a Milf

31. 1. 2024 · 911 zhlédnutí olmo

Bizonyos szempontból későn érő típus voltam, és csak húsz évesen vesztettem el a szüzességemet. Ezen esemény története következik az alábbiakban. Már kijártam a középiskolát, és nem szándékoztam továbbtanulni. így hát egy sovány érettségivel az zsebemben vártam a csodát. Szerencsére a szüleim türelmesek voltak velem, így több dolgot és munkát is kipróbálhattam a világra rászabadult srácként. Egyedül a szex maradt ki az életemből, mire betöltöttem a húszat, ezt pedig kimondottan sajnáltam, lévén egyáltalán nem voltam félénk, inkább csak egy átlagosan otthonülő típus. És hát szerencsém sem volt… egészen addig a nyárig. Körülbelül tíz éve ugyanis egy ismerős szólt, hogy a szülővárosom melletti tóhoz keresnek vizimentőt.
SPOILER: még csak nem is vagyok jó úszó, de sikerült levizsgáznom valahogy, így a helyi, párszáz méteres strandon dolgoztam végig a nyarat. Több pénztár is üzemelt ott, és az egyiket vitte egy Szilvi nevű, nálam jóval idősebb nő. Állítása szerint ő már kiskorom óta ismert, bár én maximum csak a nevét hallhattam otthon. Szó szerint a fia lehettem volna, lévén tizenhét évvel volt idősebb tőlem. Rengeteget dolgozunk együtt, ami annyit tesz, hogy unatkoztam egész nap, és általában ott lebzseltem körülötte. Nagyon hamar kialakult a kölcsönös szimpátia kettőnk között, és szintén gyorsan a tudomásomra hozta, hogy számára nincs tabu téma. Nem voltam rámenős, de igyekeztem éreztetni vele, hogy a napbarnított bőre, vállig érő vöröses haja nagyon tetszik. Gyönyörű volt a kerek feneke, és a mellei is szépek voltak, pedig nem is láttam ekkor még meztelen. Máskor se, de erről a továbbiakban. Képzeljétek, a nagy melegben néha csak egy bikiniben dolgozott, vagy a lezser pólója alá nem vett fel melltartót. Megtehette, büszke volt hibátlan testére. Pedig ekkorra már volt egy tinédzser korú fia és lánya.
Egyszer a friss olvasás élményét ecsetelte nekem, ami nem volt más, mint a Szürke ötven árnyalata. Elárulta, hogy annyira szeretne ő is extrém dolgokat kipróbálni, ám még egy minimális mennyiségű szexhez is csak nehezen jut hozzá. Mint megtudtam, a férjének korábban üzemi balesete volt, ami miatt a zavaros mozgáskoordinációja negatívan hatott ki a nemi életükre is.
– Majd én segítek rajtad! –mondtam, neki.
– Ne bolondozz már, kiscsikó vagy Te még!
– Komolyan, szeretném, hogy élvezhessük egymás társaságát. Szeretnélek megdugni, és elönteni a forró spermámmal. Bármit megtennék ezért cserébe. +

Teltek a hetek, és egyre többször beszéltünk arról, hogy milyen lenne együtt, én mit tennék vele, és ő mivel próbálna meg kielégíteni engem. Természetesen nem mondtam el neki, hogy még szűz vagyok, tartottam tőle, hogy megijedne a helyzettől. Nem tettem le arról, hogy egy igazi, csábító MILF legyen az első nő, aki kielégít valamilyen útón-módon. Sikerült teljesen, de csak plátói úton egymásba habarodnunk, többször csókot váltottunk egymással a strandon, mikor senki sem látott. Azonban a munkán kívül soha nem találkoztunk, sem előtte, sem utána. A férje egyébként is roppant féltékeny alak volt, hétvégén gyakran még a tónál is őrizte feleségét. És milyen igaza volt. Éppen feléjük jártam egy vasárnap, amikor Szilvi halkan, bizalmasan megszólított:
– Nem bírom már tovább, csak nézlek, és megőrülök.
– Hol a férjed? – kérdeztem, teljesen megrökönyödve.
– Elment a mosdóba. Azt akarom, hogy végre tedd a dolgod. Bassz meg!


Már éppen feleltem volna, amikor visszaért a férj, de szerencsére elütöttük a szituációt egy semmitmondó párbeszéddel, így nem is sejtett semmit. Miután hazaértem, egész éjszaka csak a mennyezetet bámultam, és imádott nőmre tudtam csak gondolni. Belesajdultak a heréim. Kénytelen voltam kiverni, mert nem voltam képes elviselni a feszültséget. Aztán következett a hétfő.
Meglehetősen hűvösen, borongósan indult a reggel, néha még az eső is csepergett. Egy árva lélek nem járt a strandon. Szilvi persze időben nyitotta a pénztárat és az ő kis fabódéját. Nem meglepő módon ott múlattam az időmet. Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve behívtam a bódéba, ahol a vizimentősnek kötelező betegágy is volt. Megragadtam a kezeit, és magamhoz húztam. Szenvedélyesen, és hosszan csókoltam, ő pedig csak nyögött és sóhajtozott. Tenyereimmel párhuzamosan végig simítottam arca oldalain, ám míg jobb kezem álla alatt lelt megnyugvásra, addig a bal kalandra indult. Elhúztam tenyerem a szegyén, majd finoman megcirógattam fehér pólóján keresztül kerekded mellecskéit. A következő pillanatban már Szilvi is kalandba bocsátkozott: belenyúlt a fürdőnadrágomba, és határozott mozdulatokkal húzogatta a bőrt az azonnal előnedvben fürdőző fitymámon. Még a nyakamba is finoman beleharapott, ám óriási meglepetésemre visszakozni akart.
– Mára elég lesz ennyi. – tesztelte szándékomat, Szilvi.

Én azonban nem reagáltam, csak folytattam hadjáratomat. Felbátorodtam, hogy álmaim nője játszik a farkammal, így nem voltam rest és beletúrtam a rövid kisgatyájába. Nem volt okom a csalódásra, csipkés fekete tangája egy hamvas, teljesen kopasz puncit rejtegetett. Már Szilvi is erősen fel volt hevülve, ez pedig megmagyarázta már igencsak tocsogós lábközét. Egymást próbáltuk vakmerőséget színlelve túlsóhajtozni, annyira élveztük a testiséget. Letoltam a fürdőgatyámat, és ez a szexistennő ekkor szembesült a méreteimmel és lelkesedésem látványos bizonyítékával. Rám rivallt:
– Beteheted és megdughatsz, ahogy csak szeretnél. De ne merészelj belém élvezni! – ugyanis tudta rólam, hogy nagyon ódzkodom az óvszertől.
– Szilvi, hiszen gyógyszert szedsz!
– Akkor sem engedem. Azt csak a férjemnek szabad.

Persze a lelkesedésemen nem esett csorba, és veszett vad módjára faltam csókjait, és markolásztam zabolátlan melleit, immár a pólója alatt. Tapasztalt nőként tudta mit akar, de mégis megkérdezett:
– Leszopjalak? Mit szeretnél?
– Ne. Inkább támaszkodj meg a betegágyon! – feleltem, és már fordítottam is meg, mint akinek hatalmas a rutinja. Pedig nem voltam az egyáltalán.

Csak a kisnadrágját dobtam le róla. Az izgató zsinóros pánttal ellátott tangáját csak félrehúztam. A mai napig érzem, ahogy a farkamat simítja és izgatja a fimon csipke. Ujjaimmal előtte még gondosan célirányt vettem, hogy meggyőződjek Szilvi teljes nedvességéről. Éreztem, hogy ennek a csodálatos nőnek nem kell több, és csak a behatolást várja. Azonnal ütközésig toltam, és kezdtem el hátulról döngetni őt. Szilvi gondos szeretőként támaszkodott a betegágyon, és bíztatóan pislogott hátra felém. Életemben először mártottam a falloszomat egy nőbe. Egyre erőteljesebben csapattam, csak úgy csattogott a segge. Még űzött is:

– Gyerünk, csak csináld! Bátran, erősebben. Ne izgulj, itt úgysem jön senki! – dehogy izgultam. Éppen beteljesítettem az álmomat.

Egyszer csak szöget ütött a fejembe, hogy szeretnék belenyalni a lucskos puncijába. Kihúztam a farkam, és lehajoltam. Tangástól-mindenestől belenyaltam az émelyítően édes csuporba. Többször bele-bele lefetyeltem. Ekkor utasítást adott:


– Ez az! Még! De most a seggembe is! Nyalj bele, mélyen és erősen! Fúrd bele a nyelved! – és már húzta is szét kerekded farának féltekéit.

Én persze szót fogadtam, és vadul falni kezdtem a tökéletesen csupasz ánuszát is. Nem gondoltam volna, hogy életem első aktusa ilyen extrém fordulatot vesz. Továbbra sem lankadtam, pedig már percek óta nem dugtam be a farkam Szilvibe. Mégis reflexszerűen húzogattam szabad kezemmel, miközben épp a seggét nyelveltem. Ezt persze észrevette, megállított, ám korántsem szemrehányóan. Megfordult, és rátérdelt a lábfejeimre. Szó nélkül a szájába vette a cerkámat. Hihetetlen vákuummal szívta. Elképesztő volt, talán még szédültem is, ahogy járatta a makkomat a szájpadlásán. Csak annyit tudtam nyekegni, hogy:

– Szilvi, el fogok élvezni!
– Na, azt már nem! Akkor inkább máshová!

Megfordult, és ismét a fenekét kínálta fel. Láttam, ahogy ánuszának izma ellazul, és kinyílik az aprócska kapu.

– Élveztél már valaha is egy lány seggébe?
– Még nem. – azt persze nem tudhatta, hogy semmilyen lánynak nem élveztem még semmijébe.

Átvette az irányítást, és kezével a segglyukához vezette a lüktető farkamat. Meglepődtem, hogy milyen gyorsan és könnyen becsúszott a seggébe. Aligha kell mondanom, talán négy-öt lökés volt az egész, és belerobbantam. Szilvi roppant elégedetten konstatálta, hogy lényegében ráragadtam, ahogy beleélveztem, és a farkam a popsijában maradt. Egy-két perc pihegés után igyekeztünk megtörölközni, és tisztába tenni a dolgokat. A következő hetek folyamán még egyszer szexeltünk a munkahelyünkön, ám a férje talán megsejtett valamit. Így véget is ért a viszonyunk. Azóta mindig nagyot köszönünk egymásnak az utcán, ha találkozunk. Én pedig csak hálával tartozom életem egyik legnagyobb „tanárnőjének”. Ugyanis elindított a szexuális kiteljesedés útján.