Odpis vodomeru.

5. 2. 2024 · 3 120 zhlédnutí zase12

Viete ako to chodí v malých mestách pri odpise vodomeru, zatvorte si psa, počúvajte rozhlas alebo sledujete SMS, kde máte dátum, kedy vám príde človek z vodární odpísať stav vodomeru.Ibaže to občas z mysle jednoducho uletí....A už iba počujete štekot psa a nejaký hlas pri bránke.Áno vybehla som tak ako som bola oblečená...teda legíny s "tangáčmi " a tričko, trochu voľnejšie bez podprsenky...To som si však uvedomila až keď mi chlapík z vodární pozeral striedavo na stoporené pradavky pod tričkom a na mňa.Trochu zahanbenie som si zložila ruky na prsíčka...no aj tak už bolo neskoro.Pozrela som sa mu do tváre a tak na celého a prebehla mnou taká vlna niečoho. čo sa nestáva pri každom človeku...vzrušenie, chtíč. Páčil sa mi,priťahoval ma.Jeho oči a pery ma nejako zvádzali.Zvádzali urobiť niečo, čo som ešte niekdy v živote neurobila.
Urobil si čo mal s vodomerom.Rozprávali sme sa o ničom no tak "flirtujúco"Pozeral na mňa ako chlap, čo má chuť na mňa.Aspoň som si to myslela.Tak čo už , vyskúšam...s jemne trasúcim sa hlasom od vzrušenia som sa ho spýtala, či by si dal som mnou kávu.Som sama celý deň doma a tak trochu pokecáme.
Odpovedal mi, že teraz nemôže, ale po obede by dobehol ak to bude môžné. Pôsobil trochu zaskočene, možno aj bol, ale mal možnosť voľby, mohol povedať, že nie...Nepovedal.
Odišiel s tým, že sa o nejaké dve hodiny uvidíme.
Zavolala som manželovi. Povedala som mu, že asi sa naskytla príležitosť a mala som dosť odvahy, pozvať "na kávu" jedného chlapíka z vodární. Povedala som mu, že je mladší,ale nejako to medzi nami iskrilo...Neviem, čo všetko bude,no v NAJHORŠOM SEX...xixixixi...Povedal, že aby som to urobila, keď to je pre mňa vzrušujúce, lebo pre neho to bola už dávno vzrušujúca predstava.No ja som dosť hanblivá na urobenie prvého kroku...
Tak som sa rýchlo osprchovala, oholila tam dolu,jemne navoňala. Obliekla som si červený, letný overal. Zaväzoval sa na krku a chrbát bol odhalený.Krátke nohavice boli voľnejšie a bez gatiek zarezané občas pri pohybe v riťke.
Prišiel. Pozvala som ho dnu do kuchyne aj keď bolo vonku treplo.Pre istotu.Občas aj stromy majú uši a oči.
Vzrušením sa mi trochu roztriasli ruky. Dala som variť vodu na kávu.Komunikovali sme o jeho robote, o mojej a postupne som "kvákala" ako vždy, keď som nervózna.Sedeli sme oproti sebe na stoličkách, káva voňala, aj on voňal.Sprcháčom alebo voňavkou a tabakom.Ale nie vulgárne, iba taká jemná vôňa, ktorá ma vzrušovala.
Minuli sa všetky relevantné témy na rozhovor.Trápne ticho...pozerali sme sa jeden na druhého, Vzrušenie by sa hádam aj krájať dalo...Chcela som ho ochutnať...jeho pery po opití kávy..Zodvihla som sa s tým, že si idem umyť ruky do kúpeľne Okej...odpovedl trochu prichrípnuto...Vošla som do kúpeľne, pustila som vodu v umývadle....
Počula som, že vstáva zo stoličky,bol pri mne..Jemnúčko sa oprel o môj chrbát,pozerali sme sa na seba v zrkadle.Vlasy som mala vypnuté do vysokého vrkoča.Bozkal ma na krk nad kľúčnu kosť...bože môj...ÁNO...telom mi prebehli zimomriavky...pozrel sa na mňa v zrkadle a spýtal sa, či môže.Prikývla som na súhlas.Bozkával mi krk až k uchu, jemne mi hrýzkal ušný lalôčik...bolo to krásne, cítila som aká som mokrá na pičke..cítila som jeho "fešáka" ako sa mu vydúva v rozkroku a opiera sa o môj zadok.Otočil si ma a konečne pobozkal.Vlhko, vášnivo, divoko...Opätovala som mu to , bol to tanec našich jazykov, boli sme ako hladný po tých bozkoch. Hladkal mi ten holý chrbát a zašiel až k boku prsíčka a stále bozkával. Vyzliekla som mu tričko a bozkávala ho aj na hrudi.Siahol mi na pičku..."bože, tá je krásne šťavnatá", povedal a olízal si prst...posadil ma na vaňu, kľakol si predomňa a pozeral mi na ňu."Chcem ju" povedal."Zober si ju, je tu celá pre Teba ako aj ja.Pomiluj ma!"...bola moja odpoveď.
Prisal sa mi celými ústami na celú pičku a sal ju ako o živoť, bolo to nádherné.Hladkala som mu pri tom vlasy, slastne stonala a hekala.Páčilo sa mu to.UROBILA SOM SA MU DO ÚST.Vystrekla som zadržiavané vzrušenie od predpoludnia."Preboha, to bolo krásne ako si vystrekla, milujem to, ešte sa tak urob prosím , pre mňa!"
Aj ja som chcela ochutnať jeho vtáka...vstal si, vyzliekol si kraťasy,Mal ho krásneho, tvrdého, vlhkého a voňavého.Zobrala som si ho do úst. Najprv jemne, na zoznámenie...chutil úžasne...postupne som si ho púšťala hlbšie do úst...a rýchlejšie a ešte a ešte viac...bože , ako mi chutíl...aj guľky, to musí byť...
Vybral mi ho z úst, nasadil si kondom, prehol ma po vášnivom bozku do vane. Môj zadok a pička mu boli vystavené na obdiv. Naliate a vlhké pysky sa leskli zvrušením a pozývali ho dnu.Ešte raz sa zohol, zlízol šťavičku z pičky a skončil až pri análiku.Postavil sa a vsunul mi ho pomaličky až po gule..Ten slastný pocit ako mnou prenikal, ako nôž maslom...krásne vzrušenie vrcholilo každým pohybom jeho tela v mojom.Netrvalo dlho a vystrekla som, ostriekala som mu celé nohy.Hups..."Ano kurvička moja, poď, este..."...šukal ma odzadu a jeho ruky boli po celom mojom tele.Postavila som sa a bozkávali sme sa ako šialení.Rukami som skúmala celé jeho telo, aj perami...aj on moje, prsia, bruško, stehná...všetko.
Chcela som ešte, ešte ten krásny orgazmus...ohla som sa do vane, naniesla trochu géliku na análik...jeho vtáka som si pekne vsunula do pičky a palec jeho ruky nastavila na anál.Pomaly, pomaličky mi vošiel dnu,,,pomaly ma šukal vtákom a palcom, druhou rukou ma hladkal a pozkával na chrbáte...cítila som, že to čo bude, bude mega...BOLO!!!!
Pička sa mi stiahla v orgazmickom kŕči,šukanie análiku do znásobilo mnohokrát,orgazmus čo prišiel, ma roztriasol...doslova.Nikdy som nič také nezažila,nohy sa mi podlomili a on ma jemne zobral do náručia a spolu sme sa zosunuli na podlahu.Dýchali sme sa v bozkoch navzájom...Iba sa ma spýtal, či som v poriadku.Potichu som odpovedala,že v najväčšom!
Po chvíľke oddychu sme sa presuli do sprchy.Voda nás osviežila a milovanie pod sprchou bolo úžasne.Mal krásne vzrušujúce oči, ked boli na nich kvapky vody.Urobil ma ešte prstami.Dotykali sme sa perami,stala som tvárou k nemu a drzala sa iba spechy.Aj ja som chcela, aby sa urobil.Dala som mu dole kondóm a začala jemne fajkať, netrvalo to dlho a semeno, moje semeno mi už pokropilo celé prsia a tvár.Tak som to chcela, aby si ma "označkoval"...bolo to krásne.
Odišli sme do spálne, oddýchnuť si a vstrebať krásne milovanie...

Ó , vy máte aj spálňu?", bola jeho vtipná poznámka..."Tak nabudúce ju musíme pokrstiť!"
Uvidíme???