Subinka z amatérov

6. 2. 2024 · 789 zhlédnutí BullBA

Dominika tu občas uverejní nejakú poviedku a musím uznať, že jej to ide stále lepšie. Pri jednej jej poviedke som pridal pochvalný komentár. Poviedka vychádzala z reálneho života a veľmi ma vzrušila. Ako napovedá názov tohto príbehu, išlo o poviedku a oblasti BDSM.
Na druhý deň som dostal od Dominiky správu s poďakovaním za pekné komentáre. Dali sme sa do reči. Najprv tak decentne. O živote, o vzťahoch a tak. Celkom sme si rozumeli a čoskoro sa rozhovor dostal do erotickejšej oblasti. Pýtal som sa jej na skúsenosti, ktoré popisuje v poviedkach a jej skúsenostiach z oblasti BDSM. Rozhovory prebiehali kultivovane a to sa nám obom páčilo. Nielen tu na Amatéroch, ale i kdekoľvek na internete je ťažké stretnúť niekoho inteligentného, s kým sa dá aj rozumne rozprávať.
Ešte v ten večer som Dominike navrhol, aby sme sa stretli. Však si rozumieme a načo zbytočne odkladať bližšie zoznámenie? Dominike, ako aj všetkým ostatným som hneď na začiatku otvorene napísal o sebe aj to, že som ženatý a nič na tom nechcem meniť. Dominika v zásade so ženatými nerandí. Vyjadrila sa však, že som ju zaujal a že za stretnutie nič nedá. Ubezpečil som ju, že ja sám sa viem veľmi dobre ovládať a naše stretnutie bude len zoznamovacie a ani keby ona sama chcela, nič intímnejšie nebude (teda žiaden sex).
Stretli sme sa v piatok v jej obľúbenom podniku. Detaily prvého stretnutia nebudem popisovať z jediného dôvodu. Z dôvodu anonymity amatérky, ktorá tu o našom prvom stretnutí už písala. Bolo to dávnejšie a tento príbeh píšem s dostatočným odstupom času. Dnes sme s Dominikou dobrí priatelia a veci vidím ináč a triezvejšie. Preto tento príbeh píšem. Stále sa mi zdá vzrušujúci.
Prvé stretnutie bolo decentné, veľa sme sa rozprávali a nakoniec sme neodolali a došlo k nejakým dotykom a bozkom. Nič viac. Už na prvom stretnutí som Dominike zakázal orgazmy až kým jej ich nezabezpečím sám.
S Dominikou sme medzičasom hrali hry. Napísal som jej "Dnes masturbuj, ale nesprav sa! Ak budeš cítiť, že by to na Teba mohlo prísť, ukonči to.". Alebo "Strč si do análu kolík a maj ho tam kým nepôjdeš do práce." Nechcel som ju obmedzovať v práci. Predsalen sme sa ešte dobre nepoznali a nevedel som, aký by to malo vplyv na jej výkonnosť. Dominika poslúchala. Posledná úloha, ktorú som jej pred naším ďalším stretnutím dal bola, aby použila svoje najväčšie dildo (hrúbka aspoň 15cm), nasadla naň a aspoň 90s na ňom jazdila a nesmie sa pritom spraviť. Podmienka bola, aby mi to natočila a aby som mal dôkaz. Natočila mi to a povedala, že to zvládla len tak-tak a nespravila sa.
Keďže moje úlohy plnila správne, povedal som jej "Zaslúžiš si odmenu. Orgazmus odomňa. Ale pozor! Stále nebud sex a ani anál. Urobím Ťa rukou.". Dominika sa potešila, i keď ju sklamalo, že nebude anál. Dominika miluje anál.
Na ďalšom stretnutí sme sa opäť stretli v jej obľúbenom podniku. Opäť nedošlo k ničomu vážnejšiemu, ale bozkávali sme sa a dotýkali. Po odchode z podniku hovorím Dominike "Máš u mňa ešte odmenu a dnes Ti ju dám.". Dominika na to "Ja mám už len 1 hodinu času. Idem k dcére na oslavu. U mňa sa nedá, u Teba sa nedá, tak kde?". Cítil som sa ako v puberte a hovorím "Nájdime si nejaké kľudné miestečko na ceste k Tebe a tam Ti to v aute spravím.". Dominika sa potešila a navrhla miesto, ktoré bežne vidí z cesty a je dosť opustené. Zašli sme tam s našimi autami, Dominika prešla do môjho auta na zadné sedadlá a ja k nej. Začali sme sa vášnivo bozkávať a ja som jej jednou rukou začal rozopínať nohavice. Nemotorne, ako pubertiaci sme sa začali vyzliekať a ja som poznamenal "Dominika, dnes žiaden sex!" Dominika len dodala "Však to je samozrejmé, ani ja nechcem.".
Keď mala dole nohavice, povedal som jej, nech sa otočí a ide na kolená. Vyšpúlila ten jej krásny guľatý zadoček a ja som jej dal hneď jednu po ľavej a potom po pravej polovičke. Pekne to pľaslo a Dominika od vzrušenia nahlas vzdychla. Dal som jej ešte prákrát, až mala zadok pekne ružovo-červený a potom som jej povedal, nech sa otočí a uvoľní sa.
To už mi ruka kĺzala po jej nahej mušičke, ktorá boala taká vlhká, že už predtým prevlhčila tenkú čiarku na jej nohaviciach.
Postupne som tam vsúval prostredník potom už 2 prsty a Dominika sa naťahovala za mojím tvrdým penisom, ktorý vášnivo a pevne uchopila a rytmicky po ňom kĺzala hore a dole. Celá vzrušená hovorí "Naozaj je hrubý. Do análiku by som ho asi neriskla, ale mušlička by nemala problém." Mal som pocit, že by sa dala zlomiť aj na sex, ale ten ja v aute nechcem a tak som znova zopakoval "Ďakujem, Dominika, teší ma, že sa Ti páči. Sex však neprichádza do úvahy. Ten si si stále nezaslúžila.". Dominika sa pousmiala a s privretými očami si užívala moje rytmické pohyby rukou dnu a von z jej mušličky. Postupne som v nej mal už skoro celú ruku okrem palca. Dominika ležala v strede zadného sedadla a ľavú nohu mala vyloženú na vodičovom operadle a pravú nohu zaprela o stredový stĺpik a stehnom sa dotýkala môjho ľavého líca. Vzdychala stále hlasnejšie a hlasnejšie a ja som pridával a pridával. Zrazu nahlas vykríkla, rýchlo odstrčila moju ruku a silným a veľmi bohatým prúdom striekala až na displej navigácie v prednej časti môjho celkom veľkého SUV. Toto som nikdy predtým nevidel. Bol som maximálne vzrušený. Ešte niekoľko sekúnd sa zvíjala v orgazme a potom, keď to zbadala, začala sa strašne ospravedlňovať "Prepáč, to som nechcela. Nechcela som Ti ostriekať celé auto. Prepáč. Niekedy to neviem ovládnuť a netušila som, že budem tak striekať. Bola som už veľmi vzrušená.". Ihneď som ju začal ukľudňovať "Dominika, však sa nič nestalo, však to je krásne, vzrušujúce. Nemala si celé dni orgazmus. Dalo sa čakať, že to takto dopadne. Mne sa to veľmi páčilo a veľmi ma to vzrušilo. Bolo to super.". Chvíľku sme sa ešte rozprávali a potom mi povedala "Máš biele fľaky na poťahoch. Idem pozrieť do svojho auta, či na to niečo nemám." Mám čierne poťahy a tak bolo vidieť, aký veľký prúd Dominika pustila." Fľaky sme celkom rýchlo očistili a Dominika sa ponáhľala za dcérou. Celé to netrvalo dlhšie, než pol hodinu. Rozlúčili sme sa a dohodli, že ak bude poslúchať, tak nabudúce dostane aj výprask a bude aj sex. Aby dostala aj análik, musí veľmi poslúchať. S úsmevom na tvári povedala, že sa teší. Ale to už je iný, ešte vzrušujúcejší príbeh.
Rozlúčili sme sa a ja som išiel domov s "poriadne napasovanými" nohavicami.