, rozhodol som sa ich trošku pomasírovať. Slabučkým prúdom vystrieklo mliečko najprv z jednej bradavky a potom z druhej. Veľmi ma to vzrušilo a pošepkal som jej “Mám chuť ťa pomilovať, jemne, nežne, romanticky”. Laura sa na mňa pozrela, usmiala a súhlasila s mojou lákavou ponukou no jej oči kričali niečo iné.

Ležala na chrbte pomaly som do nej prenikol tvrdým penisom, zastonala, hrýzla si pri tom pery a jemne vzdychala. Chytila ma za ramená, zaborila do mna nechty a jej vzdychanie naberalo na hlasitosti. Po minútke, možno dvoch ma nohami silno chytila okolo bokov a povedala to: “Pojeb ma ako špinavú kurvu, milovala som sa s tebou 15 rokov nežne, pomaly. Teraz potrebujem poriadne tvrdo vyšukať ako kurva!” Hneď som ucítil ako jej vyteká kunda a ako silno mi ňou obopla penis.

Chvíľu sme pokračovali v tejto polohe a nato povedala “Chcem sa otočiť, vyšpulím na teba zadok a poriadne mi nalož zozadu!” Vytiahol som penis, schmatol ju silno za boky a otočil som ju. Pod bruško si dala vankúš a pekne si na ňom urobila pohodlie. Prenikol som do nej zozadu tvrdo a poriadne hlboko. Po pár silných prírazoch sa začala Laura zvýjať v neskutočnom orgazme. Kričala, vzdychala, triasla sa a mykala sebou. Vytiahol som penis, načo mi hneď tým zadýchanym hlasom povedala “Pokračuj ešte ťa chcem cítiť”.

Zasunul som ho späť a pokračoval v tempe v akom sme pred chvíľou skončili. Spálňou sa ozývali naše vzdychy a čvachtanie penisu vo vytečenej pičke. Netrvalo dlho a začala sa opäť zvýjať v tom orgazmickom kŕči. Rozšukaná, vytečená, uspokojená si ľahla a rozdýchavala druhý orgazmus. Pozrel som sa na ňu a videl som v jej očiach stále ten chtíč. “Nastavím sa ti na štyri, poď sa dokončiť v mojej vytečenej kunde”. Tentokrát som sa postavil k posteli, Laura si kľakla na kraj a vyšpulila na mňa obe dierky. Prenikol som do tej rozpálenej mokrej kundy a začal ju šukať. Po minútke si vypýtala kamaráta Lela na klitoris.

Vytiahol som ho zo šuflíka, podal jej ho a skôr ako som znova stihol zasunúť jej už dráždil klitoris. Začala silnejšie prirážať, užívala si penis v kunde a lela na klitorise. Kedže bola tak pekne vyšpulená, začal som jej prstom dráždiť anál. Zrazu len počujem Lauru ako vraví “Strč mi tam celý prst, chcem ho cítiť až nadoraz”. Pľuvol som jej na dierku a v sekunde sa celý prst stratil v jej nenásytnom anále. Po pár prírazoch penisom a prstom si vypýtala do zadku penis. “Vyjeb mi anál, strč mi ho tam celého až po gule “. Vravím si čo človek nespraví pre manželku a s radosťou som ho vytiahol celého mokrého a ulepeného z kundy a bez všetkého jej ho jebol do zadku až po koreň.

V tej chvíli začala znova hlasno vzdychať a hekať. Chvíľu poslušne držala a nechala sa šukať no netrvalo to dlho a začala prirážať. Na striedačku som ju bil po zadku, držal za boky a tesne pred koncom som ju chytil za vlasy a tvár jej zaboril do vankúša lebo bola neskutočne hlasitá. Tento jej tretí orgazmus s kokotom v zadku bol nekonečný. Gule mi plieskali o jej kundu lelo vibroval na klitorise a Laura si užívala tretí orgazmus, pri ktorom slastne vzdychala a hekala. Po tom ako sa dostala z toho silného tranzu si ľahla na brucho rukami si roztiahla zadok a pekne som si ho dohonil do jej rozmrdaného análu. Semeno som jej nastriekal dnu do análu a zvyšok jej stekal po kunde.

Po tomto výkone som si ľahol k nej, pobozkal ju a spoločne sme rozdýchavali dnešný náročný deň. Takže takto sme sa dnes dostali od jedného paralenu až po 4 orgazmy 😘 Laura pekne poďakovala a povedala že o týchto jej kurva silných orgazmoch Vám musím napísať 😍